Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Monteverte @ 2017 10 03, 22:08)
Na jei nekalbės, tai ir nesusisieks, neprišauks kaip tu sakai. Kaip tada perduos ir palinkės jam ramybės ir sau taip pat? O žvakės tam labai padeda. Ugnis yra kažkas tokio, tai juk stichija. Taip, žinoma, kad tik natūralių reikia.

Gerai kad pagaliau paaiskinai iki galo, kitaip Izolda dar butu ir prisisaukusi 4u.gif Svarbu viska paaiskinti mirksiukas.gif O ne tik nuotrupas ....

Vadinasi Izolda, ramybes geriau irgi uzdegus zvake nelinkekite nes tai jau kalbejimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 10 04, 01:24)
Gerai kad pagaliau paaiskinai iki galo, kitaip Izolda dar butu ir prisisaukusi  4u.gif  Svarbu viska paaiskinti  mirksiukas.gif O ne tik nuotrupas ....

Vadinasi Izolda, ramybes geriau irgi uzdegus zvake nelinkekite nes tai jau kalbejimas  4u.gif

Kam rašai nesąmones? Ką tik rašei, kad nebijotų, kad jokių programų neuždėjo, o dabar jau net pakalbėti su juo neleidi. Kada tu nustosi pati sau prieštarauti ir pradėsi normaliai bendrauti?
Atsakyti
Ateinu su naujais sapnais.
Sapnavau pažįstamą moterį, kad ji ruošėsi puošėsi susitikimui su jaunu bernužėliu (na toks kaip meilužis tarsi) Sapne stebėjausi, kad ji tai daro. Paskui ji kažkaip pateko į avariją, bet nenukentėjo.
Kas keisčiausia, kad vos sutikusi tą moterį prisiminiau ir papasakojau savo sapną. Ji sak otaip - buvau Gruzijoje ir ten tokį charizmatišką barmeną nusižiūrėjusi buvau biggrin.gif Sako žavus, paslaugus, bet labai jaunas.. Viskas kaip iš sapno..

Kitas sapnas vyko vaikystės namuose, kažkoks vyras mane laikė uždaręs ir turėjo nužudyti. Bet pradžioj atnešė maisto. Sakau nevalgysiu, nes vistiek turėsiu mirti. Jis sako - aš tave galiu nužudyti miegančią kad nejaustum unsure.gif Čia man panašu į kažkokį asmenybės virsmą..kai turi mirtis kažkokia dalis manęs, kad galėčiau "augti" toliau.. Gal.. Nežinau

Šiąnakt sapnavau mirusį krikštotėtį. Sapne jis mirė ir aš turėjau artimiesiems pranešti tą žinią. Bet artimieji mane nuramino, sako jis gyvas. Ji atgaivino. Atgaivino jo vaikai mažamečiai, kurie jam mirus sugulė ant jo ir tarsi šildė - taip jis atsigavo
Šio sapno reikšmės dar nesupratau..
Atsakyti
QUOTE(soweluu @ 2017 10 04, 11:05)
Ateinu su naujais sapnais.
Sapnavau pažįstamą moterį, kad ji ruošėsi puošėsi susitikimui su jaunu bernužėliu (na toks kaip meilužis tarsi) Sapne stebėjausi, kad ji tai daro. Paskui ji kažkaip pateko į avariją, bet nenukentėjo.
Kas keisčiausia, kad vos sutikusi tą moterį prisiminiau ir papasakojau savo sapną. Ji sak otaip - buvau Gruzijoje ir ten tokį charizmatišką barmeną nusižiūrėjusi buvau  biggrin.gif Sako žavus, paslaugus, bet labai jaunas.. Viskas kaip iš sapno..

Kitas sapnas vyko vaikystės namuose, kažkoks vyras mane laikė uždaręs ir turėjo nužudyti. Bet pradžioj atnešė maisto. Sakau nevalgysiu, nes vistiek turėsiu mirti. Jis sako - aš tave galiu nužudyti miegančią kad nejaustum unsure.gif  Čia man panašu į kažkokį asmenybės virsmą..kai turi mirtis kažkokia dalis manęs, kad galėčiau "augti" toliau.. Gal.. Nežinau

Šiąnakt sapnavau mirusį krikštotėtį. Sapne jis mirė ir aš turėjau artimiesiems pranešti tą žinią. Bet artimieji mane nuramino, sako jis gyvas. Ji atgaivino. Atgaivino jo vaikai mažamečiai, kurie jam mirus sugulė ant jo ir tarsi šildė - taip jis atsigavo
Šio sapno reikšmės dar nesupratau..

Tas pirmasis tai telepatiškas, bet ar galima jį visą laikyti telepatišku, t.y., kad ir į avariją ji pateks, tai nedrįsčiau prognozuoti. Bet kokiu atveju, jei ji neneukentėjo, tai nėra reikalo nieko ir sakyti. Tegu vyksta tai, kas turi įvykti.
Antrasis tai man panašiau į kažkokį nemalonumą, kurį jums kas nors gali iškrėsti iš svetimų. Arba gali sušlubuoti sveikata.
Mirusiuosius sapnuoti įprasta. Svarbiausia, kad žinutės jokios tame nėra, neliepia kažko padaryti, kažkur eiti ar pan. Matomai krikšto tėtis gyvas savo vaikų širdyse. Ir gerai, taip ir turi būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 04, 09:00)
Kam rašai nesąmones? Ką tik rašei, kad nebijotų, kad jokių programų neuždėjo, o dabar jau net pakalbėti su juo neleidi. Kada tu nustosi pati sau prieštarauti ir pradėsi normaliai bendrauti?

Monteverte, ar sapne buvo kas nors apie zvakes ar programas ? Jei nori paaiskinti zmogui kaip su mirusiais bendrauti, tai bent apsaugok nuo kitko irgi 4u.gif

Soweluu,pirmi du sapnai pagauti telepatiskai , atskiromis detalemis, as juos netgi paskirstyciau i kokis keturis o ne du. Jums jie zinoma nieko nereiskia.

Treciasis-Atsiminimas islieka vaiku sirdyse ir atsiminimuose stipriausiai, nes jie nenori pamirsti, siltai prisimena. Kad jus turejote pranesti zinia, tai tarytum pareiga, savotiskai tokia pati pareiga kaip ir kriksto tetes pareiga buti kriksto teciu. Daugiau nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 10 04, 14:16)
Monteverte, ar sapne buvo kas nors apie zvakes ar programas ? Jei nori paaiskinti zmogui kaip su mirusiais bendrauti, tai bent apsaugok nuo kitko irgi  4u.gif

tam, kad suprasti kas buvo ar yra sapnuose, reikia mokėti žvelgti giliau, turėti supratimą apie Visatą.
Nėra nuo ko saugoti. Ji juk savo tėtį sapnavo, o ne vaiduoklius. Tėtis nebepataps blogesniu nei buvo realybėje. Norint, kad pataptų geresnis, tai kaip tik reikia šiltai tėtį atsiminti, su juo pabendrauti, žvakelę uždegti. Nesutiksi?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 04, 14:20)
tam, kad suprasti kas buvo ar yra sapnuose, reikia mokėti žvelgti giliau, turėti supratimą apie Visatą.
Nėra nuo ko saugoti. Ji juk savo tėtį sapnavo, o ne vaiduoklius. Tėtis nebepataps blogesniu nei buvo realybėje. Norint, kad pataptų geresnis, tai kaip tik reikia šiltai tėtį atsiminti, su juo pabendrauti, žvakelę uždegti. Nesutiksi?

O gal Jos atveju abiems daugiau ramybes reikia , o ne bendravimo po mirties su zvakemis .
Ar tikrai galvoji kad mirusieji labai nori bendrauti ? Bandyti prisiminti kazka gero-taip. Tai padeda, tai jau irgi rasiau mirksiukas.gif

Bet gerai kad ji pati gali nuspresti ko jai vis tik paciai labiau reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 10 04, 14:35)
O gal Jos atveju abiems daugiau ramybes reikia , o ne bendravimo po mirties su zvakemis .
Ar tikrai galvoji kad mirusieji labai nori bendrauti ? Bandyti prisiminti kazka gero-taip. Tai padeda, tai jau irgi rasiau  mirksiukas.gif

Bet gerai kad ji pati gali nuspresti ko jai vis tik paciai labiau reikia  4u.gif

Nustebino tavo klausimas. Nori pasakyti, kad nebebendrauji su savo išėjusiais artimiausiais?
Mano žiniomis, tai jie labai nori ir jiems to reikia, reikia tos žemiškos ugnies.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 04, 14:38)
Nustebino tavo klausimas. Nori pasakyti, kad nebebendrauji su savo išėjusiais artimiausiais?
Mano žiniomis, tai jie labai nori ir jiems to reikia, reikia tos žemiškos ugnies.

Be zvakiu mirksiukas.gif Su zvakemis kvieciamos dvasios pries ju valia unsure.gif Net kapuose jiems labiau patinka gyvos geles negu zvakes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rivieramaya: 04 spalio 2017 - 19:57
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 10 04, 20:42)
Be zvakiu  mirksiukas.gif  Su zvakemis kvieciamos  dvasios pries ju valia  unsure.gif Net kapuose jiems labiau patinka gyvos geles negu zvakes  mirksiukas.gif

Prisiskaitei niekų smile.gif Jokios valios nepažeisi bent savo artimųjų patikėk, o svetimų ir nekviesk, kam tau jos.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 04, 22:37)
Prisiskaitei niekų smile.gif Jokios valios nepažeisi bent savo artimųjų patikėk, o svetimų ir nekviesk, kam tau jos.

As geriau ir toliau tavimi netikesiu mirksiukas.gif

Savi ateina patys i pagalba, nereikia ne kviesti 4u.gif
Atsakyti
Prieš pusmetį apsipykau su viena giminaite ir nustojau po to su ja bendrauti.Prieš porą naktų ją susapnavau. unsure.gif Sapnavau, kad mes susitikome ir ta giminaitė mane pamačiusi su nagais kaip kokia katė ėmė draskyti man veidą. unsure.gif Aš pradėjau rėkti: "Žiūrėkit, kas ji per žmogus!"
Toks trumpas, bet labai ryškus sapnas.
Atsakyti