QUOTE(Agrefa @ 2019 03 24, 05:55)
Laba,
Vakar apturėjau keistą, ryškų sapną. Kad su kažkokiais reikalais į mano tėviškę atvažiuoja mano grupiokė. Gyvenime su ja palaikau minimalius ryšius. Žinau sapne, kad ji per Velykas atvažiuoja, bet matau, kad išartos bulvės nukasimui. Ir vagoje A.A. Tėtis renka bulves, o kiek tolėliau matau A.A. Mamos siluetą. Pareiga šaukia eit padėt rinkt bulves, nežiūrint, kad svečių yra. Tad einu į vagą, grupiokė iš paskos, o vagoje prikritę daug didelių prisirpusių vyšnių. Jos tooookios didelės, tokios gražios ir skanios. Mes su grupioke imam.jas iš vagos, nubraukiam žemes ir pasigardžiuodamos valgom.
Ką tai galėtų reikšti?
P. S. Po šito sapno gavau žinutę, kad mano teta - tėtės sesuo, yra reanimacijoj.
Labas,
kokia buvusios grupiokės rolė visame kame, pasakyti išties sunku. Gali būti, kad ji Tau giliai širdyje nepatinka ir užfiksuota kaip negatyvas.
Matyti mirusius giminaičius sapne dažnai būna įspėjimas. Kartais net jei gyvų daug giminaičių sapnuojame krūvoje - irgi būna įspėjimas, ypač dėl sveikatos. Taip pat mirusiuosiuos sapnuoti - oro kaita (kas irgi ateina pagal prognozes).
Bulvės sodinamos, kasamos, suartas laukas irgi simbolis nėra geras, daug kam tai į blogybes veda, nors atrodo, kad tai mūsų protėvių vienas iš pagrindinių maistų, vienas iš pagrindinių darbų žemės arimas, bet bet... simbolis tai išties nekoks. Tą rasi ir sapnininkuose.
Todėl žinok nestebina, kad teta reanimacijoje... matomai daugiau nieko ir nenutiks tokio, nes jau nutiko tetai...