QUOTE(kastuvas @ 2016 01 06, 11:10)
[c]sveikos,
Taip jau nutiko, kad liko vaistukų Neupogen 300mcg 3 pakuotės, ir galioja iki liepos mėnesio, nelabai gerai, žinau siūlyti tokius dalykus, bet gal žinosite kam reikia?[/c]
Gali nešti į onkologinį, pvz. dienos stacionarą. Jie jau ras kaip panaudoti, gal duos kokiam žmogui, kuriam šitų vaistų nekompensuoja, gal kažkokiam pamiršusiam atsinešti suleis...
Nuo ko yra Neupogenas, dar kolkas neteko susidurti ???
Papildyta:
Siandiena po ilgo laiko bandziau uzmigti pati be papildomu priedu gerinacius miega, pavyko
sunkiai bet pavyko, kartais pagalvoju serga mano mama, tai normalu juk ji uzaugino mane, anuke praaugino, bet ji mama ir jai dar nedaug tik dabar sausio 9 bus 60, svesime jubilieju pas mane
bet man skaudu skaityti istorijas kai raso jaunos mamas auginancios mazylius kur mama jiems reikalinga dar ilgai ir ilgai tai sirdis plysta
teko sutikti jauna mama ligonineje, kur ''znyples'' jau visur kur tik imanoma apsemusios savo teritorija, ir ta maza dvieju metu mergaite kuri lanko su teciu mama , linksmas dukros bendravimas ir ilgesingas mamos zvilgsnis kupinas meiles, gaudantis kiekviena dukros judesi ir sypsena , megaujasi kiekviena akimirka kaip paskutine. Bet ji kovotoja kaip ir mes visos , nes mes moterys