Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(RP30 @ 2018 03 29, 10:04)
<p>Labas merginos, ką reiškia sapnuoti kalną aplipusį purvais, o aš jo viršuje, vis kopių į jį. Sapnai buvo nevienas, viskas panašu, tik kalnai skiriasi, tai prie labai gražaus vandenyno, tai dar kur neblogo vietoj. Ačiukas </p>

Tai taip ir nesupratau ar matote daugiau gražias vietas ar purvus? Arba gal nuo dienos priklauso? Vieną dieną jums viskas gerai, kitą dieną įminate į kokį purvą? mirksiukas.gif
Atsakyti
Praeita savaite maciau toki rysku ir keista sapna (dazniausiai nepamenu savo sapnu). Zodziu, sapne stovejau pries veidrodi ir kirpausi sau plaukus, trumpai trumpai, kaip berniukas apsikirpau. Ka tai galetu reiksti? Sapnininke raso, kad problemu pabaiga?
Atsakyti
QUOTE(Kaligula @ 2018 04 06, 14:40)
Praeita savaite maciau toki rysku ir keista sapna (dazniausiai nepamenu savo sapnu). Zodziu, sapne stovejau pries veidrodi ir kirpausi sau plaukus, trumpai trumpai, kaip berniukas apsikirpau. Ka tai galetu reiksti? Sapnininke raso, kad problemu pabaiga?

Ihm, tarsi apsivalymas nuo negatyvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 06, 13:43)
Ihm, tarsi apsivalymas nuo negatyvo smile.gif

Duok Dieve! 4u.gif
Atsakyti
As vel su savo sapnais smile.gif
Sianakt sapnavau didziuli vora, kurio as bijojau, jis vis vaiksciojo salia manes, kol galiausiai sapne sutelkiau drasa ir uzmusiau ji. Tada pakeliau akis i lubas, o ten buvo daaaug mazu juodu musyciu, kurios issisklaide ir dingo per sekunde.
Kas nors turit kokiu ideju?...
Atsakyti
QUOTE(Kaligula @ 2018 04 08, 12:45)
As vel su savo sapnais smile.gif
Sianakt sapnavau didziuli vora, kurio as bijojau, jis vis vaiksciojo salia manes, kol galiausiai sapne sutelkiau drasa ir uzmusiau ji. Tada pakeliau akis i lubas, o ten buvo daaaug mazu juodu musyciu, kurios issisklaide ir dingo per sekunde.
Kas nors turit kokiu ideju?...

Toliau mušat negatyvą sėkmingai smile.gif
Atsakyti
As ir vel cia parasysiu, kazkaip sapnai ryskesni pradejo aplankyti...

Sianakt sapnavau viena maza kirmele savo ismatose... Ne kaip skamba sapnas... smile.gif Zinau, kad ismatos reiskia pinigus, bet tame sapne pagrindinis demesys buvo kirmelei. O ka kirmele galetu reiksti? Sapnininkai rodo skirtingas reiksmes...
Atsakyti
QUOTE(Kaligula @ 2018 04 11, 12:28)
As ir vel cia parasysiu, kazkaip sapnai ryskesni pradejo aplankyti...

Sianakt sapnavau viena maza kirmele savo ismatose... Ne kaip skamba sapnas... smile.gif Zinau, kad ismatos reiskia pinigus, bet tame sapne pagrindinis demesys buvo kirmelei. O ka kirmele galetu reiksti? Sapnininkai rodo skirtingas reiksmes...

Ne, ne pinigai čia. Čia vėl iškakojate negatyvą smile.gif
Valotės jūs per visus galus, šaunuolė esate mirksiukas.gif
Atsakyti
Vel as cia su savo sapnu 4u.gif tokio dar nesu turejusi.. sapnas tesesi visa nakti ir ryta... nubudau kelis kartus.. uzmigdavau ir toliau to sapno tesini sapnuodavau... ryte nubudau, paziurejau serjalo serija ir vel nuejau miegot... ir vel toliau ta pati sapna sapnavau unsure.gif sapnas toks paprastas ir siltas buvo. Sapnavau, kad katik pagimdziau naujagimi, na, sapne neatrode jis kaip naujagimis, jau truputi ugtelejes, gal sakyciau kaip kokiu 5 menesiu ar pan... ir sapne taip stebejausi, kad jis gime su beveik visais dantukais, tie dantukai tokie balti, grazus, tas vaikiukas taip graziai sypsosi... wub.gif daug ten visko vyko, bet blogo kiek pamenu nieko, tik va kad visa nakti tas sapnas neapleido manes.. daugiau kaip per migla pamenu viska, tik va tie dantukai ir ta sypsena labai isimine... ar reiskia tai kanors? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2018 04 11, 18:15)
Vel as cia su savo sapnu  4u.gif tokio dar nesu turejusi.. sapnas tesesi visa nakti ir ryta... nubudau kelis kartus.. uzmigdavau ir toliau to sapno tesini sapnuodavau... ryte nubudau, paziurejau serjalo serija ir vel nuejau miegot... ir vel toliau ta pati sapna sapnavau  unsure.gif sapnas toks paprastas ir siltas buvo. Sapnavau, kad katik pagimdziau naujagimi, na, sapne neatrode jis kaip naujagimis, jau truputi ugtelejes, gal sakyciau kaip kokiu 5 menesiu ar pan... ir sapne taip stebejausi, kad jis gime su beveik visais dantukais, tie dantukai tokie balti, grazus, tas vaikiukas taip graziai sypsosi...  wub.gif daug ten visko vyko, bet blogo kiek pamenu nieko, tik va kad visa nakti tas sapnas neapleido manes.. daugiau kaip per migla pamenu viska, tik va tie dantukai ir ta sypsena labai isimine... ar reiskia tai kanors?  4u.gif

Malonūs rūpestėliai gal smile.gif
Atsakyti

Laba, Smagu prie jusu prisijungti :) Noreciau jusu pastebejimu apie sapnus. Mano situacija tokia, kad ieskau naujo darbo, dabar dalyvavau vienoj imonej pokalbi jau antrame ture, tad as labai noreciau ten dirbti. Na va ir mano sapnas: Sapnuoju kad pakviecia mane I galutini susitikima, laukiu kol ateis vadovas ir personalo vadove kaip ir anuos kartus laukiamajam, tik dabar susirinke daug darbuotoju ten daugelis zino mano varda, as pildau kazkokius popierius kur reikia irasyt kazka apie alga, irasau 30%, tada ateina vadovas ir personaliste, sako palaukim truputi, palaukus ateina kita mergina ji irgi pradeda pildyti tuos pacius popireius tik ten iraso 600eur. Tada mus abi pakviecia, ta mergina atsiseda ant kedes salia personalistes as ir vadovas lieku stoveti. Tada vadovas pradeda kalba ir sako, jog ta kita mergina atrinkta dirbti nes ji dirbus ne valstybinej istaigoj, o ten kur geresne patirti igavo. As paspaudziu vadovui ranka pasveikinu konkurente iseinu vos laikydama asaras, isedu I masina ir noriu verkti.... ir tada jau suvokiu nubudus, jog cia tik sapnas ir sakau sau nusiramink....  Ka manot per daug mastau apie ta darba ir per daug noriu jo? Gal samone ispeja nesitiketi daug kad taip nenusivilciau...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indroox: 12 balandžio 2018 - 06:07
QUOTE(indroox @ 2018 04 12, 07:03)
<p>Laba, Smagu prie jusu prisijungti smile.gif Noreciau jusu pastebejimu apie sapnus. Mano situacija tokia, kad ieskau naujo darbo, dabar dalyvavau vienoj imonej pokalbi jau antrame ture, tad as labai noreciau ten dirbti. Na va ir mano sapnas: Sapnuoju kad pakviecia mane I galutini susitikima, laukiu kol ateis vadovas ir personalo vadove kaip ir anuos kartus laukiamajam, tik dabar susirinke daug darbuotoju ten daugelis zino mano varda, as pildau kazkokius popierius kur reikia irasyt kazka apie alga, irasau 30%, tada ateina vadovas ir personaliste, sako palaukim truputi, palaukus ateina kita mergina ji irgi pradeda pildyti tuos pacius popireius tik ten iraso 600eur. Tada mus abi pakviecia, ta mergina atsiseda ant kedes salia personalistes as ir vadovas lieku stoveti. Tada vadovas pradeda kalba ir sako, jog ta kita mergina atrinkta dirbti nes ji dirbus ne valstybinej istaigoj, o ten kur geresne patirti igavo. As paspaudziu vadovui ranka pasveikinu konkurente iseinu vos laikydama asaras, isedu I masina ir noriu verkti.... ir tada jau suvokiu nubudus, jog cia tik sapnas ir sakau sau nusiramink....  Ka manot per daug mastau apie ta darba ir per daug noriu jo? Gal samone ispeja nesitiketi daug kad taip nenusivilciau...</p>

Tokio pobūdžio sapnai būna ir atvirkštiniai, taigi nenusiminkite labai smile.gif Taip pat yra posakis, kad ašaros į sėkmę
Atsakyti