Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(zittute @ 2016 01 05, 20:34)
man tai next (kokybe sauni, ypac kai daugybe kartu leliuku drabuziukus tenka skalbti). galima per next.co.uk ispardavimus nemazai ka rasti, ypac daug mazu dydziu buna.

o next.co.uk siuncia i LT tiesiai ar reikia per Tuki?
Atsakyti
Merginos, o ar siunciates is windeln vaiku maista, koses, tyreles, ir t.t.? O gal yra dar kuri pigesne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2016 01 05, 21:27)
Sveikos, gal kas esate SD pirkusi sia striuke? Kaip kokybe?

Turiu. Labai pūkai lenda ax.gif . Mašinos sėdynė lyg vištas būčiau vežus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2016 01 05, 21:27)
Sveikos, gal kas esate SD pirkusi sia striuke? Kaip kokybe?
Striuke

čia man rodos tokia pati http://www.vinted.lt...-pukinis-paltas
http://www.vinted.lt...triuke-karrimor
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2016 01 05, 21:44)
o next.co.uk siuncia i LT tiesiai ar reikia per Tuki?

per tuki neisieis, nebent jo kaip tarpininko paslaugu prasysit. As perku tiesiai per tarpininke pikciurniuke, yra jos tema sitoj skiltyj kur internetines parduotuves
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2016 01 05, 21:31)
merginos, kur geriausios kainos/parduotuves leliukams kraiteli susipirkti?  4u.gif

Leliukisku kainos per ispardavimus daug kur buna labai geros, tam paciam Macys, carters, gymboree - per tarpininkus.
Bet mergaitems man labai grazus, kaip ir daugumai - nexto... tos visos kvarbatkos flirt.gif Bet as is Musumazyliai pirkau nemazai, nes nepataikiau i nexto seilus.

Iliustracija, kaip sildo tuos rubelius pries gimima biggrin.gif (taip gera prisiminti wub.gif )

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 sausio 2016 - 21:00
zittute dekui 4u.gif

Žalia Rūta wub.gif kolkas nezinome ko laukiam, taciau laikau spygas,kad tik sesyte butu wub.gif

As next'a su vyresniuoju buvau labai pamegus,treningines kelnytes nesunesiojamos buvo,bet tai buvo taip seniai biggrin.gif dabar atrodo viskas taip grazu ir visko daug daug reikia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 05, 21:55)
Turiu. Labai pūkai lenda ax.gif . Mašinos sėdynė lyg vištas būčiau vežus ax.gif

Aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2016 01 05, 16:32)
Laba diena smile.gif

Merginos, ar papildo Vente ispardavimus? Ar jeigu jau ispirkta, tai nebesitiket, kad atsiras?
Pas juos nera, pvz. Wait list?

Dekui kas atsakys 4u.gif

Merginos, gal kas pastebejot kaip ten yra su jais? Perkanciu, kaip suprantu, nemazai smile.gif
Atsakyti
O aš žinokit iš Mango gal prieš kokius 9 m. pirktą ilgą striuke turiu tai superine, jokių priekaištų. Gal dabar sh... pradėjo siūti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutele @ 2016 01 05, 22:55)
Merginos, o ar siunciates is windeln vaiku maista, koses, tyreles, ir t.t.? O gal yra dar kuri pigesne? ax.gif

Nuolat perku wink.gif kol kas pigiau nesu radus..
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2016 01 05, 22:07)
zittute dekui  4u.gif

Žalia Rūta  wub.gif kolkas nezinome ko laukiam, taciau laikau spygas,kad tik sesyte butu  wub.gif

As next'a su vyresniuoju buvau labai pamegus,treningines kelnytes nesunesiojamos buvo,bet tai buvo taip seniai  biggrin.gif dabar atrodo viskas taip grazu ir visko daug daug reikia  doh.gif  lotuliukas.gif

a6 6iemet nupirkau 4 nexto treningines, rugsejo menesi. visos iki vienos suvarytos ir kiaurais keliais biggrin.gif vakar prismoj pripirkau lopu, sulopiau biggrin.gif siandien vakare nuejau i darza pasiimt vaiko, kai pamaciau tuos lopus - itariu ir tie ne kazka laikys biggrin.gif
Atsakyti