QUOTE(jolantele1030 @ 2017 01 30, 09:58)
Labas rytas. Pirmiausia noriu Monteverte padekoti uz praejusio sapno paaiskinima.
O dabar vel prasysiu pagalbos. Sapna man rodos aapnavau pries ryta. Kiek prisimenu veiksmas vyko uzsienyje. Buvom lyg ir kelionej kazkokioj su seima. Su mama kazkur stovejom kazkur. Buvo vakaras. Jau suteme. Mus labai nustebino saulelydis. Buvo toks grazus kad zada ateme. Mama sakoreikia nufotgrfuoti. O pasakiau kad neiseis nes tamsu. Ir nuotraukoj taip graziai neatrodys. Tada nuejom i vidu. Poto visi jau buvom paciam mieste. Staiga teciui pasidare kazkas negerai su sirdimi as nubegau prie brolio ir liepiau kviest greitaja. Man kazkaip istrigo gatves numeris kur buvom. Lyg ir buvo 120.
Jis taip ir padare. Poto veiksmas persikele i namus. Bet idomiausia kad veiksmas vyko mano mamos tevu namuose. Ten is kazkur atsirado mano mire seneliai. Tevo tevai. Tik sikart kitaip nei kitais kartais as ju nebijojau. Jie taip graziai atrode. Ypac senelis toks sveikas zvalus. O mociute atrodo verke. Diedukas ja ramino. As pradejau nezinia del ko kraustyt sekcijos stalciu. Ten suradau sventa paveiksla. Kai apsukau ji kitoje puseje buvo paveikslelis su kazkokiu juodu atvaizdu. As ji istraukiau apverciau. Kitoje puseje buvo kazkas prirasyta. Is teksto supratau kad tai skirta prakeikti. As truputi issigandau ir nustebau. Galvojau kaip diedukas kuris visada buvo labai tikintis galejo tokiais dalykais uzsiimt. Poto dar radau kazkokiu lapuku uz to paties svento paveikslo su kazkokiais tekstais. Tai viska susidejau ir pasakiau mamai kad eisiu pas bureja issiaiskint kas tai per daiktai ir ka jie reiskia. Mama man pritare. Poto buvau mieste. Ejau pas ta bureja kaip buvau nutarusi.Nepamenu ar as skambinau ar tetis man pats paskambino ir pasake kad jam viskas gerai. Kad sirdi pagyde. Bet dabar kazkas kitas negerai. Bet kas negaliu niekaip atgaminti. Va toks va sapnas. Ir nezinau ar cia mano vidiniu kazkokiu isgyvenimu atspindys ar cia jau bedos reik laukt. Busiu dekinga uz paaiskinima. Nes kazkaip neramu
Painus, sudėtingas sapnas, tokie pasąmonės atspindžiai...
Pirmiausia kas man krenta į akis, tai jūsų pesimizmas, lyginant su jūsų mama: mama nieko negalvodama norėtų nufotkinti saulėlydį, o jūs sakote, kad neišeis, bus negražu ir net nebandote. Galbūt gyvenime jums reiktų daugiau ryžtingumo ir daugiau tikėjimo, kad jums kažkas pavyks?
Dėl jūsų tėvuko, tai gal ir išties gali sveikata sušlubuoti, nes ir senelius matote sapne, bet kaip suprantu, neturėtų būti rimta, išsikapstyti turėtų.
O dėl diedukų ir prakeiksmų bei tariamo šventumo ir dėl būrėjos, tai man rodos, kad čia atsispindi jūsų gyvenimo situacija, kadangi jūs ieškote savęs, bandote gal taisyti savo gyvenimą, apsilankote pas būrėjas ir pan. Diedukai - mūsų šaknys, mūsų pradžia, būrėjos paprastai irgi praeitimi remiasi, įskaitant jų pačių praeitį, šaknis (kelios kartos būrė ir t.t.)