QUOTE(Izolda @ 2016 12 15, 06:02)
Sveikos,
ir vel susapnavau nerima kelianti sapna. Paskutiniu metu gyvenu be automobilio ir daznai ji skolinuos is kitu, bet man atrodo, kad automobilis simbolizuoja kazka daugiau.
Sapne vazineju brangiu skolintu automobiliu, kuris priklauso net ne kitam zmogui, o jo darbovietei.
Staiga i mane priesais lekia kitas automobilis ne savo juosta ir nesuvaldes atsitrenkia ir apgadina masinos prieki. Bet savininkas apsisuka ir pabega is ivykio vietos, o as vel gi bandau iziureti numerius, bet man nepavyksta ju uzfiksuoti. Ir jau imu jausti nerima, kad apgadinau svetima automobili, o nusikaltelis dingo ir neis net is draudimo pinigu issiieskot.
Nutariu vaziuoti i policija, pranesti apie pabegima is eismo ivykio. Nors sirdy jauciu, kad jie man nieko nepagelbes. bet grizus is komisariato dar vienas smugis - automobilis is viso dinges is masinu stovejimo aiksteles.
Su asaromos pranesu automibilio savininkei, kas nutiko. Ji lyg ir sako nieko tokio, drausta kasko. Bet manes nemalonus jausmas neapleidzia. Ji man dar pranesa, kad laukiasi (nors jai gyvenime per 50) ir as pastebiu ryskejanti pilvuka. Ir dar nesmagiau jauciuosi, kad nesciai tiek nemalonumu pridariau, kartu stebiuosi jos nestumu.
Tam tikra prasme sis sapnas primena buto apvogimo sapna.
Sveiki,
kadangi sapnai, tai ne matematika
tai tiksliai tikriausiai niekas nepasakys. Bus: arba arba. T.y. arba tai tik jūsų nerimas, gal nelabai malonūs jausmai, lydintys automobilio skolinimasi (kas gi norėtų būti skolingas, pastoviai kažko prašinėti, visiems gi geriau turėti savo) ir todėl sapnuose tie jausmai transformuojasi į tokią įvykių seką arba išties prisikaupė virš jūsų negatyvo (nebūtinai dėl jūsų kaltės) ir išties galima avarija (ypač, kai jūs gana tiesiogiai sapnuojate).
Tiesiog dėl šventos ramybės gal galite nesiskolinti nuo šio sapno bent 7 dienas? Gal įmanoma autobusu kažkaip, taksi? Gal įmanoma įsiprašyti, kad auto savininkas pats pavėžintų, kur labai reikia? Kai važiuos pats, kad ir kas nutiks, tai jau jūsų neturėtų taip labai kaltinti.
Papildyta:
QUOTE(cork-opera @ 2016 12 15, 07:16)
O ka reiskia data ? Ar tai nurodo kad ta diena ivyks svarbus dalykas ?
Galbūt, jūsiškio sapno kontekste taip gali būti.