QUOTE(jolantele1030 @ 2017 05 11, 08:55)
Laba ryta. Monteverte as vel pas jus su savo sapnu. Sapnavau kad esu su drauge cerkveje. Sedejom ant suoliuko. Bet taip ne ant pacio suoliuko o kazkodel ant atloso jo. Lygtai vyko misios. Mano drauge rankoje laike tokias plonas cerkves zvakes. Gelsvos spalvos. O as rankoje laikiau stambia balta zvake. Drauge savo zvakes uzdege. As galvoju reik ir man savo uzdegti. Ten kur sedejom sone sienoj kaip ir lentyna kazkokia buvo. Gal net ne lentyna o kaip anga tokia. Ir ten tokia maza ta vadinamoji arbatine zvakute istatyta buvo. Tai nuo jos reikejo savo zvake uzsidegti. Bet man niekaip nesiseke. Uzdegu patraukiu i sona zvake ir ji uzgesta. Poto kai bandziau degti dar karta. Tai uzsidege visa ta arbatine zvakute. Ne jos tas dagtis o pati visa. As gesinau. Pamenu ta zvake stovejo kaip ant kokiu samanu ar kazko tai tokio. Ir kai as ja gesinau tai viduj tu samanu sviest kazkas pradejo. Nu toks jau jausmas kad ten viduj ta liepsna nuomzvakes perejo. Bet jos nesimate o tik toks svytejimas. Nepamenu ar uzgesinau. Bet gryzau i savo vieta prie drauges. Tada prie musu atejo ir atsisedo kunigas. Mes su drauge pasitraukem i sona kad jam butu kur atsisesti. Bet kunigas buvo ne staciatikiu ir tik su sutana. Be jokiu kitu tu drabuziu kur buna per misias. Net nezinau kaip visa sita sapna suprast. Ar aplamai jis turi kokia reiksme. Busiu dekinga uz paaiskinima
Jusu sapne labai daug draugiskumo ir drauges. Gerai kad turite tokia drauge Ji jums tarytum geris, palaikymas, pavyzdys.... Ji juspalaiko kai jums kas nesiseka, supranta Tai labiausiai atspindi sapnas. Baznycia sapnavote nes lanketes ir panasu kad jums ten buvo gana jauku
QUOTE(Rodnega @ 2017 05 11, 09:45)
Rašysiu ten, kur gausiu nusimanančio žmogaus atsakymą. Ir tikrai ne į až. Nors jus jau tobulėjat. Anksčiau tokį sapną paaiškintumėt, kad man realybėje nagus netinkamai nulakavo. Gal su laiku žinosit ir daugiau. Gal
As ir dabar lygiai ta pati bandziau jums parasyti bet jums reikia simbolikos