Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(Almost. @ 2016 02 17, 13:52)
oj, klausyk.. aš jau pradedu bijoti laugh.gif per daug panašumų 59.gif  cool.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tavo darbas irgi susijęs su RSV? 4u.gif biggrin.gif
Geras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 17 vasario 2016 - 13:56
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 17, 11:54)
Tavo darbas irgi susijęs su RSV? 4u.gif biggrin.gif
Geras biggrin.gif

ne ne, mano darbas susijęs su Tavo vyrukų kolegų darbu laugh.gif IT srity aš mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vakar meniu:
įprasti pusryčiai
10 žemės riešutų
2 kepsneliai su grikiais ir troškintom daržovėm
juodas šokoldas
Juodos duonos riekė, 2 kopūsto lapai, įvairios mėsytės iš MB parnešto rinkinio
Pusė indelio grūdėtos varškės.

Vakar vėl buvau mankštoj thumbup.gif šį kartą buvo užsiėmimai su svareliais smile.gif žadėjau po sporto valgyt tik varškę, bet taip išėjo, kad nesusilaikiau su tom mėsom. Bet - valgiau ne tiek, keik norėjau ir galėjau, mažiau lotuliukas.gif
To pasekoje šiandien 78,6. Po truputį tirpsta. Sakiau, kad nesisversiu, bet neišėjo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Almost. @ 2016 02 17, 14:15)
ne ne, mano darbas susijęs su Tavo vyrukų kolegų darbu laugh.gif IT srity aš  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

obuolys 70
miusliai su pienu 275
kakava 10

sumuštinis juoda duona-lydyta varškė 120

kietieji makaronai su sūriu 600

kapučinas 40
grūdėta varškė su kriauše 200
zefyras 50

raugintų kopūstų sriuba 100

viso 1465 - liuks, bet jaučiausi labai alkana, vos užmigau su gurgiančiu pilvu sad.gif

*CoCoNuT*, šaunuolė 4u.gif

Kažkur dingo Tytuka? g.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Ot šaunuolės jūs, sportuojat ir vargo nematot smile.gif Aš vakar nevalgiau saldėsių, tai šį rytą svarstyklės minusiuką parodė.
Atsakyti
Labas iš ryto hi.gif

Vakar dienos meniu:
Pusryčiai: kokteilis su 100g varškės, keliom braškėm, sauja šilauogių, 2a.š. chia sėklų, stikline migdolų pieno; šiltas vanduo su citrina;
Pietūs: pilno grūdo lavašas su šaukšteliu majonezo, kepta vištienos krūtinėle, šveicariško sūrio keliais lapeliais, agurku ir maišytais salotlapiais;
Užkandis: mini bandutės su dešrele (neatsilaikiau pagundai doh.gif )
Vakarienė: šiek tiek ravioli su jautienos, raudono vyno ir parmezano įdaru.

Dar daug daug vandens dienos eigoje ir dvi kavos (didelė ir maža lieso pieno latte) smile.gif

Jaučiuosi lengva, nuotaika puiki, užkandžio ryte nenorėjau, nes pusryčiavau vėliau, nei įprastai ir nebuvau alkana smile.gif
Atsakyti
Labas, na vakar ryte tik pasigyriau kad viskas gerai, o i vakara ir prisislamsciau ko nereik doh.gif tai siryt vel pradedu nuo koses ir daug vandens 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 18, 11:41)

Ot šaunuolės jūs, sportuojat ir vargo nematot  smile.gif

Aš šiandien paskutinį kartą nueinu į sporto klubą, kitą sav vyras išskrenda į komandiruotę, nebus kam vaikų palikt. O kovą net 3 savaites bus išskridęs verysad.gif , tai tikriausiai visai nelankysiu, nes mažiausias abonementas 8 kartai, nueit galėsiu tik 2...
Bet žinoma būtinai sportuosiu namuose, greičiausiai kasdien fitness3.gif
Atsakyti
Trysduvienas, kokias košes dažniausiai valgai? smile.gif
Dontstop, sportas ir namie sportas smile.gif
Almost, aš šiandien irgi lengva jaučiuosi drinks_cheers.gif Bet man dar padeda ir vakare skysčių apmažinimas, nes jei lovoj dar išgeriu kavos, arbatos, tai ryte apsunkus jaučiuosi, tokia pilna.
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 18, 10:26)
Almost, aš šiandien irgi lengva jaučiuosi  drinks_cheers.gif Bet man dar padeda ir vakare skysčių apmažinimas, nes jei lovoj dar išgeriu kavos, arbatos, tai ryte apsunkus jaučiuosi, tokia pilna.

aš arbatos apskritai nelabai mėgstu, o paskutinę kavą stengiuosi išgert iki 16val daugmaž. Nes paskui man nemiga ima, jei vėliau geriu biggrin.gif O aš kasdien stengiuos vienodu daugmaž laiku eit miegot, kad poilsio pakaktų..
Ir dar pastebėjau, kad vanduo man labai gerai lenda irgi kažkur iki 16val. Paskui užsitraukia baseinas ir nebesinori jokio skysčio lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 18, 12:26)
Trysduvienas, kokias košes dažniausiai valgai?  smile.gif

Siaip dazniausiai valgau is ryziu dribsniu kose, ir vis bandau prisijaukinti avizine, dar bandziau kelis kartus soru kruopas bet kazkaip nesigauna man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 18, 09:37)

Kažkur dingo Tytukag.gif

Sveikos 4u.gif Baigesi atostogos griztu dietintis ax.gif
Smagu, kad pasigedot bigsmile.gif Nuo pirmadienio valgau taisyklingai, tai spejo svoris sugrizt i pries atostogini,tai kaip ir nepriaugao nieko, tik kritimo procesas sustojo. Tikiuos ateinancia savaite pajudes ir kova pasitiksiu lengvesne rolleyes.gif
Siryt kava su grietinele, pietums liezuvio gabalas sus brokoliais ir kokosu aliejum, vakarienei suris, kefyras ir zirniu-darzoviu sriuba.
Atsakyti