Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Izolda @ 2017 05 10, 14:53)
Labas, pasakykit ką reiškia sapnuoti jei vejasi liūtas, nori užpulti, vis pasiseka pabėgti, vienu metu net juokas paima iš jo, kai praslysta man staigiai pakeitus kryptį, bet paskutinę akimirką jis šoka ant manęs plačiais nasrais ir prabundu.... Neraminantis sapnas. Po to kaip vaikystėj susikūriau laimingą pabaigą, kad galinėjomės galinėjomės ir susidraugavom.
Sapnininkuose nieko gero - ir draugų išdavystė, ir liga, ir valdžios praradimas.

QUOTE(Izolda @ 2017 05 10, 15:02)
Buvo neramu ir baisu, bet vis pavykdavo išsisukti greitais manevrais. Tik vienu momentu juokas paėmė kai man greitai pakeitus kryptį jis praslydo. Bet jis greit atsistojo ir jau šoko ant manęs su nasrais. Paskutinė mintis buvo, kad tuoj turėčiau pajusti dantis nugaroje ir prabudau. Bet prabudusi bijojau ne tiek liūto, kiek pačio sapno prasmės.

Kazkas bandys ibauginti, jums tai atrodys juokingai, o tai "zveri" dar labiau pikdys biggrin.gif Nepraraskite humoro jausmo, niekada thumbup.gif Tai nei draugu isdavyste, nei liga, nei valdzios praradimas ( daugiau supikdytumete valdzia, gal....) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 05 10, 15:07)
Kazkas bandys ibauginti, jums tai atrodys juokingai, o tai "zveri" dar labiau pikdys  biggrin.gif  Nepraraskite humoro jausmo, niekada  thumbup.gif Tai nei draugu isdavyste, nei liga, nei valdzios praradimas  ( daugiau supikdytumete valdzia, gal....)  mirksiukas.gif

Dar iš reikšmių turto praradimas. Bet šią savaitę atveža naują virtuvę, tai teks pasimokėt. Tikiuos, kad tik tai ax.gif
Jau man tiek buvę tų sapnų pranašingų, kad dažniausiai iš kareto bijau ne pačios sapno, jo įvykių, bet to sapno reikšmės
Atsakyti
Sveikinu su nauja virtuve biggrin.gif

Sapnus lengva keisti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2017 05 10, 15:06)
Taip pat gal jau per daug visko prisigalvoju, bet gal yra ir ženklus aiškinančių.
Draugo dovanojamos rožės jau kuris laikas, nuo pat gimtadienį, sekančią dieną būna nuvytę, praktiškai per naktį.
Taip pat namuose, nors naujai įrengtas butas, iš visų kampų lenda vorai, nors nei voratinkliai kabo palubėse, nei ką. O gal jau aš per jautriai į viską reguoju  unsure.gif

Ženklų neįmanoma prisigalvoti, jie yra arba jų nėra. Juk vorai tikri, ne menami?
Dėl rožių, tai negaliu nieko tvirtinti, nes priklauso nuo prekybininkų. Man jos irgi nestovėdavo, kad ir su kokia meile pirktos, ypač jei šaltesniu metu perkama. Jau prisiekdavo vos ne gėlininkės, kad stovės, bet niekaip. Tai paskutinį kartą tiesiai šviesiai išrėžiau, kad nekištų man nestovinčių gėlių, nes gėlės dabar labai subrango ir kai po dienos kitos nuvysta, abydna. Tai pasiūlė gvazdikus, o vyrui jie ypač tinka. Stovėjo žiauriai ilgai, džiaugėmės.

Jei kyla nerimas, pasekite draugą, gal įmanoma kažkaip? Ar visada laiku grįžta, niekur be jūsų neina ir nusidėti gali tik darbe? Tada aišku, žymiai sunkiau.
Atsakyti
I posta sapnininkes nenorejo atsakyti, matyt cia taip pramogaujama 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 05 09, 18:16)

Eilinį kartą tekstai be ryšio. Nebesivarginkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2017 05 10, 22:51)
Eilinį kartą tekstai be ryšio. Nebesivarginkit mirksiukas.gif

Galite i A.Z rasyti, tada tikrai nesivarginsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba ryta. Monteverte as vel pas jus su savo sapnu. Sapnavau kad esu su drauge cerkveje. Sedejom ant suoliuko. Bet taip ne ant pacio suoliuko o kazkodel ant atloso jo. Lygtai vyko misios. Mano drauge rankoje laike tokias plonas cerkves zvakes. Gelsvos spalvos. O as rankoje laikiau stambia balta zvake. Drauge savo zvakes uzdege. As galvoju reik ir man savo uzdegti. Ten kur sedejom sone sienoj kaip ir lentyna kazkokia buvo. Gal net ne lentyna o kaip anga tokia. Ir ten tokia maza ta vadinamoji arbatine zvakute istatyta buvo. Tai nuo jos reikejo savo zvake uzsidegti. Bet man niekaip nesiseke. Uzdegu patraukiu i sona zvake ir ji uzgesta. Poto kai bandziau degti dar karta. Tai uzsidege visa ta arbatine zvakute. Ne jos tas dagtis o pati visa. As gesinau. Pamenu ta zvake stovejo kaip ant kokiu samanu ar kazko tai tokio. Ir kai as ja gesinau tai viduj tu samanu sviest kazkas pradejo. Nu toks jau jausmas kad ten viduj ta liepsna nuomzvakes perejo. Bet jos nesimate o tik toks svytejimas. Nepamenu ar uzgesinau. Bet gryzau i savo vieta prie drauges. Tada prie musu atejo ir atsisedo kunigas. Mes su drauge pasitraukem i sona kad jam butu kur atsisesti. Bet kunigas buvo ne staciatikiu ir tik su sutana. Be jokiu kitu tu drabuziu kur buna per misias. Net nezinau kaip visa sita sapna suprast. Ar aplamai jis turi kokia reiksme. Busiu dekinga uz paaiskinima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 05 11, 08:55)
Laba ryta. Monteverte as vel pas jus su savo sapnu. Sapnavau kad esu su drauge cerkveje. Sedejom ant suoliuko. Bet taip ne ant pacio suoliuko o kazkodel ant atloso jo. Lygtai vyko misios. Mano drauge rankoje laike tokias plonas cerkves zvakes. Gelsvos spalvos. O as rankoje laikiau stambia balta zvake. Drauge savo zvakes uzdege. As galvoju reik ir man savo uzdegti. Ten kur sedejom sone sienoj kaip ir lentyna kazkokia buvo. Gal net ne lentyna o kaip anga tokia. Ir ten tokia maza ta vadinamoji arbatine zvakute istatyta buvo. Tai nuo jos reikejo savo zvake uzsidegti. Bet man niekaip nesiseke. Uzdegu patraukiu i sona zvake ir ji uzgesta. Poto kai bandziau degti dar karta. Tai uzsidege visa ta arbatine zvakute. Ne jos tas dagtis o pati visa. As gesinau. Pamenu ta zvake stovejo kaip ant kokiu samanu ar kazko tai tokio. Ir kai as ja gesinau tai viduj tu samanu sviest kazkas pradejo. Nu toks jau jausmas kad ten viduj ta liepsna nuomzvakes perejo. Bet jos nesimate o tik toks svytejimas. Nepamenu ar uzgesinau. Bet gryzau i savo vieta prie drauges. Tada prie musu atejo ir atsisedo kunigas. Mes su drauge pasitraukem i sona kad jam butu kur atsisesti. Bet kunigas buvo ne staciatikiu ir tik su sutana. Be jokiu kitu tu drabuziu kur buna per misias. Net nezinau kaip visa sita sapna suprast. Ar aplamai jis turi kokia reiksme. Busiu dekinga uz paaiskinima smile.gif

Labuka.
Man kažkodėl šį kartą rodosi, kad tai vilties ieškojimo sapnas arba atvirkščiai - vilties paleidimo. Nes žvakės toks dalykas juk, pvz. degamos ant torto ir pučiamos su viltimi, kad noras išsipildys, bažnyčioje juk irgi degamos (aišku, jei tas atvejis, kai niekas nemirė) su viltimi, maldai už kažką, kad kažkas pasisektų. O vat jei jau miršta kažkas - tai tarsi paleidimas, padėjimas iškeliauti, tiesa? Kunigai bent jau per filmus dažnai juk irgi prisėda, pataria tarsi psichologai.
Tai vat ir nežinau kuris variantas pas jus. Ar vis dar tikite kažkuo ar jau paleidžiate tarsi užmarštin.
Pagal tą jūsų paminėtą švytėjimą, sakyčiau, kad vis dar tikite į savo viltį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 05 10, 23:54)
Galite i A.Z rasyti, tada tikrai nesivarginsiu  mirksiukas.gif

Rašysiu ten, kur gausiu nusimanančio žmogaus atsakymą. Ir tikrai ne į až. Nors jus jau tobulėjat. Anksčiau tokį sapną paaiškintumėt, kad man realybėje nagus netinkamai nulakavo. Gal su laiku žinosit ir daugiau. Gal…
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 05 11, 08:20)
Labuka.
Man kažkodėl šį kartą rodosi, kad tai vilties ieškojimo sapnas arba atvirkščiai - vilties paleidimo. Nes žvakės toks dalykas juk, pvz. degamos ant torto ir pučiamos su viltimi, kad noras išsipildys, bažnyčioje juk irgi degamos (aišku, jei tas atvejis, kai niekas nemirė) su viltimi, maldai už kažką, kad kažkas pasisektų. O vat jei jau miršta kažkas - tai tarsi paleidimas, padėjimas iškeliauti, tiesa? Kunigai bent jau per filmus dažnai juk irgi prisėda, pataria tarsi psichologai.
Tai vat ir nežinau kuris variantas pas jus. Ar vis dar tikite kažkuo ar jau paleidžiate tarsi užmarštin.
Pagal tą jūsų paminėtą švytėjimą, sakyčiau, kad vis dar tikite į savo viltį smile.gif

Tiesa pasakius ir as nezinau. Jei siet su meiles reikalais tai dar nepaleidziu uzmarstin. Vis dar turiu vilti. Tai nezinau. Tiesa neseniai uzpirkau uz viena zmogu misias cerkveje. Galvoju gal cia su tuo gali sietis. Beje aciu uz izvalgas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 05 11, 11:38)
Tiesa pasakius ir as nezinau. Jei siet su meiles reikalais tai dar nepaleidziu uzmarstin. Vis dar turiu vilti. Tai nezinau. Tiesa neseniai uzpirkau uz viena zmogu misias cerkveje. Galvoju gal cia su tuo gali sietis. Beje aciu uz izvalgas smile.gif

Jei neseniai buvote cerkvėje, tai normalu, kad pasąmonėje atsispindi nebūtinai simbolika, o ir konkretūs įvykiai ar nusipiešia tarsi "filmas", kažkas panašaus į neseniai matytą ir jaustą gyvenimo įvykį
Atsakyti