Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Aurrora @ 2017 01 13, 22:26)
Galbūt nuskambės kiek grubiai, bet KAŽKAS turi tai pasakyti.
Jei Moteris kupina PRETENZIJŲ priešingai lyčiai, tai labai-labai DAUG pasako apie ją pačią.
Jei dejuojate kaip Jus kažkas nuskriaudė, reiškiasi buvote to verta. Kiekvienas vyras/moteris turi tokius sutuoktinius/partnerius, kokių jie verti.  Su Karalienėmis Vyrai elgiasi kaip su Karalienėmis. Moters "veislė" pastebima nori-nenori.

Tarp kitko, jei Moteris išsivaduoja iš pretenzijų priešingai lyčiai jos Vyras tuoj pat irgi nustoja labai kritiškai žiūrėt į moteris. Pabandykite. Mes pačios kuriame savo pasaulį ir pritraukiame tokius Vyrus, kokių esame VERTOS TUO METU. Jei prie Jūsų limpa tik nevykėliai ir išdavikai, reiškiasi TIK TIEK esate verta šiandien. Koncentruokite savo apmąstymus į save. Tie, kas davė Jums pamoką, padarė Jums dovaną - kad susivoktumėt kur Jūsų klaida.

ax.gif  4u.gif SuDiev

Jaunysteje blogiukus traukiau kaip magnetas mirksiukas.gif magnetas traukia + /-. Turejau ismokti pabuti stipriu - JIEMS , kad atsikabintu 4u.gif

Tada sutikau labai dideli + ir prisipliusavau biggrin.gif

Aurrora, man zodis karaliene asocijuojasi su islepinta moterimi, todel ta zodi pataisyciau i stipri moteris, sakyciau kad pelene man daug stipresne uz karaliene savo vidine stiprybe , as turbut taip galvoju, nes su tokiomis pasakomis uzaugau biggrin.gif Karalienes tarytum viska gauna ant lekstutes, netgi nevykusius vyrus, kurie turi Karaliene ir "tarnaiciu"......Nelabai laimingai skamba biggrin.gif Nes vyrai pradeda jaustis tarnais dazniau, nei karaliais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Febrez @ 2017 01 14, 01:35)
Si karta palaikau tavo nuomone . Zinau variantu kada ir karalienems, princesems irgi labai prastai buna . Ar jos del to kaltos ?                                                                              Aurrora  , gyvenime buna visko, kitos karalaites taip ir pragyvena vienisos, butent del tokio saves pervertinimo.  Ar jos laimingos ?  Ralija turi vaikuti, kuris jos stiprybe ir visas gyvenimas. O jei vyrai ne salia, del to kad ji nekaraliene, tai ju praradimas.

kas jums yra karaliene - kokia tai moteris?
skaitau ir persasi mintis, kad tai labiau povyza isorine, jeigu sakot, kad ir princesems nesiseka, lieka vienos.
nors jeigu taip ir butu, tai normalu, vieni zmones ismoksta vienas pamokas, kiti kitas. ner taip, kad jau viska zinai ir moki ir gali ramiai gyvent iki gyvenimo galo.

pritarciau Auroros mintims, taciau papildyciau , kad jos issireiskimas del tos kaltes nera visai tikslus. kartais moteris yra kalta, neverta ne savo noru, o kaip Monteverte rase, del nepalankios vaikystes ar kokiu tai patyrimu.
taciau suaugusi moteris jau yra atsakinga uz savo gyvenima ir aplink kuriamus santykius, tik kai kurioms reikia ideti daugiau pastangu ir perlipti daugiau kliuciu, kad turetu sveikus santykius.
Papildyta:
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 01 14, 02:41)
Jaunysteje blogiukus traukiau kaip magnetas  mirksiukas.gif  magnetas traukia + /-. Turejau ismokti pabuti stipriu - JIEMS , kad atsikabintu  4u.gif

Tada sutikau labai dideli + ir prisipliusavau  biggrin.gif

Aurrora, man zodis karaliene asocijuojasi su islepinta moterimi, todel ta zodi pataisyciau i stipri moteris, sakyciau kad pelene man daug stipresne uz karaliene savo vidine stiprybe , as turbut taip galvoju, nes su tokiomis pasakomis uzaugau  biggrin.gif  Karalienes tarytum viska gauna ant lekstutes, netgi nevykusius vyrus, kurie turi Karaliene ir "tarnaiciu"......Nelabai laimingai skamba  biggrin.gif Nes vyrai pradeda jaustis tarnais dazniau, nei karaliais  mirksiukas.gif

nu va kaip skirtingai. man butent princese asocijuojasi su kaprizinga mergiote, tokia "princese ant zirnio". nemazai tokiu moteru santykiuose yra, narcizisku ir save pervertinanciu.
o karaliene, tai ir stipri, ir moteriska, ir savo verte zinanti ,taigi nei nuvertinanti, nei pervertinanti save, be abejones mokanti ir kitus vertinti.

*
nu o i sapnu tema. sapnuoju labai daug, bet vienas is paskutiniu neiseina is galvos. sapnuoju, kad tiesiu naftotiekio vamzdi doh.gif biggrin.gif jis kazkodel eina per mano namus, mano kambari, vamzdis nelabai storas, bet zinau, kad juo jau nafta atiteka, o as vamzdzius maunu viena prie kito, maunu, tas vamzdis taip letai ilgeja, jau matau kad ta bjauri juoda mase atbega ir nieko negaliu padaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 14, 15:57)
nu o i sapnu tema. sapnuoju labai daug, bet vienas is paskutiniu neiseina is galvos. sapnuoju, kad tiesiu naftotiekio vamzdi doh.gif  biggrin.gif  jis kazkodel eina per mano namus, mano kambari, vamzdis nelabai storas, bet zinau, kad juo jau nafta atiteka, o as vamzdzius maunu viena prie kito, maunu, tas vamzdis taip letai ilgeja, jau matau kad ta bjauri juoda mase atbega ir nieko negaliu padaryt  biggrin.gif

Gali buti kad tai atsispindi jusu matytose, skaitytose ziniose 4u.gif Gali buti kad jums tokia mintis siunciama kitu, tarkime grupeles zmoniu panika.
Na ir gali buti kad pati sau kazkokiu budu kenkiate, kad leidziate jumis manipuliuoti, nes suprantate viso to blogybe, paskaitykite tik pabrauktus zodzius 4u.gif

Karaliene valdinga moteris, bet be tarnu kazi kiek pratemptu biggrin.gif Ji juk ta pati princese, tik suaugusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 01 14, 17:33)
Karaliene valdinga moteris, bet be tarnu kazi kiek pratemptu  biggrin.gif Ji juk ta pati princese, tik suaugusi  4u.gif

cia ir yra esminis dalykas, manau. gali suaugti kunu, bet viduje likti tokiu pat egocentrisku, kaprizingu vaiku.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 14, 19:25)
cia ir yra esminis dalykas, manau. gali suaugti kunu, bet viduje likti tokiu pat egocentrisku, kaprizingu vaiku.

Man vaikai yra tarsi visai nekaltas geris atejes i si pasauli ( iki siol netikiu reinkarnacija ir tevu karma vaikams ) , na o tevu pareiga kad jie netaptu egocentriskais ax.gif bet buna egocentrisku variantu ir paprastose seimose, netgi vaiku namuose, jie taip kovoja uz save del demesio, del dalyku kuriuos turi kiti, del meiles netgi. Turetu buti nelengva su tokia meile mastau.gif ir princesems ir ne princesems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 01 14, 21:52)
Man vaikai yra tarsi visai nekaltas geris atejes i si pasauli ( iki siol netikiu reinkarnacija ir tevu karma vaikams ) , na o tevu pareiga kad jie netaptu egocentriskais  ax.gif bet buna egocentrisku variantu ir paprastose seimose, netgi vaiku namuose, jie taip kovoja uz save  del demesio, del dalyku kuriuos turi kiti, del meiles netgi. Turetu buti nelengva su tokia meile  mastau.gif  ir princesems ir ne princesems  ax.gif

egocentrizmas yra naturali raidos dalis vaiko gyvenime. jeigu tuo tarpsniu kazkas negero ivyksta, vaikas ten uzstringa ir nesasi ta egozentrizma per gyvenima. todel princese ant zirnio taip niekad ir netampa karaliene. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 15, 00:34)
egocentrizmas yra naturali raidos dalis vaiko gyvenime. jeigu tuo tarpsniu kazkas negero ivyksta, vaikas ten uzstringa ir nesasi ta egozentrizma per gyvenima. todel princese ant zirnio taip niekad ir netampa karaliene. smile.gif

Supratau jusu poziuri i karalienes, jokiu egocentrisku bruozu ir be kaprizu biggrin.gif Bet turetu buti bent jau save labai prisiziurinti ? gerai rengtis, gerai atrodyti, brangiai ir stilingai, tik dizaineriu biggrin.gif Na ir kad butu visu gerbiama ir zinoma , nes kitaip nekaraliene ? mirksiukas.gif
Reikia kazkam buti karalienemis, kitaip dizaineriai nukentes biggrin.gif 4u.gif Na o princeses uzstrige jaunatviskuose dizaineriuose ir su daug kaprizu ir nepasitenkinimo . Gerai kad neuzstrigau tame amziuje , man tikrai labai pasiseke mirksiukas.gif
Mama labai graziai mezge ir siuvo.

Labai megau piesti sau ant pilvo ir ant koju vaikysteje , idomu kokia tai galetu buti raidos dalis ? Mylimuke ar megote/megstate piesti ? mirksiukas.gif

Jus labai isitempusi, bandau prajuokinti 4u.gif Gal geriau karaliene tada sapnuoti, negu naftovamzdzius , pries miega daugiau apie tai ir gal pavyks 4u.gif
O jei netycia dar ir daugiau kas tai sapnuos, gal ir dizaineriams geri metai bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rivieramaya: 15 sausio 2017 - 05:57
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 01 15, 05:48)
Supratau jusu poziuri i karalienes, jokiu egocentrisku bruozu ir be kaprizu  biggrin.gif Bet turetu buti bent jau save labai prisiziurinti ? gerai rengtis, gerai atrodyti, brangiai ir stilingai, tik dizaineriu  biggrin.gif  Na ir kad butu visu gerbiama ir zinoma , nes kitaip nekaraliene ?  mirksiukas.gif
Reikia kazkam buti karalienemis, kitaip dizaineriai nukentes  biggrin.gif  4u.gif Na o princeses uzstrige jaunatviskuose dizaineriuose  ir su daug kaprizu ir nepasitenkinimo . Gerai kad neuzstrigau tame amziuje , man tikrai labai pasiseke  mirksiukas.gif
Mama labai graziai mezge ir siuvo.

Labai megau piesti sau ant pilvo ir ant koju vaikysteje , idomu kokia  tai galetu buti raidos dalis ?  Mylimuke ar megote/megstate  piesti ?  mirksiukas.gif

Jus labai isitempusi, bandau prajuokinti  4u.gif Gal geriau karaliene tada sapnuoti, negu naftovamzdzius , pries miega daugiau apie tai ir gal pavyks  4u.gif
O jei netycia dar ir daugiau kas tai sapnuos, gal  ir dizaineriams geri metai bus  biggrin.gif

kaip tik netgi sakyciau priesingai. isore mazai ka reiskia viena pati. karaliene buni vidumi,arba nebuni. isore grazi tiek, kiek isspinduliuoji grozio is saves, ir kiek savo egzistavimo buveine-kuna tausoji, myli. prie ko cia tie dizaineriai? biggrin.gif
viliuosi, jus skiriate vaikiskus kaprizus nuo tiesiog zinancios ko nori moters?

piesiau visa paauglyste, tiesa, ne ant saves biggrin.gif

is ko sprendi, kad as isitempusi? del naftos? biggrin.gif biggrin.gif
cia vienas is begalybes sapnu. bet kiti greiciau pasimirsta.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 15, 13:28)
kaip tik netgi sakyciau priesingai. isore mazai ka reiskia viena pati. karaliene buni vidumi,arba nebuni. isore grazi tiek, kiek isspinduliuoji grozio is saves, ir kiek savo egzistavimo buveine-kuna tausoji, myli.  prie ko cia tie dizaineriai?  biggrin.gif
viliuosi, jus skiriate vaikiskus kaprizus nuo tiesiog zinancios ko nori moters?

piesiau visa paauglyste, tiesa, ne ant saves biggrin.gif

is ko sprendi, kad as isitempusi? del naftos?  biggrin.gif  biggrin.gif
cia vienas is begalybes sapnu. bet kiti greiciau pasimirsta.

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Aiskiai ir tiesiai sviesiai suformuluoti klausimai keliems parasiusiems, be beveik jokio jausmo, tik su klausimu. Labai viliuosi, kad turite kazka bendro su psichologija, siame skirelyje labai praverstu vienas geras psichologas mirksiukas.gif Ypac sapnu skirelyje 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
ką gali reikšti jei kelintą kartą iš eilės sapnuoju savo mirusią močiutę? Aš sapne suvokiu, kad ji mirusi, noriu ją apsikabinti, pasakyti, kad pasiilgau, o ji praeina nepatenkinta pro mane, ir lyg ir nepatenkinta manimi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2017 01 18, 21:21)
Sveikos,
ką gali reikšti jei kelintą kartą iš eilės sapnuoju savo mirusią močiutę? Aš sapne suvokiu, kad ji mirusi, noriu ją apsikabinti, pasakyti, kad pasiilgau, o ji praeina nepatenkinta pro mane, ir lyg ir nepatenkinta manimi  unsure.gif

O tu pati savimi patenkinta? Kaip sutarei su mociute kol ji buvo gyva?
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2017 01 18, 21:21)
Sveikos,
ką gali reikšti jei kelintą kartą iš eilės sapnuoju savo mirusią močiutę? Aš sapne suvokiu, kad ji mirusi, noriu ją apsikabinti, pasakyti, kad pasiilgau, o ji praeina nepatenkinta pro mane, ir lyg ir nepatenkinta manimi  unsure.gif

Šiaip tai nėra blogai, nes būtų žymiai blogiau, jei šauktų paskui save... Tieisog nekreipkite dėmesio į tai ir galite žvakutę uždegti močiutės atminimui ir palinkėti jai ramybės.
Na nebent norite, kad ji kaip angelas sargas jums taptų, tai tada jau reikia gerintis, prašyti, gražiai kalbinti, dažnai atsiminti ax.gif
Atsakyti