labas rytas, ko cia taip tylu? nejau nei viena nebesapnuojat?
As atejau su savo ir ne tik savo sapnais, nes jie jau pradejo kelti baime....
Teta (mamos sesuo) paskutiniu metu vis sapnuoja, kad sluoja, plauna, paskutini karta sapnavo, kad dantis iskrito.
Mociute (mano mamos mama) sapnuoja daug negraziu, mazu, apipuvusiu bulviu, kad jas perrinkineja ir pan
Sianakt as susapnavau, kad kazkaip pradejau tikrint savo dantis su pirstais, taip kazkaip nuo virsutiniu viduriniu dantu ir link kaires puses, priekyje dantys keli lyg klibejo, bet ten vos vos nepastebimai, galvoju gal pasivaideno ir tuomet nezinau kaipl, bet as jau jauciu, kaip apatinis, berods kruminis dantis kairej pusej labai stipriai kliba, tada is kazkur atsirado, kad tuo paciu metu kalbu su pussesere (taipogi is mamos puses) ji man sako rauk ta danti, bent jau nebeikiresi man, kad vis skauda. Na as ir pradejau su pirstais ji judint visaip ir jis jau tik liko kabet, na kaip vaikysteje pieniniai dantys krisdavo..
tai as tik paemiau su dviem pirstais truputi truktelejau ir issiemiau ta danti, be jokio kraujo, be nieko. Tada tai paciai pusseserei pasakiau, bet cia zinok, ne tas dantis, kuri skaudejo.. Ir nubudau...
Zinau, kad visu musu sapnai greiciausiai nieko gero nezadantys, del sapnavimo, kad sapnuojam tik visos moterys ir tik is mamos puses, tai gali buti ir todel, kad is mamos puses vyru nelabai yra, o ir tie keli esantys, su jais nelabai kontakto palaikom. Su seima is tecio puses nesam susipyke, bet labai daznai nebendraujam, tad nezinau, ar ir jie kanors sapnuoja ar ne... Tetos ir mociutes sapnai keliu dienu, gal savaites laikotarpiu susapnuoti, teta kaip supratau apskritai ne viena karta jau sapnavo.. o mano sapnas sios nakties...
zinoves, prasau, pakomentuokit, nes nerimas labai spaudzia...
p.s. nei Tetis nei brolis neminejo, kad kazka panasaus sapnavo, bet jie sapnu ir nesureiksmina niekados