Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Spyglelis @ 2016 01 06, 10:05)
Gavom dovanu stalo zaidima is Tiger ( kainuoja 3 eur), yra 25 apskritimu poros-reik atvertineti ir rasti vienodas poras.
Zaidem mes su vaiku, dabar aplosineja senelius -tikrai idomus, visiem tinkamas, neuzima daug vietos wink.gif

Skamba panašiai kaip Dobble g.gif

http://www.d6.lt/portal/game/dobble
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 01 05, 18:44)
turiu ir aš iš Mango trumpą, pūkinę... nešioju, bet pūkuojasi tai juodai doh.gif

QUOTE(LinaGustė @ 2016 01 05, 19:25)
Mano irgi patirtis su Mango tokia pati. Pinigai į balą  doh.gif

o aš turiu ilgą, man nesipukuoja..vienas kitas islenda ir tiek
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2016 01 06, 10:05)
kiek zinau, ne. nuo 100 eu nemokamas siuntimas

Aisku. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2016 01 06, 10:16)
o aš turiu ilgą, man nesipukuoja..vienas kitas islenda ir tiek

As turiu mango ilga. Nešioju jau antra ziema. Per ta laika kokios 5 plunksnos iskrito, nedaugiau. Esu labai patenkinta. Plonas paltukas, bet šiltas. Prie -15 buvau virs val lauke ir nesusaliau.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2016 01 06, 09:35)

parodykit, kokį perkat

Tokį
http://www.mytoys.de...ca02.29/1973429

Prisijungčiau Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2016 01 05, 20:50)
o kokiais riebiais kremais tepate mazu vaiku zandukus einant i lauka?perziurejau, kad nieko tinkamo nebeturiu unsure.gif

Labai geras yra Uoga uoga Lietuvių gamintojų, ekologiškas natūralūs, tepasi puikiai
taukmedžio svietą sunku užtepti vaikui
kremas
Atsakyti
Tai jei kas sugalvosit, turėsiu atliekamą pūkinę liemenę 4-mečiui (rašo 111 ūgiui), kaina 18 eur su atsiėmimu Vilniuje. (pradinė jos kaina - 48 gbp)
Padding :
50% feather
50% down
user posted image
reklama biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
ar kam pavyko siandien is ventee nupirkti?
pirkau, patvirtinau mokejima, o finale parase, kad mokejimas nepriimtas ir dingo krepsiukas sad.gif(
Atsakyti
Sveikos, gal zinote ar yra mytoys.de kazkoks kodukas zaislams? Gal galite pasidalinti?
Dekui. 4u.gif
Atsakyti
Aš tokį play doh plastiliną 24 vnt. Jonelio kieme Kaune pirkau dar už 30 Lt. atsimenu.
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2016 01 06, 09:28)
Gal apsviestumet del pirkimo is vokisko amazon buyvip... ar yra koks pirmo pirkimo kodukas?  4u.gif

Nera koduko, taciau jei esamas narys issiuncia pakvietima naujam ir tas kazka nusiperka, tada senas narys gauna ar 10 ar 15 eur. Siuntimas nemokamas nuo 100eur is visu byvip tinklapiu. Tik daznai ta pati preke ispaniskame ar italiskame vipe buna pigesne nei vokiskame.Tiesiog adrese vietoj de irasykite es arba it ir pateksite i kitus vip. Prisijungimas visiems galioja tas pats. Daznai pirma ispardavimai buna vokiskame, ir tik po dienos ar keliu atsiranda ir kituose. ispardavimai centralizuoti, taigi jei paskutine preke isidejot i krepseli vokiskame, tai tos prekes nebeliks ir it ir es. Dar geras dalykas - kai prekes nebera galima itraukti ja i laukima ir jei ji vel atsiras gausite meila. Pats geriausias dalykas kad pasibaigus tos firmos seilui kartais ateina pranesimas kad atsirado kazkokia preke kurios siaip tinklapyje nesimato nes jau seilas uzdarytas, taciaunpagal nuoroda Jums ji atsidaro ir galima pirkti:))
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2016 01 06, 10:51)
Nera koduko, taciau jei esamas narys issiuncia pakvietima naujam ir tas kazka nusiperka, tada senas narys gauna ar 10 ar 15 eur. Siuntimas nemokamas nuo 100eur is visu byvip tinklapiu. Tik daznai ta pati preke ispaniskame ar italiskame vipe buna pigesne nei vokiskame.Tiesiog adrese vietoj de irasykite es arba it ir pateksite i kitus vip. Prisijungimas visiems galioja tas pats. Daznai pirma ispardavimai buna vokiskame, ir tik po dienos ar keliu atsiranda ir kituose. ispardavimai centralizuoti, taigi jei paskutine preke isidejot i krepseli vokiskame, tai tos prekes nebeliks ir it ir es. Dar geras dalykas - kai prekes nebera galima itraukti ja i laukima ir jei ji vel atsiras gausite meila. Pats geriausias dalykas kad pasibaigus tos firmos seilui kartais ateina pranesimas kad atsirado kazkokia preke kurios siaip tinklapyje nesimato nes jau seilas uzdarytas, taciaunpagal nuoroda Jums ji atsidaro ir galima pirkti:))

aciu uz tokia issamia info! thumbup.gif
Atsakyti