Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

Labas, sakykit, ką reiškia sapnuoti, kad užpuola didelis šuo ir įkanda į ranką ir laiko įsikibęs į plaštaką, sukandęs, aš tik jaučiu, kad turbūt kaulai dar nesutraiškyti, ir pabundu iš baimės unsure.gif
Papildyta:
Labas, sakykit, ką reiškia sapnuoti, kad užpuola didelis šuo ir įkanda į ranką ir laiko įsikibęs į plaštaką, sukandęs, aš tik jaučiu, kad turbūt kaulai dar nesutraiškyti, ir pabundu iš baimės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2017 04 13, 13:02)
Labas, sakykit, ką reiškia sapnuoti, kad užpuola didelis šuo ir įkanda į ranką ir laiko įsikibęs į plaštaką, sukandęs, aš tik jaučiu, kad turbūt kaulai dar nesutraiškyti, ir pabundu iš baimės  unsure.gif

Labas,
mažų mažiausiai bus kažkokia nesėkmė, barnis, pvz. su vyru ar vadovu, verslo partneriu arba niekšybė iš jų pusės. Gali būti su pinigais reikalai, nes ranka yra davimo, gavimo simbolis, apsirūpinimo, pagalbos simbolis.
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2017 04 13, 13:02)
Labas, sakykit, ką reiškia sapnuoti, kad užpuola didelis šuo ir įkanda į ranką ir laiko įsikibęs į plaštaką, sukandęs, aš tik jaučiu, kad turbūt kaulai dar nesutraiškyti, ir pabundu iš baimės  unsure.gif

Tikiuosi kad ir sis pilnaties sapnas is nesipildanciu 4u.gif
Suo dazniausiai SIMBOLIZUOJA drauga, panasiau i pykti su "draugu"..... 4u.gif
Nesipykite su draugais ir viskas bus gerai, o sunu irgi nera ko bijoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 04 13, 13:39)
Labas,
mažų mažiausiai bus kažkokia nesėkmė, barnis, pvz. su vyru ar vadovu, verslo partneriu arba niekšybė iš jų pusės. Gali būti su pinigais reikalai, nes ranka yra davimo, gavimo simbolis, apsirūpinimo, pagalbos simbolis.

QUOTE(Rivieramaya @ 2017 04 13, 14:49)
Tikiuosi kad ir sis pilnaties sapnas is nesipildanciu  4u.gif
Suo dazniausiai SIMBOLIZUOJA drauga, panasiau i pykti su "draugu"..... 4u.gif
Nesipykite su draugais ir viskas bus gerai, o sunu irgi nera ko bijoti  mirksiukas.gif

Ačiū už paaiškinimus smile.gif
Aš ir tikiuosi smile.gif Nors man įprastai išsipildo... ax.gif
Sapne šuo rankos kaip ir nesutraiškė, laikė įsikirtęs, bet skaudėjo, o aš bijojau jam suduoti, kad antrą kartą nesugalvotų kast stipriau.
Beje, daugumos sapnų tendencija pas mane, kad kai reikia pagalbos, kažkur šalia manęs yra koks pažįstamas žmogus, į kurį vis bandau kreiptis. Bet jis arba negirdi/nemato, arba būna abejingas.
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2017 04 13, 16:46)
Beje, daugumos sapnų tendencija pas mane, kad kai reikia pagalbos, kažkur šalia manęs yra koks pažįstamas žmogus, į kurį vis bandau kreiptis. Bet jis arba negirdi/nemato, arba būna abejingas.

Jūs norite paramos, apsaugos, bet kol kas jos dar neturite. Mėginkite pakalbinti ta tema išėjusius savo protėvius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2017 04 13, 16:46)
Ačiū už paaiškinimus smile.gif

jei pati padejote draugams, pades ir jums 4u.gif
Jei nepadejote..... kita istorija..
As nepadedu tik tiems kurie apsimetineja, man ju pagalbos irgi nereikes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 04 13, 17:02)
Jūs norite paramos, apsaugos, bet kol kas jos dar neturite. Mėginkite pakalbinti ta tema išėjusius savo protėvius mirksiukas.gif

Visą gyvenimą ieškau saugumo... ax.gif

QUOTE(Rivieramaya @ 2017 04 13, 20:16)
jei pati padejote draugams, pades ir jums  4u.gif
Jei nepadejote..... kita istorija..
As nepadedu tik tiems kurie apsimetineja, man ju pagalbos irgi nereikes  4u.gif

Sapnai su puolančiais šunimis tęsiasi... Šianakt vėl įkando piktas mažas šuo, tik tiek kad jie vis įkanda, skauda, bet nesužeidžia. Bet šį spėjau nusipurtyti, vėl puolė, atkišau alkūnę ir vėl nusimečiau nuo savęs.
O toliau ir nieko linksmo, silpni, paliegę svetimi kūdikiai, kuriuos vis tenka prižiūrėt. Beje, tas šuo saugojo tą paliegusį kūdikį ir puolė mane kai norėjau jį pataisyt.
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2017 04 14, 09:41)
O toliau ir nieko linksmo, silpni, paliegę svetimi kūdikiai, kuriuos vis tenka prižiūrėt. Beje, tas šuo saugojo tą paliegusį kūdikį ir puolė mane kai norėjau jį pataisyt.

Nesikiškite į svetimas bėdas realiame gyvenime, būkite daugiau egoistė ir savęs žiūrėkite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2017 04 14, 09:41)
Visą gyvenimą ieškau saugumo...  ax.gif
Sapnai su puolančiais šunimis tęsiasi... Šianakt vėl įkando piktas mažas šuo, tik tiek kad jie vis įkanda, skauda, bet nesužeidžia. Bet šį spėjau nusipurtyti, vėl puolė, atkišau alkūnę ir vėl nusimečiau nuo savęs.

Galvojate apie savo sapnus, todel sapnuojate tesinius.
Nesate abejinga kitu problemoms.
Atsakyti
aciu labai uz atsakymus 4u.gif gal kuri dar pagelbetu, ka reiskia, kai dukra sapnuoja mirusia mama (ji mirusi jau ~20metu) ir sapnuoja ja, kad ji vaiksto su kazkokiais labai labai sunkiais batais unsure.gif

aciu is anksto 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2017 04 15, 12:49)
aciu labai uz atsakymus  4u.gif gal kuri dar pagelbetu, ka reiskia, kai dukra sapnuoja mirusia mama (ji mirusi jau ~20metu) ir sapnuoja ja, kad ji vaiksto su kazkokiais labai labai sunkiais batais  unsure.gif

aciu is anksto  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Manyčiau, kad sunkumas ant dūšios tai merginai, kad ji našlaitė. Yapč gal pagilėja prieš šventes, pavasarį, rudenį.
O dėl mamos anapus galime tik spėlioti. Galbūt abipusiai sunku, kad vaiką paliko per anksti.
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2017 04 15, 12:49)
aciu labai uz atsakymus  4u.gif gal kuri dar pagelbetu, ka reiskia, kai dukra sapnuoja mirusia mama (ji mirusi jau ~20metu) ir sapnuoja ja, kad ji vaiksto su kazkokiais labai labai sunkiais batais  unsure.gif

aciu is anksto  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Panasu kad dukrai nepavyksta paleisti mamos 4u.gif Po 20ties metu gana ilgas laikas...Kazkas vis labai stipriai ja primena. Kazkoks isgyvenimas.
Atsakyti