QUOTE(sermuksnelis @ 2017 07 25, 14:08)
Laba diena.gal kas pades.jau keleta kartu sapnavau pasiruosima karui, kaip reikia ruosti sleptuve savo rusyje, galvoju ka pirkt, ka nest ir t.t , taip pat ir kaimynai ruosiasi.kartais jau pasigirsta aliarmas , sirenos, kartais ne.sianakt ir sapnavau , kad reikia ruostis visi kaimynai ruosias, o as taip neskubedama , velku ciuzinius apgalvoju ko reiks, paskui i parduotuve dar ir nesizeka man i ja nuvaziuot. Ka gali reiksti tokie pasikartojantys sapnai, beje sleptis ruosiames dviese su sunum.o viena karta spejau pagriebt tik kuprine nkrejau sugrizt dar kazko , jau laiptai buvo nugriuve.
Papildyta:
Tai cia sapnavau pries diena, o sianakt sapnavau kad kate primyzo man ant pagalves.as ta kate meiliai glosciau paskui ziufiu slapia, dar uosciau be kvapo, negalejau patiket, ta kate rami , meili ir as per daug neregavau.
Papildyta:
Tai cia sapnavau pries diena, o sianakt sapnavau kad kate primyzo man ant pagalves.as ta kate meiliai glosciau paskui ziufiu slapia, dar uosciau be kvapo, negalejau patiket, ta kate rami , meili ir as per daug neregavau.
O kartais neveikia jūsų žinios, info apie pratybas Zapad 2017? Jei esate jautri, tai ir atsispindi pasąmonėje.
Katės sysiukas dėl kurio nepergyvenat, nepykstat gali reikšti tiesiog kažkokią artimųjų, gal vaiko išdaigą.