Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Monteverte @ 2017 07 26, 14:04)
Labas. Aš sakyčiau, kad labiausiai čia jums asmeniškai tualetas reikšmingas. Jūs norite apsivalyti nuo negatyvo, susijusio su juo, jūsų situacija. Čia tai 100 proc. šis simbolis, patikėkite.

Noriu įsiterpti į diskusiją - gal turit idėjų, ką gali simbolizuoti tualetas, konkrečiai, viešieji tualetai? smile.gif Turbūt skamba juokingai, bet karts nuo karto vis susapnuoju, kad esu kokiame nors viešajame tualete. Dažniausiai jame jaučiasi kažkoks nesaugumas - tai durys neužsirakina ar net neužsidaro ir baisu, kad kas įeis, tai kažkokie plyšiai duryse yra ir t.t. Man ir pačiai šitie sapnai atrodo labai simboliški, bet nelabai suprantu, ką jie gali reikšti. Juolab, kaip minėjau, šie sapnai yra pasikartojantys.
Atsakyti
QUOTE(Nachtmahr @ 2017 07 27, 14:39)
Noriu įsiterpti į diskusiją - gal turit idėjų, ką gali simbolizuoti tualetas, konkrečiai, viešieji tualetai? smile.gif Turbūt skamba juokingai, bet karts nuo karto vis susapnuoju, kad esu kokiame nors viešajame tualete. Dažniausiai jame jaučiasi kažkoks nesaugumas[U] - tai durys neužsirakina ar net neužsidaro ir baisu, kad kas įeis, tai kažkokie plyšiai duryse yra ir t.t. Man ir pačiai šitie sapnai atrodo labai simboliški, bet nelabai suprantu, ką jie gali reikšti. Juolab, kaip minėjau, šie sapnai yra pasikartojantys.

Manau kad sapnai atspindi butent ta jusu jausma, busena 4u.gif As skaitydama kitu parasytus sapnus pirmiausia pastebiu, kaip zmones patys geriausiai issiaiskina savo sapnus 4u.gif Tik jiems dar karta tereikia paskaityti savo parasytus sakinius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nachtmahr @ 2017 07 27, 14:39)
Noriu įsiterpti į diskusiją - gal turit idėjų, ką gali simbolizuoti tualetas, konkrečiai, viešieji tualetai? smile.gif Turbūt skamba juokingai, bet karts nuo karto vis susapnuoju, kad esu kokiame nors viešajame tualete. Dažniausiai jame jaučiasi kažkoks nesaugumas - tai durys neužsirakina ar net neužsidaro ir baisu, kad kas įeis, tai kažkokie plyšiai duryse yra ir t.t. Man ir pačiai šitie sapnai atrodo labai simboliški, bet nelabai suprantu, ką jie gali reikšti. Juolab, kaip minėjau, šie sapnai yra pasikartojantys.

Prašom, prašom, kuo daugiau - tuo smagiau smile.gif
Gal jums tenka maždaug tomis dienomis, laikotarpiu ką nors daryti viešumoje, prieš auditoriją, ant scenos ar tiesiog lankytis ten, kur pakankamai daug žmonių ir jus viduje tai trikdo? Yra žmonių, kurie be galo gerai jaučia aplinkinių žmonių energetiką, kiek smarkiau nei eilinis žmogus, tai tokie žmonės intuityviai nori savo energetiką apsaugoti. Tai ir gali atsispindėti jūsų sapnuose, kad norite pasislėpti, išsivalyti tualete, bet sunkiai gaunasi, nes vis kas nors stebi ir t.t.
Atsakyti
Paskutiniu metu sapnuoju vaikus, kūdikius.. Labai daug ir dažnai (aišku, tai turbūt susiję su tuo, kad noriu vaiko).
Paskutinis sapnas buvo keistokas. Pradžioj sapnavau, kad man krikštomama duoda pinigų, grąžina lyg ir skolą, o po to mano močiutė maudo vonelėje kūdikį, vos nepaskandina..o aš tik stebiu iš šalies.
Atsakyti
QUOTE(soweluu @ 2017 08 01, 21:25)
Paskutiniu metu sapnuoju vaikus, kūdikius.. Labai daug ir dažnai (aišku, tai turbūt susiję su tuo, kad noriu vaiko).
Paskutinis sapnas buvo keistokas. Pradžioj sapnavau, kad man krikštomama duoda pinigų, grąžina lyg ir skolą, o po to mano močiutė maudo vonelėje kūdikį, vos nepaskandina..o aš tik stebiu iš šalies.

Dažnai sapnuojame apie tai, apie ką galvojam.
Krikšto mama gal jaučia prieš jus kažkokią skolą, tikrai nebūtinai finansinę, gal moralinę.
Dėl maudomo kūdikio, tai rūpestis. Ir nebūtinai dėl kūdikio susilaukimo, gali būti rūpestis su močiute.
Atsakyti
QUOTE(soweluu @ 2017 08 01, 21:25)

As tik siek tiek papildysiu.
Panasu kad ir jusu kriksto mama , ir mociute apie jus irgi nemazai galvoja.
Galvoja apie pagalba jums, mociute su baime ( prisibijo kad nebetokia stipri padeti), o krikstomama su stipresne parama jei prireiktu.
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 08 02, 15:08)

Panasu kad ir jusu kriksto mama , ir mociute apie jus irgi nemazai galvoja.
Galvoja apie pagalba jums, mociute su baime  ( prisibijo kad nebetokia stipri padeti), o krikstomama su stipresne parama jei prireiktu.

Ačiū už įžvalgas..bet deja, jos mirusios..
Atsakyti
QUOTE(soweluu @ 2017 08 02, 17:29)
Ačiū už įžvalgas..bet deja, jos mirusios..

Taip reikėjo ir sakyti iš karto, nes sapnai su realiais žmonėmis yra vienokie, o su mirusiais - visai kas kita.
Šiuo atveju - krikštomama jus matomai myli ar jei žemėje nemylėjo, bando tai kompensuoti, suteikdama jums apsaugą. Na o močiutė matyt savimi anapus perdaug užsiėmusi, jūs jai bent dabar nerūpite smile.gif
Atsakyti
Dar papildysiu 4u.gif

Tik kaip pagalvojimui pavyzdi:

Mociute turejo daug vaiku, anuku ? Atsakykite tik sau 4u.gif O krikstomama ?

Bet kuriuo atveju, jos abi jus saugo 4u.gif
Tai jusu sapnai ir tik pati juos geriausiai issiaiskinsite , mes tik padedame 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif

Niekada sapnams neteikiau daug reikšmės, bet dabar jie kitokie...Prieš kelias savaites sapnavau vieną moterį, kurią šiek tiek iš matymo pažįstu. Sapne važiavome su mašina kartu su jos dukra. Jos dukrai išlipus, pamačiau, kad gale sėdi dar du maži berniukai jos vaikai. Realybėje žinojau, kad ji turi tik dukrą.
Vakar papasakojau tai moteriai sapną..ji nenustebo - sako ten gal dvynukai buvo, nes turėjo persileidimą su dvynukais.
Labai įdomiai pasijutau..tarsi būčiau įsibrovusi sapnuose į kito žmogaus išgyvenimus. Arba būčiau susapnavusi kitą realybę.
Atsakyti
QUOTE(soweluu @ 2017 08 03, 11:00)
Ačiū merginos  4u.gif

Niekada sapnams neteikiau daug reikšmės, bet dabar jie kitokie...Prieš kelias savaites sapnavau vieną moterį, kurią šiek tiek iš matymo pažįstu. Sapne važiavome su mašina kartu su jos dukra. Jos dukrai išlipus, pamačiau, kad gale sėdi dar du maži berniukai jos vaikai. Realybėje žinojau, kad ji turi tik dukrą.
Vakar papasakojau tai moteriai sapną..ji nenustebo - sako ten gal dvynukai buvo, nes turėjo persileidimą su dvynukais.
Labai įdomiai pasijutau..tarsi būčiau įsibrovusi sapnuose į kito žmogaus išgyvenimus. Arba būčiau susapnavusi kitą realybę.

Jūs minėjote, kad jums labai aktualu vaikai. Todėl jūs gyvenime ir "užuodžiate" dabar viską, kas susiję su vaikais. Tai normalu.
Atsakyti
QUOTE(soweluu @ 2017 08 03, 11:00)
Ačiū merginos  4u.gif

Labai gerai suprantu ka rasote 4u.gif Tik kai to gerokai perdaug, tada ta kita "realybe" nebetokia idomi mirksiukas.gif
Atsakyti