Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Raselėuogelė @ 2017 11 06, 13:11)
<p>Sveikos merginos, o man vis pasikartojantys sapnai, matyt kažko neišskaitau ir nepadarau išvadų...Jau kelintą kartą sapnuoju savo AA močiutės butą. Jos nėra jau 25 metai, bet vaikystėje dažnai savaitgalius leisdavau pas ją kartu su kitais pusbroliais, poterius mokindavomės smile.gif Gražūs prisiminimai kai pagalvoju, bet esmė, kad negalvoju kol nesusapnuoju. Ir močiutės sapne nebūna, tik jos tas senas butas, kurį tėvai pardavė po jos mirties, net nežinau kas ten gyvena. Šiąnakt vėl jame buvau ir taip aiškiai mačiau kad kitaip apstatytas, močiutės lovos nėra, remontas padarytas, langai pakeisti, lyg realybėj matyčiau. Nesuprantu kodėl būtent tą butą jau kokį 5 kartą sapnuoju, gal reiktų nuvažiuot ir susipažint su šeimininkais, kad jau pasąmonė į jį šaukia? Bet negi sakyt "laba diena, ar galiu užeit į svečius, nes jūsų butą nuolat sapnuoju?" biggrin.gif Ką manot?</p>

Montevertes paaiskinimas labai neblogas mirksiukas.gif
O i klausima ar nueiti i ta buta ? O ko ten eiti ? Juk mociutes ten nebera jau 25 metus mirksiukas.gif
Sapnuojate, nes tai jusu prisiminimai, jusu pasikeitimai. Ir tai tikrai nieko blogo nereiskiantis sapnas 4u.gif

Atsakyti
<p>Sveikos merginos, o man vis pasikartojantys sapnai, matyt kažko neišskaitau ir nepadarau išvadų...Jau kelintą kartą sapnuoju savo AA močiutės butą. Jos nėra jau 25 metai, bet vaikystėje dažnai savaitgalius leisdavau pas ją kartu su kitais pusbroliais, poterius mokindavomės smile.gif Gražūs prisiminimai kai pagalvoju, bet esmė, kad negalvoju kol nesusapnuoju. Ir močiutės sapne nebūna, tik jos tas senas butas, kurį tėvai pardavė po jos mirties, net nežinau kas ten gyvena. Šiąnakt vėl jame buvau ir taip aiškiai mačiau kad kitaip apstatytas, močiutės lovos nėra, remontas padarytas, langai pakeisti, lyg realybėj matyčiau. Nesuprantu kodėl būtent tą butą jau kokį 5 kartą sapnuoju, gal reiktų nuvažiuot ir susipažint su šeimininkais, kad jau pasąmonė į jį šaukia? Bet negi sakyt "laba diena, ar galiu užeit į svečius, nes jūsų butą nuolat sapnuoju?" biggrin.gif Ką manot?</p>

Sapnuoti mociutes namus, reiskia proteviu apsauga. Tai labai geras sapnas.

Jeigu sapnas kartojasi, pries uzmiegant, paprasykite savo proteviu ar mociutes, parodyti kokia zinute iki jusu nori danesti. Jeigu neturite patirties dirbti su sapnais, kartokite ta pati klausima kiekviena karta pries uzmigdama.

Atsakyti
Sapnavau, kad atvažiavau į šeimą dirbti. Nežinojau, kad turėsiu padėti mokytis jaunuoliui - ruošti namų darbus, šiaip konsultuoti. Jaučiausi nejaukiai, nes nežinojau ar sugebėsiu. Bet visa ta šeima mane priėmė labai gerai, labai šiltai. Dar su manim paspruko mano šuo - tai turėjau jiems aiškintis, kad netyčia jis čia, kad pabėgo, nes be pavadėlio. Labai keistas sapnas, pabudau iš jo savo noru, supratusi, kad man nepatinka smile.gif

Nors dar keisčiau buvo prieš keletą dienų sapnuoti lapę. Ir matyti kaip užsidega jos uodega ir sudega smile.gif

Gal kas turite kokių minčių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(soweluu @ 2017 11 08, 09:54)
Sapnavau, kad atvažiavau į šeimą dirbti. Nežinojau, kad turėsiu padėti mokytis jaunuoliui - ruošti namų darbus, šiaip konsultuoti. Jaučiausi nejaukiai, nes nežinojau ar sugebėsiu. Bet visa ta šeima mane priėmė labai gerai, labai šiltai. Dar su manim paspruko mano šuo - tai turėjau jiems aiškintis, kad netyčia jis čia, kad pabėgo, nes be pavadėlio. Labai keistas sapnas, pabudau iš jo savo noru, supratusi, kad man nepatinka smile.gif

Nors dar keisčiau buvo prieš keletą dienų sapnuoti lapę. Ir matyti kaip užsidega jos uodega ir sudega smile.gif

Gal kas turite kokių minčių?  4u.gif

Lapės uodega - suktybę išryškinti galite, o tas naujas sapnas tai rodo, kad nebijotumėt naujos veiklos, naujo iššūkio, nes viskas pavyks, turėsite palaikymą.
Atsakyti

Kada paskutini karta uz mociutę mišias užpirkus buvai?
Ne kokia cia ne proteviu apsauga. Maldu mociutei reikia.
Papildyta:
QUOTE(soweluu @ 2017 11 08, 10:54)
Sapnavau, kad atvažiavau į šeimą dirbti. Nežinojau, kad turėsiu padėti mokytis jaunuoliui - ruošti namų darbus, šiaip konsultuoti. Jaučiausi nejaukiai, nes nežinojau ar sugebėsiu. Bet visa ta šeima mane priėmė labai gerai, labai šiltai. Dar su manim paspruko mano šuo - tai turėjau jiems aiškintis, kad netyčia jis čia, kad pabėgo, nes be pavadėlio. Labai keistas sapnas, pabudau iš jo savo noru, supratusi, kad man nepatinka :

Neapleidzia tavęs tavo bėdos ir problemos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 lapkričio 2017 - 10:22
QUOTE(soweluu @ 2017 11 08, 10:54)

As labiau atkreipau demesi i lape ir suni.....Kadangi lape sapnavote pirma, o suo paspruko su jumis po to...Panasu kad turesite aiskintis del kazkokio melo ir jausites labai nejaukiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 11 08, 10:58)
Lapės uodega - suktybę išryškinti galite, o tas naujas sapnas tai rodo, kad nebijotumėt naujos veiklos, naujo iššūkio, nes viskas pavyks, turėsite palaikymą.

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Rivieramaya @ 2017 11 08, 15:14)
As labiau atkreipau demesi i lape ir suni.....Kadangi lape sapnavote pirma, o suo paspruko su jumis po to...Panasu kad turesite aiskintis del kazkokio melo ir jausites labai nejaukiai  4u.gif

Ačiū 4u.gif Na ta lapė tai tikrai atspindi mano pačios nekaltą melą turbūt. Bet kol kas dėl jo aiškintis neprireikė ax.gif

O šiąnakt buvo vienas idomesnių sapnų. Sapnavau, kad su vaikais ir kažkokia kompanija atėjome į didžiulį koncertą, kažkokioje arenoje. Atsisėdau šalia geriausios draugės ir vos prasidėjo koncertas iš dangaus pasipylė kažkokios raketos, sprogmenys.. unsure.gif (bet aš tarsi žinojau, kad taip bus, nes draugė buvo perspėjusi). Prasidėjo panika tarp žmonių, čiupau vaikus už rankų ir su drauge bėgom slėptis į mišką. Bėgdama vis galvojau ar ne geriau į kokį rūsį bėgti. Šaudymai greitai nurimo, atskrido pagalbos sraigtasparnis ir nuleido kažkodėl lovą biggrin.gif biggrin.gif ant korios vaikas pradėjo žaisti smile.gif

Gal tai gali būti susiję su sveikata..nes gerą savaitę labai blogai blogai jaučiausi..iš lovos pakilti buvo sunku..o va šiandien jaučiu šiokį tokį pagerėjimą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(soweluu @ 2017 11 09, 11:37)
Gal tai gali būti susiję su sveikata..nes gerą savaitę labai blogai blogai jaučiausi..iš lovos pakilti buvo sunku..o va šiandien jaučiu šiokį tokį pagerėjimą  rolleyes.gif

gali, matyt taip ir bus; na arba kitas koks rūpestis išsispręs dar taip pat
Atsakyti
QUOTE(soweluu @ 2017 11 09, 12:37)
Ačiū  4u.gif
Ačiū  4u.gif Na ta lapė tai tikrai atspindi mano pačios nekaltą melą turbūt. Bet kol kas dėl jo aiškintis neprireikė  ax.gif

O šiąnakt buvo vienas idomesnių sapnų. Sapnavau, kad su vaikais ir kažkokia kompanija atėjome į didžiulį koncertą, kažkokioje arenoje. Atsisėdau šalia geriausios draugės ir vos prasidėjo koncertas iš dangaus pasipylė kažkokios raketos, sprogmenys.. unsure.gif (bet aš tarsi žinojau, kad taip bus, nes draugė buvo perspėjusi). Prasidėjo panika tarp žmonių, čiupau vaikus už rankų ir su drauge bėgom slėptis į mišką. Bėgdama vis galvojau ar ne geriau į kokį rūsį bėgti. Šaudymai greitai nurimo, atskrido pagalbos sraigtasparnis ir nuleido kažkodėl lovą biggrin.gif biggrin.gif ant korios vaikas pradėjo žaisti smile.gif

Gal tai gali būti susiję su sveikata..nes gerą savaitę labai blogai blogai jaučiausi..iš lovos pakilti buvo sunku..o va šiandien jaučiu šiokį tokį pagerėjimą  rolleyes.gif

Sveikite, nes sapnai rodo, kad baimiu pas jus daug nepagal jus 4u.gif Neatrodo kad visai tikite tuo ka sapnuojate, suprantate savo situacija, na kad ramiau miegotumete - nemeluokite biggrin.gif
Vaikams viskas bus gerai irgi. Maziau skaitykite ir ziurekite blogas zinias 4u.gif Pasveiksite ir sapnai aprims 4u.gif Bet kuo daugiau gilinsites i tokius sapnus, butent tokius ir sapnuosite daugiau, tai kaip ratas, kuris nenutrukstamai sukasi, galvojate - sapnuojate, daugiau galvojate- daugiau sapnuojate . Pasiziurekite laidu aie gamta- siek tiek ramiau sapnuosite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rivieramaya: 09 lapkričio 2017 - 15:04
Sia nakti Sapnavau save su graziu odiniu rankinuku auksinemis sagtelemis. Jauciausi tokia patenkinta ir pasitikinti savimi🙂
Atsakyti

Sveikos, 

eilini karta sapnuoju savo drauga, mes jau su juo puse metu kartu nebegyvenam, taciau dar beveik visa ta laik vis susitikdavom praleisdavom savaitglius kartu. Ir vis karts nuo karto as ji sapnuoju. dabar jau 3 savaites kaip jokio konktakto nebuvo, nei susitikom nei isvis bendravom. Senesniu sapnu nepamenu taciau sianakt vel sapnavau ji, tikrai toks realus sapnas, kad jis dar miegojo, as buvau pabus, po kazkiek laiko, jis prasimerke, o as ji pabuciauvau kelis kart, tik lupos pajaute kad jo skruostas dregnas jo, paskui pamaciau kad kadangi miegojo saldziai tai net seile nutyso.
Ka tai galetu reikst, ar yra kokia kitokia reiksme tokio sapno, ar tik tai kad as be jo negaliu gyvent, labai sunku man ir todel jis mano mintyse visada ir tai persiduoda i sapna? ar kad neva jis galvoja apie mane todel ir susapnavau.

Aciu uz nuomones

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eri`: 11 gruodžio 2017 - 13:50
QUOTE(Eri` @ 2017 12 11, 13:49)
Ka tai galetu reikst, ar yra kokia kitokia reiksme tokio sapno, ar tik tai kad as be jo negaliu gyvent, labai sunku man ir todel jis mano mintyse visada ir tai persiduoda i sapna? ar kad neva jis galvoja apie mane todel ir susapnavau.</p>
<p>Aciu uz nuomones</p>

Abu variantai galimi, bet pirmiausia tai jūs pati galvojate.
Atsakyti