Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Izolda @ 2017 01 18, 22:21)
Sveikos,
ką gali reikšti jei kelintą kartą iš eilės sapnuoju savo mirusią močiutę? Aš sapne suvokiu, kad ji mirusi, noriu ją apsikabinti, pasakyti, kad pasiilgau, o ji praeina nepatenkinta pro mane, ir lyg ir nepatenkinta manimi  unsure.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 19, 00:22)
O tu pati savimi patenkinta? Kaip sutarei su mociute kol ji buvo gyva?

Gali buti Izolda, kad nesate pati patenkita savimi ir buvusiais santykiais su mociute ( gal mociute sirgo, o jus buvote uzimta), arba kad jos nebera, taip irgi savotiskai nutruko 4u.gif
Jus savo situacija geriausiai zinote, mes cia tik papildome, o jus atsirinksite mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif

sapnavau, kad eidama namo, prie lifto, ant pasto dezuciu radau 2 skaiciavimo masineles. Viena ta tokia didele, kur parduotuvese daznai nadodavo, kita paprastesne, mazesne. Galvoju imt ar neimt. Galiausiai paemiau ir isvaziavau liftu. Lifte dar lyg pauosciau didziaja biggrin.gif nezinau ar reiksmingas sapnas, bet toks keistas pasirode ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2017 01 19, 09:21)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

sapnavau, kad eidama namo, prie lifto, ant pasto dezuciu radau 2 skaiciavimo masineles. Viena ta tokia didele, kur parduotuvese daznai nadodavo, kita paprastesne, mazesne. Galvoju imt ar neimt. Galiausiai paemiau ir isvaziavau liftu. Lifte dar lyg pauosciau didziaja biggrin.gif nezinau ar reiksmingas sapnas, bet toks keistas pasirode  ax.gif  4u.gif

Oho smile.gif Manyčiau, kad sėkmė piniginiuose reikaluose ar kažkur kitur kažko pagausės. Priklausomai gal nuo to ką dirbate: gal partneris koks atsiras geras, gal klientas, gal šefas jus pastebėti gali smile.gif
Čia jei važiavote liftu į viršų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 19, 00:22)
O tu pati savimi patenkinta? Kaip sutarei su mociute kol ji buvo gyva?

Sutarėm nei geriau, nei blogiau, kaip kiti anūkai. Ir santykiai statistiškai vertinant buvo geri smile.gif Po mirties dar ilgai jos ilgėjausi ir daug sapnuodavau, bet ne piktą.
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2017 01 19, 10:21)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

sapnavau, kad eidama namo, prie lifto, ant pasto dezuciu radau 2 skaiciavimo masineles. Viena ta tokia didele, kur parduotuvese daznai nadodavo, kita paprastesne, mazesne. Galvoju imt ar neimt. Galiausiai paemiau ir isvaziavau liftu. Lifte dar lyg pauosciau didziaja biggrin.gif nezinau ar reiksmingas sapnas, bet toks keistas pasirode  ax.gif  4u.gif

Grizdama namo- beveik namuose ( ne kazkur kitur)
Dvi masineles:
Viena didele, kita maza ( pasirinkimas del skaiciu ir didesnio, mazesnio )
Kadangi grizote namo, tai liftas i virsu.

Na o ar tai jums asocijuojasi su praeitimi, dabartimi ar galima ateitimi, jums pagalvoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba vakara. Ir vel su savo sapnais trukdau. Tikiuosi kad kad galesit padet issifruot. Sapnavau kad nuejau pas bureja. Ten buvo ir mano drauge ir as net nustebau kad ir ji pas ta pacia atejo. Bureja man ismete kortas. As pas paklausiau ar istekesiu. Ji pasake kad taip. Ir kad to zmogaus bus juodi plaukai. As paklausiau kodel juodi? Ji sako nebutinai juodi gali but tamsus. Tada paklausiau kokios spalvos to zmogaus akys. Ji pasake kad melynos. As buvau labai nustebinta tiesiog negalejau patiketi. Nes zinojau apie koki zmogu sneka. Tada ji sako dabar jums reiks palaukti. Ir pas ja atejo kazkokia seima su mazu vaikuciu. Ji lyg ir tam vaikuciui kazkoki rituala dare. Beje pati bureja buvo tokia apie 40- 50 m ir tamsiaplauke. Ir atrodo lyg as pas ja jau buciau buvus. Na sapne taip atrode. Tai va toks sapnas. Nezinau ar jis turi kokia reiksme ar tiesiog siaip cia su kokiais mano vidiniais isgyvenimais susije. Busiu dekinga uz jusu izvalgas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantele1030: 23 sausio 2017 - 20:53
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 01 23, 20:52)
Laba vakara. Ir vel su savo sapnais trukdau. Tikiuosi kad kad galesit padet issifruot. Sapnavau kad nuejau pas bureja. Ten buvo ir mano drauge ir as net nustebau kad ir ji pas ta pacia atejo. Bureja man ismete kortas. As pas paklausiau ar istekesiu. Ji pasake kad taip. Ir kad to zmogaus bus juodi plaukai. As paklausiau kodel juodi? Ji sako nebutinai juodi gali but tamsus. Tada paklausiau kokios spalvos to zmogaus akys. Ji pasake kad melynos. As buvau labai nustebinta tiesiog negalejau patiketi. Nes zinojau apie koki zmogu sneka. Tada ji sako dabar jums reiks palaukti. Ir pas ja atejo kazkokia seima su mazu vaikuciu. Ji lyg ir tam vaikuciui kazkoki rituala dare. Beje pati bureja buvo tokia apie 40- 50 m ir tamsiaplauke. Ir atrodo lyg as pas ja jau buciau buvus. Na sapne taip atrode. Tai va toks sapnas. Nezinau ar jis turi kokia reiksme ar tiesiog siaip cia su kokiais mano vidiniais isgyvenimais susije. Busiu dekinga uz jusu izvalgas smile.gif

Sveikutė. Jei jūs pati domitės ezoterika, esate buvusi pas būrėjas ar ketinate eiti/svarstote ar eiti, tai sapnas gali būti tiesiog jūsų minčių išdava. Ketinimo minčių, svajonių susiformavimas ir tam tikras įkūnijimas. Ir jei jūsų ketinimuose yra didelis noras ištekėti ar antrą pusę susirasti, tai jis gali ir sapne atsispindėti. Ir ypač, jei jums patinka mėlynakiai, tamsiaplaukiai. Čia jau jums geriausia žinoti.
Vat jei visai tokie nepatiktų, o dievinate pvz. blondinus, bet rudaakius (būna juk ir tokių), tai gal būtų kažkoks kabliukas, kodėl čia toks sapnas įlindo.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Neprašau dažnai sapnų padėt išnarpliot, bet šios nakties sapnas kaip reikiant išgąsdino, prabudus bijojau užmigt, kad vėl negrįsčiau į sapną, net apsidžiaugiau išgirdus barstytuvą važiuojant gatvele....
Tai va, sapne darėm pas mamą tvarką name - valėm visus kampus, ir reikėjo išvalyt viryklę, kuri kažkokiu būdu iš virtuvės atsirado rūsy ir buvo maždaug viryklės pločio ir ilgio skylė grindyse. Viryklė sapne tokia senoviška - kaip anksčiau būdavo su degtukais ir orkaitės dalis užsikuria. Mes ten ją ir kūrėm, o aš labai bijojau, raginau greičiau užgesint. Paskui sugalvojom, kad reikėtų važiuot į kaimą, bet išėjus į lauką pamatėm, kad oras labai suprastėjo, niaukiasi, artėja audra. Tai nevažiavom. Ėjom atgal į vidų, rakinom duris ir į kiemą lėtai įsuko kažkokia mašina, mama išlėkė į lauką įsileist katę ir šunį nuo būdos atsivedė ir tada aš staigiai užrakinau duris. O iš mašinos išlipo 4 vyrai - jie labai keistai atrodė, kaip beždžionžmogiai, rankose turėjo ginklus ir kiekvienas vis prie kito lango lėtai ėjo ir atsistoję stovėjo, lėtai dairėsi - kaip be jokios emocijos, tas dar labiau gąsdino. Aš jau skambinau 112, ir po to lyg ir prabudusi toliau skambinau - sakiau, kad reikės dviejų ekipažų ir kad užpuolikai ginkluoti, bet kada gali užpult mus ir kad policininkai būtų su neperšaunamomis liemenėmis.
Jau visai prabudus gulėjau išsigandus, seniai taip bebuvo po sapno. Po kiek laiko užmigau ir dar vieną sapną sapnavau, kad bėgau nuo pavojaus, bet jis nebuvo toks baisus.
Kiek žiūrėjau sapnininke reikšmes atskirų detalių - net labai nieko gero nežadantis sapnas....
Atsakyti
QUOTE(Vilitta @ 2017 01 23, 21:59)
Labas vakaras smile.gif

Neprašau dažnai sapnų padėt išnarpliot, bet šios nakties sapnas kaip reikiant išgąsdino, prabudus bijojau užmigt, kad vėl negrįsčiau į sapną, net apsidžiaugiau išgirdus barstytuvą važiuojant gatvele....
Tai va, sapne darėm pas mamą tvarką name - valėm visus kampus, ir reikėjo išvalyt viryklę, kuri kažkokiu būdu iš virtuvės atsirado rūsy ir buvo maždaug viryklės pločio ir ilgio skylė grindyse. Viryklė sapne tokia senoviška - kaip anksčiau būdavo su degtukais ir orkaitės dalis užsikuria. Mes ten ją ir kūrėm, o aš labai bijojau, raginau greičiau užgesint. Paskui sugalvojom, kad reikėtų važiuot į kaimą, bet išėjus į lauką pamatėm, kad oras labai suprastėjo, niaukiasi, artėja audra. Tai nevažiavom. Ėjom atgal į vidų, rakinom duris ir į kiemą lėtai įsuko kažkokia mašina, mama išlėkė į lauką įsileist katę ir šunį nuo būdos atsivedė ir tada aš staigiai užrakinau duris. O iš mašinos išlipo 4 vyrai - jie labai keistai atrodė, kaip beždžionžmogiai, rankose turėjo ginklus ir kiekvienas vis prie kito lango lėtai ėjo ir atsistoję stovėjo, lėtai dairėsi - kaip be jokios emocijos, tas dar labiau gąsdino. Aš jau skambinau 112, ir po to lyg ir prabudusi toliau skambinau - sakiau, kad reikės dviejų ekipažų ir kad užpuolikai ginkluoti, bet kada gali užpult mus ir kad policininkai būtų su neperšaunamomis liemenėmis.
Jau visai prabudus gulėjau išsigandus, seniai taip bebuvo po sapno. Po kiek laiko užmigau ir dar vieną sapną sapnavau, kad bėgau nuo pavojaus, bet jis nebuvo toks baisus.
Kiek žiūrėjau sapnininke reikšmes atskirų detalių - net labai nieko gero nežadantis sapnas....

Sveiki, kadangi sapne daug detalių, tai nemanau, kad jis nagrinėjamas atskirai po simbolį. Tiesiog sakyčiau, kad neganda kažkokia gali užeiti greičiausiai ant jūsų su mama kartu kažkaip. Nagrinėkit pagal situaciją: jei rengiatės kažkur keliauti kartu, vertėtų nebevykti, atšaukti tai ar gali būtų kas nors su sveikata. Tik tiek, kad galiausiai tai turėtų išsispręsti, tikrai neturi būti mirtina ar pan., nes sapne taip ir neužpuolė visgi jūsų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 01 23, 21:52)

Jolantele, sapnuojate daznai, panasu pagaliau per sapnus pradeda matyti, kas i jusu sapnus labiausiai landzioja...Ir ne tik i jusu ....
Pas tokia bureja tikrai neiciau 4u.gif

QUOTE(Vilitta @ 2017 01 23, 22:59)
Labas vakaras smile.gif

Sapne labai daug baimiu ir labai daug emociju . Labai nesaugiai jauciates paskutiniu metu ?

Pasistenkite galvoti kuo daugiau gerai, pastebekite viska kas gera aplinkui.
Panasu, kad dabar pastebite tik blogus dalykus, tai ir atspindi jusu sapnas.

Kai saugotes ir Dievas apsaugo 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas!
Sapnavau nefaina sapna unsure.gif labai trumpas sapnas buvo, tiesiog staigiai atsiradau tarsi ligoninej tarsi kur ir gydytojas prieina su popierium ir kazkodel angliskai sako, man labai gaila, jis mire. (kalbejo apie man artima zmogu) nemaciau ir nesake kas toks, bet tiesiog sapne zinojau, jog kalba apie ji. Ar turi sis sapnas kokia neigiama reiksme? kazkaip net ir nebesimiegojo po to... verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2017 01 24, 11:21)
Labas rytas!
Sapnavau nefaina sapna  unsure.gif labai trumpas sapnas buvo, tiesiog staigiai atsiradau tarsi ligoninej tarsi kur ir gydytojas prieina su popierium ir kazkodel angliskai sako, man labai gaila, jis mire. (kalbejo apie man artima zmogu) nemaciau ir nesake kas toks, bet tiesiog sapne zinojau, jog kalba apie ji. Ar turi sis sapnas kokia neigiama reiksme? kazkaip net ir nebesimiegojo po to... verysad.gif 4u.gif

Aš tokiu ir panašiais būdais išsapnuoju pranašingus sapnus dėl ligų ar didelių permainų žmogaus gyvenime. Mano atveju, tai dar nereiškia mirtys, bet kažkokios ligos ar ligų užuomazga dažniausiai, pvz. kardiologinių, vėžinių ar hormoninių. Arba to žmogaus laukia didelis nervinis krūvis ateityje.
Ir jei liga, būklė atpažįstama laikui bėgant, tai žmogus ir nemiršta, nes spėja pasigydyti, išsivalyti ir t.t.
Bet čia mano tokia patirtis, kaip jums bus, nežinau. Kartais būna sapnuojasi tokie sapnai kaip realybės atspindžiai, jei realybėje pergyvenate dėl to žmogaus savyje, mintyse.
Atsakyti