Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2016 01 06, 15:05)
Turiu bliuskytę - ir maža ir ūgio trumpa. Turiu ir kitą bliuskytę. Tai galėčiau ką nors priimt į kompaniją. Abi to paties dydžio. Žodžiu nesuprantu aš jų.

Hmmm, loterija biggrin.gif Jauciu, uzteks man is ju poros salikeliu. Bet ju dydziai neturi itakos kuno sudejimui tongue.gif
Gal jau kas pirkot is sio naujo Sale? Prisijungciau siuntimo mokesciui pasidalint wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 01 06, 16:08)
Aš džiaugiuos, kad ta liga persirgau jaunystėj smile.gif bet niekaip negaliu atprast sklaidyt parduotuvių puslapius.

aš susergu porą kart per metus: sausio ir liepos mėnesį. Paskui kitais mėnesiais ramu. Brangu ir neįdomu.
Atsakyti
Help:-D
Pirkau is amazon. Prekes pristatymo terminas nurodytas 01.05 d. Man ramiai toliau sedet ir laukt ar reikia rašyti ką nors amazon'ui? Iš anksto ačiū ;-)
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 01 06, 15:54)
Rapunzel.de
violey.com

aciu uz info 4u.gif kiek zinau Jus gerai draugaujat su vokieciu, man googlas vercia nesamones smile.gif ar rapunzel 12.9 eur pristatymas i LT, ar nuo 100 eur jau nemokamai siuncia? gal perkate is rapunzel pati, kaip kokybe?

dekui merginoms ir del iherb, as ten karts nuo karto ka paperku, bet nervina, kad nedaug gali pirkt del tu muitu.... tai sakau reik europoj ieskot ir tada jau maisais pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutuliukas* @ 2016 01 06, 16:17)
Help:-D
Pirkau is amazon. Prekes pristatymo terminas nurodytas 01.05 d. Man ramiai toliau sedet ir laukt ar  reikia rašyti ką nors amazon'ui?  Iš anksto ačiū ;-)

Sveika. Sakyciau ramiai sedet. Pasitaiko keliu dienu velavimu
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2016 01 06, 16:08)
Hmmm, loterija biggrin.gif Jauciu, uzteks man is ju poros salikeliu. Bet ju dydziai neturi itakos kuno sudejimui tongue.gif
Gal jau kas pirkot is sio naujo Sale? Prisijungciau siuntimo mokesciui pasidalint wink.gif

As perku Kaune, jei tinka, galite jungtis wink.gif
http://en.vente-priv...on/49627/site/5
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2016 01 06, 16:18)
aciu uz info  4u.gif  kiek zinau Jus gerai draugaujat su vokieciu, man googlas vercia nesamones smile.gif ar rapunzel 12.9 eur pristatymas i LT, ar nuo 100 eur jau nemokamai siuncia? gal perkate is rapunzel pati, kaip kokybe?
dekui merginoms ir del iherb, as ten karts nuo karto ka paperku, bet nervina, kad nedaug gali pirkt del tu muitu.... tai sakau reik europoj ieskot ir tada jau maisais pirkt  biggrin.gif

Nuo 100 nemokamai. Pirkau ir ne kartą. Man viskas čiki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 06 sausio 2016 - 15:28
QUOTE(adriatic @ 2016 01 06, 15:26)
Sveika. Sakyciau ramiai sedet. Pasitaiko keliu dienu velavimu

Dekui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(paurelija @ 2016 01 06, 15:26)
As perku Kaune, jei tinka, galite jungtis wink.gif
http://en.vente-priv...on/49627/site/5

Ant keliu dalintusi siuntimas? Reik sugalvot ar man labai reikia tu salikeliu biggrin.gif Man dar reiktu persiuntimo LT. Tinka per LP Express pastomatus.
Atsakyti
QUOTE(*rutuliukas* @ 2016 01 06, 16:28)

ir pagal siuntinio koda laiske gali patikrint kur jis yra. as pastaruoju metu is vokieciu amazono kiek pirkus, tiek atvezdavo LP express kurjeris
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 01 06, 16:28)
Nuo 100 nemokamai. Pirkau ir ne kartą. Man viskas čiki.

super, aciu 4u.gif o gal galit parekomenduoti ka gero pirkote?
Atsakyti
Gal kas rinks etam'a?..prasidejo ju sale..zinau, kad pernai ne visoms pavyko apsipirkti ( tarp ju ir man, nes atmeta kortele)..bet kazkam tikrai pavyko..jei rinksite, mielai prisijungsiu:) 4u.gif
Atsakyti