QUOTE(Monteverte @ 2017 01 24, 11:33)
Aš tokiu ir panašiais būdais išsapnuoju pranašingus sapnus dėl ligų ar didelių permainų žmogaus gyvenime. Mano atveju, tai dar nereiškia mirtys, bet kažkokios ligos ar ligų užuomazga dažniausiai, pvz. kardiologinių, vėžinių ar hormoninių. Arba to žmogaus laukia didelis nervinis krūvis ateityje.
Ir jei liga, būklė atpažįstama laikui bėgant, tai žmogus ir nemiršta, nes spėja pasigydyti, išsivalyti ir t.t.
Bet čia mano tokia patirtis, kaip jums bus, nežinau. Kartais būna sapnuojasi tokie sapnai kaip realybės atspindžiai, jei realybėje pergyvenate dėl to žmogaus savyje, mintyse.
Ir jei liga, būklė atpažįstama laikui bėgant, tai žmogus ir nemiršta, nes spėja pasigydyti, išsivalyti ir t.t.
Bet čia mano tokia patirtis, kaip jums bus, nežinau. Kartais būna sapnuojasi tokie sapnai kaip realybės atspindžiai, jei realybėje pergyvenate dėl to žmogaus savyje, mintyse.
na to zmogaus kaip tik operacija laukia greitu metu. nesunki, bet vis vien neramu. ar gali buti del to? :/
Papildyta:
dar i sapnininka aki uzmeciau, tai raso: draugų ar tėvų mirtis - džiaugsmas, daugiau susijęs su pačiu sapnuotoju. Gal ir naivu tiket tais sapnininkais internetiniais, bet vis vien geriausio juk norisi