Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

sokiai.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Užvakar sapnavau (atrodė, kad visą naktį) didelę miesto šventę. Ta šventė buvo tarsi kažkokia religine tematika, kažkoks dvasingumas jautėsi. Daug žmonių, procesijos, eitynės, skanūs pyragai biggrin.gif Ir pamačiau, kad tos šventės metu žmones laimina tarsi vienuooliai ar kažkokie šventuoliai. Atsistojau į eilę, nes man reikėjo palaiminimo. Ir kai atėjo mano eilė, tai jaunas žavus vienuolis pradėjo tempti gumą ir kažką klausinėti - žodžiu niekaip nepalaimina biggrin.gif Tuomet prasidėjo vėl kažkokia šventės dalis ir aš jau laukiau kitos pertraukėlės, kad gauti tą palaiminimą. Ir vistiek negavau..tik kalbos, ilgi žvilgsniai iš to vienuolio ir nieko. Tuomet sapnas peršoko kažkur kitus, nes ėmiau sapnuoti, kad mano sesė susilaukė trečio berniuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(soweluu @ 2018 01 15, 10:34)
Sveikos  4u.gif
Užvakar sapnavau (atrodė, kad visą naktį) didelę miesto šventę. Ta šventė buvo tarsi kažkokia religine tematika, kažkoks dvasingumas jautėsi. Daug žmonių, procesijos, eitynės, skanūs pyragai biggrin.gif Ir pamačiau, kad tos šventės metu žmones laimina tarsi vienuooliai ar kažkokie šventuoliai. Atsistojau į eilę, nes man reikėjo palaiminimo. Ir kai atėjo mano eilė, tai jaunas žavus vienuolis pradėjo tempti gumą ir kažką klausinėti - žodžiu niekaip nepalaimina biggrin.gif Tuomet prasidėjo vėl kažkokia šventės dalis ir aš jau laukiau kitos pertraukėlės, kad gauti tą palaiminimą. Ir vistiek negavau..tik kalbos, ilgi žvilgsniai iš to vienuolio ir nieko. Tuomet sapnas peršoko kažkur kitus, nes ėmiau sapnuoti, kad mano sesė susilaukė trečio berniuko smile.gif

Palaiminimas pati suprantate, kad yra teigiamas dalykas: sėkmės linkėjimas, gėęrio linkėjimas ir pan., o jei jūs negavote niekaip to palaiminimo, tai gali reikšti, kad kol kas negausite kažkokios norimos malonės iš svarbaus jums asmens ar sėkmės kol kas nebus kažkuriame svarbiame reikale.
Atsakyti
QUOTE(soweluu @ 2018 01 15, 10:34)
Sveikos  4u.gif

Na vienuoliai neturi sventinti kiekvieno asmeniskai, taip kad jie laimina minia, taip kaip ir popiezius mirksiukas.gif

Panasu kad laukiate tos sventes 4u.gif

Jums dar ir patvirtinimas kad sesuo ne nedalyvavo sventeje, o palaiminima gavo ( gaus) 4u.gif
Atsakyti

labas vakaras,

Sapnavau, kad lankiausi pas dantu gydytoja, ir jis sako yra sugedes dantis ir reik taisyt, o as tokia pasimetus sakau, kaip??taigi neseniai buvau ir buvo viskas tvarkoje. Bandziau ieskoti pati atsakymo, bet kazkaip pasimeciau :(

Atsakyti
QUOTE(burrbuliukas @ 2018 01 15, 23:07)
<p>labas vakaras,</p><p></p><p>Sapnavau, kad lankiausi pas dantu gydytoja, ir jis sako yra sugedes dantis ir reik taisyt, o as tokia pasimetus sakau, kaip??taigi neseniai buvau ir buvo viskas tvarkoje. Bandziau ieskoti pati atsakymo, bet kazkaip pasimeciau verysad.gif</p>

Gali atspindeti praeita vizita, baime, arba ateityje nusimato siurprizas ( siurprizas gali buti ir seip , del kazko kitko), nieko labai blogo, pataisomo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2018 01 15, 23:30)
Gali atspindeti praeita vizita, baime,  arba ateityje nusimato siurprizas ( siurprizas gali buti  ir seip , del kazko kitko), nieko labai blogo, pataisomo  4u.gif

Aciu nudziuginot, nes siaip paskaicius kazkaip susiveliau, kad vistiek blogai, nors nei krito nei kraujo nei supuvusiu dantu nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burrbuliukas @ 2018 01 15, 23:07)
<p>labas vakaras,</p><p></p><p>Sapnavau, kad lankiausi pas dantu gydytoja, ir jis sako yra sugedes dantis ir reik taisyt, o as tokia pasimetus sakau, kaip??taigi neseniai buvau ir buvo viskas tvarkoje. Bandziau ieskoti pati atsakymo, bet kazkaip pasimeciau verysad.gif</p>

Viskas priklauso dar ir nuo to, ką veikiate, ką galvojate. Jei neseniai buvote realiame vizite pas odontologą arba jei ketinate eiti, turite problemų su dantimis, tai jūsų sapnas gali būti minčių išdava. Bet jei negalvojote apie dantis, jų taisymą, nebuvote neseniai, tai: laukia sunkus darbas arba net pablogės sveikata.
O ir apsigauti su sapnais labai lengva, taigi niekada nepasitikėkite visokiomis a la pozitivystinėmis teorijomis, kurias jums bando piršti (pakomentavo jau jums biggrin.gif ). Pvz. mano draugė sapnavo dantų simbolį net ir turėdama problemų su dantimis. Sapnavo, kad iškrenta be kraujo mažiukas dantis iš dešiniosios pusės viršaus. Lygiai po 7 dienų jos tėvui buvo insultas. Požymių pas jį buvo, galėjo atkreipti dėmesį (nes dešinioji kūno pusė rodo ženklus apie tėvo liniją, kairioji - apie mamos) bet irgi guodėsi save, kad čia tik dėl reikalų su dantimis taip sapnuoja. O vat ir ne...
7 diena apskritai labai lemiama po blogų sapnų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 16 sausio 2018 - 09:53
Monteverte, o insultai nuo ko pagrinde atsitinka ? Nenori papasakoti?

Burbuliukas, jusu sapne atspindi sveika organizma ir maza siurpriza, kuris labai lengvai pataisomas , jei stresuosite.... galvosite negatyviai.......Na kokias septynias dienas kaip Monteverte raso, tai gali istikti ir insultas . Taip tikrai neatsitiks, nes jus ne Montevertes drauge, todel jusu teciui tas negresia 4u.gif
Jusu atveju tai tik dantuko skylute, kurios taip lengvai atsiranda , tarkime nuo kietesnio maisto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2018 01 16, 15:06)
Monteverte, o insultai nuo ko pagrinde atsitinka ? Nenori papasakoti?
Burbuliukas, jusu sapne atspindi sveika organizma ir maza siurpriza, kuris labai lengvai pataisomas , jei stresuosite.... galvosite negatyviai.......Na kokias septynias dienas kaip Monteverte raso, tai gali istikti ir insultas . Taip tikrai neatsitiks, nes jus ne Montevertes drauge, todel jusu teciui tas negresia  4u.gif
Jusu atveju tai tik dantuko skylute, kurios taip lengvai atsiranda , tarkime nuo kietesnio maisto  mirksiukas.gif

Tai jau rėžk, insultų žinove biggrin.gif

Vėl pradedi tas savo nesąmones. Visi jau čia mato, kad turėjai daug problemų gyvenime, daug skausmo, todėl bandai dabar vien tik pozityve gyventi, griebiesi to kaip skęstantis šiaudo, bet tai neišgelbės smile.gif Visi mes mirtingi, pas visus kartais blogų dalykų nutinka ir galvok tu negalvojus, jei lemta - bus. Mano draugė gi irgi negalvojo, ar padėjo jai tas tavo brukamas negalvojimas? Būtų pagalvojus, būtų anksčiau tėvą tyrimams nuvežus.
Ir iš viso, neišsiplėtok čia ne į temą ir esmės nejauk. burrbuliuko sapne ir nebuvo įspėjimo apie netektį, kas jos sapne buvo, tą jai ir parašiau. Tu parašei kaip tau atrodė ir viskas, tema užbaigta.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 16, 17:04)
Tai jau rėžk, insultų žinove biggrin.gif

Vėl pradedi tas savo nesąmones. Visi jau čia mato, kad turėjai daug problemų gyvenime, daug skausmo, todėl bandai dabar vien tik pozityve gyventi, griebiesi to kaip skęstantis šiaudo, bet tai neišgelbės smile.gif Visi mes mirtingi, pas visus kartais blogų dalykų nutinka ir galvok tu negalvojus, jei lemta - bus. Mano draugė gi irgi negalvojo, ar padėjo jai tas tavo brukamas negalvojimas? Būtų pagalvojus, būtų anksčiau tėvą tyrimams nuvežus.
Ir iš viso, neišsiplėtok čia ne į temą ir esmės nejauk. burrbuliuko sapne ir nebuvo įspėjimo apie netektį, kas jos sapne buvo, tą jai ir parašiau. Tu parašei kaip tau atrodė ir viskas, tema užbaigta.

Taigi tu pas mus gydytoja papildais ax.gif Nesirgs zmones, neturesi ka gydyti biggrin.gif

Na man skestant gelbejimo rato reiketu, nes siaudo tikrai nesigriebciau, tu pas mus zoleles ir papildus valgai, tai gal tau siaudas ir atrodytu kaip gelbejimo irankis biggrin.gif Man net tokia mintis i galva neateitu

tease.gif pleasantry.gif ura.gif
Atsakyti
Šią naktį labai aiškiai sapnavau prieš 11 metų mirusį giminaitį.Aš stovėjau kažkokiame pastate prie atverto lango ir staiga pamačiau šį savo giminaitį važiuojantį dviračiu. unsure.gif Aš sapne net sutrikau, juk čia jis, tas mano miręs giminaitis (paminėjau jo vardą). unsure.gif
Kažin ką tai gali reikšti? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milvaja: 29 sausio 2018 - 14:28