Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(jolantele1030 @ 2017 02 28, 08:56)
Aciu merginos uz paaiskinima smile.gif Tikiuosi galesit man vel padet. Si kart jokio sapno nepasakosiu. Tiesiog kai kas neramina. Jau antras rytas is eiles man sapno pabaigoje pasirodo vienas zmogus. Tas vaikinas apie kuri rasiau montevertei po mano sapno paaiskinimo. Tiesiog pasirodo priesais mane. Vakar tiesiog i mane ziurejo is kiek toliau. O siandien jau buvo prie pat manes. Ir taip zvilgsniai musu susidure. Bet jis neatrode labai linksmas. Nesuprantu ar tai gali ka nors reiksti. Ar cia siaip tik sutapimas.

Manua, kad reiškia, sutapimų nebūna, viskas yra gyvenimas ir jo pamokos smile.gif Tik kad neįmanoma iš tiek įžvelgti ką jis galvoja, kodėl nelinksmas. Tik jūs pati šiuo atveju geriausiai galite nujausti, nes pažįstate save ir jį bent kažkiek. Ką galite padaryti? Galite netgi užsirašyti klausimą ant lapelio prieš miegą ir pasidėti po pagalve nakčiai ir paklausti kodėl jis liūdnas, ko jis norėtų iš jūsų ar iš gyvenimo. Gal tada aiškiau susapnuosite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 02 28, 09:28)
Manua, kad reiškia, sutapimų nebūna, viskas yra gyvenimas ir jo pamokos smile.gif Tik kad neįmanoma iš tiek įžvelgti ką jis galvoja, kodėl nelinksmas. Tik jūs pati šiuo atveju geriausiai galite nujausti, nes pažįstate save ir jį bent kažkiek. Ką galite padaryti? Galite netgi užsirašyti klausimą ant lapelio prieš miegą ir pasidėti po pagalve nakčiai ir paklausti kodėl jis liūdnas, ko jis norėtų iš jūsų ar iš gyvenimo. Gal tada aiškiau susapnuosite mirksiukas.gif

Aciu pameginsiu padaryt kaip sakot smile.gif tiesa kaika prisiminiau. Vakaryksciame sapne tas vaikinas buvo apsirenges. Su dzinsais ir melynu megstiniu. O siandien buvo pusnuogis. Iki kelnaiciu issirenge. Beje jos buvo baltos spalvos.Gal tai irgi turi kokia reiksme?
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 02 28, 11:00)
Aciu pameginsiu padaryt kaip sakot smile.gif tiesa kaika prisiminiau. Vakaryksciame sapne tas vaikinas buvo apsirenges. Su dzinsais ir melynu megstiniu. O siandien buvo pusnuogis. Iki kelnaiciu issirenge. Beje jos buvo baltos spalvos.Gal tai irgi turi kokia reiksme?

Nu tai čia jau erotika kvepia biggrin.gif Jūs gi juk jo norėtumėt turbūt, bet klausimas kaip jūsų.
O kaip gyvai jis dabar elgiasi su jumis, šiandien pvz., jei matėte jį?
Atsakyti
Labas, ką gali reikšti jei sapne mane į lūpas pabučiuoja geriausia draugė? O aš sapnę jos bučinį lyginu su buvusiojo mylimo vyro bučiniu
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2017 02 28, 11:51)
Labas, ką gali reikšti jei sapne mane į lūpas pabučiuoja geriausia draugė? O aš sapnę jos bučinį lyginu su buvusiojo mylimo vyro bučiniu

Mano mamai tokie sapnai yra liga, sveikatos sublogėjimas. Dar gali būti draugės išdavystė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 02 28, 16:26)
Mano mamai tokie sapnai yra liga, sveikatos sublogėjimas. Dar gali būti draugės išdavystė ax.gif

žodžiu, turbūt tuoj nebesidomėsiu visai - vis tiek nieko gero smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas galetu pakomentuoti mano sapna. Sapnavau,kad is akvariumo paleidziu zuvis pasiplaukioti po buta. Bet tos zuvys -dideles,melynos ir su zvaigzdemis ant sonu. As viena zuvi pagaunu ir glostau.Paskui atplaukia kita ir puola man i gleb,kad kasyciau kaip suni. Zodziu,as kasau,glostau,o ta zuvis prisiglaudus prie manes.
Dekui,kas pakomentuos. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fiffan @ 2017 03 01, 14:37)
Sveikos 4u.gif
Gal kas galetu pakomentuoti mano sapna. Sapnavau,kad is akvariumo paleidziu zuvis pasiplaukioti po buta. Bet tos zuvys -dideles,melynos ir su zvaigzdemis ant sonu. As viena zuvi pagaunu ir glostau.Paskui atplaukia kita ir puola man i gleb,kad kasyciau kaip suni. Zodziu,as kasau,glostau,o ta zuvis prisiglaudus prie manes.
Dekui,kas pakomentuos. 4u.gif  wub.gif

Nu čia visai gražus sapnas bigsmile.gif Sakoma, kad nėštuma staip išpranašaujamas. Gali būti tai pas jus? ax.gif Arba finansinė sėkmė gal tada ar tvirta draugystė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fiffan @ 2017 03 01, 15:37)
Sveikos 4u.gif
Dekui,kas pakomentuos. 4u.gif  wub.gif

Mylite gamta, vandeni , na ir zuvis biggrin.gif Panasiau i nora paciam pasiplaukioti po platesnius vandenis ir rasti bendraminciu 4u.gif
Atsakyti
labas rytas. tris naktis iš eilės sapnuoju negerus sapnus. trumpai parašysiu, gal įžvelgsit ko turėčiau pasisaugot, kokias negandas sapnuoju...
pirmą naktį sapnavau ex ir didelę lysvę agurkų, jų buvo labai daug, gražių, apuvusių, didelių, mažų, o jis man liepė juos nuraut ir pasodint vietoj jų bulves. galiausiai staiga jis tapo girtu ir užmigo toje lysvėje, o maišelyje radau tuščią degtinės butelį.
antrą naktį sapnavau, kad sudaužiau termometr ir gysidabriu apsipyliau ranką, šiąnakt sapnavau laidotuves, nešė kartą, o aš su giedoriais kartu giedojau, tą karstą nunešė už kampo, metė ir jis susprogo, o kažkokia moteris sako, tai čia gyvsidabryje susprogdino.
net nejauku po tokio trilogijos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2017 03 02, 08:04)
labas rytas. tris naktis iš eilės sapnuoju negerus sapnus. trumpai parašysiu, gal įžvelgsit ko turėčiau pasisaugot, kokias negandas sapnuoju...
pirmą naktį sapnavau ex ir didelę lysvę agurkų, jų buvo labai daug, gražių, apuvusių, didelių, mažų, o jis man liepė juos nuraut ir pasodint vietoj jų bulves. galiausiai staiga jis tapo girtu ir užmigo toje lysvėje, o maišelyje radau tuščią degtinės butelį.
antrą naktį sapnavau, kad sudaužiau termometr ir gysidabriu apsipyliau ranką, šiąnakt sapnavau laidotuves, nešė kartą, o aš su giedoriais kartu giedojau, tą karstą nunešė už kampo, metė ir jis susprogo, o kažkokia moteris sako, tai čia gyvsidabryje susprogdino.

Dviprasmiški tokie sapnai, nėra jie aiškūs.
Ar tik negausite žinios, kad nebėra arba labai sunkiai susirgo ex? unsure.gif
Taip pat jis arba kas nors kitas gali bandyt jus apgauti, pridaryti nemalonumų.
Dar viena reikšmė, jei tinka pagal situacija, gali būti, kad jis bandys pakenkti jūsų naujai meilei, santuokai, jei tokią turite.

Savaitę laiko būkite itin atidi, nesiimkite jokių naujų svarbių darbų, jei tik galite, niekur nesivelkite.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2017 03 02, 09:04)

Panasu kad jusu exui rimtos problemos gyvenime ... Padeti jus jam tikrai nelabai kuo galite....
Atsakyti