Montevertes paaiskinimas labai neblogas
O i klausima ar nueiti i ta buta ? O ko ten eiti ? Juk mociutes ten nebera jau 25 metus
Sapnuojate, nes tai jusu prisiminimai, jusu pasikeitimai. Ir tai tikrai nieko blogo nereiskiantis sapnas
Sveikos,
eilini karta sapnuoju savo drauga, mes jau su juo puse metu kartu nebegyvenam, taciau dar beveik visa ta laik vis susitikdavom praleisdavom savaitglius kartu. Ir vis karts nuo karto as ji sapnuoju. dabar jau 3 savaites kaip jokio konktakto nebuvo, nei susitikom nei isvis bendravom. Senesniu sapnu nepamenu taciau sianakt vel sapnavau ji, tikrai toks realus sapnas, kad jis dar miegojo, as buvau pabus, po kazkiek laiko, jis prasimerke, o as ji pabuciauvau kelis kart, tik lupos pajaute kad jo skruostas dregnas jo, paskui pamaciau kad kadangi miegojo saldziai tai net seile nutyso.
Ka tai galetu reikst, ar yra kokia kitokia reiksme tokio sapno, ar tik tai kad as be jo negaliu gyvent, labai sunku man ir todel jis mano mintyse visada ir tai persiduoda i sapna? ar kad neva jis galvoja apie mane todel ir susapnavau.
Aciu uz nuomones