QUOTE(Izolda @ 2018 03 28, 16:59)
Labas visoms
šiąnakt vėl aplankė keliatas nemalonių, neraminančių sapnų... Gal galit padėti su įžvalgomis???
Visų pirma susapnavau savo draugo buvusią merginą nėščią, su dideliu pilvu. Labai gražiai sapne atrodė, lyg ir ne nuo mano draugo laukėsi, lyg ir net susidraugauti su manimi norėjo.
Kito sapno epizodas buvo, kad mus, t.y. mane, sesės šeimą persekiojo mano tėvas (amžiną atilsį). Jis gyvenime buvo linkęs gerti su visom pasekmėm. Jis puolė, šantažavo, bandė susidoroti, lyg vos nesusimušė su sesės vyru... kažkokia įvykiu seka, kad jau nueidinėjo jis su kitu draugeliu, iš kažkur mano rankose atsdūrė juodas didelis peilis, tad aš mečiau tą peilį į jį, jis įstrigo į petį ir tėvas susmuko ant kelio, kartu ir jo draugelis susmuko... buvo naktis, kažkur bėgau, kažko ieškojau, parbėgau atgal paryčiais, tebegulėjo jie abu susmukę, o mane persmelkė baimė, kad ant peilio mano pirštų antspaudai...
Ir dar vieno sapno epizodas, kaimas, kažkur vaikšto močiutė, dar gyva... Einu prie kelio... Keliu kažkas vedą karvę, žalmargę, didžiulę ir sunkiai ją tramdo... vos karvė mane pamato, kyla dar baisesnė agresija, ištrūksta, puola mane vytis, aš bėgu, tik jaučiu, kad už kapišono ji užkabina mane ragais ir išmeta į orą...
Būčiau dėkinga už mintis
Tai gal pasąmonėje laikote tą merginą, nepaleidžiate, pagalvojate vis? Tai ir sapnuojasi.
Pasąmonėje dar likę pas jus blokai, negatyvas, kad gal ir jūs bei jūsų visa šeima kažkuo kalti, kad tėvas nusigėrė, nebėra gyvųjų tarpe ar pan.
Dėl karvės, pagal psichologinę simboliką, tai vėlgi gali būti neišspręsti santykiai su tėvais, gal dėl to ir močiutė buvo sapne, nes močiutė vieno iš tėvų juk motina.
Arba dar: tai jūs pati tikriausiai esate prieš kažką aplinkoje nusiteikusi agresyviai viduje ir tai gali išplaukti į paviršių. Tas kažkas gali pajausti ir pirmas atakuoti jus. Nes šiaip jau karvė laikoma taikiu gyvūnu o jei puola, tai greičiausiai ginasi, išprovokuota
Grynai psichologiniai jūsų sapnai, man regis, be jokių įspėjimų, tiesiog jūsų pasąmonės "monstrai"