Tai taip ir nesupratau ar matote daugiau gražias vietas ar purvus? Arba gal nuo dienos priklauso? Vieną dieną jums viskas gerai, kitą dieną įminate į kokį purvą?
Tai taip ir nesupratau ar matote daugiau gražias vietas ar purvus? Arba gal nuo dienos priklauso? Vieną dieną jums viskas gerai, kitą dieną įminate į kokį purvą?
Ihm, tarsi apsivalymas nuo negatyvo
Duok Dieve!
Sianakt sapnavau didziuli vora, kurio as bijojau, jis vis vaiksciojo salia manes, kol galiausiai sapne sutelkiau drasa ir uzmusiau ji. Tada pakeliau akis i lubas, o ten buvo daaaug mazu juodu musyciu, kurios issisklaide ir dingo per sekunde.
Kas nors turit kokiu ideju?...
Sianakt sapnavau didziuli vora, kurio as bijojau, jis vis vaiksciojo salia manes, kol galiausiai sapne sutelkiau drasa ir uzmusiau ji. Tada pakeliau akis i lubas, o ten buvo daaaug mazu juodu musyciu, kurios issisklaide ir dingo per sekunde.
Kas nors turit kokiu ideju?...
Toliau mušat negatyvą sėkmingai
Sianakt sapnavau viena maza kirmele savo ismatose... Ne kaip skamba sapnas... Zinau, kad ismatos reiskia pinigus, bet tame sapne pagrindinis demesys buvo kirmelei. O ka kirmele galetu reiksti? Sapnininkai rodo skirtingas reiksmes...
Sianakt sapnavau viena maza kirmele savo ismatose... Ne kaip skamba sapnas... Zinau, kad ismatos reiskia pinigus, bet tame sapne pagrindinis demesys buvo kirmelei. O ka kirmele galetu reiksti? Sapnininkai rodo skirtingas reiksmes...
Ne, ne pinigai čia. Čia vėl iškakojate negatyvą
Valotės jūs per visus galus, šaunuolė esate
Malonūs rūpestėliai gal
Laba, Smagu prie jusu prisijungti Noreciau jusu pastebejimu apie sapnus. Mano situacija tokia, kad ieskau naujo darbo, dabar dalyvavau vienoj imonej pokalbi jau antrame ture, tad as labai noreciau ten dirbti. Na va ir mano sapnas: Sapnuoju kad pakviecia mane I galutini susitikima, laukiu kol ateis vadovas ir personalo vadove kaip ir anuos kartus laukiamajam, tik dabar susirinke daug darbuotoju ten daugelis zino mano varda, as pildau kazkokius popierius kur reikia irasyt kazka apie alga, irasau 30%, tada ateina vadovas ir personaliste, sako palaukim truputi, palaukus ateina kita mergina ji irgi pradeda pildyti tuos pacius popireius tik ten iraso 600eur. Tada mus abi pakviecia, ta mergina atsiseda ant kedes salia personalistes as ir vadovas lieku stoveti. Tada vadovas pradeda kalba ir sako, jog ta kita mergina atrinkta dirbti nes ji dirbus ne valstybinej istaigoj, o ten kur geresne patirti igavo. As paspaudziu vadovui ranka pasveikinu konkurente iseinu vos laikydama asaras, isedu I masina ir noriu verkti.... ir tada jau suvokiu nubudus, jog cia tik sapnas ir sakau sau nusiramink.... Ka manot per daug mastau apie ta darba ir per daug noriu jo? Gal samone ispeja nesitiketi daug kad taip nenusivilciau...
Tokio pobūdžio sapnai būna ir atvirkštiniai, taigi nenusiminkite labai Taip pat yra posakis, kad ašaros į sėkmę