Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(jolantele1030 @ 2017 08 29, 13:27)
Merginos padekit issiaiskint sapna. Sapnavau vaikina kuriam esu neabejinga. Kad jis atejo pas mane i namus ir tvarke mano kompiuteri. Realiai jis yra kompiuteristas. Is pradziu tvarke mano kompiuteri. As ji kalbinau bet jis kazkaip nelabai bendravo. Poto nuejo prie brolio kompiuterio ir pradejo tvarkyti. Veliau as sakau jam dabar as turesiu tau kazkaip atsilygint. Sakau gal pyraga iskepsiu. Tiksliai nepamenu bet man rodos kad jis nelabai i tai sureagavo. Siaip as jam ir realiai visada noredama uz pagalba atsilygint pyraga iskepdavau. Ir jam tai patikdavo. Mastau gal jam pagalbos reikia jei sapne padejo man. Busiu dekinga uz izvalgas smile.gif

Esate jam neabejinga, todel ir sapnuojate, galvojate-sapnuojate 4u.gif pries pora menesiu ta pati vaikina sapnavote ? galvojote ir vel susapnavote.

Kartais sapnas atspindi teisybe, kartais nevisai....Pyragu svecia pavaisinti normalu, bet ar tai pagalbos jam reiksme sapne ax.gif
Jei tai butu mano sapnas, tikrai nepagalvociau apie pagalba jam 4u.gif
Atsakyti

Sveiki,gal kas nors turės kokiu minčių ar turėjot panašaus ka nors...

jau kelinta karta sapnuoju vagis,ir žinau,kad kai kartojasi sapnai,jie kažką nori pasakyti. Kol kas nesuprantu ka tai reiškia.

Kazkada esu pastoviai sapnavus,kad pavagia mano banko kortele. Tada po kiek laiko paaiškėjo,kad mano vyras eina i kaire. Pasibaigė romanas,pasibaigė ir sapnai:)

Dabar kazkaip kitokie sapnai,apvagia kaip ir ne mane. As tik sulaukiau moterį,kuri ketino pavogt fotoparatą. 

Gal kam pasitaikė tokiu sapnu apie vagystes ir paaiškėjo ju paskirtis?

buciau dekinga 

Atsakyti
QUOTE(Darimo @ 2017 09 03, 21:08)
<p>Sveiki,gal kas nors turės kokiu minčių ar turėjot panašaus ka nors...</p><p>jau kelinta karta sapnuoju vagis,ir žinau,kad kai kartojasi sapnai,jie kažką nori pasakyti. Kol kas nesuprantu ka tai reiškia.</p><p></p><p>Kazkada esu pastoviai sapnavus,kad pavagia mano banko kortele. Tada po kiek laiko paaiškėjo,kad mano vyras eina i kaire. Pasibaigė romanas,pasibaigė ir sapnai:)</p><p></p><p>Dabar kazkaip kitokie sapnai,apvagia kaip ir ne mane. As tik sulaukiau moterį,kuri ketino pavogt fotoparatą. </p><p>Gal kam pasitaikė tokiu sapnu apie vagystes ir paaiškėjo ju paskirtis?</p><p>buciau dekinga </p>

Kelis kartus taip ir sapnavote, kad ta pati moteris vagia fotoaparatą?
Atsakyti
QUOTE(Darimo @ 2017 09 03, 21:08)
<p>Sveiki,gal kas nors turės kokiu minčių ar turėjot panašaus ka nors...</p><p>jau kelinta karta sapnuoju vagis,ir žinau,kad kai kartojasi sapnai,jie kažką nori pasakyti. Kol kas nesuprantu ka tai reiškia.</p><p></p><p>Kazkada esu pastoviai sapnavus,kad pavagia mano banko kortele. Tada po kiek laiko paaiškėjo,kad mano vyras eina i kaire. Pasibaigė romanas,pasibaigė ir sapnai:)</p><p></p><p>Dabar kazkaip kitokie sapnai,apvagia kaip ir ne mane. As tik sulaukiau moterį,kuri ketino pavogt fotoparatą. </p><p>Gal kam pasitaikė tokiu sapnu apie vagystes ir paaiškėjo ju paskirtis?</p><p>buciau dekinga </p>

Jei banko kortele jums tiko kaip vyro neistikimybe, tai fotoaparatas bus kazkas su atsiminimais susijusio, bet ne tiesiogiai su jumis 4u.gif

Stiprinkite imunine sistema, daugiau laiko praleiskite gryname ore, ypac kai sauleta. Panasu kad vitamino D trukumas 4u.gif
Atsakyti
Laba
, Sapnavau savo krukšto dukrą (ji ištekėjusi moteris). Sapnavau labai durackai-kad matau ją nuogą, stovinčią jos močiutės kieme, o tas nuogumas be galo keistas-lyg ji su pimpalu būtų, bet ten iš tiesų ne pimpalas, o putytė. Ir ant vidurio pimpalo labai didelė karpa blink.gif rolleyes.gif .
Dievaži, va taip susapnavau. Ir ką tai reiškia? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2017 09 04, 04:59)
Laba
, Sapnavau savo krukšto dukrą (ji ištekėjusi moteris). Sapnavau labai durackai-kad matau ją nuogą, stovinčią jos močiutės kieme,  o tas nuogumas be galo keistas-lyg ji su pimpalu būtų, bet ten iš tiesų ne pimpalas, o putytė. Ir ant vidurio pimpalo labai didelė karpa blink.gif  rolleyes.gif .

Galite sužinoti apie ją ką nors ne paties maloniausio artimiausiu metu.
Atsakyti
Sveikos mergaites. As vel pas jus. Sapnavau kad esu kazkokiam kaime. Bet ne savo. Kad lyg tai esu prie kazkokios balos. Mano akyse i ta bala ikrito du mano vaikystes draugai ir joje nuskendo. Nors realiai jie yra gyvi. As jiem lyg tai sakiau kad nelistu i ja bet jie nepaklause ir juos ta bala itrauke. As issigandau ir pabegau is ten palikusi savo kuprine. Atejau i tos sodybos kiema ten stovejo pusbrolio masina nes jis ruosesi isvaziuoti. Lyg tai ir as turejau vaziuoti su jais. Jis man sako o kur tavo kuprine. Sakau prie balos palikau. Bet kas daugiau ivyko nesakiau. Tai sako eik atsinesk. As nors ir labai bijodama nuejau ir paemiau. Jau buvau beeinanti atgal bet isgirdau kaip pusbrolis riktelejo atsargiai konbainas atvaziuoja gal neik. Realiai as to kombaino nemaciau sapne tik gidejau variklio garsa. Galvoju ko jie cia gasdinasi. Pravaziuos ir praeisiu. Taip ir padariau. Gryzau prie pusbrolio masinos. Ir poto nezinau is kur bet man pabiro karoliai. Karoliai buvo tamsiai melynos spalvos. Tik negaliu prisimint is kur jie atsirado. Ar ant kaklo buvo ar is kuprines iskrito. Nors rodos lad is kuprines. As juos susirinkau ir dar pusbrolis kelis pakele ir man padave. Nes visu paimt negalejau. Ir i kuprine rodos visus sudejau. Galvoju susiversiu veliau. Poto kazkaip staigiai veiksmas i kita vieta persikele. Eijau kazkokiu keliuku per pievas lyg ir. Su manim kazkokia mergina ejo. As kazkaip vis pagalvodavau apie tuos savo draugus kurie sapno pradzioj nuskendo. Va toks sapnas. Gal galesit padet issiaiskint. Aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantele1030: 04 rugsėjo 2017 - 10:54
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 09 04, 11:52)
Sveikos mergaites. As vel pas jus. Sapnavau kad  esu kazkokiam kaime. Bet ne savo. Kad lyg tai esu prie kazkokios balos. Mano akyse i ta bala ikrito du mano vaikystes draugai ir joje nuskendo. Nors realiai jie yra gyvi. As jiem lyg tai sakiau kad nelistu i ja bet jie nepaklause ir juos ta bala itrauke. As issigandau ir pabegau is ten palikusi savo kuprine. Atejau i tos sodybos kiema ten stovejo pusbrolio masina nes jis ruosesi isvaziuoti. Lyg tai ir as turejau vaziuoti su jais. Jis man sako o kur tavo kuprine. Sakau prie balos palikau. Bet kas daugiau ivyko nesakiau. Tai sako eik atsinesk. As nors ir labai bijodama nuejau ir paemiau. Jau buvau beeinanti atgal bet isgirdau kaip pusbrolis riktelejo atsargiai konbainas atvaziuoja gal neik.  Realiai as to kombaino nemaciau sapne tik gidejau variklio garsa. Galvoju ko jie cia gasdinasi. Pravaziuos ir praeisiu. Taip ir padariau. Gryzau prie pusbrolio masinos. Ir poto nezinau is kur bet man pabiro karoliai. Karoliai buvo tamsiai melynos spalvos. Tik negaliu prisimint is kur jie atsirado. Ar ant kaklo buvo ar is kuprines iskrito. Nors rodos lad is kuprines. As juos susirinkau ir dar pusbrolis kelis pakele ir man padave. Nes visu paimt negalejau. Ir i kuprine rodos visus sudejau. Galvoju susiversiu veliau. Poto kazkaip staigiai veiksmas i kita vieta persikele. Eijau kazkokiu keliuku per pievas lyg ir. Su manim kazkokia mergina ejo. As kazkaip vis pagalvodavau apie tuos savo draugus kurie sapno pradzioj nuskendo. Va toks sapnas. Gal galesit padet issiaiskint. Aciu smile.gif

Jei rūpi, tai pasidomėkite apie tuos vaikystės draugus, gal facebookus jie turi ar šiaip kokį kontaktą turite su jais. Gal kokią naujieną apie juos sužinosite ir tiek. Daugiau nieko tokio neįžvelgiu šiame sapne svarbaus ar pranašingo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 04, 09:17)
Galite sužinoti apie ją ką nors ne paties maloniausio artimiausiu metu.

Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2017 09 04, 04:59)
Laba
, Sapnavau savo krukšto dukrą (ji ištekėjusi moteris). Sapnavau labai durackai-kad matau ją nuogą, stovinčią jos močiutės kieme,  o tas nuogumas be galo keistas-lyg ji su pimpalu būtų, bet ten iš tiesų ne pimpalas, o putytė. Ir ant vidurio pimpalo labai didelė karpa blink.gif  rolleyes.gif .

Pilnatis, neisgasdinkite krikstodukros savo sapnais 4u.gif

QUOTE(jolantele1030 @ 2017 09 04, 11:52)
Sveikos mergaites. As vel pas jus. Sapnavau kad  esu kazkokiam kaime. Bet ne savo. Kad lyg tai esu prie kazkokios balos. Mano akyse i ta bala ikrito du mano vaikystes draugai ir joje nuskendo. Nors realiai jie yra gyvi. As jiem lyg tai sakiau kad nelistu i ja bet jie nepaklause ir juos ta bala itrauke. As issigandau ir pabegau is ten palikusi savo kuprine. Atejau i tos sodybos kiema ten stovejo pusbrolio masina nes jis ruosesi isvaziuoti. Lyg tai ir as turejau vaziuoti su jais. Jis man sako o kur tavo kuprine. Sakau prie balos palikau. Bet kas daugiau ivyko nesakiau. Tai sako eik atsinesk. As nors ir labai bijodama nuejau ir paemiau. Jau buvau beeinanti atgal bet isgirdau kaip pusbrolis riktelejo atsargiai konbainas atvaziuoja gal neik.  Realiai as to kombaino nemaciau sapne tik gidejau variklio garsa. Galvoju ko jie cia gasdinasi. Pravaziuos ir praeisiu. Taip ir padariau. Gryzau prie pusbrolio masinos. Ir poto nezinau is kur bet man pabiro karoliai. Karoliai buvo tamsiai melynos spalvos. Tik negaliu prisimint is kur jie atsirado. Ar ant kaklo buvo ar is kuprines iskrito. Nors rodos lad is kuprines. As juos susirinkau ir dar pusbrolis kelis pakele ir man padave. Nes visu paimt negalejau. Ir i kuprine rodos visus sudejau. Galvoju susiversiu veliau. Poto kazkaip staigiai veiksmas i kita vieta persikele. Eijau kazkokiu keliuku per pievas lyg ir. Su manim kazkokia mergina ejo. As kazkaip vis pagalvodavau apie tuos savo draugus kurie sapno pradzioj nuskendo. Va toks sapnas. Gal galesit padet issiaiskint. Aciu smile.gif

Panasiau kad stengiates prisiminti praeiti, o sapnai vartalioja juos savaip,- neteisingai. Bandydami parodyti kad jusu atsiminimai teisingi, o sapnai-netiesa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 09 04, 16:11)
Pilnatis, neisgasdinkite krikstodukros savo sapnais  4u.gif

Ačiū!

Iš.tiesų neišgąsdinsiu, nebendrauju su ja.
Atsakyti
Labas rytas. Gal zinot ka reiskia kuniga sapnuot. Sapnavau kuniga kuris realiai yra geras mano draugas. Bet epizodas sapne toks trumpas su juo buvo. Man rodos as sapne buvau su kazkuo lyg vyru kazkokiu. Gal su savo simpatija. Nepamenu. Bet tada su tuo kunigu susiduriau. Tas vyras su manim buves lyg ir nuejo. Toks jausmas kad as klausiau ar galiu eit is paskos. Ir jis man dave sutikima. Bet nepamenu ar tikrai to klausiau. Tik zinau kad jis man lyg ir sutikima dave. As is to dziaugsmo ir apkabinau ji. O poto nubegau. Sapninninke kiek reiksmiu buvo tai nei viena neatitinka.Siaip siuo metu sprendziu viena dilema su savo simpatija susijusia. O kunigas beje yra musu bendras draugas.Tai galvoju gal tai kad kunigas sutikima dave tai gal koks zenklas sprendziant ta dilema. Busiu dekinga uz izvalgas smile.gif
Atsakyti