Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(jolantele1030 @ 2017 07 11, 09:41)
Labas rytas. Monteverte as vel pas jus. Sapnavau kate. Kad is pradziu ji lyg ir buvo pas mane namuose o poto as nuejau i paruotuve ir nuseke man is paskos. Kazkaip atsigule prie kasos. Bet kate buvo rami nieko blogo nedare. Ir aplamai realiai ta kate yra is mano darbo. Bet yra labai meili. Su visais bendrauja. Tik rodos bename. Tai ir galvoju ar siuo atveju gali buti neigiama sapno reiksme? Busiu dekinga uz atsakyma smile.gif

Labas, Jolantėle. Manyčiau, kad katė kaip simbolis būtų, jei būtų svetima, nematyta arba kažką tokio įdomaus sapne padarytų. O jei šiuo atveju katė žinoma, tai tikriausiai sapne susapnuota kaip faktiškai žinoma katė ir tiek. O jei vistiek bandyti ieškoti reikšmių, tai gal tiesiog kaip draugystė, palyda. Aliuzija gal į jūsų drauges.
Atsakyti
Labas rytas. Monteverte ir vel jus patrukdysiu. Susapnavau sapna kuriam visko pilna buvo. Pasiziurejau reiksmes sapnininke bet nezinau kaip viska i viena surist. Zodziu sapnavau kad grizau namo is kazkur. Bet i tuos namus kur seniau gyvenau. Sustojau prie pasto dezutes pasiziurejau o gi ten pilna siuntiniu. Istrigo kad pasto dezutes buvo senos. O ne naujos kuriomis dar pries issikraustant is tu namu buvo pakeistos. As nuejau namo pasiimti is mamos nuo dezutes rakto. Nes nuo senos neturejau. Pasiemiau tuos siuntinius. Grizau namo ir isdeliojus ant lovos stebejausi kad tiek daug. Poto veilsmas persikele i kaima kur mano mociute gyvena. As sedejau prie stalo. Kartu buvo mano drauges vaikai. Dar atrodi kartu ziurejom kazkoki filma as sakau man atrodo herojui viskas baigis gerai. Ir jis su mylima moterim bus kartu. Jie klause is kur zinau. Tai pasakiau kad atrodo seniau jau esu maciusi ta filma. Poto is kazkur atsirado mano tevas. As valgiau bulviu traskucius ir pasiuliau jam. Bet jis atsisake sako as tokiu nemegstu.
Poto as kazko sugalvojau nueit i miesteli tiksliau i parduotuve kuri nuo kaimo uz keliu km. Biski paejau ir prie vieno namo pastebejau savo krikstatevi stovinti ir dar kazkoki vyra. Tik nepamenu koki. As taip pasizvalgiau ir pagalvojau geriau prie to namo pabusiu nes suolpratau kad nespesiu iki miestelio nueit. Nes gali uzlyt. Priejau arciau prie to namo kazkaip krikstatevis duris pradare. Pastebejau ant grindu baltu geliu. Supratau kad ten neseniai viena moteris is to paties kaimo buvo pasarvota. Maciau balta karsta uzdengta bet kazkaip trumpai. O paciam kampe sedejo tos mirusios moters dukra kuri irgi mirus. Ir kazkokius poterius kalbejo. Man istrigo viena fraze. Oi tu mano vargdienele. Siaip pati moteris graziai atrode. Tokia liekna,su spalvota suknele. Galva prisidengus skara. Tik nepamenu kokios spalvos. Poto atidariau kitas duris ten buvo padentas stalas. Bet zmoniu nebuvo. Poto ten prisirinko daugiau zmoniu. O as kazkaip buvau su savo mama. Ir visalaik laikiausi ja apsikabinusi. Veliau tarp tu zmoniu pamaciau viena mergina is parapijos kurioj lankausi. Ja apkabinau. Nes pas mus parapijoj tokia tradicija su visais apsikabint. Poto prie manes priejo kazkokia nepazistama mergina. Ir paklause ar diena pries tai is mano seimos kas nevazinejo miestelyj su bmw be stogo. Pasakiau kad ne. Nors zinojau kad mano pusbrolis seniau tokia masina turejo. Tada ji man parode mobiluji telefona ir paklause ar kazkas nepamete is mano artimuju. Pasakiau kad ne. Ji pradejo ta tel taip deminstruoti. O aparatas toks naujoviskas niekad nematytas. Patiko jis man bet zinojau kad turiu savo ir vistiek man jo neduos. Va toks sapnas visko pilnas. Busiu dekinga uz izvalgas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantele1030: 13 liepos 2017 - 08:03
Labuka.
Dėl tų siuntinių iš praeities. Labai svarbu kokia buvo nuotaika sapne tuo metu. Nes įžvelgiu tarsi praeities "bagažą", "dovanas", kurios gali atsispindėt dabartyje. Rašot, kad stebėjotės, bet įdomu būtų nagrinėt giliau, nes jei buvo kažkokio nejaukumo tame, gali slėgti praeities santykiai, kažkokios gal neišmoktos pamokos tėvų name. O jei viskas gerai ir džiaugiatės, kad tiek gavote, tai vėlgi, bagažas iš praieties atsineštas pas jus geras.
Sekančiame etape tiesiog matyti, kad esate optimistiška. Bet dar toliau matyti, kad visgi jums norisi paguodos, paramos, nenorite viena su sunkumais kovoti. Mamą norėtumėte matyti ramsčiu.
Galinis epizodas - jūs per kukli. Tikriausiai gyvenime kažką nutylite, ką norėtumėt pasakyti, kažko atsisakote, nors to širdyje ir norėtumėt. Ne iki galo tikite savimi, kad jums galėtų priklausyti geri, brangūs dalykai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 07 13, 09:02)
Sustojau prie pasto dezutes pasiziurejau o gi ten pilna siuntiniu. Istrigo kad pasto dezutes buvo senos. O ne naujos kuriomis dar pries issikraustant is tu namu buvo pakeistos. As nuejau namo pasiimti is mamos nuo dezutes rakto. Nes nuo senos neturejau. Pasiemiau tuos siuntinius. Grizau namo ir isdeliojus ant lovos stebejausi kad tiek daug.

Poto prie manes priejo kazkokia nepazistama mergina. Ir paklause ar diena pries tai is mano seimos kas nevazinejo miestelyj su bmw be stogo. Pasakiau kad ne. Nors zinojau kad mano pusbrolis seniau tokia masina turejo. Tada ji man parode mobiluji telefona ir paklause ar kazkas nepamete is mano artimuju. Pasakiau kad ne. Ji pradejo ta tel taip deminstruoti. O aparatas toks naujoviskas niekad nematytas. Patiko jis man bet zinojau kad turiu savo ir vistiek man jo neduos. Va toks sapnas visko pilnas. Busiu dekinga uz izvalgas smile.gif

Panasu, kad labai daug sapnu jums primena praeiti. Ne viskas , bet smulkios detales. Izvelgti cia bandyciau kad ir ne sapne tai pastebite ir kazka vis prisimenate 4u.gif Sapnas tai atspindi jusu miego metu 4u.gif
Del nepazistamos merginos sapne, tai irgi atspindys, kad zmones jumis ir jusu pazistamais domisi , pateiksiu pavyzdi:
tarkim tai buvo pusbrolio klasioke, pazistama ( kurios nesate maciusi, o ji galbut yra jus kazkur maciusi kartu ar esate panasus ) 4u.gif

Cia tik pavyzdys 4u.gif Bet tikiuosi padeda isnarplioti kaip atsiranda tokio pobudzio sapnas mirksiukas.gif

Ir dar karta paprasysiu, stiprinkite sveikata, nes tokia gausybe sapnu labai isvargina, miegas -labai svarbus poilsis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 07 20, 14:23)
Labai malonu , kad pradedi rasyti be ligu prirasinejimu ir be izeidinejimu  4u.gif

Kas del vaiku sapnu, aciu Dievui vaikai moka kalbeti, piesti  4u.gif  Jei tevai patys nesugeba ju isklausyti, tam yra psichologai ( ne burejai ) kurie mielai su tuo pades  wub.gif Na o kas del internetiniu gudrybiu, jei nepatingesite vaikams paaiskinti, kad jei kas priekabiauja ar deda nepadorius paveikslelius, reklamas netgi  4u.gif  Tereikia nufotografuoti, policijai tai pats stipriausias irodymas  4u.gif
Gal dabar pradesime bendrauti be izeidinejimu , reikia Monteverte tik pafotografuoti  ( 3 metus) ir ji tai supranta  mirksiukas.gif  4u.gif

4u.gif

Perkeliu i sapnu tema 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 07 20, 14:25)
Klysti. Tavęs nė vienas blaivus nesupras biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2017 07 20, 14:31)
Iš kur šiame forume išdygo vaikai ir jų bėdos, kai kalba ėjo išskirtinai apie suaugusius žmones, suaugusiems žmonėms skirtoje temoje ir vaikų nebuvo nė pėdsako?  alc.gif  scenic.gif

QUOTE(Rivieramaya @ 2017 07 20, 14:38)
bet geru mamu sociai  4u.gif SUPERMAMU forumas, o ne koks pazinciu puslapis  4u.gif

Atsakyti
Tai ko ne viską perkėlei? Atsakyk dabar į paskutinį klausimą:
Kuri šioje temoje skundėsi, kad nesusisitvarko su vaikais, reikia pagalbos? rolleyes.gif
Atsakyti
Cia raso ne skundikes, o klausiancios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 07 20, 19:06)
Cia raso ne skundikes, o klausiancios  mirksiukas.gif

Kiauros puodynės nepripildysi smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. Niekaip negaliu suprasti kodel paskutiniu metu vis katinus sapnuoju. Nera taip kad ju bijociau ar kad jie man ka darytu ar ikyrus butu. Daugiau sapnuose as pati kazkaip prie ju einu. Buvo vienam sapne kazkoki kvieciausi nematyta tai tas tik ispute akis bet nejo pas mane. Sianakt sapnavau kad lig tai kazkokias vestuves stebiu. Salia manes kazkokia vyresne moteris buvo. Bet negaliu atgaminti kas ji tokia. Ir lygtai prie musu ir katinas kazkoks buvo. Poto sapnavau kad lyg tai priejau prie kazkokiu laiptu ir pamaciau kaip jais lipa katinas is mano darbo su kuriuo mes graziai bendraujam. Ir aplamai jis o tiksliau ten kate labai miela. As radau ant vieno laipto kaciu maisto gabaliuka ir pradejau viliot ja pas save. Tai ji taip nedrasiai bet pradejo link manes eit. Ir kas keisciausia kad pati tuos katinus vilioju sapnuose o ne atvirksciai. Nes seniau kai sapnuodavau tai visuomet vydavau nuo saves bet ir tie katinai sapnuose patys budavo ikyrus.
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 07 21, 08:15)
Labas rytas. Niekaip negaliu suprasti kodel paskutiniu metu vis katinus sapnuoju. Nera taip kad ju bijociau ar kad jie man ka darytu ar ikyrus butu. Daugiau sapnuose as pati kazkaip prie ju einu. Buvo vienam sapne kazkoki kvieciausi nematyta tai tas tik ispute akis bet nejo pas mane. Sianakt sapnavau kad lig tai kazkokias vestuves stebiu. Salia manes kazkokia vyresne moteris buvo. Bet negaliu atgaminti kas ji tokia. Ir lygtai prie musu ir katinas kazkoks buvo. Poto sapnavau kad lyg tai priejau prie kazkokiu laiptu ir pamaciau kaip jais lipa katinas is mano darbo su kuriuo mes graziai bendraujam. Ir aplamai jis o tiksliau ten kate labai miela. As radau ant vieno laipto kaciu maisto gabaliuka ir pradejau viliot ja pas save. Tai ji taip nedrasiai bet pradejo link manes eit. Ir kas keisciausia kad pati tuos katinus vilioju sapnuose o ne atvirksciai. Nes seniau kai sapnuodavau tai visuomet vydavau nuo saves bet ir tie katinai sapnuose patys budavo ikyrus.

Labuka.
Katino simbolis labai įvairus. Tai net ir vagys, be kita ko, kaip ir ne visai tikri draugai. Todėl gali būti sunkoka apsispręsti ką būtent šiuo simboliu bando pasakyti jums pasąmonė.
Jei rašote, kad anksčiau sapnuose vijote juos šalin, gal tikrai tada vijote realybėje netikrus draugus? Gal mokėjote atsirinkti? O dabar gal sutrikote? Gal bandote glaustis prie žmonių, kurie nėra jums 100 proc. atsidavę? Arba gali būti ir kitaip: katė kaip gyvūnėlis gali būti ir labai miela, prieraiši, įvairių juk jų būna, todėl jei dabar sapne katės jums mielos, nevaikote jų, kaip tik mezgate ryšį, maitinate, tai gal realybėje susirandate šiltų žmonių bendravimui?
Atsakyti
Jolantele, jusu sapnai atspindi tai, kad katiniukai jums pradeda patikti labiau nei anksciau, izvelgiate juose gera gyvuneli wub.gif gal netgi priglausite ateityje koki 4u.gif
Atsakyti
Laba diena.gal kas pades.jau keleta kartu sapnavau pasiruosima karui, kaip reikia ruosti sleptuve savo rusyje, galvoju ka pirkt, ka nest ir t.t , taip pat ir kaimynai ruosiasi.kartais jau pasigirsta aliarmas , sirenos, kartais ne.sianakt ir sapnavau , kad reikia ruostis visi kaimynai ruosias, o as taip neskubedama , velku ciuzinius apgalvoju ko reiks, paskui i parduotuve dar ir nesizeka man i ja nuvaziuot. Ka gali reiksti tokie pasikartojantys sapnai, beje sleptis ruosiames dviese su sunum.o viena karta spejau pagriebt tik kuprine nkrejau sugrizt dar kazko , jau laiptai buvo nugriuve.
Papildyta:
QUOTE(sermuksnelis @ 2017 07 25, 15:00)
Laba diena.gal kas pades.jau keleta kartu sapnavau pasiruosima karui, kaip reikia ruosti sleptuve savo rusyje, galvoju ka pirkt, ka nest ir t.t , taip pat ir kaimynai ruosiasi.kartais jau pasigirsta aliarmas , sirenos, kartais ne.sianakt ir sapnavau , kad reikia ruostis visi kaimynai ruosias, o as taip neskubedama , velku ciuzinius apgalvoju ko reiks, paskui i parduotuve dar ir nesizeka man i ja nuvaziuot. Ka gali reiksti tokie pasikartojantys sapnai, beje sleptis ruosiames dviese su sunum.o viena karta spejau pagriebt tik kuprine  nkrejau sugrizt dar kazko , jau laiptai buvo nugriuve.

Tai cia sapnavau pries diena, o sianakt sapnavau kad kate primyzo man ant pagalves.as ta kate meiliai glosciau paskui ziufiu slapia, dar uosciau be kvapo, negalejau patiket, ta kate rami , meili ir as per daug neregavau.
Atsakyti