Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(jolantele1030 @ 2017 09 09, 10:36)
Labas rytas. Gal zinot ka reiskia kuniga sapnuot. Sapnavau kuniga kuris realiai yra geras mano draugas. Bet epizodas sapne toks trumpas su juo buvo. Man rodos as sapne buvau su kazkuo lyg vyru kazkokiu. Gal su savo simpatija. Nepamenu. Bet tada su tuo kunigu susiduriau. Tas vyras su manim buves lyg ir nuejo. Toks jausmas kad as klausiau ar galiu eit is paskos. Ir jis man dave sutikima. Bet nepamenu ar tikrai to klausiau. Tik zinau kad jis man lyg ir sutikima dave. As is to dziaugsmo ir apkabinau ji. O poto nubegau. Sapninninke kiek reiksmiu buvo tai nei viena neatitinka.Siaip siuo metu sprendziu viena dilema su savo simpatija susijusia. O kunigas beje yra musu bendras draugas.Tai galvoju gal tai kad kunigas sutikima dave tai gal koks zenklas sprendziant ta dilema. Busiu dekinga uz izvalgas smile.gif

Jolantele, paklauskite savo bendro draugo apie si sapna 4u.gif Tikiuosi jis jums kaip draugas gales smulkiau viska paaiskinti 4u.gif

Tai jusu situacijos atspindys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 09 09, 16:42)
Jolantele, paklauskite savo bendro draugo apie si sapna  4u.gif Tikiuosi jis jums kaip draugas gales smulkiau viska paaiskinti  4u.gif

Tai jusu situacijos atspindys  mirksiukas.gif

Aciu uz patarima. Bet juo pasinaudot negaliu o ir nenoriu. Nes zinau ka tas draugas pasakytu. Tikiuosi gal moteverte pamatys mano zinute ir gales parasyt savo izvalgas. Nes noreciau ir kito zmogaus nuomone isgirst.
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 09 09, 10:36)
Labas rytas. Gal zinot ka reiskia kuniga sapnuot. Sapnavau kuniga kuris realiai yra geras mano draugas. Bet epizodas sapne toks trumpas su juo buvo. Man rodos as sapne buvau su kazkuo lyg vyru kazkokiu. Gal su savo simpatija. Nepamenu. Bet tada su tuo kunigu susiduriau. Tas vyras su manim buves lyg ir nuejo. Toks jausmas kad as klausiau ar galiu eit is paskos. Ir jis man dave sutikima. Bet nepamenu ar tikrai to klausiau. Tik zinau kad jis man lyg ir sutikima dave. As is to dziaugsmo ir apkabinau ji. O poto nubegau. Sapninninke kiek reiksmiu buvo tai nei viena neatitinka.Siaip siuo metu sprendziu viena dilema su savo simpatija susijusia. O kunigas beje yra musu bendras draugas.Tai galvoju gal tai kad kunigas sutikima dave tai gal koks zenklas sprendziant ta dilema. Busiu dekinga uz izvalgas smile.gif

Labas, bet aš nieko nesupratau žinokit. Kas nuėjo, ką apkabinote? Jūs viską labai suplakėt į krūvą šį kartą. Bet jei kunigas davė sutikimą, kad galima eiti iš paskos to nuėjusio simpatijos eiti, o jūs pati sakote, kad tai gali būti ženklas dėl dilemos, tai tikriausiai taip ir yra. Tik didžiulių vilčių gal nepuoselėkit iš karto, nes nėra čia geras ženklas sapne, kai kažkas mums brangaus nusisuka ir nueina nuo mūsų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 10, 20:26)
Labas, bet aš nieko nesupratau žinokit. Kas nuėjo, ką apkabinote? Jūs viską labai suplakėt į krūvą šį kartą. Bet jei kunigas davė sutikimą, kad galima eiti iš paskos to nuėjusio simpatijos eiti, o jūs pati sakote, kad tai gali būti ženklas dėl dilemos, tai tikriausiai taip ir yra. Tik didžiulių vilčių gal nepuoselėkit iš karto, nes nėra čia geras ženklas sapne, kai kažkas mums brangaus nusisuka ir nueina nuo mūsų unsure.gif

Labas rytas. Istikruju pati neatkreipiau demesio kad suplakiau. Apkabinau as sapne kuniga. O nuejo tas kitas vyras su kuriuo as buvau. Bet nepamenu kas jis. Gal ir ne tas simpatija nezinau. Tiesiog neprisimenu.bet zinau kad tikrai su kazkokiu vyru buvau kai susiduriau su kunigu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Sapnavau išleistuves..tarsi visi klasiokai susirinko mano kaime ir laukia išleistuvių..bet lyja lietus ir niekaip jos neprasideda. Aš mintimis ieškau gražios vietos kaime kur galėčiau visus nuvesti pasibūti. Bet vis lyja..Tuomet mano krikšto mama (ji mirusi jau) iškepa tortą. Aš jį valgau nuo kraštelių..labai saldus, bet tortas tuščiaviduris.
Sapnas baigiasi tuo, kad mano MB ateina paima mane ant ranku ir draugiškai sako - jei nori nedirbti tai ir noras turi būti toks. Kad neva tai turiu užsirašyti norą ir tuomet jis išsipildys.
Sapnas atrodė labai ilgas, ištęstas. Bet išleistuvių tematika dar neteko sapnuoti.
Gal kam kyla minčių apie mano sapną? rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(soweluu @ 2017 09 20, 10:21)
Labas rytas.
Sapnavau išleistuves..tarsi visi klasiokai susirinko mano kaime ir laukia išleistuvių..bet lyja lietus ir niekaip jos neprasideda. Aš mintimis ieškau gražios vietos kaime kur galėčiau visus nuvesti pasibūti. Bet vis lyja..Tuomet mano krikšto mama (ji mirusi jau) iškepa tortą. Aš jį valgau nuo kraštelių..labai saldus, bet tortas tuščiaviduris.
Sapnas baigiasi tuo, kad mano MB ateina paima mane ant ranku ir draugiškai sako - jei nori nedirbti tai ir noras turi būti toks. Kad neva tai turiu užsirašyti norą ir tuomet jis išsipildys.
Sapnas atrodė labai ilgas, ištęstas. Bet išleistuvių tematika dar neteko sapnuoti.
Gal kam kyla minčių apie mano sapną?  rolleyes.gif  4u.gif

Gali būti, kad neišsipildys, neįvyks koks nors jūsų užmojis (nerandate geros vietos, vis lyja - žodžiu, kliuviniai)
Valgyti ar imti kažką iš numirusio asmens rankų irgi nemanau, kad labai jau pozityvus ženklas, o jei dar tortas tas nepilnas. Manyčiau, kad derėtų sveikatą pasaugoti, kad rudens liga kokia neprikibtų.
Gerai, kad bent galas geras. Jei turite kažkokį tai norą, taio tikrai nepakenks jį užrašyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(soweluu @ 2017 09 20, 10:21)
Labas rytas.
Gal kam kyla minčių apie mano sapną?  rolleyes.gif  4u.gif

Panasu, kad keisis oras biggrin.gif As linkeciau bobu vasaros 4u.gif
Kas del kriksto mamos, ji mazai kuo gali jums patarti del jusu klausimu, nes ji jau mirusi , todel tortas saldus bet tusciaviduris.
Sapnas baigiasi graziai atspindedamas seima, draugiskus santykius .
Sakyciau kad sapno mintis islydinti praeiti 4u.gif Parodanti dabarties noru issipildyma seimoje 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif
Taip tiesa, dieną prieš sapną aš vienam projektui pasakojau savo gyvenimo istoriją ir supratau, kad praeities "uodegėlė" dar yra mano gyvenime..nors jau seniai bandau jos atsikratyti. Tos išleistuvės sapne ir atspindėjo tai..kad niekaip neįvyksta tai, vis trukdo lietus.
O dėl norų šeimoje - tai tikrai yra vienas gražus noras wub.gif tikiuosi jis pildosi pamažu rolleyes.gif
Atsakyti
Sianakt sapnavau kartonine deze su dideliais raudonais prinokusiais obuoliais. Ziuriu as i juos ir geriuosi - kokie jie grazus ir jauciu skanus bigsmile.gif Ka tai galetu reiksti?
Atsakyti
QUOTE(Ekorn @ 2017 09 22, 15:41)
Sianakt sapnavau kartonine deze su dideliais raudonais prinokusiais obuoliais. Ziuriu as i juos ir geriuosi - kokie jie grazus ir jauciu skanus bigsmile.gif Ka tai galetu reiksti?

Nuostabus sapnas. Laukia jūsų gražūs dalykai artimoje ateityje, dovanos. Nebūtinai materialios. Gali būti pvz. sveikata, jei sirgote ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 22, 14:46)
Nuostabus sapnas. Laukia jūsų gražūs dalykai artimoje ateityje, dovanos. Nebūtinai materialios. Gali būti pvz. sveikata, jei sirgote ar pan.

Aciu 4u.gif Lauksiu siu graziu dalyku!
Atsakyti
Labas rytas. Sapnavau savo a.a. senelių namą, senus trobesius, kurie realybėj labai apleisti n metų. sapnavau, kad senelis man su pusbroliu perpus paliko ir tokią gražią saulėtą šviesią dieną dažau baltai palanges. viename lange buvo skylė, tai į tyą skylę kimšau varškę ir dažiau baltai. kambariai viduje skurdūs(tokie kokie buvo), bet tvarkinga švaru. norėjau ir viduje perdažyt langų rėmus, bet pabudau.
Atsakyti