Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Monteverte @ 2018 01 08, 23:20)
Perka perka, Žaidėjai eilėje stovi biggrin.gif

Tai pilnatis veikia ? Ateini pasikabineti ? Adrenalino pritrukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2018 01 09, 03:38)
Tai pilnatis veikia ? Ateini pasikabineti ? Adrenalino pritrukai  biggrin.gif

Tave tikrai taip. Iki pilnaties kažkaip sugebi bent jau teisingai suprasti ką žmonės rašo, o per pilnatį sunkus variantas 4u.gif Ramybės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 09, 09:35)
Tave tikrai taip. Iki pilnaties kažkaip sugebi bent jau teisingai suprasti ką žmonės rašo, o per pilnatį sunkus variantas 4u.gif Ramybės tau 4u.gif

O tu net atsakyti i zmoniu prasyma padeti paaiskinti sapna nebesugebi unsure.gif
Tiek neapykantos i mano darza, jei butu vasara turbut visi mano pomidorai isdziutu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2018 01 09, 14:50)
O tu net atsakyti i zmoniu prasyma padeti paaiskinti sapna nebesugebi  unsure.gif
Tiek neapykantos i mano darza, jei butu vasara turbut visi mano pomidorai isdziutu  mirksiukas.gif

Kuriai čia neatsakiau taip prašančiai?
Mano į tavo ar visgi tavo į mano? Aš tave pataisiau, kad galvotum ką rašai, juk žmogus pats viską parašė kaip sapnas išsipildė, o tu mane užsipuolei.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 08, 10:03)
Ką tu čia svaigsti? Žmogus aiškiai parašė, kad jai skauda, uždegimas matyt griebė, o tu tarsi tyčiojies umn.gif

Vėl svaigsti. Kiek temų jau buvo ir pastoviai visos moterys apie nėštumą vs, žuvelės šnekėdavo, o ne ligas. Tau ir vėl eilinį kartą rodosi smile.gif

Ar esi kada pastojusi? Maitinusi? Ar sergi menesinemis ?

Na apie ligas tai tamstyte visada progai pasitaikius rasinejei, nesvarbu kokioje temoje biggrin.gif Papildus parduoti gi reikia, kitaip nebeisgyventum 4u.gif

Kur tu atsakei Calganai? Gal vel i A.Z tik pamirsai pamineti bigsmile.gif Tai prasikrapstyk akutes, atsiversk praeita puslapi ir pasitikslink 4u.gif

Pora dienu , praeito puslapio tema, o jau nebesusigaudai ax.gif Papildai tau tikrai nebepadeda , pilnatis tikrai stipresne uz tavo papildus 4u.gif Antireklama darai, zaidejai irgi nebepirks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rivieramaya: 09 sausio 2018 - 20:01
QUOTE(Rivieramaya @ 2018 01 09, 20:00)
Ar esi kada pastojusi? Maitinusi? Ar sergi menesinemis ?

Na apie ligas tai tamstyte visada progai pasitaikius rasinejei, nesvarbu kokioje temoje  biggrin.gif  Papildus parduoti gi reikia, kitaip nebeisgyventum  4u.gif

Kur tu atsakei Calganai? Gal vel i A.Z tik pamirsai pamineti  bigsmile.gif Tai prasikrapstyk akutes, atsiversk praeita puslapi ir pasitikslink  4u.gif

Pora dienu , praeito puslapio tema, o jau nebesusigaudai  ax.gif Papildai tau tikrai nebepadeda , pilnatis tikrai stipresne uz tavo papildus  4u.gif Antireklama darai, zaidejai irgi nebepirks  mirksiukas.gif

Prie ko čia mano asmeninis gyvenimas ir Calgana sapnas? O gal jau susiprotėjai ir įsiskaitei, kad ji ir rašė apie josios gyvenimą ir josios ligas, iš ko tu kone pasityčiojai dar pripaišydama, kad ir ateityje sirgs.

Tikrai taip, prasikrapštyk akis, ji tik pasidalino patirtimi ir nič nieko neklausė, nes sapnas buvo akivaizdus, jis buvo jos realybės atspindys ir prie tokio sapno nei pridėsi, nei atimsi, tiesiog reikia tai išgyventi, o ne svaičioti apie "vaisius" ir tokią pačią ateitį. Eilinį kartą praleidai progą patylėti, kai tavęs niekas nekalbina ir nusišneki tiek dėl sapnų, tiek ir dėl mano papildų platinimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 10, 09:41)
Prie ko čia mano asmeninis gyvenimas ir Calgana sapnas? O gal jau susiprotėjai ir įsiskaitei, kad ji ir rašė apie josios gyvenimą ir josios ligas, iš ko tu kone pasityčiojai dar pripaišydama, kad ir ateityje sirgs.

Tikrai taip, prasikrapštyk akis, ji tik pasidalino patirtimi ir nič nieko neklausė, nes sapnas buvo akivaizdus, jis buvo jos realybės atspindys ir prie tokio sapno nei pridėsi, nei atimsi, tiesiog reikia tai išgyventi, o ne svaičioti apie "vaisius" ir tokią pačią ateitį. Eilinį kartą praleidai progą patylėti, kai tavęs niekas nekalbina ir nusišneki tiek dėl sapnų, tiek ir dėl mano papildų platinimo biggrin.gif

Tau net patys stipriausi akiniai nepadetu matyti, vistiek matai savaip, kurioje vietoje matai Calganai ligas biggrin.gif nu pasiimk ziuronus, padidinama stikla mastau.gif

Kaip tau liudna kai daugiau niekas su tavimi nebendrauja, tai nors kabinedamasi siokio tokio demesio ispesi ax.gif Oi tu Menkaverte , Menkaverte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2018 01 10, 14:22)
Tau net patys stipriausi akiniai nepadetu matyti, vistiek matai savaip, kurioje vietoje matai Calganai ligas biggrin.gif  nu pasiimk ziuronus, padidinama stikla  mastau.gif

Kaip tau liudna kai daugiau niekas su tavimi nebendrauja, tai nors kabinedamasi siokio tokio demesio ispesi  ax.gif  Oi tu Menkaverte , Menkaverte  4u.gif

Tau rimtai tuk-tuk smile.gif "po keliu dienu atsirado skyscio krutyse, dabar jau skaudzios labai"
O gal tu nuo slausmo kaifuoji? biggrin.gif Tikriausiai, todėl čia ir sėdi, nors buvo draugiškas patarimas po netekčių nelįsti į temas, kurios tave tik žeis, bet esi nenormali mazochistė, todėl nesitikėk, kad tavęs gailėsiu, kai pati savęs negaili.

Aš net nespėju bendrauti tiek, kiek norėčiau biggrin.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 10, 14:55)
Tau rimtai tuk-tuk smile.gif  "po keliu dienu atsirado skyscio krutyse, dabar jau skaudzios labai"
O gal tu nuo slausmo kaifuoji? biggrin.gif Tikriausiai, todėl čia ir sėdi, nors buvo draugiškas patarimas po netekčių nelįsti į temas, kurios tave tik žeis, bet esi nenormali mazochistė, todėl nesitikėk, kad tavęs gailėsiu, kai pati savęs negaili.

Aš net nespėju bendrauti tiek, kiek norėčiau biggrin.gif  tongue.gif  tongue.gif

Skysciai krutyse kaupiasi kiekviena menesi, todel jos pabrinksta, sapne ( pienas su krauju) galejo atspindeti ir patirti, ir baime.
As ligos nematau nei sapne , nei pabrinkusiu krutiniu skausmo realybeje. Moteris turi patirties menesiniu metu, nestumo metu, maitinimo metu ir zino TAI 4u.gif Pasidalino baime sapne, bet tai nereiskia kad jai kazkas blogai, nes tai rodo dar daugybe paprastu moterisku galimybiu.

Pasituksenk sau Menkaverte 4u.gif

Kas liecia skausma, kiekvienas turime ribas, vieniems reikalingi nuskausminami dantu valymui , mums vaikysteje raudami ir grezdami dantu kanalus nenuodavo jokiu nuskausminamu.
Ne vienas tikrai nekaifavo nuo to, as dantistu bijojau kaip baisiausio kosmaro vaikysteje biggrin.gif todel tai butu labai kosmariskas sapnas man , atspindintis realia baime dantu rovimo prisiminimo, o ne pranasaujanciu mirti , kaip cia daygybe merginu bande tau paaiskinti anksciau irgi mirksiukas.gif tikrai tingiu ikelti tuos puslapius, bet turiu nufotkinusi mirksiukas.gif PADEDA ATMINCIAI, tau tikrai padetu irgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2018 01 10, 19:35)
As ligos nematau nei sapne , nei pabrinkusiu krutiniu skausmo realybeje.

Ar kam tai naujiena? Tu gi visada įžvelgi tik "ne tų žmonių sapnus", "žaidėjus sapnuose", "prievartautojus" ir pan. Kurgi tau suprast paprasčiausią, aiškiausią žmogaus paaiškinimą apie savo sapną ir kaip jis išsipildė realybėje biggrin.gif
Nevark, Bite Maja tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 11, 09:41)
Ar kam tai naujiena? Tu gi visada įžvelgi tik "ne tų žmonių sapnus", "žaidėjus sapnuose", "prievartautojus" ir pan. Kurgi tau suprast paprasčiausią, aiškiausią žmogaus paaiškinimą apie savo sapną ir kaip jis išsipildė realybėje biggrin.gif
Nevark, Bite Maja tu biggrin.gif

Pagaliau ir tau daejo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2018 01 11, 14:44)
Pagaliau ir tau daejo  bigsmile.gif

Ania? Tai sakai žmogus tau ir man paaiškino, o tu puolei jam vistiek komentuoti, savo matymus primetinėti? Šaunu tiesiog, bite Maja, nenuilstančioji, budinčioji biggrin.gif
Atsakyti