QUOTE(Rivieramaya @ 2017 01 03, 03:49)
Rivieramaya post Šiandien, 03:49
Paskelbta: #480
Naujokas
*
Grupė: Naujokai
Žinutės: 4
Prisijungė: 2016 12 30
Pirmas vaikas:Gudrutis
Antras vaikas:Angeliukas
Apdovanojimų: 0
Ir beje, kas čia dabar? Žaidėjai nužaidė aną tavo anketą? Nulaužė, įsiveržė?
Papildyta:
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 01 03, 13:02)
Monteverte as ir vel pas jus su savo sapnais. Gal padesit issiaiskint ka reiskia. Siankt sapnavau kad lyg ir esu kazkokioj mokykloj. As stovejau prie laiptu pro mane praejo kazkoks vyriskis su baltu chalatu uzlipo laiptais pasisveikino su dviem merginom ir iejo i viena kabineta. Tada ir as uzlipau nuejau uz tu merginu. Sustojau prie kitu duru. Tada us to kabineto isejo kazkokia tamsiaplauke mergaite zinau kad plaukai supinti i kasas. Metgaite grazi. Bet pastebejau kad ji liudna vos neverkia. As paklausiau kas yra. O ji pasake kad jai skauda kojas. Ir niekas nepadeda. Nei gydytojai. Net ta soc darbuotoja pas kuria ka tik buvo. Ir problema jau nesisprendzia 18 men. Man jos pagailo ir as nusprendziau kad turiu jai padeti. Dar jei iseinant is kabineto pamaciau kad ta soc darbuotoja yra mano gero draugo mergina. Bet kazkaip man tada neisejo i ta kabineta nueit. Tada pagalvojau kad pasakysiu ta problema tam savo draugui. Tada kazkaip atsiradau ant kazkokio tilto per upe. Upe tokia gan plati. Pamaciau kad jis tenmaudosi ir ta mergina irgi ten pahalvojau ir as isoksiu ir jam pasakysiu apie ta mergaite. Bet pagalvojau juk vanduo saltas nelabai norisi lyst i ta upe. Bet vistik isokau. Ir mano nuostabai vanduo buvo labai siltas. Bet tas draugas kazkur dingo lyg ir i kita tilto puse nuplauke. Liko tik ta pana. As taip lyg ir nepatenkinta buvau. Galvoju vis cia ji lenda ir trukdo man. Poto atsiduriau name kur tas vaikinas gyvena. Iejau i jo buta. Tik nezinau ko ten ejau. Bet bute nieko nebuvo. Tada as kazkaip atejau lig ir i balkona ir pastebejau kad ir tos panos butas salia. Ir lyg tycia ji galva savo iskiso. Pro langa. Jos plaukai tokie buvo orandziniai ir tokie stori sakyciau. Tik gan trumpi iki peciu. Bet sukuosena tokia netbarlinga. Negraziai apkirpti. As taip supykau sakau dar ir sita kutvela cia. Sakau jai dink is cia. Ji mane pamate. Ir supratau kad ji mane prades gaudyt. Taip ir buvo. As isbegau is buto.begau koridorium. Jauciau kad ji mane vejasi nors ir nemaciau. Prabegau viena kita lifta. Poto pribegau lifta skirta kroviniams kelt. Kaip buna kaikuriuose namuose tokie. Galvoju dzin nusileisiu ir situo. Ilipau paspaudziau mygtuka. Durys uzsidare ir nusileidau su juo. Ir tada prabudau. Beje visos liftu durys buvo baltos taip pat ir to i kuri ilipau. Nesuprantu ka sita visa maisalyne reiskia. Tikiuosi kad padesit susigaudyti. Aciu is anksto
Sapnas labai labai painus, tačiau nemanau, kad verta būtų nagrinėti jį atskirai po vieną detalę: kojos, kabinetai, upės, soc. darbuotojai ar panašiai...
Manau, kad čia svarbu emocijos. O emocijos jūsų gi va tokios: "liko tik ta pana. As taip lyg ir nepatenkinta buvau. Galvoju vis cia ji lenda ir trukdo man."
Tai nagrinėkim. Pasąmoningai ji jums nepatinka. Linkite draugui kitokios merginos? Kodėl? Draugas jums ja yra skundęsis? Žinote apie ją negatyvios info? Gal pati jaučiatės už ją prastesnė materialiai, išoriškai? Ar tas draugas labai rūpi jums pačiai?
"Poto atsiduriau name kur tas vaikinas gyvena. Iejau i jo buta. Tik nezinau ko ten ejau." - juk pagal įvykių seką turėjote eiti pašnekėti dėl tos mergytės, skaudančiomis kojomis, o jūs ją jau pamiršote ir nebežinote ko ėjote pas tą draugą, bet vistiek ėjote. Tai gal išties pati norite su juo daugiau laiko praleisti?
Toliau vėl, jums išlenda ta jo mergina ir jūs vėl pykstate: "As taip supykau sakau dar ir sita kutvela cia. Sakau jai dink is cia."
"supratau kad ji mane prades gaudyt. Taip ir buvo. As isbegau" - sapnas tarsi rodo, kad jūs jos prisibijote galiausiai, nors ir sugebate ją užpulti ir pati pirma.
Šį kartą nuo jos pabėgote sapne. O kaip yra realybėje? Pasinagrinėkite sau psichologinį gilesnį aspektą viso to, nekreipkite dėmesio į liftus, spalvas baltas ar oranžines, nes bent jau man atrodo, kad tai visai neesminga jums.