Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

Sveikos,

ką gali reikšti sapnas, kad seniai miręs žmogus duoda mano vyrui didelę pinigų sumą (ne monetomis, popierine valiuta su realiai neegzistuojančiais, dideliais nominalais)? Ir mane verkiančią ramina, kad viskas bus gerai? 

Atsakyti
QUOTE(mystifying @ 2018 07 11, 14:30)
<p>Sveikos,
</p><p>ką gali reikšti sapnas, kad seniai miręs žmogus duoda mano vyrui didelę pinigų sumą (ne monetomis, popierine valiuta su realiai neegzistuojančiais, dideliais nominalais)? Ir mane verkiančią ramina, kad viskas bus gerai? </p>

vadinasi ir bus gerai, finansai gal dar priedo susitvarkys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mystifying @ 2018 07 11, 14:30)
<p>Sveikos,
</p><p>ką gali reikšti sapnas, kad seniai miręs žmogus duoda mano vyrui didelę pinigų sumą (ne monetomis, popierine valiuta su realiai neegzistuojančiais, dideliais nominalais)? Ir mane verkiančią ramina, kad viskas bus gerai? </p>

Seniai mires zmogus duoda neegzistuojancius pinigus, tarytum stengiasi perspeti, kad dideli pazadai gali virsti neegzistouojancia realybe 4u.gif

Manau perspeja netiketi "valiuta" ( kazkodel galvojasi apie Bitkoinus) , kad netektu verkti 4u.gif

Atsakyti
Ka reiskia sapnuoti, kad sau issispaudi spuoga? Sapne stovejau pries veidrodi ir spaudziausi spuoga ir toks kaip vanduo is jo bego (atsiprasau jei slyksciai skamba) smile.gif tokia stipria srovele bego kai spaudziausi, kol issispaudziau visiskai. Kazin ka tai reiskia? Sapnuoti spuoga kiek suprantu apkalbos, bet ka reiskia ji isispausti?
Atsakyti
QUOTE(Aksioma123 @ 2018 07 17, 12:28)
Ka reiskia sapnuoti, kad sau issispaudi spuoga? Sapne stovejau pries veidrodi ir spaudziausi spuoga ir toks kaip vanduo is jo bego (atsiprasau jei slyksciai skamba) smile.gif tokia stipria srovele bego kai spaudziausi, kol issispaudziau visiskai. Kazin ka tai reiskia? Sapnuoti spuoga kiek suprantu apkalbos, bet ka reiskia ji isispausti?

Nebūtinai apkalbos. Tai gali būti šaip koks nors nemalonus reikalas, su moteriškais dalykais susijęs ar net su pačia sveikata. Bet jei išsispaudėte, ištekėjo kas reikėjo, tai ir valio. Juk toks sapnas tikrai į gerą turėtų būti, jei standartiškai vertinti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 17, 15:12)
Nebūtinai apkalbos. Tai gali būti šaip koks nors nemalonus reikalas, su moteriškais dalykais susijęs ar net su pačia sveikata. Bet jei išsispaudėte, ištekėjo kas reikėjo, tai ir valio. Juk toks sapnas tikrai į gerą turėtų būti, jei standartiškai vertinti.

Taip, logiskai galvojant turetu buti teigiamas sapnas, dideles analizes ir nereikia wub.gif
Atsakyti
Laba diena, Monteverte. As su klausimu pas jus: ka reiskia sapnuoti snieguota vaizda? as jau kuris laikas sapnuoju sniega. Tiesiog snieguotas peizazas.
Ir dar labai idomu, ka reiskia sapnuoti, kad valgau raudonas geles? Visad sapne turiu raudonu geliu ziedus saujoj. Dideli tokie, milziniski tiesiog. Ir as juos valgau ir valgau, o jie kartus, kaip nezinia, kas. Bet valgau, nes 'zinau', kad juos reikia valgyt, jie turi padet man ar tai pasveikti, ar tai nesusirgti. Na, kazkas tokio.

Aciu jums labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2018 07 17, 16:03)
Laba diena, Monteverte. As su klausimu pas jus: ka reiskia sapnuoti snieguota vaizda? as jau kuris laikas sapnuoju sniega. Tiesiog snieguotas peizazas.
Ir dar labai idomu, ka reiskia sapnuoti, kad valgau raudonas geles? Visad sapne turiu raudonu geliu ziedus saujoj. Dideli tokie, milziniski tiesiog. Ir as juos valgau ir valgau, o jie kartus, kaip nezinia, kas. Bet valgau, nes 'zinau', kad juos reikia valgyt, jie turi padet man ar tai pasveikti, ar tai nesusirgti. Na, kazkas tokio.

Aciu jums labai 4u.gif

Sveiki.
Sniegas gana plati reikšmė. Tai ir atšąlę įvairūs jausmai, "užšaldyta" jumyse kuri nors sritis, į kurią nebenorite gilintis, norite užmiršti, atmesti.
Taip pat ir noras išsivalyti, patapti tokiu baltu ir švariu kaip sniegas.

Su raudonom gėlytėm, tai ar nebus tai meilės reikalai? arba pykčio?
Jei ne, tai gal tiesiogiai tą ir reiškia apie sveikatą, kad tarsi ginatės nuo ligų, tarsi koks ritualas, kad suvalgote kartų tam, kad po to gerai būtų, nesirgtumėt.
Atsakyti
QUOTE(Aksioma123 @ 2018 07 17, 12:28)

QUOTE(Aksioma123 @ 2018 07 17, 15:14)
Taip, logiskai galvojant turetu buti teigiamas sapnas, dideles analizes ir nereikia  wub.gif

Spuogas - brendimas, jei tai turejo kazka bendra su apkalbomis ( tuo metu) jas pilnai isspaudete ir atsikratete 4u.gif

Pavasario Saule, idomus sapnas, pritariu Montevertei , o kad sapnuojate tokia ryskia spalva ir jauciate kartuma, parodo jog esate labai jautri skoniui ( nebutinai maistui, gali buti stilius irgi) atkreipiate labai daug demesio i spalvas gyvenime , ypac i raudona 4u.gif
Atsakyti
As vel su savo sapnais, kai pradedu sapnuoti, tai nesustoju smile.gif
Sianakt vel labai rysku sapna sapnavau. Zodziu, zmones buvo uzdaryti kazkokiam kambaryje, as juos isgelbejau ir jie visi susedo ant sofos, ju rankos ir pirstai buvo apdege (nes juos kankino) ir as juos girdziau su vandeniu. Ir taip ryskiai istrigo ju dekingos akys man atminty. Net dabar siurpuliukai nukrate. Paskutiniu metu jokiu siaubo filmu neziurejau, tai nezinau is kur tokie sapnai. Ir dar tarp tu zmoniu buvo mano senelis su mociute.
Paskui, kaip padeka man atnese leksteje kepta kiausini, bet jis vos ne zalias buvo, tai jo nevalgiau, taip ryskiai atsimenu kaip ziuriu i ta kiausini leksteje, jis toks liulantis, neapkepes, beveik zalias....
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 17, 16:18)
Sveiki.
Sniegas gana plati reikšmė. Tai ir atšąlę įvairūs jausmai, "užšaldyta" jumyse kuri nors sritis, į kurią nebenorite gilintis, norite užmiršti, atmesti.
Taip pat ir noras išsivalyti, patapti tokiu baltu ir švariu kaip sniegas.

Su raudonom gėlytėm, tai ar nebus tai meilės reikalai? arba pykčio?
Jei ne, tai gal tiesiogiai tą ir reiškia apie sveikatą, kad tarsi ginatės nuo ligų, tarsi koks ritualas, kad suvalgote kartų tam, kad po to gerai būtų, nesirgtumėt.

Aciu Jums. Tikrai gali buti, kad su sveikata susije, nes dabar turiu bedu, tai norisi kuo greiciau issivalyti ir pasveikti. 4u.gif

beje, norejau pasiteirauti, ar gali buti, kad susapnuosiu zmogu, jei zmogus apie mane daug arba intensyviai galvoja? Nes vis sapnuoju buvusia drauge, su kuria nebepalaikom jokiu rysiu gal 10 metu. Pati as jos nei prisimenu, nei apie ja pagalvoju, nei nieko. Ir taip erzina, kad ji periodiskai smeksteli mano sapnuose.
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2018 07 19, 16:25)
Aciu Jums. Tikrai gali buti, kad su sveikata susije, nes dabar turiu bedu, tai norisi kuo greiciau issivalyti ir pasveikti.  4u.gif

beje, norejau pasiteirauti, ar gali buti, kad susapnuosiu zmogu, jei zmogus apie mane daug arba intensyviai galvoja? Nes vis sapnuoju buvusia drauge, su kuria nebepalaikom jokiu rysiu gal 10 metu. Pati as jos nei prisimenu, nei apie ja pagalvoju, nei nieko. Ir taip erzina, kad ji periodiskai smeksteli mano sapnuose.

Pilnai gali būti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aksioma123 @ 2018 07 19, 15:15)
As vel su savo sapnais, kai pradedu sapnuoti, tai nesustoju smile.gif
Sianakt vel labai rysku sapna sapnavau. Zodziu, zmones buvo uzdaryti kazkokiam kambaryje, as juos isgelbejau ir jie visi susedo ant sofos, ju rankos ir pirstai buvo apdege (nes juos kankino) ir as juos girdziau su vandeniu. Ir taip ryskiai istrigo ju dekingos akys man atminty. Net dabar siurpuliukai nukrate. Paskutiniu metu jokiu siaubo filmu neziurejau, tai nezinau is kur tokie sapnai. Ir dar tarp tu zmoniu buvo mano senelis su mociute.
Paskui, kaip padeka man atnese leksteje kepta kiausini, bet jis vos ne zalias buvo, tai jo nevalgiau, taip ryskiai atsimenu kaip ziuriu i ta kiausini leksteje, jis toks liulantis, neapkepes, beveik zalias....

Gelbėti kažką yra teigiama reikšmė, o dėl to kiaušinio, tai sunku pasakyti. Kadangi toks šlykštokas tas kiaušinis už pagalbą, nepatiko jums, tai gal reikšmė ir bus tiesioginė, kad padarysite kam nors paslaugą, bet neatsidėkos jums taip, kaip pridera, kaip jūs norėtumėte smile.gif
Daugiau kažkaip niekas į galvą neateina, nes kadangi sapne dar tas gelbėjimas buvo, tai vien kiaušinį atskiru simboliu laikyti manyčiau būtų klaidinga
Atsakyti