Kažkurioje gyvenimo situacijoje nelabai pasiseks. Arba meilės reikaluose bus barnių, nesutarimų, arba darbe kažkokios intrigos, apkalbos, rūpesčiai, ar draugė išduoti gali ar šiaip kokį priešą naują galit įsigyti.
Galvociau kad turite problemu su nepatogia avalyne, gal savotiskai priversta deveti aukstakulnius ? Negalvocau apie jokias kitas blogas reiksmes
Sveiki,
Gal pasidalinsite žiniomis, ka reiskia sapnuoti:
1. Dideles nuogas savo krūtis,
2. Sodinti kazkoki žalia augalą. Maciau sėklas, poto pati augalą paaugusi.
Aciu
Pirma mintis - nėštumas
Ar gali taip būti?
Pirma mintis - nėštumas
Ar gali taip būti?
Gali sapnavau viena nakti krutine, o sianakt, kad sodinu ir prasidedancias mmm.
Na, savaites bėgyje išaiškės.
Siaip man be galo patinka analizuoti sapnus. Radau viena tinklapi, kur aprašomi įvairus simboliai sapnų metu ir ne tik.
Yra išsipilde sapnai, kai sapnavau dantu traukimą ir dygima. Mirtis ir nauja gyvybe.
Daugelyje mano sapnų-simboliai,niekad nesapnuoju tiesiogiai. Labai idomu tuos simbolius analizuoti.
Tikiu sapnais, reikia tik mokėti juos "atrakint"
Sveiki,
Kaip manot, ka reiskia, sapnuoti, kad vaikštau po po parduotuve ir ten vien mėsos skyriai ir as nusiperku jos?
Manyciau, kad liga.
Priklauso kaip jūs žiūrite į mėsą. Pvz. aš ja šlykščiuosi, tai jei aš tokį sapną sapnuočiau, tai būtų nemalonumai, liga tikriausiai, bet jei jūs mėgstate mėsą, mielai ją perkate, gaminate, tai nemanau, kad būtinai jums šis sapnas bus blogas.
Sapnavau šianakt kad guli kūdikis bet lyg ne mano. Aš svarstau, ar priimti jį.... o jis apsikakojęs, matau aiškiai. Man tai nepatina... Ir lyg apsisprendžiu jį auginti, bet pabaigos nelabai pamenu.
Sapnavau šianakt kad guli kūdikis bet lyg ne mano. Aš svarstau, ar priimti jį.... o jis apsikakojęs, matau aiškiai. Man tai nepatina... Ir lyg apsisprendžiu jį auginti, bet pabaigos nelabai pamenu.
tiesiog rūpesčiai
Rupesteliai bet ne jusu, ar prisiimsite ir sau kazkieno rupesteliu...?
Panasu, kad prisiimsiu....