Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

Labas vakaras,
retai sapnuoju, net nepamenu, kada tai buvo. ir štai vakar susapnavau labai aiškų sapną: matau savo pilnas nuogas krutis, jas žinda mano buves vyras, mes abu nepatenkinti, Bet krūtys tokios gražios biggrin.gif atidarau duris, ten šuo - jis į mane žiūri liūdnomis akimis, toks jausmas, kad aš jį ten palikau... matau , kad pridergta... išmatos, prisysiota... šuo taikus, man jo gaila, jaučiuosi prieš jį kalta...
nu labai keistas sapnas. gal galite kas pakomentuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2017 01 12, 07:48)
Laba, ir vėl susapnavau neraminantį sapną. Kad buvau svečiuose pas kažką kažkur, neramiai laukiau žinutės iš vaikino. Norėjau padėti šeimininkei išmesti seną nuvytusių gėlių puokštę, bet ją benešant iškrito ji man iš rankų ir ant grindų pasipylė skruzdėlės. Jos pradėjo lakstyt po visą koridorių ir sukėlė paniką, su keliais dideliais vikšrais. Man reikėjo per jas pereiti, kad nueičiau pasiimti šluotos ir semtuvėlio. Bijojau, kad nesutraiškyčiau ar kad supykę nepradėtų manęs pulti. Bet lyg ir nė viena neužpuolė. Pavyko visas jas susemti ir nebepamenu kur išnešiau ir išpyliau. Liko gulėti keli vikšrai.

Kas jus neramina ?
Vaikinas, nuvytusios geles,vabaliuku baime, panika. Stenkites kuo maziau stresuoti, gal nors kiek pades unsure.gif

Sapnas toks pat beveik kaip ir pas Cukrine siela anksciau su vabalais.
Vabalai kazkaip populiareja sapnuose 4u.gif

QUOTE(ralija @ 2017 01 13, 00:12)
Labas vakaras,
retai sapnuoju, net nepamenu, kada tai buvo. ir štai vakar susapnavau labai aiškų sapną: matau savo pilnas nuogas krutis, jas žinda mano buves vyras, mes abu nepatenkinti, Bet krūtys tokios gražios  biggrin.gif atidarau duris, ten šuo - jis į mane žiūri liūdnomis akimis, toks jausmas, kad aš jį ten palikau... matau , kad pridergta... išmatos, prisysiota... šuo taikus, man jo gaila, jaučiuosi prieš jį kalta...
nu labai keistas sapnas. gal galite kas pakomentuoti  4u.gif

Na kadangi parasete kad sapnuojate buvusiji, dar ir liudnomis akimis prisidirbusi suni, as jiems abiems suteikciau viena prasme, tik ne is jusu puses, bet is buvusiojo puses. Pilnatis - savaip parodo santykius, nieko pranasisko, tik parodancio....
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2017 01 12, 23:12)
Labas vakaras,
retai sapnuoju, net nepamenu, kada tai buvo. ir štai vakar susapnavau labai aiškų sapną: matau savo pilnas nuogas krutis, jas žinda mano buves vyras, mes abu nepatenkinti, Bet krūtys tokios gražios  biggrin.gif atidarau duris, ten šuo - jis į mane žiūri liūdnomis akimis, toks jausmas, kad aš jį ten palikau... matau , kad pridergta... išmatos, prisysiota... šuo taikus, man jo gaila, jaučiuosi prieš jį kalta...
nu labai keistas sapnas. gal galite kas pakomentuoti  4u.gif

Gal sutiksite buvusį vyrą kur artimiausiu metu ir jis susinepatogins jus pamatęs, pagailės su kuo išsiskyrė smile.gif
Gali taip būt? smile.gif
Atsakyti
Dėkoju už interpretacijas 4u.gif
dėl buvusiojo: nenustebintų, jei gaili buvusių santykių, nežinau... nors bet tačiau, jis kitą moterį turi.
aš neseniai nutraukiau santykius su kitu vyriškiu, galvojau, kad šuo tai jis biggrin.gif
žodžiu aš sau išaiškinau, kad vienas pasirodė tikru pavidalu, o kitas šuns.

man pastebėjimas apie mano sapnus, kurie visada pildosi:
bučiuotis su vyriškiu - išsiskirsi su tuo vyriškiu
krenta dantis, kraujuoja dantenos - mirtis.

sapnai, sapnai. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 13, 09:42)
Gal sutiksite buvusį vyrą kur artimiausiu metu ir jis susinepatogins jus pamatęs, pagailės su kuo išsiskyrė smile.gif
Gali taip būt? smile.gif

Gali. Mes su juo, buvusiu vyru, stengiamės dėl vaiko kultūringai bendrauti. Turėčiau sekmadienį susitikti, vaikas pas ji savaitgali leidzia, vaiko tevas parves sekmadieni, nori pasikalbėti... smile.gif va tau ir sapnas
Atsakyti
o kaip Jūs norėtumėt, kad būtų? ))
...
Aš manau, kad svajodamos apie VAIKĄ, mes tuoj pat prisirišam prie JO Mamos, Sesers, Brolių ir Tėčio karmos....ir vos tik gimė VAIKAS - neįmanoma nuo tų sąsajų labai lengvai atsirišti.

Vyrams reikia ne tiek jau DAUG, kad būti laimingais.
Viskas JOS VALIOJE.
nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2017 01 13, 19:21)
o kaip Jūs norėtumėt, kad būtų? ))
...
Aš manau, kad svajodamos apie VAIKĄ, mes tuoj pat prisirišam prie JO Mamos, Sesers, Brolių ir Tėčio karmos....ir vos tik gimė VAIKAS - neįmanoma nuo tų sąsajų labai lengvai atsirišti.

Vyrams reikia ne tiek jau DAUG, kad būti laimingais.
Viskas JOS VALIOJE.
nail.gif

ar cia man bigsmile.gif

mane tie vyrai dusino... unsure.gif as jiems buvau kaip nuosavybe, naudojimui... unsure.gif fui net nenoriu prisiminti ...
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2017 01 14, 06:22)
ar cia man  bigsmile.gif
mane tie vyrai dusino...  unsure.gif  as jiems buvau kaip nuosavybe, naudojimui...  unsure.gif fui net nenoriu prisiminti ...

Galbūt nuskambės kiek grubiai, bet KAŽKAS turi tai pasakyti.
Jei Moteris kupina PRETENZIJŲ priešingai lyčiai, tai labai-labai DAUG pasako apie ją pačią.
Jei dejuojate kaip Jus kažkas nuskriaudė, reiškiasi buvote to verta. Kiekvienas vyras/moteris turi tokius sutuoktinius/partnerius, kokių jie verti. Su Karalienėmis Vyrai elgiasi kaip su Karalienėmis. Moters "veislė" pastebima nori-nenori.

Tarp kitko, jei Moteris išsivaduoja iš pretenzijų priešingai lyčiai jos Vyras tuoj pat irgi nustoja labai kritiškai žiūrėt į moteris. Pabandykite. Mes pačios kuriame savo pasaulį ir pritraukiame tokius Vyrus, kokių esame VERTOS TUO METU. Jei prie Jūsų limpa tik nevykėliai ir išdavikai, reiškiasi TIK TIEK esate verta šiandien. Koncentruokite savo apmąstymus į save. Tie, kas davė Jums pamoką, padarė Jums dovaną - kad susivoktumėt kur Jūsų klaida.

ax.gif 4u.gif SuDiev

Atsakyti
po viskuo pasirasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2017 01 13, 21:26)
Galbūt nuskambės kiek grubiai, bet KAŽKAS turi tai pasakyti.
Jei Moteris kupina PRETENZIJŲ priešingai lyčiai, tai labai-labai DAUG pasako apie ją pačią.
Jei dejuojate kaip Jus kažkas nuskriaudė, reiškiasi buvote to verta. Kiekvienas vyras/moteris turi tokius sutuoktinius/partnerius, kokių jie verti.  Su Karalienėmis Vyrai elgiasi kaip su Karalienėmis. Moters "veislė" pastebima nori-nenori.

Tarp kitko, jei Moteris išsivaduoja iš pretenzijų priešingai lyčiai jos Vyras tuoj pat irgi nustoja labai kritiškai žiūrėt į moteris. Pabandykite. Mes pačios kuriame savo pasaulį ir pritraukiame tokius Vyrus, kokių esame VERTOS TUO METU. Jei prie Jūsų limpa tik nevykėliai ir išdavikai, reiškiasi TIK TIEK esate verta šiandien. Koncentruokite savo apmąstymus į save. Tie, kas davė Jums pamoką, padarė Jums dovaną - kad susivoktumėt kur Jūsų klaida.

ax.gif  4u.gif SuDiev

Per grubiai čia. Būna tiesiog sunkios situacijos, sunkios karmos pas moteris dėl sakykime šeimos, motinos rolės ar našlaitystės, kai nėra kas išmoko ir ta vargšė mergina viską mokosi ant savęs. Kokia pikta, pavydi ciocia, kuriai pačiai nenusisekė gyvenimas, priperša kokį girtuoklį, sakydama, kad reikia tik apsiženyt ir jis bus auksinis, nebegers. Tai taip grubiai sakyti: tu tik tiek teverta? pati kalta? unsure.gif
Tai gal viskas pačių kaltė? Gal kai žūsta, miršta mylimas vaikas, patys kalti? Galvokite ką rašote. Perdaug skaitote ir visokių plaunančių smegenis seminarų žiūrite. Gal geriau tiesiog paimkite ir žmonių, realių žmonių, pažįstamų gyvenimus panagrinėkite?
Žinoma, yra ir tokių, kurie patys kalti, kai išties patys sau kenkia, bet ar visi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 14, 08:21)
Per grubiai čia. Būna tiesiog sunkios situacijos, sunkios karmos pas moteris dėl sakykime šeimos, motinos rolės ar našlaitystės, kai nėra kas išmoko ir ta vargšė mergina viską mokosi ant savęs. Kokia pikta, pavydi ciocia, kuriai pačiai nenusisekė gyvenimas, priperša kokį girtuoklį, sakydama, kad reikia tik apsiženyt ir jis bus auksinis, nebegers. Tai taip grubiai sakyti: tu tik tiek teverta? pati kalta? unsure.gif
Tai gal viskas pačių kaltė? Gal kai žūsta, miršta mylimas vaikas, patys kalti? Galvokite ką rašote. Perdaug skaitote ir visokių plaunančių smegenis seminarų žiūrite. Gal geriau tiesiog paimkite ir žmonių, realių žmonių, pažįstamų gyvenimus panagrinėkite?
Žinoma, yra ir tokių, kurie patys kalti, kai išties patys sau kenkia, bet ar visi? rolleyes.gif

Atsakyti
Atleiskit man, bet aš pasiliksiu prie savo nuomonės - kiekvienas turime tokį sutuoktinį, kokio esame verti. Jei limpa tik nevykėliai, reiškiasi - nepraeita kažkokia pamoka. Tarp kitko, su sėkmingais sutuoktiniais mes irgi praeiname pamokas, tik jau kitame lygmeny. mirksiukas.gif Manau Ralija mane išgirdo.

Viskas iš patirties, detalių nepasakosiu. Geriau apie linksmąją dalį - nėra nieko nuostabesnio kai išsivaduoji iš Pretenzijų Priešingajai Lyčiai. Iš esmės visiems (mano atveju - vyrams). Taip paimi ir nurimsti savo viduje ir paleidi visus tuos skaudžius išgyvenimus, priimi su dėkingumu praeitas pamokas, ir į savo išrinktąjį-vienintelį žiūri "čia ir dabar" džiaugdamasi koks jis yra ŠIANDIEN ir kiek daug jis Tave išmokė, privertė išmokti. Ir štai prie viso to, netikėtai jis ima ir pats nustebęs papasakoja, kad kažkodėl nustojo būti kategoriškas: neva, "pameni - aš visada gana kritiškai vertindavau visas moteris?..o dabar man visos kažkuo patinka, kiekvienoj matau kažką ypatingai gero ir gražaus. Nežinau kas atsitiko - man pradėjo patikti visos moterys."
Štai ir pasakyk po to, kad ne Moteris nulemia pasaulį aplink save.
Monteverte, kaip yra Jūsų pasaulyje? Ar esate pastebėjusi kaip nuo Jūsų (būtent Jūsų kaip Žmonos-Mamos-Sesers ir pan.) būsenos keičiasi aplinkinių nuotaikos, gyvenimai ir sveikata? Ar atkreipėt į tai dėmesį? Galit nerašyti, sau atsakykit. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 13, 22:21)
Si karta palaikau tavo nuomone . Zinau variantu kada ir karalienems, princesems irgi labai prastai buna . Ar jos del to kaltos ? Aurrora , gyvenime buna visko, kitos karalaites taip ir pragyvena vienisos, butent del tokio saves pervertinimo. Ar jos laimingos ? Ralija turi vaikuti, kuris jos stiprybe ir visas gyvenimas. O jei vyrai ne salia, del to kad ji nekaraliene, tai ju praradimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Febrez: 14 sausio 2017 - 01:55