Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Rivieramaya @ 2017 03 25, 16:05)
skusk, kviesk kam tik nori  biggrin.gif

Irodineti nieko ne nereikia, nueik i senesnes sapnu temas ir pasiziurek, kad kas antras rases atviriau apie juos, issiregistraves narys  4u.gif
Per daug atvirauti ir aiskinti smulkmenu nereikia niekur internete  4u.gif
Jei tau mano uzuominos durnos, kam jas skaitai ?
As taviskiu neskaitau nes man jos labai paprastos, neidomios, izeidinejancios, ne tik sapnu skirelyje, ne tik man.....  4u.gif
Moderatoriams tai irgi nenaujiena  mirksiukas.gif

Cia zmones ateina parasyti sapnus ir panarpioti juos, as jiems padedu suprasti ir dar kur jie tuos sapnus paraso  4u.gif Tu padedi jau siek tiek daugiau nei sapnininkas, jau tobuleji ( po 4 metu) irodinejimo, kad zmones sapnuoja ne tik simbolius ir isgyvenimus.  mirksiukas.gif  Jei cia sapnus aiskintum viena pati , iki siol cituotum tik sapninika ir savo mamos, ir savo reiksmes  mirksiukas.gif

Kvailiuke, juk forume tūkstančiai dalyvių išsiregistravę, naujai persiregistravę ir t.t. Be to, paskutiniu metu daugelis iš viso iš čia pabėgo, nes facebookas nuviliojo. Tu ką tikrai galvoji, kad todėl, nes sapnus pasipasakojo? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Žmonės ne sapnų prisipasakoja, o ant visos Lietuvos prisirašo vaikų vardų, gimimo datų, pripasakoja apie vyrą, darbinį šefą, uošvius, drauges ir tada susipranta, kad perdaug išsiplepėjo ir pabėga, o ne dėl sapnų biggrin.gif
Nu kur jau neskaitysi, kai ir man replikuoji. O ir dar gyniesi, kad nereplikuoji, atseit nepapildai mano aiškinimo. Pasiklydęs tu žmogus, R.Maya rolleyes.gif
Sakai patobulėjau? Bet žinok tikrai ne dėl tavęs biggrin.gif Šiaip visi normalūs žmonės tobulėja, kasdien po truputį. O tu? Kodėl tu netobulėji ir tą patį kiši visiems n metų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 25 kovo 2017 - 18:12
Visi tobulejame, as bent tai pastebiu, o tu ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, sapnavau, kad vienas mane isimylejes zmogus nusizudo. Ir as be proto sapne isgyvenau, kaltinau save ir galvojau, kodel as jam ta leidau, o dabar jau nesugrazinsi. Klausiau jo, meile mano, kodel ta padarei? Sapne norejau laika atsukti atgal, bet zinojau, kad neimanoma. Vien mintis apie ji karste mane vare is proto. Pabudau... blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2017 03 27, 09:22)
Sveikos, sapnavau, kad vienas mane isimylejes zmogus nusizudo. Ir as  be proto sapne isgyvenau, kaltinau save ir galvojau, kodel as jam ta leidau, o dabar jau nesugrazinsi. Klausiau jo, meile mano, kodel ta padarei? Sapne norejau laika atsukti atgal, bet zinojau, kad neimanoma. Vien mintis apie ji karste mane vare is proto. Pabudau... blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Labas. Jei pati negalvojate savo mintyse, kad jam kažkas blogai, ar blogai su jūsų santykiais ar pan., tai galbūt nujaučiate, kad jis turi kažkokių sunkumų?
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2017 03 27, 09:22)
Sveikos, sapnavau, kad vienas mane isimylejes zmogus nusizudo. Ir as  be proto sapne isgyvenau, kaltinau save ir galvojau, kodel as jam ta leidau, o dabar jau nesugrazinsi. Klausiau jo, meile mano, kodel ta padarei? Sapne norejau laika atsukti atgal, bet zinojau, kad neimanoma. Vien mintis apie ji karste mane vare is proto. Pabudau... blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

sapnas labiau atspindintis sazine, parodantis, kad esate jautrus ir saziningas zmogus. 4u.gif Nepranasiskas 4u.gif
Senose sapnu temose ( iki 2010 prirasytu) yra labai panasiu, bet niekas nerase, kad po to vyko kazkas blogo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 03 27, 14:02)
sapnas labiau atspindintis sazine, parodantis, kad esate jautrus ir saziningas zmogus.  4u.gif Nepranasiskas  4u.gif
Senose sapnu temose ( iki 2010 prirasytu) yra labai panasiu, bet niekas nerase, kad po to vyko kazkas blogo  4u.gif

Kad tiesiogiai neissipildys, tai net neabejoju, man labiau idomu buvo ka jis atspindi mano viduje. Nes pati nesuvokiu, del ko labiausiai pergyvenu. Taip, as jautri ir sazininga ir galbut bijau, sugriauti jam gyvenima. Dekui uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Jau antrą kartą per trumpą laiką sapnuoju žirnius augančius ankstyvą pavasarį. Pirmame sapne labai vešlūs ir žydėjo, o praeitą naktį labai vešliai sudygę ir sodriai žali, gražūs jauni daigai. Gal yra koks simbolis ar tiesiog priminimas, kad jau greitai juos iš tikro sėt reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2017 03 29, 21:39)
Jau antrą kartą per trumpą laiką sapnuoju žirnius augančius ankstyvą pavasarį. Pirmame sapne labai vešlūs ir žydėjo, o praeitą naktį labai vešliai sudygę ir sodriai žali, gražūs jauni daigai. Gal yra koks simbolis ar tiesiog priminimas, kad jau greitai juos iš tikro sėt reikia  biggrin.gif

Tikriausiai aplankys sėkmė naujuose darbuose, finansuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2017 03 29, 21:39)
Jau antrą kartą per trumpą laiką sapnuoju žirnius augančius ankstyvą pavasarį. Pirmame sapne labai vešlūs ir žydėjo, o praeitą naktį labai vešliai sudygę ir sodriai žali, gražūs jauni daigai. Gal yra koks simbolis ar tiesiog priminimas, kad jau greitai juos iš tikro sėt reikia  biggrin.gif

Pozityvus sapnas su visomis pozityviausiomis reiksmemis 4u.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif

Mama kątik papasakojo šios nakties sapną savo. Sakė pradžioje labai labai daug kruoščiai ir tvarkingai šlavė grindis, lyg tai darbe. Po to sapnas persikelė į lauką, sako su tavo tėčiu buvau lyg susitarusi, kad mane paims ir truputį vėlavau ir matau, kad jis su didele darbine mašina manęs nesulaukęs jau ant kalno, o aš apačioj. Sako matau, jog manęs jis nemato, praleidinėja kažkokią kitą mašiną. Užlipau ant to kalno vos ne keturiom, pamatė jis mane, susimojavom, kad palauktų.

Kažkaip taip ir baigėsi sapnas.. Gal kasnors pakomentuoti galėtų ar reiškia tai kažką? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2017 04 11, 14:47)
laba diena  4u.gif
Mama kątik papasakojo šios nakties sapną savo. Sakė pradžioje labai labai daug kruoščiai ir tvarkingai šlavė grindis, lyg tai darbe. Po to sapnas persikelė į lauką, sako su tavo tėčiu buvau lyg susitarusi, kad mane paims ir truputį vėlavau ir matau, kad jis su didele darbine mašina manęs nesulaukęs jau ant kalno, o aš apačioj. Sako matau, jog manęs jis nemato, praleidinėja kažkokią kitą mašiną. Užlipau ant to kalno vos ne keturiom, pamatė jis mane, susimojavom, kad palauktų.

Kažkaip taip ir baigėsi sapnas.. Gal kasnors pakomentuoti galėtų ar reiškia tai kažką?  4u.gif

Kiek žinau tokių sapnų, tai arba ją pačią iš darbo gali atleisti arba atleis kažkokią kolegę ar direktorius keisis.
O toliau sapnas tai labai įdomiai. Sakyčiau, kad garantuotai mamą atleistų, jei ji taip ir liktų kalno apačioje, bet kai ji šiaip ne taip užlipo ir dar pamojavo vyrui, jis ją pamatė, tai gal galiausiai mamai viskas bus gerai.
Beje, ir iki galo neaišku ar antra sapno dalis siejasi su pima. Gali ir nesisieti. Pirma dalis su darbu gali būti sau, o antra dalis gali būti tiesiog santykiai su vyru, kad dėl kažko iš pradžių nesusišnekės, bet galiausiai susitars.
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2017 04 11, 14:47)
laba diena  4u.gif

Kažkaip taip ir baigėsi sapnas.. Gal kasnors pakomentuoti galėtų ar reiškia tai kažką?  4u.gif

Mama labai pergyvena del savo ir tecio darbo, na ir sveikatos, stiprybes. Pilnaties sapnai nesipildo mirksiukas.gif
Atsakyti