QUOTE(Una27 @ 2016 01 03, 17:30)
Dekui, kad pasidalinai savo istorija, labai uzjauciu...Tu turi vyra?kaip jis regavo i tai?As net vaikino neturiu, nezinau kaip reiktu pasakyt busimam vyrui,kad mano visa mano moteriskuma palaiko tik hormonai, o vaikeliu turet isvis ner galimybes... Reiks pasidaryt ir amh tyrima, nors mazai vilties, bet bandysiu.O tau daktarai ir sako, kad visa gyvenima turesi gerti trisequens?Nebijai padidejusios vezio galimybes?Ir ar tie vaistai visiskai pilnavertiskai nesendina odos , palaiko lytini potrauki ir t.t?Su tokiom ziniom tikriausiai iki galo niekad nesusitaikoma...Nors reik bandyt !
turiu drauga,jis pasake,kad nesvarbu man klimaksas ar ne kilmaksas,jis vistiek mane myli ir nepaliks,bet zinai as vaiko noriu ir is pradziu kai suzinojom diagnoze tai visiems buvo sokas...draugas pradzioje sake,kad palaikys,bet db isiaiskinom,kad jam gerai ir taip gyventi ir kad vaiko jis nenori...tai zinai mes galima sakyti stovim db ant skirybu slenkscio...nes as noriu seimos ir vaiko,o jam gerai ir taip...tai nezinau kaip toliau viskas bus...zinoma laukia dar sunkus pokalbis...na jei atsirastu pas tave vaikinas tai turetum jam pasakyti ir tikrai neslepti tokiu dalyku...jei vaikinas bus protingas jis supras ir palaikys tave,o vaikeli galetum tureti pasinaudojus donorine kiausalaste,jei tau bus priimtinas toks variantas...patikek galimybiu visada yra,jei tik yra noras....gydytojai pasake,kad vaistus galiu gerti ir visa gyvenima,tik nemanau,kad juos gersiu kai man bus vis 60 metu,juk gamta mus taip surede,kad ne tik jauni butume,bet ir sentume,taigi manau,kad tokio amziaus jau nebegersiu...padidejusios vezio galimybes bijau,bet jei negersiu vaistu man prasides kilmakso pozymiai,o as to nenoriu,tad apie vezi minciu neprisleidziu....kas liecia lytini potrauki jis pas mane yra ir viskas su tuo dalyku gerai
o del odos senejimo tai kolkas nieko negaliu pasakyti,nes pas mane oda kokia buvo anksciau tokia yra ir db,beto as manau,kad del senejimo dar itaka daro ir genai,o cia genai pas mane geri,nieks neduoda man 36m,atrodau tikrai jauniau
tik gaila,kad vaisingumo genai blogi
tu dar rasai,kad pas tave problemos su skydliauke,as su skydliauke problemu neturiu,ji pas mane sveika ir skydliaukes hormonai pas mane normos ribose,tai nors tiek gerai...o tu gerdama vaistus turi menesines ar ne?as tai turiu,kiekviena menesi ateina reguliariai ir vaisingu iskyru yra,tik kas is to...kiausineliu tai pas mane nera...