QUOTE(Pavasario saulė @ 2018 07 19, 16:25)
Aciu Jums. Tikrai gali buti, kad su sveikata susije, nes dabar turiu bedu, tai norisi kuo greiciau issivalyti ir pasveikti.
beje, norejau pasiteirauti, ar gali buti, kad susapnuosiu zmogu, jei zmogus apie mane daug arba intensyviai galvoja? Nes vis sapnuoju buvusia drauge, su kuria nebepalaikom jokiu rysiu gal 10 metu. Pati as jos nei prisimenu, nei apie ja pagalvoju, nei nieko. Ir taip erzina, kad ji periodiskai smeksteli mano sapnuose.
Pilnai gali būti
Papildyta:
QUOTE(Aksioma123 @ 2018 07 19, 15:15)
As vel su savo sapnais, kai pradedu sapnuoti, tai nesustoju
Sianakt vel labai rysku sapna sapnavau. Zodziu, zmones buvo uzdaryti kazkokiam kambaryje, as juos isgelbejau ir jie visi susedo ant sofos, ju rankos ir pirstai buvo apdege (nes juos kankino) ir as juos girdziau su vandeniu. Ir taip ryskiai istrigo ju dekingos akys man atminty. Net dabar siurpuliukai nukrate. Paskutiniu metu jokiu siaubo filmu neziurejau, tai nezinau is kur tokie sapnai. Ir dar tarp tu zmoniu buvo mano senelis su mociute.
Paskui, kaip padeka man atnese leksteje kepta kiausini, bet jis vos ne zalias buvo, tai jo nevalgiau, taip ryskiai atsimenu kaip ziuriu i ta kiausini leksteje, jis toks liulantis, neapkepes, beveik zalias....
Gelbėti kažką yra teigiama reikšmė, o dėl to kiaušinio, tai sunku pasakyti. Kadangi toks šlykštokas tas kiaušinis už pagalbą, nepatiko jums, tai gal reikšmė ir bus tiesioginė, kad padarysite kam nors paslaugą, bet neatsidėkos jums taip, kaip pridera, kaip jūs norėtumėte
Daugiau kažkaip niekas į galvą neateina, nes kadangi sapne dar tas gelbėjimas buvo, tai vien kiaušinį atskiru simboliu laikyti manyčiau būtų klaidinga