Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 25, 14:37)
Cia matau turit daugiau patirties asikindamosis sapnus. Gal padesit suprasti. Sapnavau keista sapna, maudemes kazkokiam vandens telkinyje ir atplauke 2 banginiai, norejau, kad visi apsisaugotu istempiau is vandens draugus ir paskui dviese pasislepem, nes vienas banginis musu ieskojo, kiti su juo pasilike prie kranto kalbejo, sake,kad mes kazkur nuejom, banginis tarsi buvo draugai su ta mergina  su kuria buvau as, bet as jos nenorejau leisti prie jo, o ji verzesi, as ja laikiau , nes buvo labai baisu.... Niekad neesu sapnavusi banginiu...keistas toks labai sapnas..

Įspėjimai, kad kažkas gali grėsti draugei, tikriausiai jauti, kad gali ji kažkaip nukentėti. Bet iš sapno nemanau, kad kažkaip baisiai, bet apie kažkokį nemalonumą greičiausiai gali papasakoti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 06 25, 20:48)
Įspėjimai, kad kažkas gali grėsti draugei, tikriausiai jauti, kad gali ji kažkaip nukentėti. Bet iš sapno nemanau, kad kažkaip baisiai, bet apie kažkokį nemalonumą greičiausiai gali papasakoti.

dekui, kakzaip panasiai jauciau , tik taip keistai, tarsi ir baisus tas banginis man, bet jai atrodo visai ne, ne toks sapnas, kai is tirko didele baime , gresme, akzkaip labia keistai...unsure.gif
Sianakt dar keisciau sapnavau, buvau kazkokioj pily, bet ten buvo restoranas, kuriame lyg dirbau. lyg tai mano buvo ir pradejo i svisur palink mus eiti kazkokia padarai, labai keisti nei gyvenime nei filmuose kakzo nemaciau panasaus, ne baisus, bet tokie visokie spalvoti, roziniai , geltoni kaip lyg dinozauriukai lyg pokemonai kokie biggrin.gif tarsi mes ju bijom, bet nezinom, ko jie is musu nori, nezinom ar reikia bijot, bet sakau visur viska uzdaryti....
vienu zodziu kazkas bus bet neaisku kas , kazkas keisto labai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 26 birželio 2017 - 11:00
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 26, 11:59)
dekui, kakzaip panasiai jauciau , tik taip keistai, tarsi ir baisus tas banginis man, bet jai atrodo visai ne, ne toks sapnas, kai is tirko didele baime , gresme, akzkaip labia keistai...unsure.gif 
Sianakt dar keisciau sapnavau, buvau kazkokioj pily, bet ten buvo restoranas, kuriame lyg dirbau. lyg tai mano buvo ir pradejo i svisur palink mus eiti kazkokia padarai, labai keisti nei gyvenime nei filmuose kakzo nemaciau panasaus, ne baisus, bet tokie visokie spalvoti, roziniai , geltoni kaip lyg dinozauriukai lyg pokemonai kokie  biggrin.gif tarsi mes ju bijom, bet nezinom, ko jie is musu nori, nezinom ar reikia bijot, bet  sakau visur viska uzdaryti....

Labai sumaltai parašei, su emocijomis, tai buvo sunkoka suprasti smile.gif Jei jai nebaisūs banginiai, o tik tau, tai rodytų, kad ji nebijo kažko imtis, nebijo netgi galimos klaidos, o tu dėl jos nerimauji.

O kas tie "mes", jūs ta prasme? Vėl su drauge buvote?
Tai gali būti viskas ir emociniame lygmenyje, nebūtinai fiziškai. Gyvenime vyksta ir emociniai karai, tada irgi gali tokie panašūs sapnai sapnuotis, kad reikia gintis nuo kažko, užsidaryti ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 06 26, 12:56)

O kas tie "mes", jūs ta prasme? Vėl su drauge buvote?
Tai gali būti viskas ir emociniame lygmenyje, nebūtinai fiziškai. Gyvenime vyksta ir emociniai karai, tada irgi gali tokie panašūs sapnai sapnuotis, kad reikia gintis nuo kažko, užsidaryti ar pan.

ne, buvo daug zmoniu, kiek atsimenu nepazystami zmones.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 26, 11:59)
Sianakt dar keisciau sapnavau, buvau kazkokioj pily, bet ten buvo restoranas, kuriame lyg dirbau. lyg tai mano buvo ir pradejo i svisur palink mus eiti kazkokia padarai, labai keisti nei gyvenime nei filmuose kakzo nemaciau panasaus, ne baisus, bet tokie visokie spalvoti, roziniai , geltoni kaip lyg dinozauriukai lyg pokemonai kokie  biggrin.gif tarsi mes ju bijom, bet nezinom, ko jie is musu nori, nezinom ar reikia bijot, bet  sakau visur viska uzdaryti....

Ubuntu, abiejuose sapnuose tik vienas dalykas bendras- baimes 4u.gif
Manau kad dabar labiausiai galvojate apie tai, nes patys sapnai tikru baimiu neatspindi.

Jei aiskiau, tai galvojate apie kitu baimes, jums nesuprantamas baimes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 06 26, 16:00)
Ubuntu, abiejuose sapnuose tik vienas dalykas bendras- baimes  4u.gif
Manau kad dabar labiausiai galvojate apie tai, nes patys sapnai tikru baimiu neatspindi.

Jei aiskiau, tai galvojate apie kitu baimes, jums nesuprantamas baimes  4u.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Neskaičiau visos temos, tad nežinau gal jau esat susidūrusios su tuom, kad sapnavote, jog sapnavote biggrin.gif keistai skamba, tarsi sapnas sapne. Sapnavau vos pažįstamą merginą..kad lyg ir kažkoks nelaimę žadantis mano sapnas buvo. Tarsi sapne aš susapnavau, kad ji mirs ar kažkas tokio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(soweluu @ 2017 07 04, 17:54)
Sveiki. Neskaičiau visos temos, tad nežinau gal jau esat susidūrusios su tuom, kad sapnavote, jog sapnavote biggrin.gif keistai skamba, tarsi sapnas sapne. Sapnavau vos pažįstamą merginą..kad lyg ir kažkoks nelaimę žadantis mano sapnas buvo. Tarsi sapne aš susapnavau, kad ji mirs ar kažkas tokio  unsure.gif

Tai nekreipkit dėmesio, jei vos pažįstate, ne save gi sapnavote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 07 04, 18:29)
Tai nekreipkit dėmesio, jei vos pažįstate, ne save gi sapnavote smile.gif

Na labai ir nekreipiu smile.gif Įdomiau pats sapno pobūdis - sapnuoti, kad sapnuoju tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(soweluu @ 2017 07 04, 18:31)
Na labai ir nekreipiu smile.gif Įdomiau pats sapno pobūdis - sapnuoti, kad sapnuoju  tongue.gif

Nesiklausote realiame gyvenime ženklų, įspėjimų. Esate tarsi neatsibudusi. Arba slepiate savo tikruosius jausmus, gal net pati nuo savęs.
Atsakyti
QUOTE(soweluu @ 2017 07 04, 17:54)
Sveiki. Neskaičiau visos temos, tad nežinau gal jau esat susidūrusios su tuom, kad sapnavote, jog sapnavote biggrin.gif keistai skamba, tarsi sapnas sapne. Sapnavau vos pažįstamą merginą..kad lyg ir kažkoks nelaimę žadantis mano sapnas buvo. Tarsi sapne aš susapnavau, kad ji mirs ar kažkas tokio  unsure.gif

Sapnavote kad susapnavote, tai parodo, kad tai ir liks tiks sapnas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. Monteverte as vel pas jus. Sapnavau kate. Kad is pradziu ji lyg ir buvo pas mane namuose o poto as nuejau i paruotuve ir nuseke man is paskos. Kazkaip atsigule prie kasos. Bet kate buvo rami nieko blogo nedare. Ir aplamai realiai ta kate yra is mano darbo. Bet yra labai meili. Su visais bendrauja. Tik rodos bename. Tai ir galvoju ar siuo atveju gali buti neigiama sapno reiksme? Busiu dekinga uz atsakyma smile.gif
Atsakyti