Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2017 01 29, 19:24)
ka reiskia sapnuoti, kad valgai saulegrazas? daug daug saulegrazu?  4u.gif

gera apetita mirksiukas.gif 4u.gif Kad esate sveika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2017 01 29, 18:24)
ka reiskia sapnuoti, kad valgai saulegrazas? daug daug saulegrazu?  4u.gif

Manyčiau, kad reikia nagrinėti per tą prizmę kaip jūs į jas žiūrite. Pvz. man tos sėklytės simbolizuoja vaikystę, paauglystę, nes pastoviai tada jas grauždavau. Ir taip užsivedusi, pokeliais, kelias valandas iš eilės. Tai ir galėtų reikšti kažkokį smulkmenišką, nebūtinai naudingą darbą, gal laiko vilkinimą.
O ką jums gali reikšti, tai pabandykite pati pasinagrinėti
Atsakyti
Labas rytas. Pirmiausia noriu Monteverte padekoti uz praejusio sapno paaiskinima.smile.gif O dabar vel prasysiu pagalbos. Sapna man rodos aapnavau pries ryta. Kiek prisimenu veiksmas vyko uzsienyje. Buvom lyg ir kelionej kazkokioj su seima. Su mama kazkur stovejom kazkur. Buvo vakaras. Jau suteme. Mus labai nustebino saulelydis. Buvo toks grazus kad zada ateme. Mama sakoreikia nufotgrfuoti. O pasakiau kad neiseis nes tamsu. Ir nuotraukoj taip graziai neatrodys. Tada nuejom i vidu. Poto visi jau buvom paciam mieste. Staiga teciui pasidare kazkas negerai su sirdimi as nubegau prie brolio ir liepiau kviest greitaja. Man kazkaip istrigo gatves numeris kur buvom. Lyg ir buvo 120.
Jis taip ir padare. Poto veiksmas persikele i namus. Bet idomiausia kad veiksmas vyko mano mamos tevu namuose. Ten is kazkur atsirado mano mire seneliai. Tevo tevai. Tik sikart kitaip nei kitais kartais as ju nebijojau. Jie taip graziai atrode. Ypac senelis toks sveikas zvalus. O mociute atrodo verke. Diedukas ja ramino. As pradejau nezinia del ko kraustyt sekcijos stalciu. Ten suradau sventa paveiksla. Kai apsukau ji kitoje puseje buvo paveikslelis su kazkokiu juodu atvaizdu. As ji istraukiau apverciau. Kitoje puseje buvo kazkas prirasyta. Is teksto supratau kad tai skirta prakeikti. As truputi issigandau ir nustebau. Galvojau kaip diedukas kuris visada buvo labai tikintis galejo tokiais dalykais uzsiimt. Poto dar radau kazkokiu lapuku uz to paties svento paveikslo su kazkokiais tekstais. Tai viska susidejau ir pasakiau mamai kad eisiu pas bureja issiaiskint kas tai per daiktai ir ka jie reiskia. Mama man pritare. Poto buvau mieste. Ejau pas ta bureja kaip buvau nutarusi.Nepamenu ar as skambinau ar tetis man pats paskambino ir pasake kad jam viskas gerai. Kad sirdi pagyde. Bet dabar kazkas kitas negerai. Bet kas negaliu niekaip atgaminti. Va toks va sapnas. Ir nezinau ar cia mano vidiniu kazkokiu isgyvenimu atspindys ar cia jau bedos reik laukt. Busiu dekinga uz paaiskinima. Nes kazkaip neramu
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 01 30, 09:58)
Labas rytas. Pirmiausia noriu Monteverte padekoti uz praejusio sapno paaiskinima.smile.gif  O dabar vel prasysiu pagalbos. Sapna man rodos aapnavau pries ryta. Kiek prisimenu veiksmas vyko uzsienyje. Buvom lyg ir kelionej kazkokioj su seima. Su mama kazkur stovejom kazkur. Buvo vakaras. Jau suteme. Mus labai nustebino saulelydis. Buvo toks grazus kad zada ateme. Mama sakoreikia nufotgrfuoti. O pasakiau kad neiseis nes tamsu. Ir nuotraukoj taip graziai neatrodys. Tada nuejom i vidu. Poto visi jau buvom paciam mieste. Staiga teciui pasidare kazkas negerai su sirdimi as nubegau prie brolio ir liepiau kviest greitaja. Man kazkaip istrigo gatves numeris kur buvom. Lyg ir buvo 120.
Jis taip ir padare. Poto veiksmas persikele i namus. Bet idomiausia kad veiksmas vyko mano mamos tevu namuose. Ten is kazkur atsirado mano mire seneliai. Tevo tevai. Tik sikart kitaip nei kitais kartais as ju nebijojau. Jie taip graziai atrode. Ypac senelis toks sveikas zvalus. O mociute atrodo verke. Diedukas ja ramino. As pradejau nezinia del ko kraustyt sekcijos stalciu. Ten suradau sventa paveiksla. Kai apsukau ji kitoje puseje buvo paveikslelis su kazkokiu juodu atvaizdu. As ji istraukiau apverciau. Kitoje puseje buvo kazkas prirasyta. Is teksto supratau kad tai skirta prakeikti. As truputi issigandau ir nustebau. Galvojau kaip diedukas kuris visada buvo labai tikintis galejo tokiais dalykais uzsiimt. Poto dar radau kazkokiu lapuku uz to paties svento paveikslo su kazkokiais tekstais. Tai viska susidejau ir pasakiau mamai kad eisiu pas bureja issiaiskint kas tai per daiktai ir ka jie reiskia. Mama man pritare. Poto buvau mieste. Ejau pas ta bureja kaip buvau nutarusi.Nepamenu ar as skambinau ar tetis man pats paskambino ir pasake kad jam viskas gerai. Kad sirdi pagyde. Bet dabar kazkas kitas negerai. Bet kas negaliu niekaip atgaminti. Va toks va sapnas. Ir nezinau ar cia mano vidiniu kazkokiu isgyvenimu atspindys ar cia jau bedos reik laukt. Busiu dekinga uz paaiskinima. Nes kazkaip neramu

Painus, sudėtingas sapnas, tokie pasąmonės atspindžiai...
Pirmiausia kas man krenta į akis, tai jūsų pesimizmas, lyginant su jūsų mama: mama nieko negalvodama norėtų nufotkinti saulėlydį, o jūs sakote, kad neišeis, bus negražu ir net nebandote. Galbūt gyvenime jums reiktų daugiau ryžtingumo ir daugiau tikėjimo, kad jums kažkas pavyks?
Dėl jūsų tėvuko, tai gal ir išties gali sveikata sušlubuoti, nes ir senelius matote sapne, bet kaip suprantu, neturėtų būti rimta, išsikapstyti turėtų.
O dėl diedukų ir prakeiksmų bei tariamo šventumo ir dėl būrėjos, tai man rodos, kad čia atsispindi jūsų gyvenimo situacija, kadangi jūs ieškote savęs, bandote gal taisyti savo gyvenimą, apsilankote pas būrėjas ir pan. Diedukai - mūsų šaknys, mūsų pradžia, būrėjos paprastai irgi praeitimi remiasi, įskaitant jų pačių praeitį, šaknis (kelios kartos būrė ir t.t.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 30 sausio 2017 - 10:41
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 30, 10:41)
Painus, sudėtingas sapnas, tokie pasąmonės atspindžiai...
Pirmiausia kas man krenta į akis, tai jūsų pesimizmas, lyginant su jūsų mama: mama nieko negalvodama norėtų nufotkinti saulėlydį, o jūs sakote, kad neišeis, bus negražu ir net nebandote. Galbūt gyvenime jums reiktų daugiau ryžtingumo ir daugiau tikėjimo, kad jums kažkas pavyks?
Dėl jūsų tėvuko, tai gal ir išties gali sveikata sušlubuoti, nes ir senelius matote sapne, bet kaip suprantu, neturėtų būti rimta, išsikapstyti turėtų.
O dėl diedukų ir prakeiksmų bei tariamo šventumo ir dėl būrėjos, tai man rodos, kad čia atsispindi jūsų gyvenimo situacija, kadangi jūs ieškote savęs, bandote gal taisyti savo gyvenimą, apsilankote pas būrėjas ir pan. Diedukai - mūsų šaknys, mūsų pradžia, būrėjos paprastai irgi praeitimi remiasi, įskaitant jų pačių praeitį, šaknis (kelios kartos būrė ir t.t.)

Aciu uz paaiskinima. Zinokit daug teisybes. Ypac del mano pesimizmo. Nes gyvenime daznai tokia bunu. Bijau rizikuot nes bijau kad kazkas nepasiseks. Mano mama ir realiai didesne optimiste nei as. Net ir dabar turiu sumanymu kuriuos noriu megint igyvendint bet kartu bijau kad gali nepasisekti. Bet kazkaip vis prisimenu brolio visuomet skatinancius zodzius ir tas kazkaip suteikia ryzto. Brolis turbut vienintelis zmogus kuris pastoviai beto kad palaiko dar ir stumia. Netgi ir duodamas pastabu ar papriekaistaudamas.
O del saves ieskojimo irgi tiesa. Bandau keistis kaikuriais aspektais smile.gif pas burejas daznai neinu. Nebent rimtas reikalas prispiria ir matau kad niekas kitas nepades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 01 30, 10:58)
Labas rytas. Pirmiausia noriu Monteverte padekoti uz praejusio sapno paaiskinima.smile.gif  O dabar vel prasysiu pagalbos. Sapna man rodos aapnavau pries ryta. Kiek prisimenu veiksmas vyko uzsienyje. Buvom lyg ir kelionej kazkokioj su seima. Su mama kazkur stovejom kazkur. Buvo vakaras. Jau suteme. Mus labai nustebino saulelydis. Buvo toks grazus kad zada ateme. Mama sakoreikia nufotgrfuoti. O pasakiau kad neiseis nes tamsu. Ir nuotraukoj taip graziai neatrodys. Tada nuejom i vidu. Poto visi jau buvom paciam mieste. Staiga teciui pasidare kazkas negerai su sirdimi as nubegau prie brolio ir liepiau kviest greitaja. Man kazkaip istrigo gatves numeris kur buvom. Lyg ir buvo 120.

Sapne randate sventaji paveiksla, bet einate atsakymu pas bureja. Tarytum senoliai jums padeda suprasti kur reikia kreiptis, o jus visviena darote savaip......is kitos puses..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 01 30, 14:55)
Sapne randate sventaji paveiksla, bet einate atsakymu pas bureja. Tarytum senoliai jums padeda suprasti kur reikia kreiptis, o jus visviena darote savaip......is kitos puses..... unsure.gif

O ką tas šventas paveikslas? Bene valgyti duoda ar meilės? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 30, 15:48)
O ką tas šventas paveikslas? Bene valgyti duoda ar meilės? bigsmile.gif

Prajuokinot biggrin.gif bet riveramaya is dalies teisi. As istikruju daznai elgiuosi taip kaip man paciai atrodo kaip nuojauta sako o ne klausau kitu. Nezinau matyt jau toks mano temperamentas smile.gif nezinau ar teisingai suprantu bet riveramaya turbut norejo pasakyt kad senoliai man rodo jog labiau atsigrezciau i tikejima. O ne i burejas kreipciausi. Tiesa pasakius as esu tikinti. Bet kartais buna tokiu situaciju kur tik tos pacios burejos gali padeti.
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 01 30, 17:04)
Prajuokinot biggrin.gif bet riveramaya is dalies teisi. As istikruju daznai elgiuosi taip kaip man paciai atrodo kaip nuojauta sako o ne klausau kitu. Nezinau matyt jau toks mano temperamentas smile.gif nezinau ar teisingai suprantu bet riveramaya turbut norejo pasakyt kad senoliai man rodo jog labiau atsigrezciau i tikejima. O ne i burejas kreipciausi. Tiesa pasakius as esu tikinti. Bet kartais buna tokiu situaciju kur tik tos pacios burejos gali padeti.

Jei tikite krikščionių dievą, tai jis (egregorius) ir mėgaujasi kančia, jam naudinga, kai žmonės kenčia, ypač jei nesate alpha moteris, nesate super drąsi, nuožmi, su 100 proc. pasitikėjimu savimi, nesate iš turtingųjų klano ir pan. Tai daug kančios reikia išleisti, kad kažką gauti, kad noras išsipildytų.
O būrėjos (geros, neapsišaukėlės) paprastai žino ir moka kitų būdų kaip suvaldyti energiją, kad ji padėtų žmogui be kančios, tiesiog su tam tikromis realiomis pastangomis ir nuostata.
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 01 30, 18:04)

Kitoje paveikslo puseje kazkas tamsaus, su prakeikimais .....
Galvojate jog tik burejos gali su tup padeti ? ax.gif Religija juk ne neprakeikineja mirksiukas.gif o burejos pacios ? ax.gif Sventieji apsaugo nuo to, todel ir sapne parodo , kad senoliai taip saugojosi nuo burtu ir prakeikimu mirksiukas.gif

Jums pasirinkti kuo tiketi , mes cia tik padedame narplioti biggrin.gif
As visada savimi pasitikiu labiausiai mirksiukas.gif Pasitikekite ir jus savimi 4u.gif labiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau visą mėnesį sapnuoju sodo DERLIŲ: obuolius, kriaušes sulig žmogaus galvom, uogas dydžio sulyg obuoliais ir panašiai. Sapnavau save grybaujant, bet vėl gi - grybai buvo nenormaliai dideli, tiesiog gigantiški. Ir aš vis renku juos, renku.... Aš net žiogus (sapne) mačiau dydžio lyg delnas. Stebėjau dabartį. Ieškojau ženklų. Gyvenimas kaip gyvenimas - praradimai ir pelnas, visko po lygiai.
Kodėl mano sapnuose viskas padidėjo?
Aš kažko nepastebiu?
Būsiu dėkinga už kiekvieną nuomonę ar spėlionę.
Tesugrįžta duodančiojo rankai.
heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2017 02 01, 04:44)
Jau visą mėnesį sapnuoju sodo DERLIŲ: obuolius, kriaušes sulig žmogaus galvom, uogas dydžio sulyg obuoliais ir panašiai. Sapnavau save grybaujant, bet vėl gi - grybai buvo nenormaliai dideli, tiesiog gigantiški.  Ir aš vis renku juos, renku.... Aš net žiogus (sapne) mačiau dydžio lyg delnas. Stebėjau dabartį. Ieškojau ženklų. Gyvenimas kaip gyvenimas - praradimai ir pelnas, visko po lygiai.
Kodėl mano sapnuose viskas padidėjo?
Aš kažko nepastebiu?
Būsiu dėkinga už kiekvieną nuomonę ar spėlionę.
Tesugrįžta duodančiojo rankai.
heart.gif

Panasu kad nesitikejote kad geris gali sugrizti su kaupu biggrin.gif dideliu kaupu 4u.gif
Atsakyti