QUOTE(Audry @ 2016 01 06, 13:20)
gal zinot, kaip pigiau siusti lp express pastomatu? S dydzio kaina be nuolaidu -2,39 eur. Brangoka...
Omniva netinka si karta
Omniva netinka si karta
Registruokit siuntą per www.tarpmergaiciu.lt ir tada spauskite siunta. Ten uzsiregistravus siuntos kainuoja po 1.55v (S ir M)
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 01 06, 15:07)
neberodo ventej kainos kazi kiek skyresi? idomu pasidare
QUOTE(adriatic @ 2016 01 06, 15:11)
neberodo ventej kainos kazi kiek skyresi? idomu pasidare
33 svareliai buvo
QUOTE(as-berry @ 2016 01 06, 00:03)
Nuolat perku kol kas pigiau nesu radus..
kaip ačiūūūūūū, kad išsižiojot taip sakant!!!
Taupysiu ir aš, nes kai kūdikiu kukurūziukai kainuoja dvigubai pigiau
dar betrūksta, kad eilinius maisto produktus pradėsim siųstis
Nu ir kas per kraštas ta Lietuva ( aš ją myliu belenkaip, nu bet pirkti neįmanoma... ) Taip visus Eur mes išleidžiam kažkur ir uždaras ratas...
Gal kas galit rekomenduoti Nutribullet 900 ( http://www.delimano....search=nutribu) - kažką tokio, tik už geresnę/ mažesnę kainą? bet kokybės reik geros.
P.S. kiek laiko Jūs praleidžiat prie kompo, kad tiek visko gero žinot? ir kaip spėjat? ... čia retoriniai klausimai
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 01 06, 15:07)
nezinau, gal as dar nesubrendau prabangiems pirkiniams, bet niekaip nesuprantu, kaip zmones gali pirkti suknele uz 400 eur, kuri per ispardavima 33 svarus kainuoja ..arba apskritai, kaip gamintojas gali leisti toooki kainu skirtuma...suprantu, jei ta suknele tikrai tokia vertinga ir turi l.didele kaina, ji ir turi daugiau ar maziau tokia likti, kad butu prieinama tik tam tikram ratui zmoniu, o ne masine..kaip jaustis poniai, kuri isleido uz suknele 400 eur ir tikriausiai issivaizduoja save prabangiai apsirengusia, o veliau pamato tokia kaina (33 svarus), arba sutinka gatveje paprastas motereles su ta pacia suknele..na nezinau nezinau..prabangos preke ir turi likti prabangos preke..nebent as kazko nesuprantu
Aš niekuo nesipiktinu Čia yra tikrieji išpardavimai. įmeta vieną - du vienetus ir gaudom visos visoje Europoje. Prekinis ženklas daro reklama, Ir galbūt aprengia prabangiai mokėti nesirengiančią mokėti ponią, pvz. mane. Turiu šią suknelę krepšyje. Dabar sprendžiu ar man 33 svarai neprabangu
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Garbane* @ 2016 01 06, 15:37)
nezinau, gal as dar nesubrendau prabangiems pirkiniams, bet niekaip nesuprantu, kaip zmones gali pirkti suknele uz 400 eur, kuri per ispardavima 33 svarus kainuoja
Gal kas nori prisijunti prie
http://en.vente-priv...on/49626/site/5
Graouuuh camp.
dar yra CALVIN KLEIN vyrisku pukiniu, odiniu striukiu ir kito gerio
pasidalintume siuntima 7 svariukus
dovileig@yahoo.com
http://en.vente-priv...on/49626/site/5
Graouuuh camp.
dar yra CALVIN KLEIN vyrisku pukiniu, odiniu striukiu ir kito gerio
pasidalintume siuntima 7 svariukus
dovileig@yahoo.com
QUOTE(Spyglelis @ 2016 01 06, 15:30)
P.S. kiek laiko Jūs praleidžiat prie kompo, kad tiek visko gero žinot? ir kaip spėjat? ... čia retoriniai klausimai
Visą dieną: nuo ryto iki pat vakaro, nes mes nedirbam, vaikų neauginam, valgyt negaminam, namuose nesitvarkom