Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

obuolys 80

sumuštinis su sūriu ir dešra sumuštininėje 250

kapučinas 40
2 zefyrai 100

kus kus su daržovėmis 200

kapučinas 40
liesa grūdėta varškė su 1/2 banano 150

2 virti kiaušiniai su šaukšteliu padažo 220

Viso 1080 (ale numažinau, nesitikėjau blink.gif )

Sakiau negalėčiau vien kiaušiniais apsiriboti vakarienei, ir va, pasirodo įmanoma bigsmile.gif (bet badas man, išgėriau net 1,5 l vandens po jų ir aišku laksčiau visą naktį į wc tongue.gif )
Atsakyti
Labas penktadienio rytas 4u.gif
Vakar valgiau:
įprasti pusryčiai
10 žemės riešutų
keli sumuštiniai su sūriu ir dešra
juodas šokoladas
pusė kebabo (???)

Buvau nusiteikus valgyti keptus kiaušinius vakare, bet parėjau namo ir MB valgė kebabą, kurį įdėjo jo mama. Tai pusę atpjovė ir man biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos 59.gif Ankstybėj miegot nuėjau, tai atitinkamai ankstybėj ir atsikėliau doh.gif lotuliukas.gif

Vakar valgiau taip:

Pusryčiai: avižinė košė su sauja šilauogių, keliom braškėm, migdolų pienu; šiltas vanduo su citrina;
Užkandis: kava ir bananas (alkana jaučiausi jau vakar);
Pietūs: sluoksniuotos salotos su morkom, kukurūzais, agurku, keliais makaronais, krevetėm ir salotų padažu (pirktos ir tai buvo vienos tobuliausių mano kada valgytų salotų! wub.gif ); keli šaukštai lieso ryžių pudingo (labai jau sotus buvo, net pusė indelio neįveikiau - naminis, gamintas šviežiai mūsų darbo kavinėje);
Užkandis: "Questbar" proteininis batonėlis ir maža lieso pieni latte;
Vakarienė: savaitės maisto išsinešimui porcija (mėsainis ir kelios bulvytės su česnakiniu padažu ir sūriu), kola.

Po vakarienės jaučiau, kaip net širdis cholesteroliais apžėlė doh.gif lotuliukas.gif Tai jau šiandien, manau, valgysim sriubą smile.gif Pastebėjau, kad kai mažiau valgau dieną (praleidžiu užkandį vieną iš sotumo pvz), tai vakare nesinori man jau jokio šlamšto visiškai smile.gif Vakar ant bangos buvau, tai laiminga buvau mūsų tokiu vakaru laugh.gif

Tiesa, visai šioks toks džiugesys - jau 4dienas esu visiškai be jokių šokoladų kvailų ir kol kas netraukia lyg ir. Pažiūriu kavinėj ar parduotuvėj ir padedu į šoną smile.gif Tik gaila, kad kol kas nebėra mano mėgiamų mango miksų parduotuvėj.. Toookį nerealų atradau ir kaip tyčia nebeliko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 02 19, 08:22)

Po vakarienės jaučiau, kaip net širdis cholesteroliais apžėlė  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pabandžius gyventi sveikiau, po šlamštmaisčio atbunda sąžinė/prastėja savijauta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 19, 06:29)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pabandžius gyventi sveikiau, po šlamštmaisčio atbunda sąžinė/prastėja savijauta smile.gif

rimtai žinok - aš MB liepiau kolos parnešt, kad bent tą cholesterolį nuplautų kažkiek doh.gif lotuliukas.gif nors čia tas mėsainis su lašu padažo tebuvo, bet vis tiek laugh.gif

mano sąžinė šiuo klausimu jau turbūt seniai pasilaidojus po skanaus maisto grabu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 19, 10:11)

pusė kebabo (???)

Buvau nusiteikus valgyti keptus kiaušinius vakare, bet parėjau namo ir MB valgė kebabą, kurį įdėjo jo mama. Tai pusę atpjovė ir man biggrin.gif

Sakyčiau, ne nuodėmė smile.gif
Pusė didelio kebabo yra 400 kcal, pusė mažo - 300 kcal.
2 ant aliejaus kepti kiaušiniai 270, bet jei tikrai imsi tiksliai vieną arbatinį šaukštelį aliejaus ir šepetėliu išmozosi per keptuvę. Jei šliūkštelėsi tiesiai iš butelio - minimum 370 kcal. Jei dar imsi riekę duonos prie kiaušinių - 470 kcal. Tai tas ant to irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 19, 09:23)
Sakyčiau, ne nuodėmė  smile.gif
Pusė didelio kebabo yra 400 kcal, pusė mažo - 300 kcal.
2 ant aliejaus kepti kiaušiniai 270, bet jei tikrai imsi tiksliai vieną arbatinį šaukštelį aliejaus ir šepetėliu išmozosi per keptuvę. Jei šliūkštelėsi tiesiai iš butelio - minimum 370 kcal. Jei dar imsi riekę duonos prie kiaušinių - 470 kcal. Tai tas ant to  irnesakyk.gif

Bet kažkaip man po to tas kebabo padažo skonis gomury stovėjo visą vakarą unsure.gif Čia gal daugiau įsitikinimas, kad kiaušai būtų buvę geriau, nu bet iš močiutės jie parsivežti, ekologiški biggrin.gif

Aš tai vis žadu parašyti, kaip tau gerai sekasi kalorijas nustatyti smile.gif aš tai nustatinėju tik pagal užrašus ant pakelio biggrin.gif pvz šiandien skaičiavau kiek MB gaus kalorijų suvalgęs jogurtą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 19, 11:27)
Bet kažkaip man po to tas kebabo padažo skonis gomury stovėjo visą vakarą unsure.gif Čia gal daugiau įsitikinimas, kad kiaušai būtų buvę geriau, nu bet iš močiutės jie parsivežti, ekologiški biggrin.gif

Aš tai vis žadu parašyti, kaip tau gerai sekasi kalorijas nustatyti smile.gif  aš tai nustatinėju tik pagal užrašus ant pakelio biggrin.gif  pvz šiandien skaičiavau kiek MB gaus kalorijų suvalgęs jogurtą biggrin.gif

Aš jau daug metų skaičiuoju kalorijas smile.gif Viską mintinai moku blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Vakar nusivelinom vakariene, dar visokiu likuciu buvo like, tai gaila ismest, padauginau. Sirit tik kavos su grietinele. Kai reikia anksti keltis, pusryciai nelenda man, tik kava su kazkuo, paskui prasideda kavos poveikis, atsibundu gerai ir tik tada kazkoks alkis ima jaustis, kokia 9-10. O jei keliuos veliau, tai tada ir buna pusryciai normalus. Siandien pietus paankstinti, liko liezuvio, viena pati valgau, niekam is seimos nepatinka, o man toks delikatesas cool.gif , darzoviu kalnas, brokoliai, svogunai ir salotos (nusipirkau sviezias valgyt, bet jau daugiau nei savaite saldytuve, nu nenoriu ju visiskai doh.gif ), o vakarienei likutis sriubos ir ar surio gabaliukas, ar mesytes, nzn dar.

QUOTE(dontstop @ 2016 02 19, 10:57)
Aš jau daug metų skaičiuoju kalorijas  smile.gif  Viską mintinai moku  blush2.gif

Zaviuosi kaip skaiciuoji kalorijas good.gif

Kas nauja temele galesit sukurt? gossip.gif

Pasiguosiu. Vakar is mokyklos paemiau porai valandu pirmokeli savo, nuvedziau pas okulista, grizo i mokykla, o ten kazkas is klasioku pavoge jo mylimiausia dezute, kurioje priespiecius nesiojasi. Kaip pikta aggressive.gif Vakar mokytojai pasakiau, siandien ieskos, na gal ir ras doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytuka: 19 vasario 2016 - 11:03
QUOTE(tytuka @ 2016 02 19, 13:01)

Pasiguosiu. Vakar is mokyklos paemiau porai valandu pirmokeli savo, nuvedziau pas okulista, grizo i mokykla, o ten kazkas is klasioku pavoge jo mylimiausia dezute, kurioje priespiecius nesiojasi. Kaip pikta  aggressive.gif  Vakar mokytojai pasakiau, siandien ieskos, na gal ir ras  doh.gif

eina sau..primena amerikietiškus filmus.. žiauru verysad.gif

mano svoris jau vėl kuris laikas stovi vietoj, galvoju, jau abie du mėnesius nekeičiau treniruočių, gal reik kažką pakeist, bet taip tingis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 02 19, 13:01)

Pasiguosiu. Vakar is mokyklos paemiau porai valandu pirmokeli savo, nuvedziau pas okulista, grizo i mokykla, o ten kazkas is klasioku pavoge jo mylimiausia dezute, kurioje priespiecius nesiojasi. Kaip pikta  aggressive.gif  Vakar mokytojai pasakiau, siandien ieskos, na gal ir ras  doh.gif

Gal atsiras ta dėžutė console.gif O kur jis ją laikė? Pas mus mokykloj kiekvienas vaikas turi po metalinę tokią spintelę, užrakinamą raktais. Tai viskas saugu turbūt. O kol striukes kabino klasėje, spėjo iš maniškio pavogt pinigus iš kišenes doh.gif Bet rado vagį, pinigus grąžino thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, na siandien atrodo viskas ejosi neblogai, pusryciams kiausiniai ir surio gabalelis, ilgam buvau soti tai iki pietu nieko nenorejau, pietums sriuba, po to sugalvojau seriala paziuret, tai prie serialo puse plyteles sokolado... doh.gif
Atsakyti