Sveikos sapnų mergaitės
Jau kelintą kartą sapnuoju analogišką sapną, kad negaliu išjungti kokio tai elektroninio prietaiso garso, dažniausiai kompiuterio - desperatiškai bandau tą padaryti ir niekaip nepavyksta, garsiau tyliau pasidaro, bet ne taip, kad nesigirdėtų. Vos tik priartėja prie tyliausio punkto ir atrodo tuoj išsijungs, garsas vėl peršoka and didžiausio vietoj to, kad nutiltų. Sapnuose kartojasi ir tai, kad tas garsas tarkim kompiutery, atsiranda dėl žmogaus A, pvz paskambina, o aš nenoriu, kad tai pastebėtų žmogus B, esantis šalia. Kas keisčiausia, kad nepaisant to, jog garso nutildyti nepavyksta, žmogaus B reakcijos nesulaukiu, jis tarsi negirdi, tik man baimė ir adrenalinas sukyla
Seniau sapnuodavau analogišką sapną, kad niekaip nepavyksta viryklės išjungti, irgi tai labiau, tai mažiau ji kaista, bet niekaip nepavykdavo visiškai išjungti ir analogiškai ties išsijungimo riba peršokdavo į didžiausią kaitrą. Gal jums skambės juokingai, bet po šitų sapnų savijauta tokia, tarsi po neblogo košmaro, nors realiai nieko baisaus juk nevyksta.
Būčiau dėkinga už nuomones, ką šis sapnas galėtų reikšti. Dėl žmonių neabejoju, kad pasąmonė man kalba, bet ką simbolizuoja tas procesas bandymo išjungti garsą?
"At the end of the road you will find me" - said a man and I haven't seen him since. It's gonna be hell of a road I guess