Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 05, 22:55)
O aš žinokit iš Mango gal prieš kokius 9 m. pirktą ilgą striuke turiu tai superine, jokių priekaištų. Gal dabar sh... pradėjo siūti  g.gif

Pritariu, pries 5.5 metu esu pirkusi ilga pukine striuke Mango musu Akropoly, tai nesiskundziu..retai kada koks pukelis islenda..vis dar nesioju ja:)..bet pastaruoju metu daug girdejau neigiamu atsiliepimu, kad l.pukuojasi..
Atsakyti
Parasiau jums laiska 4u.gif

QUOTE(zittute @ 2016 01 05, 22:02)
tepu nerafinuotu taukmedzio sviestu. Nors ir sunkokai tepasi, bet zandukai puikiai apsaugoti, dar nekart nenusalo. Rekomendavo pussesere kosmetologe.
Merginos, pirkau naujamete nakti is open24 Emu batukus su gera nuolaida, deja, man netiko dydis. Gal kuri norite? kainavo su 50 proc off ir ta kliento korteles nuolaida 37.2 eur, uz tiek ir atiduociau. Dydis 40/41 raso ant bato. Sie http://www.open24.lt...ini/?color=6177

Kaunas, i emaila zittute@gmail.com

Atsakyti
Mergaitės, gal kas Mytoys pirks? Prisijungčiau. Mano mergos per dvi dienas sugebėjo suvaryti visą dėžę plastelino. blink.gif
Atsakyti
Merginos, gal rytoj kas pirks is every5pount
Prisijungciau su keliais daikciukais.
Geriausiai Kaune.
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2016 01 05, 16:37)
merginos, gal kuri esat radusi, kad butu pigiau siustis eko maista is uzsienio? tarkim bolivine balanda, chia seklas, eko dribsnius kosems, klevu sirupa, eko arbatas ir pan.

Man ir butu idomu
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 01 05, 22:12)
Mergaitės, gal kas Mytoys pirks? Prisijungčiau. Mano mergos per dvi dienas sugebėjo suvaryti visą dėžę plastelino.  blink.gif

Tai per 2 dienas skaitau dar normaliai lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas Kaune renka www.cocooncenter.co.uk? g.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas Tesco perkat? smile.gif
Atsakyti
Siandien renku iki 12h eweryting5pounds
sportiniairubai12@gmail.com

Atsakyti
Gal kuri nori perimt iš vente - turiu krepyje pūkinę liemenę Antony Murato vaikui 4 m - kaina 9,20 gbp, pradinė - apie 50 gbp
http://en.vente-priv.../site/5/7143534
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2016 01 05, 16:37)
merginos, gal kuri esat radusi, kad butu pigiau siustis eko maista is uzsienio? tarkim bolivine balanda, chia seklas, eko dribsnius kosems, klevu sirupa, eko arbatas ir pan.

QUOTE(elena2015 @ 2016 01 05, 22:31)
Man ir butu idomu

gal čia rasit
perku ne tik maistą, bet ir šampūnus, muilus, prieskonius... daug visko
iki 22 eur siųstis, kad nebūtų muito.
Papildyta:
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 01 05, 22:12)
Mergaitės, gal kas Mytoys pirks? Prisijungčiau. Mano mergos per dvi dienas sugebėjo suvaryti visą dėžę plastelino.  blink.gif

parodykit, kokį perkat
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2016 01 05, 23:11)
Parasiau jums laiska 4u.gif

merginos, Emukai jau parduoti vakar, aciu susidomejusioms 4u.gif
Atsakyti