QUOTE(jolantele1030 @ 2017 01 23, 21:52)
Laba vakara. Ir vel su savo sapnais trukdau. Tikiuosi kad kad galesit padet issifruot. Sapnavau kad nuejau pas bureja. Ten buvo ir mano drauge ir as net nustebau kad ir ji pas ta pacia atejo. Bureja man ismete kortas. As pas paklausiau ar istekesiu. Ji pasake kad taip. Ir kad to zmogaus bus juodi plaukai. As paklausiau kodel juodi? Ji sako nebutinai juodi gali but tamsus. Tada paklausiau kokios spalvos to zmogaus akys. Ji pasake kad melynos. As buvau labai nustebinta tiesiog negalejau patiketi. Nes zinojau apie koki zmogu sneka. Tada ji sako dabar jums reiks palaukti. Ir pas ja atejo kazkokia seima su mazu vaikuciu. Ji lyg ir tam vaikuciui kazkoki rituala dare. Beje pati bureja buvo tokia apie 40- 50 m ir tamsiaplauke. Ir atrodo lyg as pas ja jau buciau buvus. Na sapne taip atrode. Tai va toks sapnas. Nezinau ar jis turi kokia reiksme ar tiesiog siaip cia su kokiais mano vidiniais isgyvenimais susije. Busiu dekinga uz jusu izvalgas
Jolantele, sapnuojate daznai, panasu pagaliau per sapnus pradeda matyti, kas i jusu sapnus labiausiai landzioja...Ir ne tik i jusu ....
Pas tokia bureja tikrai neiciau
QUOTE(Vilitta @ 2017 01 23, 22:59)
Labas vakaras
Neprašau dažnai sapnų padėt išnarpliot, bet šios nakties sapnas kaip reikiant išgąsdino, prabudus bijojau užmigt, kad vėl negrįsčiau į sapną, net apsidžiaugiau išgirdus barstytuvą važiuojant gatvele....
Tai va, sapne darėm pas mamą tvarką name - valėm visus kampus, ir reikėjo išvalyt viryklę, kuri kažkokiu būdu iš virtuvės atsirado rūsy ir buvo maždaug viryklės pločio ir ilgio skylė grindyse. Viryklė sapne tokia senoviška - kaip anksčiau būdavo su degtukais ir orkaitės dalis užsikuria. Mes ten ją ir kūrėm, o aš labai bijojau, raginau greičiau užgesint. Paskui sugalvojom, kad reikėtų važiuot į kaimą, bet išėjus į lauką pamatėm, kad oras labai suprastėjo, niaukiasi, artėja audra. Tai nevažiavom. Ėjom atgal į vidų, rakinom duris ir į kiemą lėtai įsuko kažkokia mašina, mama išlėkė į lauką įsileist katę ir šunį nuo būdos atsivedė ir tada aš staigiai užrakinau duris. O iš mašinos išlipo 4 vyrai - jie labai keistai atrodė, kaip beždžionžmogiai, rankose turėjo ginklus ir kiekvienas vis prie kito lango lėtai ėjo ir atsistoję stovėjo, lėtai dairėsi - kaip be jokios emocijos, tas dar labiau gąsdino. Aš jau skambinau 112, ir po to lyg ir prabudusi toliau skambinau - sakiau, kad reikės dviejų ekipažų ir kad užpuolikai ginkluoti, bet kada gali užpult mus ir kad policininkai būtų su neperšaunamomis liemenėmis.
Jau visai prabudus gulėjau išsigandus, seniai taip bebuvo po sapno. Po kiek laiko užmigau ir dar vieną sapną sapnavau, kad bėgau nuo pavojaus, bet jis nebuvo toks baisus.
Kiek žiūrėjau sapnininke reikšmes atskirų detalių - net labai nieko gero nežadantis sapnas....
Sapne labai daug baimiu ir labai daug emociju . Labai nesaugiai jauciates paskutiniu metu ?
Pasistenkite galvoti kuo daugiau gerai, pastebekite viska kas gera aplinkui.
Panasu, kad dabar pastebite tik blogus dalykus, tai ir atspindi jusu sapnas.
Kai saugotes ir Dievas apsaugo