QUOTE(soweluu @ 2017 10 04, 11:05)
Ateinu su naujais sapnais.
Sapnavau pažįstamą moterį, kad ji ruošėsi puošėsi susitikimui su jaunu bernužėliu (na toks kaip meilužis tarsi) Sapne stebėjausi, kad ji tai daro. Paskui ji kažkaip pateko į avariją, bet nenukentėjo.
Kas keisčiausia, kad vos sutikusi tą moterį prisiminiau ir papasakojau savo sapną. Ji sak otaip - buvau Gruzijoje ir ten tokį charizmatišką barmeną nusižiūrėjusi buvau
Sako žavus, paslaugus, bet labai jaunas.. Viskas kaip iš sapno..
Kitas sapnas vyko vaikystės namuose, kažkoks vyras mane laikė uždaręs ir turėjo nužudyti. Bet pradžioj atnešė maisto. Sakau nevalgysiu, nes vistiek turėsiu mirti. Jis sako - aš tave galiu nužudyti miegančią kad nejaustum Čia man panašu į kažkokį asmenybės virsmą..kai turi mirtis kažkokia dalis manęs, kad galėčiau "augti" toliau.. Gal.. Nežinau
Šiąnakt sapnavau mirusį krikštotėtį. Sapne jis mirė ir aš turėjau artimiesiems pranešti tą žinią. Bet artimieji mane nuramino, sako jis gyvas. Ji atgaivino. Atgaivino jo vaikai mažamečiai, kurie jam mirus sugulė ant jo ir tarsi šildė - taip jis atsigavo Šio sapno reikšmės dar nesupratau..
Tas pirmasis tai telepatiškas, bet ar galima jį visą laikyti telepatišku, t.y., kad ir į avariją ji pateks, tai nedrįsčiau prognozuoti. Bet kokiu atveju, jei ji neneukentėjo, tai nėra reikalo nieko ir sakyti. Tegu vyksta tai, kas turi įvykti.
Antrasis tai man panašiau į kažkokį nemalonumą, kurį jums kas nors gali iškrėsti iš svetimų. Arba gali sušlubuoti sveikata.
Mirusiuosius sapnuoti įprasta. Svarbiausia, kad žinutės jokios tame nėra, neliepia kažko padaryti, kažkur eiti ar pan. Matomai krikšto tėtis gyvas savo vaikų širdyse. Ir gerai, taip ir turi būti