Merginos, 20 metų sapnuoju žmogų, kuris tada buvo man draugas bet labai mane įskaudino. Nuo tada jo nemačiau bet nuolat sapnuoju kad atsiprašo, kad pasiilgo, kad esam kartu...Kažkada labai pergyvenau, nes buvo labai artimas, bet paskutinius 10 m. nei galvoju nei prisimenu jį, bet va imu ir susapnuoju gana dažnai. Net ex vyro blyn nesapnuoju, su kuriuom 18 m. pragyvenau, o vat tą nelaimėlį pastoviai...būtų nežanotas tai paskambinčiau, o dabar ką daryt? negi sapnuot iki gyvenimo galo?
Sapnuojate, nes iskaudino ir lygiai taip pat to nepamirso.
Pabudusi po tokio sapno paprasciausiai pagalvokite, praeitis tai tik praeitis, sapnas - tai tik sapnas. Praeities nei pakeisti, nei istrinti- neimanoma.
Jei matytumete kasdien ta zmogu, butu sunkiau, nei susapnuoti retkarciais
tai suprantu kad praeitis yra praeitis, jaunų dienų gyvenimas ir pan, bet tai kokio velnio jis vis lenda? Visą 20 metų, per tą laiką mano vaikai užaugo, seneliai pasimirė ir daug kitų įvykių įvyko- nė vieno nesapnuoju, o tas vis čia ir čia. Nemormalu. Siūlot sapnuot iki smerties ir nekreipt dėmesio?
Todel sapnai kartojasi, nes galvojate apie tai Nekreipsite demesio ir nebesapnuosite .
Sapnuojate-pagalvojate, primenate sau dvigubai, tada vel sapnuojate nes prisiminete ir t.t. taip ir rutuliojasi, kartojasi
Gali dar būti, kad sapnas kartojasi kaip pamoka, kad būtina atkreipti dėmesį į kažką giliau. Pvz. gal nešiojatės savyje daug nuoskaudų ant žmonių? Ta prasme ne tik ant jo kažkada, bet ant daugelio kitų ir esamu metu. O pasąmonė gali būti, kad pasirinko jums tai parodyti būtent per tą vieną nelaimėlį ir tai kartojasi ir kartojasi, nes jūs neišsilaisvinate iš nuoskaudų.
Apsėdo mane šis sapnas jau nemažai metų.
Apsėdo mane šis sapnas jau nemažai metų.
Psicholiginis tokio sapno paaiskinimas butu, kad pardavete ta buta i jusu nauda, o naujiems pirkejams siek tiek apmaudu del kazko ir tarsi jus tai jaustumete . Sakyciau sis jusu sapnas atspindi jusu pergyvenima del to. Gal ekonomine situacija buvo palankesne jums....t.t.
Yra tiesos...
"Mastau gal jam pagalbos" - bet ar tai jau nėra per stipri interpretacija? Man regis, kad pagalbos ar tiesiog bendravimo iš jo pusės daugiau norėtumėte jūs, o jis kol kas jums to nesuteikia: "ji kalbinau bet jis kazkaip nelabai bendravo"; "jis nelabai i tai sureagavo."