QUOTE(jolantele1030 @ 2016 02 09, 13:49)
sveikos, gal kuri pades ir man sapna issiaiskinti. jis prasidejo nuo to kad atejau i poliklinika noredama uzsiregistruot pas ginekologe apziurai. registratura buvo pilna zmoniu. gavau numeriuka bet ne pas ta gyd kuria norejau o pas visai kita. apie kuria sapne zinojau kad girdejau blogus atsiliepimus. bet visgi pas ja nuejau. kai atejau i jos kabineta vaizdelis svelniai tariant nustebino. prie jos stalo stovejo vyras ir moteris o ji kaip niekur nieko stovejo prie kompo ir su kazkuo per skype snekejo. galiausiai pokalbi baige. tada pakalbejo su ta pora ir jie jau ruosesi iseiti. prie jos dyalo kabejo lenta skirta radyti su markeriu. tai vyras paeme markeri kuris buvo raudonos spalvos ir nupiese ant tos lentos didele sirdi ir jos viduje kazka parase. atrodo lyg ir padeka.galiausiai gyd pakviete mane prie stalo. as pasisveikinau pasakiau kad esu nauja paciente. kad neseniai toje poliklinikoje prisiregistravau. tai pasake labai malonu ir visa issiviepe. tada liepe lipt ant apziuros kedes. as uzsilipau ir pamaciau kad ji ruosiasi mane apziuret su specialiais instrumentais. ir dar juos ir savo rankas kazkokiam skystyje mirko. kazkodel man pasirode kad tai kazkokia rugstis. tiksliau skystis sumaisytas su kazkuo rugsciu nes rugstus kvapas nuo jo ejo. nu galvoju ne jau tu manes su tais yrankiais nezinia kur ismirkytais tikrai neapziurinesi. o be to zinojau kad deltam tikru aplinkybiu manes dar nereikia su jokiais yrankiais apziurineti. nes ir istikruju taip yra. as jai ir pasakiau kad mano buvusi ginekologe manes su jokiais irankiais neapziurinedavo net rekte rekiau jai priezasti kodel. bet ji neklause. tada as pasakiau kad apziuros atsisakau nulipau nuo kedes apsirengiau ir isejau. zinau kad ji buvo baisiausiai nepatenkinta. isejus dar pagalvojau kad va ne bereikalo apie ja blogi atsiliepimai. dar toks dalykas istrigo kad aiskiai prisimenu tos gydytojos pavarde. ir tokia ginčkologe ir realiai yra. tai va gal kas pades issiaiskint ka reiskia visa sita marmalyne. zinau tik kad gydytojas reiskia nemalonumus darbe. bet kai sapne tiek visokiu pasaliniu dalyku buvo tai gal pasamone nori kazka kita pasakyt
Tai rodo neatsargumą, naivumą. - Žinoti, kad kas nors prastos reputacijos, o vistiek neklausyti ir norėti išbandyti ant savo kailio. Aišku, tai gali būti ir žingeidumas. Bet šiaip tema juk paie medikus, o medikus kaip žinia reikia rinktis labai atsakingai, nes kelio atgal gali nebebūti.
Jei nesiruoši eiti pas medikus, tai tuomet savo aplinkoje turi saugotis apgaulių, klastų ir kaip tik būti tyli, nesiafišuoti. Tai atsispindi ir sapne: tu rėki, aiškini, o tavęs nesiklauso. Neturi autoriteto kažkur savo aplinkoje. Tokio pobūdžio sapnas yra tiesiog atspindys. Kažkam kitam ta gydytoja tinka, paišo širdeles, padėkas, o tau netinka, tu turi gyvenime rinktis protaudama, atsakingia, nes antraip gresia nudeginimas rūgštimi. Čia perkeltinė prasmė, žinoma, bet ir relaiai galbūt gresia "nudegimas" nuo kažko, jei būsi patikli, naivi, išjungsi protą.
Ir taip, esi teisi, simboliškai tai gali sietis su darbu, darbine aplinka. Taip pat tai gali reikšti, kad trokšti švelnumo, saugumo, bet jos nerasi ten, kur dabar ieškai, nes sapnas tą aiškiai parodo. Trečioji reikšmė - širdies drama. Pagal sapną - geriausia išeiti, bėgti nuo tų dramų, kad nelikti nusivylusiai, įskaudintai.