QUOTE(Rivieramaya @ 2017 01 06, 20:55)
Rupescius visokeriopus
Nemanau Izolda, kad tai jusu rupesteliai
Nebent dirbate Socialineje globoje, rupyboje ir tokius vaizdus matote
Bet galejote butent to zmogaus kuris tai is tikruju mate/darbuotojo emocijas "pagauti" , nes laikete svetima kudiki ir zinojote tai
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 06, 21:39)
Sunku pasakyti, neturiu patirties. Kartą prieš porą metų mano tete per Kūčias susapnavo, kad iš mano mamos jos pusseserė iš mamos rankinuko griebia mamos pinigus. Sapnas išties gerai nenuteikė, tai tada aš daviau mamai tada dar 10 litų, įdėjau į piniginę, tete irgi davė ir tais metais nepamenu, kad mama kokių tai nuostolių turėtų ar pan. Su pussesere irgi bėdų nebuvo
Bandykit ir jūs visus blogus sapnus atkeisti, jei tik įmanoma, jei objektai aiškūs. Pvz. po šių sapnų, paimkit ant rankų ar pakalbinkit, jei tik įmanoma kažkieno gražų, sveiką vaiką.
Kranus išvalykite, nušveiskite, pažiūrėkite ar išties nelaša.
Ačiū už atsakymus. Kartais jei gauni kaip įspėjimą, kur minimos klaidos, norėtųsi bent numanyt kokias tas klaidas gali padaryti, kad laiku sustoti.
Nežinojau ir aš, kad galima atkeisti sapnus. Aš vaikystėj kai pabusdavau po košmaro - visuomet susigalvodavau laimingą pabaigą arba perdarydavau scenarijų, kad pačiai ramiai būtų...
Šiąnakt sapnavau savo vonios kambario duris, kad įsidėjau tokias siauras, kad pati nebetelpu pro jas, net šonu nebepralendu, nes dar skalbimo mašina pasistatė. Ir tiek graužiuosi kaip to nenumačiau, dabar jei keisti, tai vos ne visą remontą iš naujo.