Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

Sapnas ir atspindintis ir galimas ateities pranasas. Viskas priklauso nuo jusu abieju tolimesnio elgesio. Jei nesipyksite, sapnas ir neissipildys, piksites-pati suprantate 4u.gif
Atsakyti

Ką reiškia sapnuoti savo vyrą su kita moterimi lovoje, ji buvo nuoga. Ta merginą aš šiek tiek pažįstu, bet mano vyras nėra jos matęs. Ir dar sapne jis prisipažino, kad buvo man neištikimas su dar 7 merginomis. Aš jokių įtarimų nei sąmonėj nei pasąmonėj dėl jo neturiu.

Atsakyti
QUOTE(Aitela @ 2017 10 17, 11:46)
<p>Ką reiškia sapnuoti savo vyrą su kita moterimi lovoje, ji buvo nuoga. Ta merginą aš šiek tiek pažįstu, bet mano vyras nėra jos matęs. Ir dar sapne jis prisipažino, kad buvo man neištikimas su dar 7 merginomis. Aš jokių įtarimų nei sąmonėj nei pasąmonėj dėl jo neturiu.</p>

Nebūtinai aišku reiškia tiesiogiai, kad vyras neištikimas, bet vertėtų pro padidinamąjį stiklą į jį pasižiūrėti, ta prasme naujomis akimis. Galbūt už akių jis negražiai elgiasi, pvz. apkalbinėja su draugais, su savo šeima ar pan., gal skundžiasi jumis. Ar tiesiog gali įvykti tokia situacija, kad jus pažemins.
Be to, kitas variantas gali būti, kad net ne vyre esmė, o toje merginoje. Galbūt ją vertinate per gerai, pasąmonė bando atkreipti jūsų dėmesį, kad ji ragana pvz. mirksiukas.gif
Žodžiu, per laiką pati išsiaiškinsite.
Atsakyti

Ačiū už komentarą 😉

Tą merginą gyvenime esu mačius tik gal du kartus ir jau tikrai senai ir ji labai šauni, bet jokio ryšio nepalaikom. Manau, tiesiog pasąmonėj išlikęs jos veidas, todėl ir susapnavau, nes sapnuose mes matom tik jau kažkada matytus žmones, regis 😊

Šiaip buvo keista tai susapnuoti, pabudus akimirką pasijaučiau labai liūdnai, išduota ir nusivylus, kol suvokiau, kad tai tik sapnas ir vyras šalia miega ramiai 😊 Su vyru santykiai yra puikūs ir labai būtų keista, kad jis blogai kažkam šneka apie mane, bet galbūt tai koks perspėjimas dėl ateities..

Atsakyti
QUOTE(Aitela @ 2017 10 17, 17:18)
<p>Ačiū už komentarą 😉</p><p>Tą merginą gyvenime esu mačius tik gal du kartus ir jau tikrai senai ir ji labai šauni, bet jokio ryšio nepalaikom. Manau, tiesiog pasąmonėj išlikęs jos veidas, todėl ir susapnavau, nes sapnuose mes matom tik jau kažkada matytus žmones, regis 😊</p><p>Šiaip buvo keista tai susapnuoti, pabudus akimirką pasijaučiau labai liūdnai, išduota ir nusivylus, kol suvokiau, kad tai tik sapnas ir vyras šalia miega ramiai 😊 Su vyru santykiai yra puikūs ir labai būtų keista, kad jis blogai kažkam šneka apie mane, bet galbūt tai koks perspėjimas dėl ateities..</p>

Neleiskite sapnams versti jusu geru santykiu, geru minciu -blogomis 4u.gif

Tai tikrai ne ateities pranasas, bet griaunantis variantas. Itarinejimai dar nieko neprivede prie geros pabaigos mirksiukas.gif Papasakokite vyrui sapna, bent pasijuoksite kartu mirksiukas.gif Geros emocijos bus abiems i nauda, o ir sapnai bus pozityvesni 4u.gif
Atsakyti

Oi ačiū už pozityvų komentarą 😊

Vyrui papasakojau sapną jau kitą rytą, pasijuokėm iš to tuo momentu, pasakiau jam, kad akimirkai liūdnos emocijos užpuolė, lyg baimė, kad sapnas tai tikrovė, kol nesuvokiau, kad sapnavau tik. 

Tai visgi įstrigo man tas sapnas, nors niekad nesidomėjau reikšmėmis, bet manau, kad neturėčiau per daug skirti laiko ir minčių tam daugiau 😊

Atsakyti
Aitela, nebijokite sapnu 4u.gif

Buna perspejanciu sapnu, bet jie buna tarytum dejavu, neatspindintys baimiu, o parodantys labai aiskiai 4u.gif Jie nepaseja baimiu, jie parodo kaip isvengti mirksiukas.gif
Todel jusiskis tikrai nepranasiskas 4u.gif
Atsakyti
Siandien Sapnavau sapna, kad dega namas. Kaip Supratau, mano, bet nepanasus i ta, kur dabar gyvenu. Dega namo tik vienas virsutinis kambarys, bet gaisrininkai atvyke ji gesina. Kieme daug zmoniu, bet niekas nekreipia demesio i ta gaisra, visi kazkuo uzsieme. Tik AS su vyru stengismes isnesti brangesnius daiktus is namu. Vyras man sako- is cia gali nieko nenesti, nes ugnis cia nepasieks, ji tik tam kampe.
Veliau gaisras uzgesinamas ir AS uzeinu i kambari, kuris dege, tikedamasi, kad jis bus baisus, bet jokiu degesiu nesimato. Net sena sekcija, prikista visokiu daiktu, kaip nepaliesta. AS sakau savo vyrui, kad dabar bus proga apsivalyti ir ismesti sia sena sekcija ir visoki slamsta.
Sapne nebuvo baimes ir panikos, tokios neutralios emocijos.
Atsakyti
QUOTE(Laisva123 @ 2017 11 02, 09:50)
Siandien Sapnavau sapna, kad dega namas. Kaip Supratau, mano, bet nepanasus i ta, kur dabar gyvenu. Dega namo tik vienas virsutinis kambarys, bet gaisrininkai atvyke ji gesina. Kieme daug zmoniu, bet niekas nekreipia demesio i ta gaisra, visi kazkuo uzsieme. Tik AS su vyru stengismes isnesti brangesnius daiktus is namu. Vyras man sako- is cia gali nieko nenesti, nes ugnis cia nepasieks, ji tik tam kampe.
Veliau gaisras uzgesinamas ir AS uzeinu i kambari, kuris dege, tikedamasi, kad jis bus baisus, bet jokiu degesiu nesimato. Net sena sekcija, prikista visokiu daiktu, kaip nepaliesta. AS sakau savo vyrui, kad dabar bus proga apsivalyti ir ismesti sia sena sekcija ir visoki slamsta.

Paskutinė sapno dalis svarbiausia. Ugnis - mitologiškai apsivalymo šaltinis. Taigi jums ir reikia apsivalyti nuo senų rakandų, kurie galimai jūsų namuose negatyvią energiją kaupia.
Atsakyti
QUOTE(Laisva123 @ 2017 11 02, 10:50)

Sapne namas ne jusu.
Bet panasiau kad jus su vyru stengiates gelbeti ka mylite, kas brangu. Gaisras baigiasi laimingai, o slamsto kaip suprantu ir neturite mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos merginos, o man vis pasikartojantys sapnai, matyt kažko neišskaitau ir nepadarau išvadų...Jau kelintą kartą sapnuoju savo AA močiutės butą. Jos nėra jau 25 metai, bet vaikystėje dažnai savaitgalius leisdavau pas ją kartu su kitais pusbroliais, poterius mokindavomės :) Gražūs prisiminimai kai pagalvoju, bet esmė, kad negalvoju kol nesusapnuoju. Ir močiutės sapne nebūna, tik jos tas senas butas, kurį tėvai pardavė po jos mirties, net nežinau kas ten gyvena. Šiąnakt vėl jame buvau ir taip aiškiai mačiau kad kitaip apstatytas, močiutės lovos nėra, remontas padarytas, langai pakeisti, lyg realybėj matyčiau. Nesuprantu kodėl būtent tą butą jau kokį 5 kartą sapnuoju, gal reiktų nuvažiuot ir susipažint su šeimininkais, kad jau pasąmonė į jį šaukia? Bet negi sakyt "laba diena, ar galiu užeit į svečius, nes jūsų butą nuolat sapnuoju?" :D Ką manot?

Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2017 11 06, 12:11)
<p>Sveikos merginos, o man vis pasikartojantys sapnai, matyt kažko neišskaitau ir nepadarau išvadų...Jau kelintą kartą sapnuoju savo AA močiutės butą. Jos nėra jau 25 metai, bet vaikystėje dažnai savaitgalius leisdavau pas ją kartu su kitais pusbroliais, poterius mokindavomės smile.gif Gražūs prisiminimai kai pagalvoju, bet esmė, kad negalvoju kol nesusapnuoju. Ir močiutės sapne nebūna, tik jos tas senas butas, kurį tėvai pardavė po jos mirties, net nežinau kas ten gyvena. Šiąnakt vėl jame buvau ir taip aiškiai mačiau kad kitaip apstatytas, močiutės lovos nėra, remontas padarytas, langai pakeisti, lyg realybėj matyčiau. Nesuprantu kodėl būtent tą butą jau kokį 5 kartą sapnuoju, gal reiktų nuvažiuot ir susipažint su šeimininkais, kad jau pasąmonė į jį šaukia? Bet negi sakyt "laba diena, ar galiu užeit į svečius, nes jūsų butą nuolat sapnuoju?" biggrin.gif Ką manot?</p>

Tokį sapną išaiškinti sunkoka. Labai daug variantų gali būti. Pvz. pasąmonė bando jums parodyti, kad jūs pernelyg pasikeitėte nuo to laiko ir ne į tą pusę, į kurią jums reiktų. Pvz. nebetaikote savo gyvenime to, kas anksčiau buvo brangu ir įprasta. Pagal jūsų aprašymą, tai galėtų būti susitikimai su tais pačiais giminėmis, pusbroliais, netgi tos maldos. Todėl jums rodo vis butą pakeistą, naujai atremontuotą, o tai yra pašalinta tai, kas buvo tuomet jums priimtina, brangu, artima.

Žinoma, tai tik vienas variantas, gali būti netgi atvirkštinis aiškinimas, kad reikia to "remonto", atsinaujinimo savyje, neužstrigti praeityje, nes viskas kinta, niekas vietoje nestovi.

Pati nuspręskite kas jums artimiau, o gal dar savo variantą sugalvosite, gal nušvitimas ateis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 06 lapkričio 2017 - 12:21