Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Aurrora @ 2017 02 01, 03:44)
Jau visą mėnesį sapnuoju sodo DERLIŲ: obuolius, kriaušes sulig žmogaus galvom, uogas dydžio sulyg obuoliais ir panašiai. Sapnavau save grybaujant, bet vėl gi - grybai buvo nenormaliai dideli, tiesiog gigantiški.  Ir aš vis renku juos, renku.... Aš net žiogus (sapne) mačiau dydžio lyg delnas. Stebėjau dabartį. Ieškojau ženklų. Gyvenimas kaip gyvenimas - praradimai ir pelnas, visko po lygiai.
Kodėl mano sapnuose viskas padidėjo?
Aš kažko nepastebiu?
Būsiu dėkinga už kiekvieną nuomonę ar spėlionę.
Tesugrįžta duodančiojo rankai.
heart.gif

Viena moteris susapnavo, kad renka daug nemažų grybų ir po kelių dienų laimėjo milijoną.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 02 01, 10:20)
Viena moteris susapnavo, kad renka daug nemažų grybų ir po kelių dienų laimėjo milijoną.

Geras simbolis 4u.gif Tikekimes kad issipildys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 02 01, 19:20)

Ačiū už pranašystę. Susitariam, kad jei išsipildys - gausi dovanų 10% nuo visų milijonų, kuriuos aš galiu išlošti. Pasirodo, kol rašėt, aš nusipirkau loterijos bilietą. Būtų nuostabu. Ačiū ax.gif 4u.gif

Atsakyti
Anksciau tam buvo kita simbolika mirksiukas.gif Kazkas sapnavo grybus, tai cia oho kokios reiksmes buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2017 02 01, 19:41)
Ačiū už pranašystę. Susitariam, kad jei išsipildys - gausi dovanų 10% nuo visų milijonų, kuriuos aš galiu išlošti. Pasirodo, kol rašėt, aš nusipirkau loterijos bilietą. Būtų nuostabu. Ačiū  ax.gif  4u.gif

Tik 10? Ne - puselė ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 02 01, 19:49)
Anksciau tam buvo kita simbolika  mirksiukas.gif Kazkas sapnavo grybus, tai cia oho kokios reiksmes buvo  4u.gif

jau negatyvią energiją leidi, jei ji nelaimės - tu kalta būsi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 02 01, 23:29)
Tik 10? Ne - puselė ax.gif  biggrin.gif
Papildyta:

jau negatyvią energiją leidi, jei ji nelaimės - tu kalta būsi tongue.gif

As tikrai noreciau kad ji laimetu ir kad tau 10% duotu 4u.gif bet..... Grybai deja ir tereiskia tik grybus.... Bet geri norai, tai jau labai gerai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 02 02, 04:33)
As tikrai noreciau kad ji laimetu ir kad tau 10% duotu  4u.gif  bet..... Grybai deja ir tereiskia tik grybus.... Bet  geri norai, tai jau labai gerai  biggrin.gif  4u.gif

Tu - ne visas pasaulis. Tau grybai grybus reiškia, kiti gi sapnuoja simboliais ir visaip kitaip. Kada nustosi žmonėms kišti viską tik nuo savęs, o pažvelgsi plačiau? Kodėl esi tokia ribota?
Čia dėl to, kad neva Dievą matei? Žinok ne tu pirma, ne tu paskutinė. Kai kurie žmonės su dievais kasdien dirba, taip kad nusileisk ant žemės ir plėsk akiratį, kol dar gebi, kol dar ne per vėlu dėl senatvės.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 02 02, 10:45)
Tu - ne visas pasaulis. Tau grybai grybus reiškia, kiti gi sapnuoja simboliais ir visaip kitaip. Kada nustosi žmonėms kišti viską tik nuo savęs, o pažvelgsi plačiau? Kodėl esi tokia ribota?
Čia dėl to, kad neva Dievą matei? Žinok ne tu pirma, ne tu paskutinė. Kai kurie žmonės su dievais kasdien dirba, taip kad nusileisk ant žemės ir plėsk akiratį, kol dar gebi, kol dar ne per vėlu dėl senatvės.

Butent , kad ne viena 4u.gif Tau tavo parasymai paciai labiausiai tinka, pasiskaityk pati sau savo postus dazniau, nes TAU jie pravers 4u.gif
O pasaulis nuostabiai apvalus wub.gif As niekam nekisu visko tik nuo saves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 02 02, 14:49)
Butent , kad ne viena  4u.gif Tau tavo parasymai paciai labiausiai tinka, pasiskaityk pati sau savo postus dazniau, nes TAU jie pravers  4u.gif
O pasaulis nuostabiai apvalus  wub.gif As niekam nekisu visko tik nuo saves  mirksiukas.gif

Kada savo postus, skirtus man, prisitaikysi sau ir imsi elgtis pagal juos - patapsi laiminga moterimi, laimingu žmogumi. O jei vis priešgyniausi, rašysi tas pačias nesąmones, badydama į mane, pūsi viduje ir toliau.

"Grybai deja ir tereiskia tik grybus". biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

"Deja." - Ne deja, o bent: aš taip girdėjau, aš taip manau, man grybai reiškia tik grybus, o ne visuotina grybų tiesa visiems by Rivjera Maya biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 02 02, 17:02)
Kada savo postus, skirtus man, prisitaikysi sau ir imsi elgtis pagal juos - patapsi laiminga moterimi, laimingu žmogumi. O jei vis priešgyniausi, rašysi tas pačias nesąmones, badydama į mane, pūsi viduje ir toliau.

biggrin.gif Ir tau tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif

sapnavau, kad kazkokiu stebuklingu budu uzsikimso tualetas. nuleidus vandeni visos grindys tapdavo apsemtos tokiu skaidriu svariu vandeniu. dar pamenu teti pasikvieciau, labai pergyveno del zalos kaimynams, sako ir kodel mum taip nesiseka blink.gif
gal kas pakomentuos 4u.gif aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2017 02 07, 12:47)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

sapnavau, kad kazkokiu stebuklingu budu uzsikimso tualetas. nuleidus vandeni visos grindys tapdavo apsemtos tokiu skaidriu svariu vandeniu. dar pamenu teti pasikvieciau, labai pergyveno del zalos kaimynams, sako ir kodel mum taip nesiseka  blink.gif
gal kas pakomentuos  4u.gif aciu is anksto smile.gif

Šiurpokas sapnas, nors kažkodėl tas tualeto užsikimšimas su švariu vandeniu. Todėl labai sunku prognozuoti kažką. Jei vanduo būtų su visais š, tai sakyčiau galimas didelis konfliktas, kad ir su kaimynais ar kitais artimesniais, o dabar kaip čia suprasti, nežinau. Jei tėtis sako, kad jums nesiseka, tai gal tėtis kuo nusivils artimiausiomis dienomis.

Bet kokiu atveju, gal geriau išblizginkit šiandien tą tualetą, įpilkit valiklio, pravalančio, dezinfekuojančio, mažu pavyks iš viso visokio negerumo išvengt smile.gif
Atsakyti