Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2018 04 11, 17:15)
Vel as cia su savo sapnu  4u.gif tokio dar nesu turejusi.. sapnas tesesi visa nakti ir ryta... nubudau kelis kartus.. uzmigdavau ir toliau to sapno tesini sapnuodavau... ryte nubudau, paziurejau serjalo serija ir vel nuejau miegot... ir vel toliau ta pati sapna sapnavau  unsure.gif sapnas toks paprastas ir siltas buvo. Sapnavau, kad katik pagimdziau naujagimi, na, sapne neatrode jis kaip naujagimis, jau truputi ugtelejes, gal sakyciau kaip kokiu 5 menesiu ar pan... ir sapne taip stebejausi, kad jis gime su beveik visais dantukais, tie dantukai tokie balti, grazus, tas vaikiukas taip graziai sypsosi...  wub.gif daug ten visko vyko, bet blogo kiek pamenu nieko, tik va kad visa nakti tas sapnas neapleido manes.. daugiau kaip per migla pamenu viska, tik va tie dantukai ir ta sypsena labai isimine... ar reiskia tai kanors?  4u.gif

Jei si sapna sapnavote visa nakti, nenuostabu kad atsikelusi apie tai galvojote siek tiek, po to sapnavote vel.

Jei pradesite sapnuoti blogesnius sapnus besitesiancius visa nakti ir po to tesinius, stenkites vedinti patalpas grynu oru, isjunkite nakciai interneta mirksiukas.gif Padeda.

Atsakyti

Jei idomu, galiu papasakoti kaip is tikro viskas buvo..
Taigi po antro darbo pokalbio pasirodo lauke dar trecias turas, buvo siustos uzduotys kurias turejome atlikti as ir dar viena mergina, tai gi kaip ir sapne atsirado viena mergina - konkurente....Po uzduoties sulaukiu skambucio ir mane kvieciai i galutini pokalbi, tikiuosi jau del susitarimo dirbti :D jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Atsakyti
QUOTE(indroox @ 2018 04 25, 11:33)
<p>Jei idomu, galiu papasakoti kaip is tikro viskas buvo..
Taigi po antro darbo pokalbio pasirodo lauke dar trecias turas, buvo siustos uzduotys kurias turejome atlikti as ir dar viena mergina, tai gi kaip ir sapne atsirado viena mergina - konkurente....Po uzduoties sulaukiu skambucio ir mane kvieciai i galutini pokalbi, tikiuosi jau del susitarimo dirbti biggrin.gif jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee</p>

Nu va kaip gerai smile.gif Dabar vėl sekite sapnus mirksiukas.gif
Atsakyti

Nors ne, tik db suvokiau kad kviecia paskutiniam pokalbiui, vadinasi dalyvaus ir ta mergina....vadinasi baigtis bus arba kaip sapnavau :( arba atvirkstinis variantas 

Atsakyti
QUOTE(indroox @ 2018 04 25, 12:22)
<p>Nors ne, tik db suvokiau kad kviecia paskutiniam pokalbiui, vadinasi dalyvaus ir ta mergina....vadinasi baigtis bus arba kaip sapnavau verysad.gif arba atvirkstinis variantas </p>

Indroox, Sapnas labai gerai atspindi jusu baimes ir isgyvenimus 4u.gif
Linkiu atvirkstinio varianto, nes jus to norite, svarbiausia nenuvertinkite saves del tokio sapno mirksiukas.gif

Tik panasu, kad kompanijos devizas...daug norinciu i jusu vieta...... Savininku sitaip derinanciu pokalbius butent tokia taktika mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas. Sapnavau savo krikšto tėvus, kad atvažiavo pas mano mamą į kiemą, o mašinos bagažinė pilna prikrauta šviežios mėsos. Pusbrolis paėmęs vieną dėžę a la paslapčiom sukadamasis neša, kad nematytų, bet jie užmatė, sako neškis neškis.
Taip ir stovi akyse tas sapnas.... ką gakėtų reikšt?
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2018 05 06, 12:11)
Labas. Sapnavau savo krikšto tėvus, kad atvažiavo pas mano mamą į kiemą, o mašinos bagažinė pilna prikrauta šviežios mėsos. Pusbrolis paėmęs vieną dėžę a la paslapčiom sukadamasis neša, kad nematytų, bet jie užmatė, sako neškis neškis.
Taip ir stovi akyse tas sapnas.... ką gakėtų reikšt?

gali būti koks nors konfliktas tarp jų ir jūsų mamos arba šiaip sužinosit ką nors apie juos ne itin gero.
Atsakyti

Indroox, Sapnas labai gerai atspindi jusu baimes ir isgyvenimus 4u.gif
Linkiu atvirkstinio varianto, nes jus to norite, svarbiausia nenuvertinkite saves del tokio sapno mirksiukas.gif

Tik panasu, kad kompanijos devizas...daug norinciu i jusu vieta...... Savininku sitaip derinanciu pokalbius butent tokia taktika mirksiukas.gif

Valio man pavyko 🤗🤗🤗🤗 visgi buvo atvirkstinis sapnas 🌸🌸🌸🌸

Atsakyti
QUOTE(indroox @ 2018 05 07, 19:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rivieramaya" data-cid="72082854" data-time="1524700693"><div><p>Indroox, Sapnas labai gerai atspindi jusu baimes ir isgyvenimus vartotojo įkelta nuotrauka
Linkiu atvirkstinio varianto, nes jus to norite, svarbiausia nenuvertinkite saves del tokio sapno vartotojo įkelta nuotrauka

Tik panasu, kad kompanijos devizas...daug norinciu i jusu vieta...... Savininku sitaip derinanciu pokalbius butent tokia taktika vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Valio man pavyko 🤗🤗🤗🤗 visgi buvo atvirkstinis sapnas 🌸🌸🌸🌸</p>

Smagu, senas geras posakis išsipildė, kad ašaros į sėkmę, nusiplovėte sau kelią mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indroox @ 2018 05 07, 18:24)
Valio man pavyko 🤗🤗🤗🤗 visgi buvo atvirkstinis sapnas 🌸🌸🌸🌸

Sekmes, stenkites kuo maziau jaudintis, o kuo daugiau semtis patirties 4u.gif
Kiekvienas darbas yra didziule nauja patirtis mirksiukas.gif
Atsakyti

Sekmes, stenkites kuo maziau jaudintis, o kuo daugiau semtis patirties 4u.gif
Kiekvienas darbas yra didziule nauja patirtis mirksiukas.gif

Tikrai taip, bandau kazkaip suvaldyti jauduli, labai tikiuosi jog pavyks 😏

Atsakyti

Sveikos. Esu naujokė šioj temoj. Esu išsiskyrusi jau beveik 5 metai ir sapnuoju kartais tą patį sapną, kad ateina pas mane buvęs vyras, mes pasimylim bet net ir sapne jis mane vėl ir vėl palieka ir grįšta pas savo moterį. Sapne tokia šilta atmosfera o pabudus vėl širdį skauda. Nebuvo tarp mūsų didelės meilės ir jis pats paliko mane su vaiku nuo to karto kontakto nelabai ir turėjom. Ką reiškia sapnas kaip ir numanau, bet kaip nuo to išsigydyti ir nebesapnuoti gal būtų koks patarimas.

Atsakyti