Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Rivieramaya @ 2017 01 03, 03:49)
Tikrai taip galvoji ?  help.gif  ?  doctor.gif    mirksiukas.gif kad aiskiau butu, simboliukais parasiau  biggrin.gif

Tikrai taip. Jokie normalūs, stiprūs žmonės jokių jūsų išsigimėlių nepertraukia pas save, nesvarbu papasakoja savo sapnus kam ar ne. Taip taip, pagalbos jums tikrai reikia ir net žinau kokios, bet jūs vistiek neklausytumėt, taigi jums lieka: help.gif ? doctor.gif
smile.gif
Atsakyti
Monteverte as ir vel pas jus su savo sapnais. Gal padesit issiaiskint ka reiskia. Siankt sapnavau kad lyg ir esu kazkokioj mokykloj. As stovejau prie laiptu pro mane praejo kazkoks vyriskis su baltu chalatu uzlipo laiptais pasisveikino su dviem merginom ir iejo i viena kabineta. Tada ir as uzlipau nuejau uz tu merginu. Sustojau prie kitu duru. Tada us to kabineto isejo kazkokia tamsiaplauke mergaite zinau kad plaukai supinti i kasas. Metgaite grazi. Bet pastebejau kad ji liudna vos neverkia. As paklausiau kas yra. O ji pasake kad jai skauda kojas. Ir niekas nepadeda. Nei gydytojai. Net ta soc darbuotoja pas kuria ka tik buvo. Ir problema jau nesisprendzia 18 men. Man jos pagailo ir as nusprendziau kad turiu jai padeti. Dar jei iseinant is kabineto pamaciau kad ta soc darbuotoja yra mano gero draugo mergina. Bet kazkaip man tada neisejo i ta kabineta nueit. Tada pagalvojau kad pasakysiu ta problema tam savo draugui. Tada kazkaip atsiradau ant kazkokio tilto per upe. Upe tokia gan plati. Pamaciau kad jis tenmaudosi ir ta mergina irgi ten pahalvojau ir as isoksiu ir jam pasakysiu apie ta mergaite. Bet pagalvojau juk vanduo saltas nelabai norisi lyst i ta upe. Bet vistik isokau. Ir mano nuostabai vanduo buvo labai siltas. Bet tas draugas kazkur dingo lyg ir i kita tilto puse nuplauke. Liko tik ta pana. As taip lyg ir nepatenkinta buvau. Galvoju vis cia ji lenda ir trukdo man. Poto atsiduriau name kur tas vaikinas gyvena. Iejau i jo buta. Tik nezinau ko ten ejau. Bet bute nieko nebuvo. Tada as kazkaip atejau lig ir i balkona ir pastebejau kad ir tos panos butas salia. Ir lyg tycia ji galva savo iskiso. Pro langa. Jos plaukai tokie buvo orandziniai ir tokie stori sakyciau. Tik gan trumpi iki peciu. Bet sukuosena tokia netbarlinga. Negraziai apkirpti. As taip supykau sakau dar ir sita kutvela cia. Sakau jai dink is cia. Ji mane pamate. Ir supratau kad ji mane prades gaudyt. Taip ir buvo. As isbegau is buto.begau koridorium. Jauciau kad ji mane vejasi nors ir nemaciau. Prabegau viena kita lifta. Poto pribegau lifta skirta kroviniams kelt. Kaip buna kaikuriuose namuose tokie. Galvoju dzin nusileisiu ir situo. Ilipau paspaudziau mygtuka. Durys uzsidare ir nusileidau su juo. Ir tada prabudau. Beje visos liftu durys buvo baltos taip pat ir to i kuri ilipau. Nesuprantu ka sita visa maisalyne reiskia. Tikiuosi kad padesit susigaudyti. Aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantele1030: 03 sausio 2017 - 13:06
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 01 03, 03:49)

Rivieramaya post Šiandien, 03:49
Paskelbta: #480
Naujokas
*
Grupė: Naujokai
Žinutės: 4
Prisijungė: 2016 12 30
Pirmas vaikas:Gudrutis
Antras vaikas:Angeliukas
Apdovanojimų: 0

Ir beje, kas čia dabar? Žaidėjai nužaidė aną tavo anketą? Nulaužė, įsiveržė?
Papildyta:
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 01 03, 13:02)
Monteverte as ir vel pas jus su savo sapnais. Gal padesit issiaiskint ka reiskia. Siankt sapnavau kad lyg ir esu kazkokioj mokykloj. As stovejau prie laiptu pro mane praejo kazkoks vyriskis su baltu chalatu uzlipo laiptais pasisveikino su dviem merginom ir iejo i viena kabineta. Tada ir as uzlipau nuejau uz tu merginu. Sustojau prie kitu duru. Tada us to kabineto isejo kazkokia tamsiaplauke mergaite zinau kad plaukai supinti i kasas. Metgaite grazi. Bet pastebejau kad ji liudna vos neverkia. As paklausiau kas yra. O ji pasake kad jai skauda kojas. Ir niekas nepadeda. Nei gydytojai. Net ta soc darbuotoja pas kuria ka tik buvo. Ir problema jau nesisprendzia 18 men.  Man jos pagailo ir as nusprendziau kad turiu jai padeti. Dar jei iseinant is kabineto pamaciau kad ta soc darbuotoja yra mano gero draugo mergina. Bet kazkaip man tada neisejo i ta kabineta nueit. Tada pagalvojau kad pasakysiu ta problema tam savo draugui. Tada kazkaip atsiradau ant kazkokio tilto per upe. Upe tokia gan plati. Pamaciau kad jis tenmaudosi ir ta mergina irgi ten pahalvojau ir as isoksiu ir jam pasakysiu apie ta mergaite. Bet pagalvojau juk vanduo saltas nelabai norisi lyst i ta upe. Bet vistik isokau. Ir mano nuostabai vanduo buvo labai siltas. Bet tas draugas kazkur dingo lyg ir i kita tilto puse nuplauke. Liko tik ta pana.  As taip lyg ir nepatenkinta buvau. Galvoju vis cia ji lenda ir trukdo man. Poto atsiduriau name kur tas vaikinas gyvena. Iejau i jo buta. Tik nezinau ko ten ejau. Bet bute nieko nebuvo. Tada as kazkaip atejau lig ir i balkona ir pastebejau kad ir tos panos butas salia. Ir lyg tycia ji galva savo iskiso. Pro langa. Jos plaukai tokie buvo orandziniai ir tokie stori sakyciau. Tik gan trumpi iki peciu. Bet sukuosena tokia netbarlinga. Negraziai apkirpti. As taip supykau sakau dar ir sita kutvela cia. Sakau jai dink is cia. Ji mane pamate. Ir supratau kad ji mane prades gaudyt. Taip ir buvo. As isbegau is buto.begau koridorium. Jauciau kad ji mane vejasi nors ir nemaciau. Prabegau viena kita lifta. Poto pribegau lifta skirta kroviniams kelt. Kaip buna kaikuriuose namuose tokie. Galvoju dzin nusileisiu ir situo. Ilipau paspaudziau mygtuka. Durys uzsidare ir nusileidau su juo. Ir tada prabudau. Beje visos liftu durys buvo baltos taip pat ir to i kuri ilipau. Nesuprantu ka sita visa maisalyne reiskia. Tikiuosi kad padesit susigaudyti. Aciu is anksto smile.gif

Sapnas labai labai painus, tačiau nemanau, kad verta būtų nagrinėti jį atskirai po vieną detalę: kojos, kabinetai, upės, soc. darbuotojai ar panašiai...
Manau, kad čia svarbu emocijos. O emocijos jūsų gi va tokios: "liko tik ta pana. As taip lyg ir nepatenkinta buvau. Galvoju vis cia ji lenda ir trukdo man."
Tai nagrinėkim. Pasąmoningai ji jums nepatinka. Linkite draugui kitokios merginos? Kodėl? Draugas jums ja yra skundęsis? Žinote apie ją negatyvios info? Gal pati jaučiatės už ją prastesnė materialiai, išoriškai? Ar tas draugas labai rūpi jums pačiai?

"Poto atsiduriau name kur tas vaikinas gyvena. Iejau i jo buta. Tik nezinau ko ten ejau." - juk pagal įvykių seką turėjote eiti pašnekėti dėl tos mergytės, skaudančiomis kojomis, o jūs ją jau pamiršote ir nebežinote ko ėjote pas tą draugą, bet vistiek ėjote. Tai gal išties pati norite su juo daugiau laiko praleisti?

Toliau vėl, jums išlenda ta jo mergina ir jūs vėl pykstate: "As taip supykau sakau dar ir sita kutvela cia. Sakau jai dink is cia."

"supratau kad ji mane prades gaudyt. Taip ir buvo. As isbegau" - sapnas tarsi rodo, kad jūs jos prisibijote galiausiai, nors ir sugebate ją užpulti ir pati pirma.
Šį kartą nuo jos pabėgote sapne. O kaip yra realybėje? Pasinagrinėkite sau psichologinį gilesnį aspektą viso to, nekreipkite dėmesio į liftus, spalvas baltas ar oranžines, nes bent jau man atrodo, kad tai visai neesminga jums.
Atsakyti
Monteverte, keiciausi emeila ir ivedziau neteisinga, patvirtinima issiunte i neteisinga emeila, dabar laukiu pataisymo. Tada si istrins ir paliks senaji 4u.gif

Bet uztai geru dalyku issiaiskinau biggrin.gif kokiu neblogu pakeitimu nauju mirksiukas.gif

Jolantele, ar jus labai isvargina tokie sapnai ?

Panasu, kad gyvenime stengiates padeti , issiaiaskinti. Sapnuose tarytum tebesiaiskinate 4u.gif
Aiskinates kazka apie mokykla siuo metu. Stenkites nesigilinti i viska labai jautriai, bandykite gilintis stipriomis mintimis. Pvz. realybeje nebegate nuo rupesciu o su jais gerai susitvarkote, mokykliniai rupesciai jau -praeitis, noriu pabrezti viena sapno momenta, kai esate ant tilto, upe plati, jauciate baimes, bet nebijote, visur sapne atsispindi drasa, net ir begant nuo kazko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 03, 14:12)
Sapnas labai labai painus, tačiau nemanau, kad verta būtų nagrinėti jį atskirai po vieną detalę: kojos, kabinetai, upės, soc. darbuotojai ar panašiai...
Manau, kad čia svarbu emocijos. O emocijos jūsų gi va tokios: "liko tik ta pana. As taip lyg ir nepatenkinta buvau. Galvoju vis cia ji lenda ir trukdo man."
Tai nagrinėkim. Pasąmoningai ji jums nepatinka. Linkite draugui kitokios merginos? Kodėl? Draugas jums ja yra skundęsis? Žinote apie ją negatyvios info? Gal pati jaučiatės už ją prastesnė materialiai, išoriškai? Ar tas draugas labai rūpi jums pačiai?

"Poto atsiduriau name kur tas vaikinas gyvena. Iejau i jo buta. Tik nezinau ko ten ejau." - juk pagal įvykių seką turėjote eiti pašnekėti dėl tos mergytės, skaudančiomis kojomis, o jūs ją jau pamiršote ir nebežinote ko ėjote pas tą draugą, bet vistiek ėjote. Tai gal išties pati norite su juo daugiau laiko praleisti?

Toliau vėl, jums išlenda ta jo mergina ir jūs vėl pykstate: "As taip supykau sakau dar ir sita kutvela cia. Sakau jai dink is cia."

"supratau kad ji mane prades gaudyt. Taip ir buvo. As isbegau" - sapnas tarsi rodo, kad jūs jos prisibijote galiausiai, nors ir sugebate ją užpulti ir pati pirma.
Šį kartą nuo jos pabėgote sapne. O kaip yra realybėje? Pasinagrinėkite sau psichologinį gilesnį aspektą viso to, nekreipkite dėmesio į liftus, spalvas baltas ar oranžines, nes bent jau man atrodo, kad tai visai neesminga jums.

Jus monteverte kaip visuomet i desimtuka. Ta mergina man istiesu nepatinka. Asmeniskai jos nepazistu ir nesu maciusi. Draugas nera skundesis. Bet butent taip yra kad zinau apie ja negatyvios info. Zinau kuo ji pasinaudojo kad draugas su ja butu. Nes paciai teko pasitelkt panasias priemones kaip padare ji kad issiaiskint situacija. Jeigu tiesiai sviesiai tai turejau kreiptis i bureja. Nes metus laiko negalejau sau rast vietos. Juciau kad su draugu kazkas ne taip. Nes po pazinties su ta pana jo elgesys pasikeite. Bet nenoriu draugui sakyt to ka man bureja pasake. Nes visu pirma manim nepatikes. O visu antra kazkokia nuojauta sako kad reikia laikui leist viska sustatyt i savo vietas. Uz ja prastesne as nesijauciu. Gal tik materialine prasme. O visom kitom tikrai ne. Kaip tik jauciuosi auksciau kad taip zemai kaip ji niekada nepuoliau ir nepulciau. Nes draugas man istiesu rupi. Jau senai esu ji isiziurejusi. Bet niekuomet nesikreipciau i kazkokia bureja kad prie manes priristu. Todel man bjaurios ir slykscios tokios moterys kurios tai daro. Tai matyt ir mano sapnas visus tuos isgyvenimus atspindi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantele1030: 04 sausio 2017 - 14:34
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 01 04, 14:28)
Jus monteverte kaip visuomet i desimtuka. Ta mergina man istiesu nepatinka. Asmeniskai jos nepazistu ir nesu maciusi. Draugas nera skundesis. Bet butent taip yra kad zinau apie ja negatyvios info. Zinau kuo ji pasinaudojo kad draugas su ja butu. Nes paciai teko pasitelkt panasias priemones kaip padare ji kad issiaiskint situacija. Jeigu tiesiai sviesiai tai turejau kreiptis i bureja. Nes metus laiko negalejau sau rast vietos. Juciau kad su draugu kazkas ne taip. Nes po pazinties su ta pana jo elgesys pasikeite. Bet nenoriu draugui sakyt to ka man bureja pasake. Nes visu pirma manim nepatikes. O visu antra kazkokia nuojauta sako kad reikia laikui leist viska sustatyt i savo vietas. Uz ja prastesne as nesijauciu. Gal tik materialine prasme. O visom kitom tikrai ne. Kaip tik jauciuosi auksciau  kad taip zemai kaip ji niekada nepuoliau ir nepulciau. Nes draugas man istiesu rupi. Jau senai esu ji isiziurejusi. Bet niekuomet nesikreipciau i kazkokia bureja kad prie manes priristu. Todel man bjaurios ir slykscios tokios moterys kurios tai daro. Tai matyt ir mano sapnas visus tuos isgyvenimus atspindi

Pritariu jums. Galima prie savęs rištis sveikatą, pinigus, dar ką nors, bet meilė turi būti nuoširdi, tikra, nepritempta, nepririšta, nes iš esmės nei vienas tada poroje nebus iš jų laimingas.
Belieka jums tikėtis, kad tie 'kerai', padaryti tikriausiai menko profesionalo, greitai išsisklaidys.
Ką galite jūs? Savais žodžiais, nesirišant prie konkretaus, pvz. krikščionių dievo, pasimelsti už draugą vis, jei norite. Kad jam sektųsi, kad jį saugotų angelai sargai, kad atvertų jam akis, išlaisvintų iš pančių. Manau, kad tokioje situacijoje tai geriausia pagalba.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 04, 14:50)
Pritariu jums. Galima prie savęs rištis sveikatą, pinigus, dar ką nors, bet meilė turi būti nuoširdi, tikra, nepritempta, nepririšta, nes iš esmės nei vienas tada poroje nebus iš jų laimingas.
Belieka jums tikėtis, kad tie 'kerai', padaryti tikriausiai menko profesionalo, greitai išsisklaidys.
Ką galite jūs? Savais žodžiais, nesirišant prie konkretaus, pvz. krikščionių dievo, pasimelsti už draugą vis, jei norite. Kad jam sektųsi, kad jį saugotų angelai sargai, kad atvertų jam akis, išlaisvintų iš pančių. Manau, kad tokioje situacijoje tai geriausia pagalba.
Sėkmės 4u.gif

aciu uz patarima. butent taip ir darau smile.gif ech kad taip jusu zodziai dievui i ausi. ir isnyktu tas poveikis jam. del saves tai as jau nieko nesitikiu kad ims i mane ir stebuklingai prades ziuret. na gal tik sirdies gilumoj dar ta viltis yra. bet noriu kad bent jis butu laimingas. nes yra geras zmogus. tik va paradoksas bet jo kelyje kolkas pasitaike tik tokios per kurias jis tik nukencia o tos kuri nuosirdziai myli nemato. nors as irgi naivuole, bet ka padarysi, turbut mazai isimylejusiu protingu
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 01 04, 16:19)
aciu uz patarima. butent taip ir darau smile.gif ech kad taip jusu zodziai dievui i ausi. ir isnyktu tas poveikis jam. del saves tai as jau nieko nesitikiu kad ims i mane ir stebuklingai prades ziuret. na gal tik sirdies gilumoj dar ta viltis yra. bet noriu kad bent jis butu laimingas. nes yra geras zmogus. tik va paradoksas bet jo kelyje kolkas pasitaike tik tokios per kurias jis tik nukencia o tos kuri nuosirdziai myli nemato. nors as irgi naivuole, bet ka padarysi, turbut mazai isimylejusiu protingu

Tiesiog būkit šalia, neįkyriai, subtiliai, lengvai, taip trapiai, be spaudimo jam kažkokio su jumis būtinai kažką nuveikti, būtinai jūsų klausyti ar panašiai. Būkite tokia lengva draugė, kuri palaiko, pagiria truputį jo vyrišką ego ir pan. mirksiukas.gif Jei tik jis pats nori jums ką nors papasakoti, būtinai raskite laiko, išklausykit mirksiukas.gif Ir patarkite vėlgi lengvai, be smarkaus primetimo nuomonės, tik būtinai įkvepiančiai, pozityviai. Būkite tokia lengva, graži fėja jam mirksiukas.gif
Man kažkaip taip atrodo, kad jums reikia elgtis smile.gif Nežinau kodėl man čia taip atrodo, bet atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Gal galite paaiskinti ka reiskia sapnuoti ,, mirusio zmogaus mirties metiniu minejima ,, ? Tas mires zmogus mano pazistamas.

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(cork-opera @ 2017 01 06, 13:00)
Laba diena,

Gal galite paaiskinti ka reiskia sapnuoti ,, mirusio zmogaus mirties metiniu minejima ,, ?  Tas mires zmogus mano pazistamas.

Aciu.

Daugiau detalių pateikit. Ar jis išties miręs, prieš kiek metų miręs, kada maždaug jis mirė, sausį, žiemą? kiek gerai pažįstamas, ar tiek, kad realiai jo laidotuvėse buvote?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 06, 14:55)
Daugiau detalių pateikit. Ar jis išties miręs, prieš kiek metų miręs, kada maždaug jis mirė, sausį, žiemą? kiek gerai pažįstamas, ar tiek, kad realiai jo laidotuvėse buvote?

Taip jis isties mires. Jo as nepazinojau kaip gyvo, tai galima sakyt kad jis mano pazistamo giminaitis. Ji zinau tik is nuotrauku. Jis mires pries 9 metus vasari per savo gimtadieni.
Atsakyti
QUOTE(cork-opera @ 2017 01 06, 14:38)
Taip jis isties mires. Jo as nepazinojau kaip gyvo, tai galima sakyt kad jis mano pazistamo giminaitis. Ji zinau tik is nuotrauku. Jis mires pries 9 metus vasari per savo gimtadieni.

Tokiu atveju, galimai galite sutikti tą mirusiojo giminaitį artimiausiu laiku ar apie jį kokią žinią sužinosite, o jei ir taip dažnai sutinkate, tai gal kažkokią įdomesnę info jums pateiks, kur nors pakvies ar pan.
Atsakyti