QUOTE(Rivieramaya @ 2017 03 25, 16:05)
skusk, kviesk kam tik nori
Irodineti nieko ne nereikia, nueik i senesnes sapnu temas ir pasiziurek, kad kas antras rases atviriau apie juos, issiregistraves narys
Per daug atvirauti ir aiskinti smulkmenu nereikia niekur internete
Jei tau mano uzuominos durnos, kam jas skaitai ?
As taviskiu neskaitau nes man jos labai paprastos, neidomios, izeidinejancios, ne tik sapnu skirelyje, ne tik man.....
Moderatoriams tai irgi nenaujiena
Cia zmones ateina parasyti sapnus ir panarpioti juos, as jiems padedu suprasti ir dar kur jie tuos sapnus paraso Tu padedi jau siek tiek daugiau nei sapnininkas, jau tobuleji ( po 4 metu) irodinejimo, kad zmones sapnuoja ne tik simbolius ir isgyvenimus. Jei cia sapnus aiskintum viena pati , iki siol cituotum tik sapninika ir savo mamos, ir savo reiksmes
Irodineti nieko ne nereikia, nueik i senesnes sapnu temas ir pasiziurek, kad kas antras rases atviriau apie juos, issiregistraves narys
Per daug atvirauti ir aiskinti smulkmenu nereikia niekur internete
Jei tau mano uzuominos durnos, kam jas skaitai ?
As taviskiu neskaitau nes man jos labai paprastos, neidomios, izeidinejancios, ne tik sapnu skirelyje, ne tik man.....
Moderatoriams tai irgi nenaujiena
Cia zmones ateina parasyti sapnus ir panarpioti juos, as jiems padedu suprasti ir dar kur jie tuos sapnus paraso Tu padedi jau siek tiek daugiau nei sapnininkas, jau tobuleji ( po 4 metu) irodinejimo, kad zmones sapnuoja ne tik simbolius ir isgyvenimus. Jei cia sapnus aiskintum viena pati , iki siol cituotum tik sapninika ir savo mamos, ir savo reiksmes
Kvailiuke, juk forume tūkstančiai dalyvių išsiregistravę, naujai persiregistravę ir t.t. Be to, paskutiniu metu daugelis iš viso iš čia pabėgo, nes facebookas nuviliojo. Tu ką tikrai galvoji, kad todėl, nes sapnus pasipasakojo? Žmonės ne sapnų prisipasakoja, o ant visos Lietuvos prisirašo vaikų vardų, gimimo datų, pripasakoja apie vyrą, darbinį šefą, uošvius, drauges ir tada susipranta, kad perdaug išsiplepėjo ir pabėga, o ne dėl sapnų
Nu kur jau neskaitysi, kai ir man replikuoji. O ir dar gyniesi, kad nereplikuoji, atseit nepapildai mano aiškinimo. Pasiklydęs tu žmogus, R.Maya
Sakai patobulėjau? Bet žinok tikrai ne dėl tavęs Šiaip visi normalūs žmonės tobulėja, kasdien po truputį. O tu? Kodėl tu netobulėji ir tą patį kiši visiems n metų?