Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Monteverte @ 2017 01 24, 11:33)
Aš tokiu ir panašiais būdais išsapnuoju pranašingus sapnus dėl ligų ar didelių permainų žmogaus gyvenime. Mano atveju, tai dar nereiškia mirtys, bet kažkokios ligos ar ligų užuomazga dažniausiai, pvz. kardiologinių, vėžinių ar hormoninių. Arba to žmogaus laukia didelis nervinis krūvis ateityje.
Ir jei liga, būklė atpažįstama laikui bėgant, tai žmogus ir nemiršta, nes spėja pasigydyti, išsivalyti ir t.t.
Bet čia mano tokia patirtis, kaip jums bus, nežinau. Kartais būna sapnuojasi tokie sapnai kaip realybės atspindžiai, jei realybėje pergyvenate dėl to žmogaus savyje, mintyse.

na to zmogaus kaip tik operacija laukia greitu metu. nesunki, bet vis vien neramu. ar gali buti del to? :/ 4u.gif
Papildyta:
dar i sapnininka aki uzmeciau, tai raso: draugų ar tėvų mirtis - džiaugsmas, daugiau susijęs su pačiu sapnuotoju. Gal ir naivu tiket tais sapnininkais internetiniais, bet vis vien geriausio juk norisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2017 01 24, 11:36)
na to zmogaus kaip tik operacija laukia greitu metu. nesunki, bet vis vien neramu. ar gali buti del to? :/  4u.gif

Taip, tuomet tai ir bus jūsų baimių atspindžiai.
Realios mirtys kiek aš domėjausi (ne iš poros autorių knygų, o iš realių žmonių pasakojimų) dažniausiai sapnuojasi kitaip: kažkokie niūrūs simboliai, mirusiųjų pakvietimai į anapus, dantys su krauju ir pan.
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2017 01 24, 12:21)
Labas rytas!
Sapnavau nefaina sapna  unsure.gif labai trumpas sapnas buvo, tiesiog staigiai atsiradau tarsi ligoninej tarsi kur ir gydytojas prieina su popierium ir kazkodel angliskai sako, man labai gaila, jis mire. (kalbejo apie man artima zmogu) nemaciau ir nesake kas toks, bet tiesiog sapne zinojau, jog kalba apie ji. Ar turi sis sapnas kokia neigiama reiksme? kazkaip net ir nebesimiegojo po to... verysad.gif 4u.gif

QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2017 01 24, 12:42)
na to zmogaus kaip tik operacija laukia greitu metu. nesunki, bet vis vien neramu. ar gali buti del to? :/  4u.gif
Papildyta:
dar i sapnininka aki uzmeciau, tai raso: draugų ar tėvų mirtis - džiaugsmas, daugiau susijęs su pačiu sapnuotoju. Gal ir naivu tiket tais sapnininkais internetiniais, bet vis vien geriausio juk norisi  ax.gif

Cukrine Siela, nuskambesiu labai nesapnininkiskai, bet pasikalbekite su Dievu is sirdies apie ta zmogu, paprasykite jam sveikatos, jei is sirdies ir asara nubrauksite prasydama, tai tikrai nepablogins 4u.gif

As Dievo pagalba visada labiau tikiu, nei sapnininku mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, kazkaip niekad nekreipdavau demesio i sapnus ir nesigilindavau kodel sapnavau, ka gali reiks ir t.t. Bet kosmaro sapnuoto sianakt nepamirsiu turbut labai ilgai.
Sapnavau kad dingo dukryte (jai tik 6 metu kai) ir kad ja radome isprievartauta, netoli namu esanciame stadione.. Ar gali tai ka nors reiksti ar tiesiog pasistengt pamirst kaip kosmara? Su didele baime isleidau i darzeli, negaliu nustot net galvot apie tai ka sapnavau..
Atsakyti
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2017 01 25, 09:37)
Sveiki, kazkaip niekad nekreipdavau demesio i sapnus ir nesigilindavau kodel sapnavau, ka gali reiks ir t.t. Bet kosmaro sapnuoto sianakt nepamirsiu turbut labai ilgai.
Sapnavau kad dingo dukryte (jai tik 6 metu kai) ir kad ja radome isprievartauta, netoli namu esanciame stadione.. Ar gali tai ka nors reiksti ar tiesiog pasistengt pamirst kaip kosmara? Su didele baime isleidau i darzeli, negaliu nustot net galvot apie tai ka sapnavau..

O čia priklauso... priklauso nuo to ar anksčiau kažkokio panašaus tipo sapnai pas jus pildėsi, priklauso nuo to ar per žinias, kažkokį filmą ar pan., negirdėjote apie prievartautus vaikus (pvz. aš vakar skaičiau apie tai žiniose) ir ar jums neįstrigo tai, todėl ir sapnuojate.
Jei apie tai pastaruoju metu visai negalvojote, tai sapnas būtų įspėjantis. Tik, žinoma, nebūtinai tiesiogiai jūsų vaiką kas prievartaus, tiesiog gali šiaip nenusisekti kažkas. Tai tiesiog vadinama gyvenimu, visko juk būna ir pas visus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 25, 09:57)
O čia priklauso... priklauso nuo to ar anksčiau kažkokio panašaus tipo sapnai pas jus pildėsi, priklauso nuo to ar per žinias, kažkokį filmą ar pan., negirdėjote apie prievartautus vaikus (pvz. aš vakar skaičiau apie tai žiniose) ir ar jums neįstrigo tai, todėl ir sapnuojate.
Jei apie tai pastaruoju metu visai negalvojote, tai sapnas būtų įspėjantis. Tik, žinoma, nebūtinai tiesiogiai jūsų vaiką kas prievartaus, tiesiog gali šiaip nenusisekti kažkas. Tai tiesiog vadinama gyvenimu, visko juk būna ir pas visus smile.gif

Aciu uz nuomone.
Bandau save itikinti jog cia del pergyvenimo del vaiko saugumo, kad ir del tu priezasciu ka jus ivardinote kad ir per zinias rasyta apie vaikuti kuri skriaude nuo 4 metu. Turbut uzsifiksavo ir taip "islindo".
Atsakyti
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2017 01 25, 10:37)

QUOTE(baisa-pabaisa @ 2017 01 25, 11:42)
Aciu uz nuomone.
Bandau save itikinti jog cia del pergyvenimo del vaiko saugumo, kad ir del tu priezasciu ka jus ivardinote kad ir per zinias rasyta apie vaikuti kuri skriaude nuo 4 metu. Turbut uzsifiksavo ir taip "islindo".

Tikrai kosmariskas sapnas.
Deja zinios turi parodyti tokius dalykus, kad irgi perspeti kas vyksta...
Pasistenkite apsaugoti, rupinkites jos saugumu , tikiu kad ne jus viena toki sapna sapnavote ir kad ne viena apie tai galvojate. unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės, merginos. Seniai nesapnavau tokio ryškaus sapno. Sannavau, kad mano ištiestoje rankoje senas pinigėlis. Atskrenda varnas, nešasi snape monetą. Atpažįstu gražius žvilgančius 2eurus. Varnas juodutėlėm plunksnom, gražus toks. Jis snapu įdeda man į delną savo 2 eurus, pasiima mano aprūdijusį pinigėlį ir nuskrenda virš miško. Pasižiūriu, dar vienas varnas, matau, kad irgi 2 eurus neša. Šalia manęs saga. Žinau, kad jis pasiims ją vietoj savo 2 eurų. Čia sapnas nutrūko.
Užmečiau akį į sapnininkus, paraukiau nosį ir atėjau pas jus įžvalgos ieškot.
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2017 01 25, 16:30)
Sveikutės, merginos. Seniai nesapnavau tokio ryškaus sapno. Sannavau, kad mano ištiestoje rankoje senas pinigėlis. Atskrenda varnas, nešasi snape monetą. Atpažįstu gražius žvilgančius 2eurus. Varnas juodutėlėm plunksnom, gražus toks. Jis snapu įdeda man į delną savo 2 eurus, pasiima mano aprūdijusį pinigėlį ir nuskrenda virš miško. Pasižiūriu, dar vienas varnas, matau, kad irgi 2 eurus neša. Šalia manęs saga. Žinau, kad jis pasiims ją vietoj savo 2 eurų. Čia  sapnas nutrūko.

Man tai kažkaip atrodo, kad jei tik yra tokia prieinama jums, tai susiraskite loteriją, kuri kainuoja 2 eurus ir pabandykite laimę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2017 01 25, 17:30)
Sveikutės, merginos. Seniai nesapnavau tokio ryškaus sapno. Sannavau, kad mano ištiestoje rankoje senas pinigėlis. Atskrenda varnas, nešasi snape monetą. Atpažįstu gražius žvilgančius 2eurus. Varnas juodutėlėm plunksnom, gražus toks. Jis snapu įdeda man į delną savo 2 eurus, pasiima mano aprūdijusį pinigėlį ir nuskrenda virš miško. Pasižiūriu, dar vienas varnas, matau, kad irgi 2 eurus neša. Šalia manęs saga. Žinau, kad jis pasiims ją vietoj savo 2 eurų. Čia  sapnas nutrūko.

Keisite kazka sena i nauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 01 25, 18:10)
Keisite kazka sena i nauja  4u.gif

Loteriją jau išbandžiau, nesėkmingai:) iš tiesų tikiu, kad tai kažko seno pabaiga ir naujo pradžia
Atsakyti
ka reiskia sapnuoti, kad valgai saulegrazas? daug daug saulegrazu? 4u.gif
Atsakyti