Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(cork-opera @ 2017 01 06, 15:38)
Taip jis isties mires. Jo as nepazinojau kaip gyvo, tai galima sakyt kad jis mano pazistamo giminaitis. Ji zinau tik is nuotrauku. Jis mires pries 9 metus vasari per savo gimtadieni.

Turite gera nuotrauku atminti ax.gif Jus sapnavote seneliu nuotrauka neperseniausiai ?
Galbut kalbejotes su pazistamu apie metines, o tokie variantai kai zmones mirsta per savo gimimo diena tikrai stipriau isimena .
Galvojate apie mirusius zmones daug ? Galite neatsakyti, tik sau susideliokite galimus variantus, kas pades issiaiskinti sapna . Sitie klausimai daugiau jums paciai, man nereikia atsakymu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
ką reiškia sapne matyti ir laikyti svetimą kūdikį, kuris yra invalidas, sunkiai apsigiminęs ir stipriai jo gailėti?
Taip pat varvančius kranus, čiaupus, netvarkingą santechniką?
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2017 01 06, 15:52)
Laba diena,
ką reiškia sapne matyti ir laikyti svetimą kūdikį, kuris yra invalidas, sunkiai apsigiminęs ir stipriai jo gailėti?

Ojei, na ir sapneliai unsure.gif
Jie rodo negatyvą: bėdas, rūpesčius, klaidas, išlaidas, nemėgstamus žmones; taip pat ir ligos galimos.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 06, 15:44)
Tokiu atveju, galimai galite sutikti tą mirusiojo giminaitį artimiausiu laiku ar apie jį kokią žinią sužinosite, o jei ir taip dažnai sutinkate, tai gal kažkokią įdomesnę info jums pateiks, kur nors pakvies ar pan.

Aciu.
Man taip pat svarbi jusu nuomone.
Ar kuciu nakties ir gruodzio 31 d. sapnai pranasiski ? Ar galima jais tiketi ?
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2017 01 06, 16:52)
Laba diena,

Rupescius visokeriopus 4u.gif

Nemanau Izolda, kad tai jusu rupesteliai 4u.gif Nebent dirbate Socialineje globoje, rupyboje ir tokius vaizdus matote ax.gif Bet galejote butent to zmogaus kuris tai is tikruju mate/darbuotojo emocijas "pagauti" , nes laikete svetima kudiki ir zinojote tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cork-opera @ 2017 01 06, 19:10)
Aciu.
Man taip pat svarbi jusu nuomone.
Ar kuciu nakties ir gruodzio 31 d. sapnai pranasiski ? Ar galima jais tiketi ?

Sunku pasakyti, neturiu patirties. Kartą prieš porą metų mano tete per Kūčias susapnavo, kad iš mano mamos jos pusseserė iš mamos rankinuko griebia mamos pinigus. Sapnas išties gerai nenuteikė, tai tada aš daviau mamai tada dar 10 litų, įdėjau į piniginę, tete irgi davė ir tais metais nepamenu, kad mama kokių tai nuostolių turėtų ar pan. Su pussesere irgi bėdų nebuvo smile.gif

Bandykit ir jūs visus blogus sapnus atkeisti, jei tik įmanoma, jei objektai aiškūs. Pvz. po šių sapnų, paimkit ant rankų ar pakalbinkit, jei tik įmanoma kažkieno gražų, sveiką vaiką.
Kranus išvalykite, nušveiskite, pažiūrėkite ar išties nelaša.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 06, 21:39)
Sunku pasakyti, neturiu patirties. Kartą prieš porą metų mano tete per Kūčias susapnavo, kad iš mano mamos jos pusseserė iš mamos rankinuko griebia mamos pinigus. Sapnas išties gerai nenuteikė, tai tada aš daviau mamai tada dar 10 litų, įdėjau į piniginę, tete irgi davė ir tais metais nepamenu, kad mama kokių tai nuostolių turėtų ar pan. Su pussesere irgi bėdų nebuvo smile.gif

Bandykit ir jūs visus blogus sapnus atkeisti, jei tik įmanoma, jei objektai aiškūs. Pvz. po šių sapnų, paimkit ant rankų ar pakalbinkit, jei tik įmanoma kažkieno gražų, sveiką vaiką.

Aciu. Net nezinojau kad taip galima atkeist.
As isidemejau ka sapnavau dabar bandysiu stebet visus metus ar pasitvirtins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 01 06, 20:55)
Rupescius visokeriopus  4u.gif

Nemanau Izolda, kad tai jusu rupesteliai  4u.gif  Nebent dirbate Socialineje globoje, rupyboje ir tokius vaizdus matote  ax.gif  Bet galejote butent to zmogaus kuris tai is tikruju mate/darbuotojo emocijas "pagauti" , nes laikete svetima kudiki ir zinojote tai  4u.gif

QUOTE(Monteverte @ 2017 01 06, 21:39)

Ačiū už atsakymus. Kartais jei gauni kaip įspėjimą, kur minimos klaidos, norėtųsi bent numanyt kokias tas klaidas gali padaryti, kad laiku sustoti.
Nežinojau ir aš, kad galima atkeisti sapnus. Aš vaikystėj kai pabusdavau po košmaro - visuomet susigalvodavau laimingą pabaigą arba perdarydavau scenarijų, kad pačiai ramiai būtų...

Šiąnakt sapnavau savo vonios kambario duris, kad įsidėjau tokias siauras, kad pati nebetelpu pro jas, net šonu nebepralendu, nes dar skalbimo mašina pasistatė. Ir tiek graužiuosi kaip to nenumačiau, dabar jei keisti, tai vos ne visą remontą iš naujo.
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2017 01 07, 10:58)
Ačiū už atsakymus. Kartais jei gauni kaip įspėjimą, kur minimos klaidos, norėtųsi bent numanyt kokias tas klaidas gali padaryti, kad laiku sustoti.
Nežinojau ir aš, kad galima atkeisti sapnus. Aš vaikystėj kai pabusdavau po košmaro - visuomet susigalvodavau laimingą pabaigą arba perdarydavau scenarijų, kad pačiai ramiai būtų...

Šiąnakt sapnavau savo vonios kambario duris, kad įsidėjau tokias siauras, kad pati nebetelpu pro jas, net šonu nebepralendu, nes dar skalbimo mašina pasistatė. Ir tiek graužiuosi kaip to nenumačiau, dabar jei keisti, tai vos ne visą remontą iš naujo.

Tą galėtų padaryti tik įžvalgus, įgimtų talentų turintis žmogus, kuris jus pažįsta, žino kuo jūs gyvenate ir pan. Internetu, deja, įmanoma pasakyti tik bendrai.

Šiame sapne vėl įžvelgiu kažkokias jūsų klaidas, galbūt per siaurą kažkokio reikalo apmąstymą ir per greitą sprendimą.
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2017 01 07, 11:58)

Panasu, kad jau nuo vaikystes esate atkeiteja mirksiukas.gif
Del siauru duru, esate uzsibrezusi sau labai daug, perdaug 4u.gif Pagalvokite kas svarbiausia, kad neistrigti rupesciuose 4u.gif
Atsakyti
Laba, ir vėl susapnavau neraminantį sapną. Kad buvau svečiuose pas kažką kažkur, neramiai laukiau žinutės iš vaikino. Norėjau padėti šeimininkei išmesti seną nuvytusių gėlių puokštę, bet ją benešant iškrito ji man iš rankų ir ant grindų pasipylė skruzdėlės. Jos pradėjo lakstyt po visą koridorių ir sukėlė paniką, su keliais dideliais vikšrais. Man reikėjo per jas pereiti, kad nueičiau pasiimti šluotos ir semtuvėlio. Bijojau, kad nesutraiškyčiau ar kad supykę nepradėtų manęs pulti. Bet lyg ir nė viena neužpuolė. Pavyko visas jas susemti ir nebepamenu kur išnešiau ir išpyliau. Liko gulėti keli vikšrai.
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2017 01 12, 06:48)
Laba, ir vėl susapnavau neraminantį sapną. Kad buvau svečiuose pas kažką kažkur, neramiai laukiau žinutės iš vaikino. Norėjau padėti šeimininkei išmesti seną nuvytusių gėlių puokštę, bet ją benešant iškrito ji man iš rankų ir ant grindų pasipylė skruzdėlės. Jos pradėjo lakstyt po visą koridorių ir sukėlė paniką, su keliais dideliais vikšrais. Man reikėjo per jas pereiti, kad nueičiau pasiimti šluotos ir semtuvėlio. Bijojau, kad nesutraiškyčiau ar kad supykę nepradėtų manęs pulti. Bet lyg ir nė viena neužpuolė. Pavyko visas jas susemti ir nebepamenu kur išnešiau ir išpyliau. Liko gulėti keli vikšrai.

Dar vis gali prireikti tvirtumo, nes sunkesnės situacijos gali vis dar ateiti. Gali išlysti nemalonių žmonių kelyje. Tačiau jūs susidorosite smile.gif
Atsakyti