Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(kissia @ 2018 08 20, 14:47)
ačiū labai už paaiškinimą.. iš tiesų, tas kapines ir mane jomis einančią ir batą nešančią sapnavo mano mama, o kad guliu ant sudedamos lovos sapnavo teta, mirusios puseserės mama.. gal tikrai yra kažkokia įtaka įvykusios nelaimės, nors nelabai suprantu, kodėl ir viena ir kita sapnuotoja mane matė... aš nesapnuoju nieko panašaus, tik be galo daug žmonių visokių ir taip jau visas mėnuo.. pabundu pavargusi..

Tai mamu sapnas, viena isgyveno del savo dukters, jusu mama baiminasi del jusu. Uzuojauta del puseseres. Tai praeis, nesijaudinkite, tai stiprus sukretimas , nelaime, kuri stipriai paliecia mylincius zmones. Visos labai isgyvenate viena uz kita 4u.gif
Atsakyti

Laba, kaip manot ką reiškia toks sapnas:

prigaunu savo vyrą susirašinėjant su kita, po to mes kalbam, kodėl jis taip padarė, jo ats.: Tiesiog tu buvai šalta ir t.t. ir paskui matau jį gulint, o tarpkoji moteriski organai pas ji....ziauriai buvo keista....

Atsakyti
QUOTE(indroox @ 2018 08 27, 09:01)
<p>Laba, kaip manot ką reiškia toks sapnas:</p><p></p><p>prigaunu savo vyrą susirašinėjant su kita, po to mes kalbam, kodėl jis taip padarė, jo ats.: Tiesiog tu buvai šalta ir t.t. ir paskui matau jį gulint, o tarpkoji moteriski organai pas ji....ziauriai buvo keista....</p>

Labas,
tokie dalykai ir sapnuojasi dėl įtarinėjimų manau. Gal pagalvojote neseniai mintyse ar vyras 100 proc. jus myli, ar visiškai atsidavęs, gal matėte, kad su kokia moterim žavia šnekėjo ar pan.
Aišku, gali būti ir tas tikrasis variantas, kad žmonos širdis jaučia, kad vyras neištikimas.
Jums geriau žinot ir jaust kaip ten pas jus yra smile.gif
Atsakyti

Laba dėl sapno su mirusiu seneliu, kuris perspėjo dėl mamos, žodžiu buvo taip. Mama turėjo vykt į kelionę, tačiau kelionėje viskas buvo gerai. Bet grįžus ji susirgo kažkokia liga, t.y. pradėjo tinti kojų rankų galūnės, kokia tai liga dar neiašku niekas neištiria, tyrimai visi geri...Tai nžn kaip čia toliau bus :( vaistus kažkokius geria bet ne nuo ligos nes nežino kas yra o nuo skausmo ir šeip kažkokius kurie palengvina kažkiek savijautą....NELEISK EITI MAMAI Į DARŽA (kaip čia surišti tą senelio pasakymą ir tą mamos ligą....?) Gal kokių pamąstymų turit

P.s. 

Dabar noriu paklausti apie kitą sapną:

Žodžiu sėdžiu kapinėse su broliene, vos ne kaip piknikaujam ten. ji man sako mane būrė būrėja jei nori galiu pasakyt ir parodyt kaip ir tave išbursiu. Sakau ok. Ji ima ale kortas bet ant jų ne paveikslėliai o artimųjų nuotraukos. Ištraukia neseniai mirusios močiutės kortą, kur ji guli karste ir sako ai čia nieko nereiškia....
Toliau žiūriu šalia kito kapo sėdi mano mama su kažkokia moterimi irgi šnekasi atsisėdusios ant dekio....
Paskui pro šalį eidami kiti žmonės kažkaip ištraulia tą kortą-nuotrauką ir sako man oho čia tavo dukrą? Pažiūriu į ta foto kažkokia mergaitė išsiterliojusi jogųurtu, bet labai negraži, sakau ne ne mano bet su kažkokiu palengvėjimu....

Paskui susiskambinu telefonu su savo vyru per kamerą matau kad kažką geria ir užspringsta....Po kiek laiko žiūriu už kapinių prasidėjo motokroso lenktynės ant kalno stovi mano vyras ir stebi jas, mes su juo susimuojuojam....

Žodziu kapinėse labaiu jaučiausi kaip kokioj pievutėj nei kapinėse....Bet tas mane jau pradėjo gąsdinti.....Tie sapnai niekada neturėjau tokiu ale pranašiškų, bet jau bijau ir užmigt....

Del sapno su kapinem,
tai buvo taip, mano dukra su vyru buvo kaime ir dukrai sukilo temperatura, bet po poros dienu nukrito, tai realiai kaip ir susieciau ta sapna su siuo ivikiu....

Atsakyti

Sveiki, susapnavau trumpa bet labai rysku ir labai isgasdinusi sapna: musu svetaineje stovi didelis veidrodis (is tikruju) ir kazkas mane pasauke jame. Ateinu pasiziuriu i veidrodi, o mane kviecia as pati tik atrodanti labai baisiai - issekusi, apiplysusiais drabuziais ir svarbiausia be veido, vietoj veido tustuma, nieko nera. Labai issigandau ir pasokau is miego. Ka tai gali reiksti? P.s. dabar turiu labai stipriu problema su skandziu, kankinuosi. 

Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2018 09 24, 14:47)
<p>Sveiki, susapnavau trumpa bet labai rysku ir labai isgasdinusi sapna: musu svetaineje stovi didelis veidrodis (is tikruju) ir kazkas mane pasauke jame. Ateinu pasiziuriu i veidrodi, o mane kviecia as pati tik atrodanti labai baisiai - issekusi, apiplysusiais drabuziais ir svarbiausia be veido, vietoj veido tustuma, nieko nera. Labai issigandau ir pasokau is miego. Ka tai gali reiksti? P.s. dabar turiu labai stipriu problema su skandziu, kankinuosi. </p>

Dar nedaskaičiusi iki galo apie jūsų sveikatos problemas, norėjau būtent dėl jų ir rašyti, kad jos gresia jums. Bet kadangi jos jau yra pas jus, tai tiesiog sapnas tą ir patvirtino...
Atsakyti
Vėl sulaukiau sunerimusios mamos skambučio.... sapnavo naktį, kad mato stepę, labai šviesią, kaip ir gelsvos spalvos padžiūvusi žolė... ir staiga tolumoje per visą horizontą iš žemės lyg ir sprogsta kaip burbulai ryškiai raudonos spalvos, garsus sprogimas ir išsiveržimas, ir tai pasikartoja arčiau.. lyg iš žemės kažkas raudono iki pat dangaus... po to pabudo.. sakė, neišsigando, bet labai nejaukiai pasijuto... ar gali ką nors reikšti svarbaus? Mama ligota, turi daug rūpesčių, daug sprendimų priiminėja, šiaip problemų visokių yra (šiuo metu tiriasi rimtas sveikatos problemas).. nežinau ar gali būti su kuo nors susiję... jei kas galite kažką pasakyti... ieškojau Laimos sapnininke, bet nelabai radau tinkamo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kissia @ 2018 10 01, 21:03)
Vėl sulaukiau sunerimusios mamos skambučio.... sapnavo naktį, kad mato stepę, labai šviesią, kaip ir gelsvos spalvos padžiūvusi žolė... ir staiga tolumoje per visą horizontą iš žemės lyg ir sprogsta kaip burbulai ryškiai raudonos spalvos, garsus sprogimas ir išsiveržimas, ir tai pasikartoja arčiau.. lyg iš žemės kažkas raudono iki pat dangaus... po to pabudo.. sakė, neišsigando, bet labai nejaukiai pasijuto... ar gali ką nors reikšti svarbaus? Mama ligota, turi daug rūpesčių, daug sprendimų priiminėja, šiaip problemų visokių yra (šiuo metu tiriasi rimtas sveikatos problemas).. nežinau ar gali būti su kuo nors susiję... jei kas galite kažką pasakyti... ieškojau Laimos sapnininke, bet nelabai radau tinkamo... 4u.gif

na taip, sapnas išties nepozityvus. Kažkokių matomai ne itin malonių žinių gaus, nu ką padarysit.
Tas gyvenimas toks jau yra. Praktiškai pas nieką nėra jis lengvas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 01, 22:22)
na taip, sapnas išties nepozityvus. Kažkokių matomai ne itin malonių žinių gaus, nu ką padarysit.
Tas gyvenimas toks jau yra. Praktiškai pas nieką nėra jis lengvas 4u.gif

gali būti susiję su sveikata? ar nebūtinai?
Atsakyti
QUOTE(kissia @ 2018 10 02, 13:23)
gali būti susiję su sveikata? ar nebūtinai?

nebūtinai. Daugiau su emocijomis, pykčiu manau tai siejasi. Negatyvia info.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 02, 13:40)
nebūtinai. Daugiau su emocijomis, pykčiu manau tai siejasi. Negatyvia info.

supratau, ačiū palengvėjo.. 4u.gif
Atsakyti

Sveiki, susapnavau trumpa bet labai rysku ir labai isgasdinusi sapna: musu svetaineje stovi didelis veidrodis (is tikruju) ir kazkas mane pasauke jame. Ateinu pasiziuriu i veidrodi, o mane kviecia as pati tik atrodanti labai baisiai - issekusi, apiplysusiais drabuziais ir svarbiausia be veido, vietoj veido tustuma, nieko nera. Labai issigandau ir pasokau is miego. Ka tai gali reiksti? P.s. dabar turiu labai stipriu problema su skandziu, kankinuosi. 

Ko gero kaisiojote nosyte kur nereikia ar ko nesuprantate. Burtai, magija, burimai...

Atsakyti