QUOTE(mylimuke! @ 2016 01 14, 07:39)
Nors Montevertes sapnu aiskinimas ir man nelabai, bet tamstos postai tokie visaziniski ir provokuojantys
tad nereiktu stebetis, kai kazkas uzkimba. Tik vargu ar del pavydo
as irgi galiu sugalvoti kokia nesamone ir akiplesiskai teigti, jog tai tikra , bet taip paslaptinga, jog jokia knyga to negali uzfiksuoti
Matyt nemaza patirties bagaza turiu, bet tikrai nezinau visko, butum si skireli skaiciusi pries pora metu, butum maciusi, kiek kartu rasiau, kad tikrai nezinau visko, nes nera tokio zmogaus
Bet zinau tikrai nemazai, knygos man niekada neirode nieko, bet ju perskaiciau nemazai. Isgyvenau labai daug nepapaaiskinamu dalyku pati, asmeniskai
Mano sapnu aiskinimas yra ne is sapnininku, bet is mano pacios patirties
Savo sapnus atsimenu praktiskai nuo triju metuku, bent jau pirma pati keisciausia sapna, man dabar virs 40
Turiu labai gera atminti, kai man buvo kazkas neaiskaus neieskojau Supermamoje
Bet ateinu i si skireli jau treti metai, tik del to, kad jei kam nors siek tiek pades mano patirtis, tebunie ji kazkam atrodo visaziniskai, man tas daugiau skamba kaip su panieka rasomas zodis, as net nenoreciau zinoti visko, nes pakankamai daug blogo zinau, kad nenoreti zinoti viso blogumo
Jei ateityje mano koks parasytas postas nepatiks, pasistenkite nepriimti per asmeniskai, nes as rasau is SAVO patirties, gal ji jums ne trupucio ir netiks
As cia tikrai ne pyktis ateinu, bet kadangi nesu baile, tai ir netyliu, kaip pele po sluota
Monteverte, kaip tu rasydama forume turetum irodineti savo patirti , kaip kazkokia informacija, kurios reikalauja zmogus, saipydamasis is tavo patirties, net nepazinodamas asmeniskai ?
Aš gyvenu savo gyvenimą ir nesikišu į jūsų. MAN DZIN ką Jūs galvojate apie mane Tuo mes ir skirtingi..