Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Milvaja @ 2018 01 29, 14:28)
Šią naktį labai aiškiai sapnavau prieš 11 metų mirusį giminaitį.Aš stovėjau kažkokiame pastate prie atverto lango ir staiga pamačiau šį savo giminaitį važiuojantį dviračiu.  unsure.gif  Aš sapne net sutrikau, juk čia jis, tas mano miręs giminaitis (paminėjau jo vardą).  unsure.gif
Kažin ką tai gali reikšti?  unsure.gif

Jums - nieko, tik tieisog jo atminimą ir greičiausiai - oro kaitą smile.gif O dėl jo, tai tikėkimės, kad galbūt jam pavyko naujai atgimti, reinkarnuotis smile.gif
Atsakyti
Dabar galvoju, kad tai buvo pranašingas sapnas, nes kaip tik šiandien sužinojau blogą žinią. unsure.gif Sugriuvo mano planai.
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2018 01 29, 20:51)
Dabar galvoju, kad tai buvo pranašingas sapnas, nes kaip tik šiandien sužinojau blogą žinią.  unsure.gif  Sugriuvo mano planai.

Nebent su juo neturėjote gražių santykių, tada taip. Na arba jis nesugebėjo jūsų įspėti. Nes geri, saugantys giminaičiai paprastai įspėja, pasako ką nors arba bent jau liūdnai žiūri kaip nors, kad žmogus susivoktų.
Atsakyti

Sveiki. Gal kas buvo susidures su tokio tipo sapnu. Sapnuoji tam tikra skaiciu, pavyzdziui, 136, o kai atsibundi, pasiziuri i laika ir ten rodo 11:36 val. Cia toks keistas sutapimas gali kazka reiksti?

Atsakyti
Labas rytas,

atėjau su sapnu neduodančiu ramybės. Pamenu labai blankiai viską, bet esmė, jog sapnavau, kad tėtis iš kažkokios bobulytės nusipirko žvakių ir sako man, va čia šventintos žvakės, sakė, daug gėrio į jas pridėta. Reikia deginti. Aš sakau nedegink, išmesk jas. Tėtis sako deginsiu. Sakau bent iki galo nedegink.

Nežinau, kažkoks keistas sapnas, ką jis galėtų reikšti..? blink.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2018 02 27, 09:29)
Labas rytas,

atėjau su sapnu neduodančiu ramybės. Pamenu labai blankiai viską, bet esmė, jog sapnavau, kad tėtis iš kažkokios bobulytės nusipirko žvakių ir sako man, va čia šventintos žvakės, sakė, daug gėrio į jas pridėta. Reikia deginti. Aš sakau nedegink, išmesk jas. Tėtis sako deginsiu. Sakau bent iki galo nedegink.

Nežinau, kažkoks keistas sapnas, ką jis galėtų reikšti..?  blink.gif
Ačiū  4u.gif

Nelabai smagūs tokie sapnai, ar nieko šeimoje nenutiko? Kaip tėčio sveikata? Ypač 7-ą dieną atsargūs būkite po sapno mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos merginos,

pati nelabai issiaiskinu reiksmes tokio savo vakarykscio sapno, bet tokia nuojauta, kad jis buvo svarbus. Sapnavau, kad buvau alkana ir turejau lekste maisto, ruosiausi valgyti kai pamaciau isalkusia meska ir jai atidaviau maista, taip ja prisijaukinau ir ji likosi netoli manes. Tada su maistu prisijaukinau lape ir kate su dviem kaciukais. Gyvunai buvo draugiski, nepuole manes ir patys nesipese. Gal galite pakomentuoti?

Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2018 03 18, 23:58)
<p>Sveikos merginos,</p><p>pati nelabai issiaiskinu reiksmes tokio savo vakarykscio sapno, bet tokia nuojauta, kad jis buvo svarbus. Sapnavau, kad buvau alkana ir turejau lekste maisto, ruosiausi valgyti kai pamaciau isalkusia meska ir jai atidaviau maista, taip ja prisijaukinau ir ji likosi netoli manes. Tada su maistu prisijaukinau lape ir kate su dviem kaciukais. Gyvunai buvo draugiski, nepuole manes ir patys nesipese. Gal galite pakomentuoti?</p>

Gali būti, kad susitaikysite su priešu ir jo/jos palaikytojais, pakalikais
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

šiąnakt vėl aplankė keliatas nemalonių, neraminančių sapnų... Gal galit padėti su įžvalgomis???

Visų pirma susapnavau savo draugo buvusią merginą nėščią, su dideliu pilvu. Labai gražiai sapne atrodė, lyg ir ne nuo mano draugo laukėsi, lyg ir net susidraugauti su manimi norėjo.

Kito sapno epizodas buvo, kad mus, t.y. mane, sesės šeimą persekiojo mano tėvas (amžiną atilsį). Jis gyvenime buvo linkęs gerti su visom pasekmėm. Jis puolė, šantažavo, bandė susidoroti, lyg vos nesusimušė su sesės vyru... kažkokia įvykiu seka, kad jau nueidinėjo jis su kitu draugeliu, iš kažkur mano rankose atsdūrė juodas didelis peilis, tad aš mečiau tą peilį į jį, jis įstrigo į petį ir tėvas susmuko ant kelio, kartu ir jo draugelis susmuko... buvo naktis, kažkur bėgau, kažko ieškojau, parbėgau atgal paryčiais, tebegulėjo jie abu susmukę, o mane persmelkė baimė, kad ant peilio mano pirštų antspaudai...

Ir dar vieno sapno epizodas, kaimas, kažkur vaikšto močiutė, dar gyva... Einu prie kelio... Keliu kažkas vedą karvę, žalmargę, didžiulę ir sunkiai ją tramdo... vos karvė mane pamato, kyla dar baisesnė agresija, ištrūksta, puola mane vytis, aš bėgu, tik jaučiu, kad už kapišono ji užkabina mane ragais ir išmeta į orą...

Būčiau dėkinga už mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2018 03 28, 16:59)
Labas visoms  4u.gif

šiąnakt vėl aplankė keliatas nemalonių, neraminančių sapnų... Gal galit padėti su įžvalgomis???

Visų pirma susapnavau savo draugo buvusią merginą nėščią, su dideliu pilvu. Labai gražiai sapne atrodė, lyg ir ne nuo mano draugo laukėsi, lyg ir net susidraugauti su manimi norėjo.

Kito sapno epizodas buvo, kad mus, t.y. mane, sesės šeimą persekiojo mano tėvas (amžiną atilsį). Jis gyvenime buvo linkęs gerti su visom pasekmėm. Jis puolė, šantažavo, bandė susidoroti, lyg vos nesusimušė su sesės vyru... kažkokia įvykiu seka, kad jau nueidinėjo jis su kitu draugeliu, iš kažkur mano rankose atsdūrė juodas didelis peilis, tad aš mečiau tą peilį į jį, jis įstrigo į petį ir tėvas susmuko ant kelio, kartu ir jo draugelis susmuko... buvo naktis, kažkur bėgau, kažko ieškojau, parbėgau atgal paryčiais, tebegulėjo jie abu susmukę, o mane persmelkė baimė, kad ant peilio mano pirštų antspaudai...

Ir dar vieno sapno epizodas, kaimas, kažkur vaikšto močiutė, dar gyva... Einu prie kelio... Keliu kažkas vedą karvę, žalmargę, didžiulę ir sunkiai ją tramdo... vos karvė mane pamato, kyla dar baisesnė agresija, ištrūksta, puola mane vytis, aš bėgu, tik jaučiu, kad už kapišono ji užkabina mane ragais ir išmeta į orą...

Būčiau dėkinga už mintis  4u.gif

Tai gal pasąmonėje laikote tą merginą, nepaleidžiate, pagalvojate vis? Tai ir sapnuojasi.

Pasąmonėje dar likę pas jus blokai, negatyvas, kad gal ir jūs bei jūsų visa šeima kažkuo kalti, kad tėvas nusigėrė, nebėra gyvųjų tarpe ar pan.

Dėl karvės, pagal psichologinę simboliką, tai vėlgi gali būti neišspręsti santykiai su tėvais, gal dėl to ir močiutė buvo sapne, nes močiutė vieno iš tėvų juk motina.
Arba dar: tai jūs pati tikriausiai esate prieš kažką aplinkoje nusiteikusi agresyviai viduje ir tai gali išplaukti į paviršių. Tas kažkas gali pajausti ir pirmas atakuoti jus. Nes šiaip jau karvė laikoma taikiu gyvūnu o jei puola, tai greičiausiai ginasi, išprovokuota mirksiukas.gif

Grynai psichologiniai jūsų sapnai, man regis, be jokių įspėjimų, tiesiog jūsų pasąmonės "monstrai" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 03 28, 17:24)
Tai gal pasąmonėje laikote tą merginą, nepaleidžiate, pagalvojate vis? Tai ir sapnuojasi.

Pasąmonėje dar likę pas jus blokai, negatyvas, kad gal ir jūs bei jūsų visa šeima kažkuo kalti, kad tėvas nusigėrė, nebėra gyvųjų tarpe ar pan.

Dėl karvės, pagal psichologinę simboliką, tai vėlgi gali būti neišspręsti santykiai su tėvais, gal dėl to ir močiutė buvo sapne, nes močiutė vieno iš tėvų juk motina.
Arba dar: tai jūs pati tikriausiai esate prieš kažką aplinkoje nusiteikusi agresyviai viduje ir tai gali išplaukti į paviršių. Tas kažkas gali pajausti ir pirmas atakuoti jus. Nes šiaip jau karvė laikoma taikiu gyvūnu o jei puola, tai greičiausiai ginasi, išprovokuota mirksiukas.gif

Grynai psichologiniai jūsų sapnai, man regis, be jokių įspėjimų, tiesiog jūsų pasąmonės "monstrai" smile.gif

Ačiū. Na iš tiesų apie tą merginą vis pagalvoju ir vis kažkur sutinku. O dėl tėvo sunku pasakyti, nebemąstau apie jį visai. Bet vaikystėje turėjau daug panašių košmarų. Labai tikiuosi, kad čia tik psichologija.
Atsakyti

Labas merginos, ką reiškia sapnuoti kalną aplipusį purvais, o aš jo viršuje, vis kopių į jį. Sapnai buvo nevienas, viskas panašu, tik kalnai skiriasi, tai prie labai gražaus vandenyno, tai dar kur neblogo vietoj. Ačiukas 

Atsakyti