Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(konfetti @ 2017 05 04, 15:21)
Kažkada seniau esu panašiai sapnavusi, tik ten buvo jausmas kad aš jaučiu vėl burnoje, kad dantys visi kliba ir tada tiesiog į saują juos išspjaunu sau..

O tada kas nors ar nutiko? Kadangi kiekvienam asmeniui skirtingai viskas, tai pirmiausia savimi kliautis reiktų.
Blogiausiu atveju, manau, kad galite apie kieno nors mažai artimo, kaimyno, bendradarbio ar tolimo giminaičio ligą ar mirtį sužinot
Atsakyti
QUOTE(konfetti @ 2017 05 04, 15:21)
Sveikos,
gal kas galėtų paaiškinti, ką reiškia toks sapnas: sapne jaučiu, kad man dantys burnoje kliba.. bet juda taip, kad atrodo, jog paimčiau pati ir ištraukčiau. Ir aš stengiuosi net nekalbėti, kad tik jie neišbyrėtų. Ir galvoju, kur reiks gauti tiek pinigų, kad galėčiau naujus susidėti, juk visa burna išbyrės...
Kažkada seniau esu panašiai sapnavusi, tik ten buvo jausmas kad aš jaučiu vėl burnoje, kad dantys visi kliba ir tada tiesiog į saują juos išspjaunu sau..
Nu baisūs man tokie sapnai, tas jausmas lieka labai nemalonus...
Šiuo metu nesilankau pas jokius odontologus, dantų netaisau, toks jausmas, kad iš niekur toks sapnas atsirado.

Ma dantys niekada nesutapo su simbolika, jums simbolika turbut cia netrukus paaiskins 4u.gif
Dantu klebejimas mums istriges nuo pat vaikystes, prisiminimas, baime....
Jusu paskutinis sakinys labiausiai ir tinka jusu sapno paaiskinimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 05 04, 15:39)
Jusu paskutinis sakinys labiausiai ir tinka jusu sapno paaiskinimui  4u.gif

Tai iš niekur, ar iš vaikystės? biggrin.gif Tu gali vieną dieną nebesimėtyti ir susitupėti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 05 04, 16:10)
Tu gali vieną dieną nebesimėtyti ir susitupėti? [U]smile.gif

Monteverte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 05 04, 14:36)
O tada kas nors ar nutiko? Kadangi kiekvienam asmeniui skirtingai viskas, tai pirmiausia savimi kliautis reiktų.
Blogiausiu atveju, manau, kad galite apie kieno nors mažai artimo, kaimyno, bendradarbio ar tolimo giminaičio ligą ar mirtį sužinot

Na, kol kas nieko nenutiko. Kuo ir džiaugiuosi, nes esu girdėjus, kad sapnuoti dantų netekimą nėra gerai. Ypač jei su krauju. Bet mano atveju kraujo nebuvo nei lašo.

QUOTE(Rivieramaya @ 2017 05 04, 14:39)
Jusu paskutinis sakinys labiausiai ir tinka jusu sapno paaiskinimui  4u.gif

Na, tada tikiuosi, kad čia tikrai bus nieko nepranašaujantis sapnas smile.gif Taip net geriau. Bet šiaip tikrai labai nemalonu sapne pajausti, kad netenki visų dantų iškart smile.gif
Atsakyti
Sapnavau kačiukus, mažyčius, mielus, ir visokiausių spalvų , kokių tik gali būti. Ir aš juos visus suėmusi laikiau, gniaužiau. Kai tie kačiukai išsivaikčiodavo aš juos rinkau ir vėl prie savęs glaudžiau. Lyg mano darbdavė kažkur dominavo. ax.gif
Kaži ką tai gali reikšti? Be to vyras irgi kačiuką sapnavo. Tą pačią naktį.
Atsakyti
QUOTE(RP30 @ 2017 05 07, 13:13)
Sapnavau kačiukus, mažyčius, mielus, ir visokiausių spalvų , kokių tik gali būti. Ir aš juos visus suėmusi laikiau, gniaužiau. Kai tie kačiukai išsivaikčiodavo aš juos rinkau ir vėl prie savęs glaudžiau. Lyg mano darbdavė kažkur dominavo. ax.gif
Kaži  ką tai gali reikšti? Be to vyras irgi kačiuką sapnavo. Tą pačią naktį.

Kokie jūsų santykiai su darbdave? Gali būti, kad atsispindi sapne nemeilė jai ir graužatis, kad tokia pas jus darbdavė, kad norėtumėt, jog būtų kitokia. Jei su vyru apie tai šnekatės, galėjo ir jam kažkiek pereiti jūsų emocijų.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 05 07, 15:11)
Kokie jūsų santykiai su darbdave? Gali būti, kad atsispindi sapne nemeilė jai ir graužatis, kad tokia pas jus darbdavė, kad norėtumėt, jog būtų kitokia. Jei su vyru apie tai šnekatės, galėjo ir jam kažkiek pereiti jūsų emocijų.

Tokia ir ne kitokia situacija darbe smile.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RP30 @ 2017 05 07, 13:13)
Kaži  ką tai gali reikšti? Be to vyras irgi kačiuką sapnavo. Tą pačią naktį.

Sapnas parodo, kad esate rupestinga ir rupinates VISAIS 4u.gif

Darbdave dominuoja, nes darbe tenka su tuo susidurti, o dirbate daug...labai...negalite negalvoti apie darba ir po darbo valandu...

Su vyru esate labai artimi wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sapnuoju, kad su vyru nueinam i kazkokia vynine, kur mums duoda paragauti vyno pries ji perkant. Raudono ir balto, skonis neispasakytas:-) as sakau vyrui, kad niekada dar nesu gerusi tokio skanaus vyno...
Ta pacia nakti sapnuoju kita sapna, kad sedziu lauko kavineje su kazkuo, rankinuka pasidejau ant kedes, o kai atsisukau, jo jau nebera. Ziuriu, kad kazkokia moteris praeina pro sali, as ja tik ciupt, ir sakau, atiduok rankine, o ji sako, kad nieko neturiu, tikrai nieko neturi, pradejau dairytis aplinkui, o ziuriu kazkokie daiktai pavogti uzslepti guli, savo rankine atradau ir dar daug visokiu daiktu salia, matys, pavogtu is kitu zmoniu.
Na, ar yra kokia prasme siuose sapnuose? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisva123 @ 2017 05 08, 11:49)
Sapnuoju, kad su vyru nueinam i kazkokia vynine, kur mums duoda paragauti vyno pries ji perkant. Raudono ir balto, skonis neispasakytas:-) as sakau vyrui, kad niekada dar nesu gerusi tokio skanaus vyno...
Ta pacia nakti sapnuoju kita sapna, kad sedziu lauko kavineje su kazkuo, rankinuka pasidejau ant kedes, o kai atsisukau, jo jau nebera. Ziuriu, kad kazkokia moteris praeina pro sali, as ja tik ciupt, ir sakau, atiduok rankine, o ji sako, kad nieko neturiu, tikrai nieko neturi, pradejau dairytis aplinkui, o ziuriu kazkokie daiktai pavogti uzslepti guli, savo rankine atradau ir dar daug visokiu daiktu salia, matys, pavogtu is kitu zmoniu.

Pirmas sapnas labai pozityvus, matyt tarp jūsų su vyru yra santaika, meilė, gera jums kartu.

Antras sapnas galbūt gali reikšti jūsų kažkokius įtarinėjimus, kurie pasitvirtins. Tai neturėtų būti susiję su artimaisiais, tiesiog šiaip nuspėsite gal kažką.
Atsakyti
QUOTE(Laisva123 @ 2017 05 08, 11:49)

Geros emocijos pereinancios i nerima ir atsarguma. Nors neminite keliones, bet kazkodel siame sapne tarytum visa tai kazkokioje kelioneje , gal planuojate atostogas ir sapnas atspindi galimybes . Tada parodo kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti