Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

Zmonems brangus ju artimuju kapai, tarytum aplanko artimuosius,o jus tarsi bijote kad viskas pasikeis. Viskas is tikruju keiciasi po truputi, tai ir atspindi jusu sapnai 4u.gif

Nesijaudinkite del tokio sapno perdaug. mirksiukas.gif
Atsakyti

Ačiū jums  :4u: aš išties šituo atžvilgiu bailė, o permainos gyvenime viena paskui kitą...

Atsakyti

Merginos, 20 metų sapnuoju žmogų, kuris tada buvo man draugas bet labai mane įskaudino. Nuo tada jo nemačiau bet nuolat sapnuoju kad atsiprašo, kad pasiilgo, kad esam kartu...Kažkada labai pergyvenau, nes buvo labai artimas, bet paskutinius 10 m. nei galvoju nei prisimenu jį, bet va imu ir susapnuoju gana dažnai. Net ex vyro blyn nesapnuoju, su kuriuom 18 m. pragyvenau, o vat tą nelaimėlį pastoviai...būtų nežanotas tai paskambinčiau, o dabar ką daryt? negi sapnuot iki gyvenimo galo?

Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2017 08 25, 14:27)
<p>Merginos, 20 metų sapnuoju žmogų, kuris tada buvo man draugas bet labai mane įskaudino. Nuo tada jo nemačiau bet nuolat sapnuoju kad atsiprašo, kad pasiilgo, kad esam kartu...Kažkada labai pergyvenau, nes buvo labai artimas, bet paskutinius 10 m. nei galvoju nei prisimenu jį, bet va imu ir susapnuoju gana dažnai. Net ex vyro blyn nesapnuoju, su kuriuom 18 m. pragyvenau, o vat tą nelaimėlį pastoviai...būtų nežanotas tai paskambinčiau, o dabar ką daryt? negi sapnuot iki gyvenimo galo?</p>

Sapnuojate, nes iskaudino ir lygiai taip pat to nepamirso.
Pabudusi po tokio sapno paprasciausiai pagalvokite, praeitis tai tik praeitis, sapnas - tai tik sapnas. Praeities nei pakeisti, nei istrinti- neimanoma.
Jei matytumete kasdien ta zmogu, butu sunkiau, nei susapnuoti retkarciais mirksiukas.gif
Atsakyti

tai suprantu kad praeitis yra praeitis, jaunų dienų gyvenimas ir pan, bet tai kokio velnio jis vis lenda? Visą 20 metų, per tą laiką mano vaikai užaugo, seneliai pasimirė ir daug kitų įvykių  įvyko- nė vieno nesapnuoju, o tas vis čia ir čia. Nemormalu. Siūlot sapnuot iki smerties ir nekreipt dėmesio?

Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2017 08 25, 15:10)
<p>tai suprantu kad praeitis yra praeitis, jaunų dienų gyvenimas ir pan, bet tai kokio velnio jis vis lenda? Visą 20 metų, per tą laiką mano vaikai užaugo, seneliai pasimirė ir daug kitų įvykių  įvyko- nė vieno nesapnuoju, o tas vis čia ir čia. Nemormalu. Siūlot sapnuot iki smerties ir nekreipt dėmesio?</p>

Todel sapnai kartojasi, nes galvojate apie tai 4u.gif Nekreipsite demesio ir nebesapnuosite .
Sapnuojate-pagalvojate, primenate sau dvigubai, tada vel sapnuojate nes prisiminete ir t.t. taip ir rutuliojasi, kartojasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2017 08 25, 14:27)
<p>Merginos, 20 metų sapnuoju žmogų, kuris tada buvo man draugas bet labai mane įskaudino. Nuo tada jo nemačiau bet nuolat sapnuoju kad atsiprašo, kad pasiilgo, kad esam kartu...Kažkada labai pergyvenau, nes buvo labai artimas, bet paskutinius 10 m. nei galvoju nei prisimenu jį, bet va imu ir susapnuoju gana dažnai. Net ex vyro blyn nesapnuoju, su kuriuom 18 m. pragyvenau, o vat tą nelaimėlį pastoviai...būtų nežanotas tai paskambinčiau, o dabar ką daryt? negi sapnuot iki gyvenimo galo?</p>

Gali dar būti, kad sapnas kartojasi kaip pamoka, kad būtina atkreipti dėmesį į kažką giliau. Pvz. gal nešiojatės savyje daug nuoskaudų ant žmonių? Ta prasme ne tik ant jo kažkada, bet ant daugelio kitų ir esamu metu. O pasąmonė gali būti, kad pasirinko jums tai parodyti būtent per tą vieną nelaimėlį ir tai kartojasi ir kartojasi, nes jūs neišsilaisvinate iš nuoskaudų.
Atsakyti
Labai dažnai sapnuoju parduotą butą.Sapnuoju, kad kaip kokia vagilė įslenku į namo laiptinę, užlipu laiptais, atidarau ir įeinu į savo buvusios namus.Kai įeinu, iš baimės ima plakti širdis, nes rodos, kad dabartinė šeimininkė mane užklups kaip kokią plėšikę. unsure.gif
Apsėdo mane šis sapnas jau nemažai metų. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 08 25, 19:09)
Labai dažnai sapnuoju parduotą butą.Sapnuoju, kad kaip kokia vagilė įslenku į namo laiptinę, užlipu laiptais, atidarau ir įeinu į savo buvusios namus.Kai įeinu, iš baimės ima plakti širdis, nes rodos, kad dabartinė šeimininkė mane užklups kaip kokią plėšikę.  unsure.gif
Apsėdo mane šis sapnas jau nemažai metų.  unsure.gif

Psicholiginis tokio sapno paaiskinimas butu, kad pardavete ta buta i jusu nauda, o naujiems pirkejams siek tiek apmaudu del kazko ir tarsi jus tai jaustumete . Sakyciau sis jusu sapnas atspindi jusu pergyvenima del to. Gal ekonomine situacija buvo palankesne jums....t.t.
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 08 25, 19:07)
Psicholiginis tokio sapno paaiskinimas butu, kad pardavete ta buta i jusu nauda, o naujiems pirkejams siek tiek apmaudu del kazko ir tarsi jus tai jaustumete . Sakyciau sis jusu sapnas atspindi jusu pergyvenima del to. Gal ekonomine situacija buvo palankesne jums....t.t.

Yra tiesos... unsure.gif
Atsakyti
Merginos padekit issiaiskint sapna. Sapnavau vaikina kuriam esu neabejinga. Kad jis atejo pas mane i namus ir tvarke mano kompiuteri. Realiai jis yra kompiuteristas. Is pradziu tvarke mano kompiuteri. As ji kalbinau bet jis kazkaip nelabai bendravo. Poto nuejo prie brolio kompiuterio ir pradejo tvarkyti. Veliau as sakau jam dabar as turesiu tau kazkaip atsilygint. Sakau gal pyraga iskepsiu. Tiksliai nepamenu bet man rodos kad jis nelabai i tai sureagavo. Siaip as jam ir realiai visada noredama uz pagalba atsilygint pyraga iskepdavau. Ir jam tai patikdavo. Mastau gal jam pagalbos reikia jei sapne padejo man. Busiu dekinga uz izvalgas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 08 29, 13:27)
Merginos padekit issiaiskint sapna. Sapnavau vaikina kuriam esu neabejinga. Kad jis atejo pas mane i namus ir tvarke mano kompiuteri. Realiai jis yra kompiuteristas. Is pradziu tvarke mano kompiuteri. As ji kalbinau bet jis kazkaip nelabai bendravo. Poto nuejo prie brolio kompiuterio ir pradejo tvarkyti. Veliau as sakau jam dabar as turesiu tau kazkaip atsilygint. Sakau gal pyraga iskepsiu. Tiksliai nepamenu bet man rodos kad jis nelabai i tai sureagavo. Siaip as jam ir realiai visada noredama uz pagalba atsilygint pyraga iskepdavau. Ir jam tai patikdavo. Mastau gal jam pagalbos reikia jei sapne padejo man. Busiu dekinga uz izvalgas smile.gif

"Mastau gal jam pagalbos" - bet ar tai jau nėra per stipri interpretacija? Man regis, kad pagalbos ar tiesiog bendravimo iš jo pusės daugiau norėtumėte jūs, o jis kol kas jums to nesuteikia: "ji kalbinau bet jis kazkaip nelabai bendravo"; "jis nelabai i tai sureagavo."
Atsakyti