QUOTE(jolantele1030 @ 2017 06 01, 10:39)
Labas rytas. Monteverte as ir vel pas jus. Tikiuosi nenusibodau ryte pries suskambant zadintuvui sapnavau kad esu su viena drauge. Ji ziurinejo kazka internete. Ir pradejo kazkokio valgio recepta ziurinet. Ten kazks is vistienos buvo. Nes grynai aiskiai prisimenu zalia vistiena. Poto kazkaip atejo mano mama ir dave man laikrodi rankini.
Jis toks buvo auksines ir sidabrines spalvu. Ciferblatas auksinis. Bet pats laikrodis visiskai naujas. As ji pasimatavau ir jis man tiko. Dar pamenu tokia detale dar buvo paciam ciferblate ir tokie kaip buna ten sekundiniai ar minutiniai nezinau tokie mazesni rutuliukai su rodyklytem. Bet pats laikrodis nebuvo taip kad labai man patiktu. Kiek ziurejau reiksmes tai mesos reiksmes beveik visos neigiamos. Bet pati galvoju gal cia susije su tuo kad daznai vistiena valgau ir jau pabodusi ji man. Gal delto cia ir sapne tokios asociacijos. O va del laikrodzio tai nezinau. Gal jus galesit ka daugiau pasakyt. Aciu is anskto
Jis toks buvo auksines ir sidabrines spalvu. Ciferblatas auksinis. Bet pats laikrodis visiskai naujas. As ji pasimatavau ir jis man tiko. Dar pamenu tokia detale dar buvo paciam ciferblate ir tokie kaip buna ten sekundiniai ar minutiniai nezinau tokie mazesni rutuliukai su rodyklytem. Bet pats laikrodis nebuvo taip kad labai man patiktu. Kiek ziurejau reiksmes tai mesos reiksmes beveik visos neigiamos. Bet pati galvoju gal cia susije su tuo kad daznai vistiena valgau ir jau pabodusi ji man. Gal delto cia ir sapne tokios asociacijos. O va del laikrodzio tai nezinau. Gal jus galesit ka daugiau pasakyt. Aciu is anskto
Sveikutė Ta vištiena žinokit jums, mano manymu, ne prie ko. Nes ir receptą žiūrėjo draugė, ne jūs. O jei dar sakote, kad daug jos valgote, pabodusi, tai tikrai sapnuotis gali jau kaip gyvenimo dalis. Be to, dar vienas variantas, gal alkanoka buvote, todėl galėjote maistą sapnuoti. Ar galvojote ką gaminsitės iš vakaro gal. Žodžiu, tikrai nenorėčiau pranašauti jums ko nors negero šiuo atveju.
Laikrodis gali būti tarsi priminimas jums, kad laikas eina, kad kažką reikia nuveikti, anot jūsų mamos. Mamos dažnai kišasi į vaikų gyvenimus, patarinėja. Gal anot jūsų mamos, kažko nedarote, ko jinai norėtų, kad darytumėte. Dėl to gal tas laikrodis jums nelabai, nes jūs priešinatės mamai.
Taip pat gali reikšti tikslumą, ypač jei sakote, kad laikrodžio ciferblatas buvo toks išsamus, išskirtos sekundės, minutės. Tik vėlgi, jei jūs nesigėrite tuo laikrodžiu, tai tikslumas gali būti ne jūsų, o mama gali norėti iš jūsų, kad elgtumėtės tiksliai pagal jos valią.
Tai tiek būtų. Gal paskaičius mano nuomonę, jums pačiai dar kokių minčių kils