QUOTE(Agrefa @ 2017 09 04, 04:59)
Laba
, Sapnavau savo krukšto dukrą (ji ištekėjusi moteris). Sapnavau labai durackai-kad matau ją nuogą, stovinčią jos močiutės kieme, o tas nuogumas be galo keistas-lyg ji su pimpalu būtų, bet ten iš tiesų ne pimpalas, o putytė. Ir ant vidurio pimpalo labai didelė karpa
.
Dievaži, va taip susapnavau. Ir ką tai reiškia?
Pilnatis, neisgasdinkite krikstodukros savo sapnais
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 09 04, 11:52)
Sveikos mergaites. As vel pas jus. Sapnavau kad esu kazkokiam kaime. Bet ne savo. Kad lyg tai esu prie kazkokios balos. Mano akyse i ta bala ikrito du mano vaikystes draugai ir joje nuskendo. Nors realiai jie yra gyvi. As jiem lyg tai sakiau kad nelistu i ja bet jie nepaklause ir juos ta bala itrauke. As issigandau ir pabegau is ten palikusi savo kuprine. Atejau i tos sodybos kiema ten stovejo pusbrolio masina nes jis ruosesi isvaziuoti. Lyg tai ir as turejau vaziuoti su jais. Jis man sako o kur tavo kuprine. Sakau prie balos palikau. Bet kas daugiau ivyko nesakiau. Tai sako eik atsinesk. As nors ir labai bijodama nuejau ir paemiau. Jau buvau beeinanti atgal bet isgirdau kaip pusbrolis riktelejo atsargiai konbainas atvaziuoja gal neik. Realiai as to kombaino nemaciau sapne tik gidejau variklio garsa. Galvoju ko jie cia gasdinasi. Pravaziuos ir praeisiu. Taip ir padariau. Gryzau prie pusbrolio masinos. Ir poto nezinau is kur bet man pabiro karoliai. Karoliai buvo tamsiai melynos spalvos. Tik negaliu prisimint is kur jie atsirado. Ar ant kaklo buvo ar is kuprines iskrito. Nors rodos lad is kuprines. As juos susirinkau ir dar pusbrolis kelis pakele ir man padave. Nes visu paimt negalejau. Ir i kuprine rodos visus sudejau. Galvoju susiversiu veliau. Poto kazkaip staigiai veiksmas i kita vieta persikele. Eijau kazkokiu keliuku per pievas lyg ir. Su manim kazkokia mergina ejo. As kazkaip vis pagalvodavau apie tuos savo draugus kurie sapno pradzioj nuskendo. Va toks sapnas. Gal galesit padet issiaiskint. Aciu
Panasiau kad stengiates prisiminti praeiti, o sapnai vartalioja juos savaip,- neteisingai. Bandydami parodyti kad jusu atsiminimai teisingi, o sapnai-netiesa
Teisybė ne tai, ką tu žinai, bet tai, kas tu esi.
(Rytų išmintis)