Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

Sapanavau, kad nusidaziau savo plaukus tamsiai vos ne juodai, tokie ilgi veslus tamsus plaukai, nors naturaliai as blondine, ka tai galetu reiksti ? :-)
Atsakyti
QUOTE(Ekorn @ 2018 08 01, 11:34)
Sapanavau, kad nusidaziau savo plaukus tamsiai vos ne juodai, tokie ilgi veslus tamsus plaukai, nors naturaliai as blondine, ka tai galetu reiksti ? :-)

tai permainos jūsų gyvenime. Labai svarbu nuotaika tokiame sapne. Jei nejaukiai su tuo jautėtės, tai gali net nelaimę pranašauti. Bet jei nuotaikai buvo gera, neutrali, tai gal tiesiog pastiprėsite, nes pvz. tamsios akys skaitomis stipresnės, tai ir tamsūs plaukai manau, kad irgi į tą pačią temą
Atsakyti
QUOTE(Arneza @ 2018 07 22, 01:05)
Vakar naktį susapnavau sapną ir vis mintimos sugrįžtu prie jo. Sapnas nemielas,  nemalonus.
Sapnuoju,  kad netikėtai iš kqžkyr atsiranda greitoji ir pasako,  kad aš tuoj gimdysiu. Man šokas,  nes aš nelaukiu,  nežinau,  kad laukiuosi,  nenoriu vaikelio. Ir dar l.pergyvenu,  kad net jokių drabužėlių nusipirkusi neturiu. Gimsta toka mažiukas,  į kačiuką ką tik gimusį panašus gyvas padarėlis,  aš jį pamaitinu ir jis tiesiog akyse didėja ir tampa panašusį kailinį gyvūnėlį. Aš nukraupusi ir visa mintyse,  ką man dabar daryti,  ką su tuo gyvu padaru daryt.

Tai va toks košmarišas sapnas buvo. blink.gif Iš niekur nieko.
Ką tai galėtų reikšti?

QUOTE(Monteverte @ 2018 07 22, 09:38)
rūpesčius

Na ir iš tiesų nemalonumų atsirado. Nori tikėk, nori netikėk, kaip sakoma, bet taip yra.
Tad dar vieną sapną paprašysiu paaiškinti.

prieš keletą naktų sapnuoju, kad noriu labai į tualetą, bet niekaip negaliu to padaryti, nes vyksta remontai dideli wc ir viename skyriuje į tualetą įgrūstas visas cemento maišas popierinis su jame esančiu cementu, kaip ir nelieka vietos kur nusilengvinti, o į kitą vietą negaliu nueit, nes net grindys linguoja ir įtrūkinėja, jei bandau eit, nors ten toliau ir laisva būtų. Bet bijau eit, kad į šūdus neįlūžčiau unsure.gif . Ir pabudau. Ką galėtų reikšti.

Aišku, norėjau į wc, bet juk dažnai norisi į wc, bet tokių sapnų nebūna. Kažką reiškia.
AČIŪ.
Atsakyti
QUOTE(Arneza @ 2018 08 01, 15:58)
Na ir iš tiesų nemalonumų atsirado. Nori tikėk, nori netikėk, kaip sakoma,  bet taip yra.
Tad dar vieną sapną paprašysiu paaiškinti.

prieš keletą naktų sapnuoju, kad noriu labai į tualetą, bet niekaip negaliu to padaryti, nes vyksta remontai dideli wc ir viename skyriuje į tualetą įgrūstas visas cemento maišas popierinis su jame esančiu cementu, kaip ir nelieka vietos kur nusilengvinti, o  į kitą vietą negaliu nueit, nes net grindys linguoja ir įtrūkinėja, jei bandau eit, nors ten toliau ir laisva būtų. Bet bijau eit, kad į šūdus neįlūžčiau  unsure.gif . Ir pabudau. Ką galėtų reikšti.

Aišku, norėjau į wc, bet juk dažnai norisi į wc, bet tokių sapnų nebūna. Kažką reiškia.
AČIŪ.

netikėt negalima, tai ir yra mums siunčiama informacija iš mūsų apsaugų, sargų, mūsų pačių aukštesniųjų Aš ir t.t. Gavus įspėjantį sapną, išsigelbėti galima, pvz. atšaukus pavojingą kelionę ar pan.

Reiškia norą išbrįsti iš negatyvo gyvenime, apsivalyti, tik kol kas jums to nepavyksta, nes kliūtys tualete ir t.t.
Atsakyti

taip, pas juos irgi yra terminas, į mūsų kalbą, kuris verčiasi tarsi daržas, sodas: Giardino
bet kadangi viskas labai painu ir neaišku, bandykite užsisakyti dar vieną sapną. Prieš užmiegant klauskite senelio kas per daržas, kuris kenkia mamai, kur jis, ko tiksliai jai saugotis? Taip pat užsirašyti galite ant popieriaus ir pasidėti klausimą po pagalve. Galima ir senelio foto pasidėti, jei turite.
Mirusieji yra fantastiški sargai ir įspėjikai, paklausius jų įspėjimo galima tikrai išsigelbėti.

Laba dėl sapno su mirusiu seneliu, kuris perspėjo dėl mamos, žodžiu buvo taip. Mama turėjo vykt į kelionę, tačiau kelionėje viskas buvo gerai. Bet grįžus ji susirgo kažkokia liga, t.y. pradėjo tinti kojų rankų galūnės, kokia tai liga dar neiašku niekas neištiria, tyrimai visi geri...Tai nžn kaip čia toliau bus :( vaistus kažkokius geria bet ne nuo ligos nes nežino kas yra o nuo skausmo ir šeip kažkokius kurie palengvina kažkiek savijautą....NELEISK EITI MAMAI Į DARŽA (kaip čia surišti tą senelio pasakymą ir tą mamos ligą....?) Gal kokių pamąstymų turit

P.s. 

Dabar noriu paklausti apie kitą sapną:

Žodžiu sėdžiu kapinėse su broliene, vos ne kaip piknikaujam ten. ji man sako mane būrė būrėja jei nori galiu pasakyt ir parodyt kaip ir tave išbursiu. Sakau ok. Ji ima ale kortas bet ant jų ne paveikslėliai o artimųjų nuotraukos. Ištraukia neseniai mirusios močiutės kortą, kur ji guli karste ir sako ai čia nieko nereiškia....
Toliau žiūriu šalia kito kapo sėdi mano mama su kažkokia moterimi irgi šnekasi atsisėdusios ant dekio....
Paskui pro šalį eidami kiti žmonės kažkaip ištraulia tą kortą-nuotrauką ir sako man oho čia tavo dukrą? Pažiūriu į ta foto kažkokia mergaitė išsiterliojusi jogųurtu, bet labai negraži, sakau ne ne mano bet su kažkokiu palengvėjimu....

Paskui susiskambinu telefonu su savo vyru per kamerą matau kad kažką geria ir užspringsta....Po kiek laiko žiūriu už kapinių prasidėjo motokroso lenktynės ant kalno stovi mano vyras ir stebi jas, mes su juo susimuojuojam....

Žodziu kapinėse labaiu jaučiausi kaip kokioj pievutėj nei kapinėse....Bet tas mane jau pradėjo gąsdinti.....Tie sapnai niekada neturėjau tokiu ale pranašiškų, bet jau bijau ir užmigt....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indroox: 14 rugpjūčio 2018 - 10:04
QUOTE(indroox @ 2018 08 14, 11:01)
Laba dėl sapno su mirusiu seneliu, kuris perspėjo dėl mamos, žodžiu buvo taip. Mama turėjo vykt į kelionę, tačiau kelionėje viskas buvo gerai. Bet grįžus ji susirgo kažkokia liga, t.y. pradėjo tinti kojų rankų galūnės, kokia tai liga dar neiašku niekas neištiria, tyrimai visi geri...Tai nžn kaip čia toliau bus verysad.gif vaistus kažkokius geria bet ne nuo ligos nes nežino kas yra o nuo skausmo ir šeip kažkokius kurie palengvina kažkiek savijautą....NELEISK EITI MAMAI Į DARŽA (kaip čia surišti tą senelio pasakymą ir tą mamos ligą....?) Gal kokių pamąstymų turit

Dabar noriu paklausti apie kitą sapną:

Žodžiu sėdžiu kapinėse su broliene, vos ne kaip piknikaujam ten. ji man sako mane būrė būrėja jei nori galiu pasakyt ir parodyt kaip ir tave išbursiu. Sakau ok. Ji ima ale kortas bet ant jų ne paveikslėliai o artimųjų nuotraukos. Ištraukia neseniai mirusios močiutės kortą, kur ji guli karste ir sako ai čia nieko nereiškia....
Toliau žiūriu šalia kito kapo sėdi mano mama su kažkokia moterimi irgi šnekasi atsisėdusios ant dekio....
Paskui pro šalį eidami kiti žmonės kažkaip ištraulia tą kortą-nuotrauką ir sako man oho čia tavo dukrą? Pažiūriu į ta foto kažkokia mergaitė išsiterliojusi jogųurtu, bet labai negraži, sakau ne ne mano bet su kažkokiu palengvėjimu....
Paskui susiskambinu telefonu su savo vyru per kamerą matau kad kažką geria ir užspringsta....Po kiek laiko žiūriu už kapinių prasidėjo motokroso lenktynės ant kalno stovi mano vyras ir stebi jas, mes su juo susimuojuojam....
Žodziu kapinėse labaiu jaučiausi kaip kokioj pievutėj nei kapinėse....Bet tas mane jau pradėjo gąsdinti.....Tie sapnai niekada neturėjau tokiu ale pranašiškų, bet jau bijau ir užmigt....

Sveiki.
Tai gal ten kelionėje kokia erkė buvo jai įlindusi ar pan.? Būna, kad žmogus nė nepastebi. Arba bakterija kokia? Gydantiems medikams būtina apie kelionę papasakoti.

Dėl sekančių sapnų man kažkokia tuštuma, nieko nesugalvoju, niekas nesiriša. Kad ne dukra jūsų toje foto - tai gerai. Manau, kad ji saugi. Kad mama kapinėse sėdi kaip ir nieko labai teigiamo, bet iš sapno kartu ir nieko neigiamo nesimato bent kol kas. Žodžiu - neutralu visiškai.
Kad vyras užspringsta - negeras ženklas, bet jei po to gyvas, sveikas, mojuoja, tai vėlgi nieko blogo neįžvelgiu.
Čia greičiausiai jau jūsų baimės ima atsispindėti dėl šeimos narių ir tiek.
Jūs nebijokite, imkite į sapnus žiūrėti kaip į draugus. Supraskite vieną dalyką - nesvarbu ar jūs sapnuosite kažką naktimis ar dienomis gausite kažkokius ženklus ar jų negausite, gyvenimas vistiek eina, likimas vistiek formuojamas. Tai ar jums geriau visiškai nieko į priekį nenujausti? Pvz. šokat linksminatės ir tik bac sužinote, kad kažkas mirė. Juk toks smūgis tada. Tai gal geriau gauti apie tai įspėjimus? Tuomet galima sakykime šiuo atveju daugiau skirtin dėmesio mamai, pagloboti ją, pasirūpinti ja, praleisti daugiau laiko su ja, o be to, galima ir išgelbėti. Visada galima pasidaryti tyrimus dėl sveikatos, atidėti ilgas keliones ar pan. Likimas yra kintamas, viena sekundė gali viską pakeisti. Viena mintis gali viską pakeisti. Žingsnis žengtas į dešinę, o ne kairę gali viską pakeisti.
Būkite dėkinga už įspėjimus, tam jie jums ir siunčiami. O baimė gali tik sugadinti viską.
Atsakyti

Sveiki.
Tai gal ten kelionėje kokia erkė buvo jai įlindusi ar pan.? Būna, kad žmogus nė nepastebi. Arba bakterija kokia? Gydantiems medikams būtina apie kelionę papasakoti.

Dėl sekančių sapnų man kažkokia tuštuma, nieko nesugalvoju, niekas nesiriša. Kad ne dukra jūsų toje foto - tai gerai. Manau, kad ji saugi. Kad mama kapinėse sėdi kaip ir nieko labai teigiamo, bet iš sapno kartu ir nieko neigiamo nesimato bent kol kas. Žodžiu - neutralu visiškai.
Kad vyras užspringsta - negeras ženklas, bet jei po to gyvas, sveikas, mojuoja, tai vėlgi nieko blogo neįžvelgiu.
Čia greičiausiai jau jūsų baimės ima atsispindėti dėl šeimos narių ir tiek.
Jūs nebijokite, imkite į sapnus žiūrėti kaip į draugus. Supraskite vieną dalyką - nesvarbu ar jūs sapnuosite kažką naktimis ar dienomis gausite kažkokius ženklus ar jų negausite, gyvenimas vistiek eina, likimas vistiek formuojamas. Tai ar jums geriau visiškai nieko į priekį nenujausti? Pvz. šokat linksminatės ir tik bac sužinote, kad kažkas mirė. Juk toks smūgis tada. Tai gal geriau gauti apie tai įspėjimus? Tuomet galima sakykime šiuo atveju daugiau skirtin dėmesio mamai, pagloboti ją, pasirūpinti ja, praleisti daugiau laiko su ja, o be to, galima ir išgelbėti. Visada galima pasidaryti tyrimus dėl sveikatos, atidėti ilgas keliones ar pan. Likimas yra kintamas, viena sekundė gali viską pakeisti. Viena mintis gali viską pakeisti. Žingsnis žengtas į dešinę, o ne kairę gali viską pakeisti.
Būkite dėkinga už įspėjimus, tam jie jums ir siunčiami. O baimė gali tik sugadinti viską.

Iš tikro apie tai nepagalvojau...

Ačiū tau. 

O ar skiriasi tie sapnai kai atsikeli ir tiesiog negali apie juos negalvot nuo tų kurie niekaip emociškai nepaliečia?

Atsakyti
QUOTE(indroox @ 2018 08 14, 13:02)
<p>O ar skiriasi tie sapnai kai atsikeli ir tiesiog negali apie juos negalvot nuo tų kurie niekaip emociškai nepaliečia?</p>

skiriasi. Paprastai negatyviai išsipildo tie, kurie labai sukrečia, po kurių žmogus atsibunda ir labai širdis dreba, ašaros trykšta, atrodo tarsi jau blogis įvyko ar labai labai arti.
Atsakyti

.......... Likimas yra kintamas, viena sekundė gali viską pakeisti. Viena mintis gali viską pakeisti. Žingsnis žengtas į dešinę, o ne kairę gali viską pakeisti.

Teisingai, taip ir yra. Graziai parasei.

Su sapnais kurie sukrecia, galima padaryti taip: atsibudus nueiti i vonia, atsukti vandeni ir papasakoti beganciam vandeniui sapna kuris sukrete. Vanduo nuplaus isgasti.

Atsakyti
Labai prašau padėti su sapnu.... Situacija tokia - prieš 3 savaites netikėtai nuo vėžio mirė mano puseserė, tai visus sukrėtė. Mano mama praeitą naktį paryčiais sapnavo tokį sapną: aš kartu su mama einu per kapines (ji savęs nemato, bet supranta kad mes kartu einam), aš jai pasakoju, kad išsiunčiau CV į vieną darbovietę ir mane patvirtino. Ir nešuosi rankoje šviesios spalvos ilgaaulį batą vieną smailiu kulnu, lyg ne naujas. O kapinės tiesiog lygus juodas dirvožemis ir jokių antkapių tiesiog kaip laukas tvarkingas toks. Sakau, reikia šį batą palikti ant puseserės kapo. Ateinam prie tos puseserės kapo ir aš jį ant tame kape esančio kryžiaus už kulniuko užkabino ir palieku, sakydama, kad jis čia ir turi būti (puseserė palaidojo tokios pat spalvos drabužiais). Ir mes nueinam su mama. Primenu, sapnavo mama. Ji yra ligota.. Mane kapai ir kapinių sapnavimai labai baugina, dar ta juoda žemė, nors antkapių ir kažkokių duobių nesimatė.. Gal kas suprantate šiuos dalykus ir galite paaiškinti? Laimos sapnininką paskaičiau... Tą pačią naktį mirusios puseserės mama taip pat sapnavo kad aš pas juos bute miegu ant sudedamos lovelės.. Žodžiu ar šie sapnai kelia kokią grėsmę man ar mano mamai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kissia: 19 rugpjūčio 2018 - 11:10
QUOTE(kissia @ 2018 08 19, 11:58)
Labai prašau padėti su sapnu.... Situacija tokia - prieš 3 savaites netikėtai nuo vėžio mirė mano puseserė, tai visus sukrėtė. Mano mama praeitą naktį paryčiais sapnavo tokį sapną: aš kartu su mama einu per kapines (ji savęs nemato, bet supranta kad mes kartu einam), aš jai pasakoju, kad išsiunčiau CV į vieną darbovietę ir mane patvirtino. Ir nešuosi rankoje šviesios spalvos ilgaaulį batą vieną smailiu kulnu, lyg ne naujas. O kapinės tiesiog lygus juodas dirvožemis ir jokių antkapių tiesiog kaip laukas tvarkingas toks. Sakau, reikia šį batą palikti ant puseserės kapo. Ateinam prie tos puseserės kapo ir aš jį ant tame kape esančio kryžiaus už kulniuko užkabino ir palieku, sakydama, kad jis čia ir turi būti (puseserė palaidojo tokios pat spalvos drabužiais). Ir mes nueinam su mama. Primenu, sapnavo mama. Ji yra ligota.. Mane kapai ir kapinių sapnavimai labai baugina, dar ta juoda žemė, nors antkapių ir kažkokių duobių nesimatė.. Gal kas suprantate šiuos dalykus ir galite paaiškinti? Laimos sapnininką paskaičiau... Tą pačią naktį mirusios puseserės mama taip pat sapnavo kad aš pas juos bute miegu ant sudedamos lovelės.. Žodžiu ar šie sapnai kelia kokią grėsmę man ar mano mamai?

Nematau šiuose sapnuose grėsmės nei jums, nei ypač jūsų mamai.
Kapines, manau, kad sapnuojate dėl neseniai buvusio sukrėtimo ir laidotuvių. Juk ir einate į jas sapne tarsi dėl pusseserės, kad jai batą nunešti. Tai niekaip negali sietis su jūsų mamos sveikata. Niekaip.
O kad sapnavo jus miegančią ant sudedamos lovelės, tai gal iriekšti kaip čia geriau išsireikšti, na tokį susimenkinimą, susimažinimą gyvenime. Tai irgi gali dar būti nuo laidotuvių sukrėtimo, na arba daugų daugiausia prarasite kažką manau daugiau materialaus, pvz. darbe pažemintų ar pan.
Prieš mamos mirtį galite sapnuoti krentančius dantis, griūnantį namą ar pan.
Tik aišku, kai perskaitysite mano postą, gali užsifiksuoti labai pasąmonėje, tai jei ryt ar poryt tą susapnuosite, tai manau, kad nieko nereikš. Bet jei kada nors vėliau susapnuosite kažką tokio, tada ir atkreipkite dėmesį prisiminus. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 08 19, 21:58)
Nematau šiuose sapnuose grėsmės nei jums, nei ypač jūsų mamai.
Kapines, manau, kad sapnuojate dėl neseniai buvusio sukrėtimo ir laidotuvių. Juk ir einate į jas sapne tarsi dėl pusseserės, kad jai batą nunešti. Tai niekaip negali sietis su jūsų mamos sveikata. Niekaip.
O kad sapnavo jus miegančią ant sudedamos lovelės, tai gal iriekšti kaip čia geriau išsireikšti, na tokį susimenkinimą, susimažinimą gyvenime. Tai irgi gali dar būti nuo laidotuvių sukrėtimo, na arba daugų daugiausia prarasite kažką manau daugiau materialaus, pvz. darbe pažemintų ar pan.
Prieš mamos mirtį galite sapnuoti krentančius dantis, griūnantį namą ar pan.
Tik aišku, kai perskaitysite mano postą, gali užsifiksuoti labai pasąmonėje, tai jei ryt ar poryt tą susapnuosite, tai manau, kad nieko nereikš. Bet jei kada nors vėliau susapnuosite kažką tokio, tada ir atkreipkite dėmesį prisiminus. Sėkmės 4u.gif

ačiū labai už paaiškinimą.. iš tiesų, tas kapines ir mane jomis einančią ir batą nešančią sapnavo mano mama, o kad guliu ant sudedamos lovos sapnavo teta, mirusios puseserės mama.. gal tikrai yra kažkokia įtaka įvykusios nelaimės, nors nelabai suprantu, kodėl ir viena ir kita sapnuotoja mane matė... aš nesapnuoju nieko panašaus, tik be galo daug žmonių visokių ir taip jau visas mėnuo.. pabundu pavargusi..
Atsakyti