QUOTE(jolantele1030 @ 2017 03 23, 10:17)
Labas rytas. Monteverte as ir vel pas jus su savo sapnu.
Sveikutė
Jūsų situacija sudėtinga tuo, kad lieka neaiški riba kur tik jūsų pačios asmeniniai pojūčiai, o kur galima jūsų ekstrasensorika, nes tikrai nepaslaptis, kad dalis žmonių pakankamai gerai jaučia tuos, kuriems neabejingi. Todėl aš negaliu jums tvirtai išaiškinti jūsų sapno ir pasakyti, kad viskas tik jūsų pačios mintys, t.y. kad jums rūpi tas žmogus, kad jums jo panelė atrodo netinkama ir jis jums su ja atrodo nelaimingas, o manote, kad laimingas būtų su jumis, nors ir neatiduotų jums visos širdies, nes jūs manote, kad jūsų vienos meilės jums dviems pakaktų.
Nes antras variantas gali būti tikrai tas, kad jūs jaučiate jį ir jaučiate, kad jis švaisto gyvenimą su galimai netinkama mergina ir nėra laimingas. O gal ji realiai ir ruošiasi jį palikti. Jis tą tikrai gali jausti, o jums tos vibracijos irgi gali persiduoti, nes jums tai rūpi.
Aš pvz. esu jautųsi savo grupioką, kurio tikrai nemylėjau, bet jis man fainas buvo, žavus. Jis labai gerai maskavosi, visada toks ala Šapranauskas, su juokeliais, aktyvus ir t.t. Aš niekada negalvojau protu, kad po tais juokeliais slepiasi problemos, depresija, bet vieną naktį pajutau. Sapnavau, kad jis krenta nuo labai aukštai, tik tiek, kad nemačiau jo mirusio, nežiūrėjau kaip ištyško. Po poros dienų mes nejučia nuėjome alaus kartu atsigerti, tiesiog šiaip. Ir nors mes niekada artimai nebendravome, apie jokius jausmus, jis man tada labai atsivėrė. Papakojo apie kitą mūsų grupioką ir jo tikrus jausmus man, kuriuos aš įtariau, tik jis labai komplikavo juos, labai netinkama forma tai reiškė; o tada jau apie save pradėjo kalbėti, kad bandė nusižudyti, nes jį mergina paliko.
Tai va, toks vienas telepatinis pavyzdys iš n, kurių turiu per gyvenimą.
Tiesiog laukite kas bus toliau. Galite taip neva neutraliai jį pakalbinti, tik neįkyriai. Kaip sekasi ir pan. Dėl ligos nepergyvenkit, manau, kad tai perkeltinė prasmė, neturėtų būti tiesioginė.