Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(jolantele1030 @ 2017 05 11, 08:55)
Laba ryta. Monteverte as vel pas jus su savo sapnu. Sapnavau kad esu su drauge cerkveje. Sedejom ant suoliuko. Bet taip ne ant pacio suoliuko o kazkodel ant atloso jo. Lygtai vyko misios. Mano drauge rankoje laike tokias plonas cerkves zvakes. Gelsvos spalvos. O as rankoje laikiau stambia balta zvake. Drauge savo zvakes uzdege. As galvoju reik ir man savo uzdegti. Ten kur sedejom sone sienoj kaip ir lentyna kazkokia buvo. Gal net ne lentyna o kaip anga tokia. Ir ten tokia maza ta vadinamoji arbatine zvakute istatyta buvo. Tai nuo jos reikejo savo zvake uzsidegti. Bet man niekaip nesiseke. Uzdegu patraukiu i sona zvake ir ji uzgesta. Poto kai bandziau degti dar karta. Tai uzsidege visa ta arbatine zvakute. Ne jos tas dagtis o pati visa. As gesinau. Pamenu ta zvake stovejo kaip ant kokiu samanu ar kazko tai tokio. Ir kai as ja gesinau tai viduj tu samanu sviest kazkas pradejo. Nu toks jau jausmas kad ten viduj ta liepsna nuomzvakes perejo. Bet jos nesimate o tik toks svytejimas. Nepamenu ar uzgesinau. Bet gryzau i savo vieta prie drauges. Tada prie musu atejo ir atsisedo kunigas. Mes su drauge pasitraukem i sona kad jam butu kur atsisesti. Bet kunigas buvo ne staciatikiu ir tik su sutana. Be jokiu kitu tu drabuziu kur buna per misias. Net nezinau kaip visa sita sapna suprast. Ar aplamai jis turi kokia reiksme. Busiu dekinga uz paaiskinima smile.gif

Jusu sapne labai daug draugiskumo ir drauges. Gerai kad turite tokia drauge 4u.gif Ji jums tarytum geris, palaikymas, pavyzdys.... Ji juspalaiko kai jums kas nesiseka, supranta 4u.gif Tai labiausiai atspindi sapnas. Baznycia sapnavote nes lanketes ir panasu kad jums ten buvo gana jauku 4u.gif

QUOTE(Rodnega @ 2017 05 11, 09:45)
Rašysiu ten, kur gausiu nusimanančio žmogaus atsakymą. Ir tikrai ne į až. Nors jus jau tobulėjat. Anksčiau tokį sapną paaiškintumėt, kad man realybėje nagus netinkamai nulakavo. Gal su laiku žinosit ir daugiau. Gal…

As ir dabar lygiai ta pati bandziau jums parasyti biggrin.gif bet jums reikia simbolikos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 05 11, 13:00)

As ir dabar lygiai ta pati bandziau jums parasyti  biggrin.gif  bet jums reikia simbolikos  mirksiukas.gif

Bravo. Eilinis fiasko. aš NESIDAŽAU. Iš viso nenaudoju kosmetikos ir manęs tai net nedomina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2017 05 11, 16:51)
Bravo. Eilinis fiasko. aš NESIDAŽAU. Iš viso nenaudoju kosmetikos ir manęs tai net nedomina biggrin.gif

bis.gif

Tada stiprinkite luzinejancia imunine sistema biggrin.gif As visai nepiktai, as jums netgi labai graziai tai isaiskinau biggrin.gif
Atsakyti
Ech, ta pilnatis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 05 11, 19:22)
Ech, ta pilnatis smile.gif

4u.gif Ka padarysi, tai juk irgi planeta , kuria matome kiekviena nakti ( tai pilna, tai jauna....), tik ji kai kuriuos veikia stipriau.
O man patinka paprasciausiai menuli stebeti, lygiai kaip zvaigzdes, dangu, saule , debesis ir daugiau 4u.gif nuo pat vaikystes wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 05 11, 17:15)
bis.gif

Tada stiprinkite luzinejancia imunine sistema  biggrin.gif As visai nepiktai, as jums netgi labai graziai tai isaiskinau  biggrin.gif

Mano imuninė idealiai sveika. ir vėl nepataikėt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2017 05 11, 20:29)
Mano imuninė idealiai sveika. ir vėl nepataikėt bigsmile.gif

Dziaugiuosi biggrin.gif
Esate sveika ir nesidazote lotuliukas.gif Bet labai "nusimanote" apie sapnus ir jums "nenusimananciams" rasyti draudziama biggrin.gif
Kaunas 4u.gif O gal ir ten nebegyvenate ? 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 05 11, 23:52)
Dziaugiuosi  biggrin.gif
Esate sveika ir nesidazote  lotuliukas.gif  Bet labai "nusimanote" apie sapnus ir jums "nenusimananciams" rasyti draudziama  biggrin.gif
Kaunas  4u.gif O gal ir ten nebegyvenate ?  4u.gif  mirksiukas.gif

Jus matot ryšį tarp nagų ir kauno? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2017 05 12, 17:34)
Jus  matot ryšį tarp nagų ir kauno? bigsmile.gif

Gal but kazkam Kaune stresas del naguciu, o jus ta sresa pagavote sapne, tai normalus reiskinys 4u.gif Ypac jei pavasari jusu imunine sistema po ziemos siek tiek pasilpusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 05 12, 17:50)
Gal but kazkam Kaune stresas del naguciu, o jus ta sresa pagavote sapne, tai normalus reiskinys  4u.gif Ypac jei pavasari jusu imunine sistema po ziemos siek tiek pasilpusi  4u.gif

Na nepataikot jūs, niekaip. veltui vargstat
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2017 05 12, 20:33)
Na nepataikot jūs, niekaip. veltui vargstat

biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. Monteverte as ir vel pas jus. Tikiuosi nenusibodau biggrin.gif ryte pries suskambant zadintuvui sapnavau kad esu su viena drauge. Ji ziurinejo kazka internete. Ir pradejo kazkokio valgio recepta ziurinet. Ten kazks is vistienos buvo. Nes grynai aiskiai prisimenu zalia vistiena. Poto kazkaip atejo mano mama ir dave man laikrodi rankini.
Jis toks buvo auksines ir sidabrines spalvu. Ciferblatas auksinis. Bet pats laikrodis visiskai naujas. As ji pasimatavau ir jis man tiko. Dar pamenu tokia detale dar buvo paciam ciferblate ir tokie kaip buna ten sekundiniai ar minutiniai nezinau tokie mazesni rutuliukai su rodyklytem. Bet pats laikrodis nebuvo taip kad labai man patiktu. Kiek ziurejau reiksmes tai mesos reiksmes beveik visos neigiamos. Bet pati galvoju gal cia susije su tuo kad daznai vistiena valgau ir jau pabodusi ji man. Gal delto cia ir sapne tokios asociacijos. O va del laikrodzio tai nezinau. Gal jus galesit ka daugiau pasakyt. Aciu is anskto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantele1030: 01 birželio 2017 - 09:41